ecrin29 hamile canım.
süper canım tebrıklerve bildirimim
tartıda nihayet 60 ı gördüm..
başlangıç 79.8
geçen hf 61.5
bu hafta 60
giden 1500 gr
toplam giden 19.8 kg
hedef 58
sanırım 1 kg si detokstan gitti..
tebrıkler canım kolay gelsınSelam kızlar,
Artık hiç takip edemiyorum forumu
İş arkadaşım doğum iznine erken ayrılmak zorunda kaldı ve nihayet dün doğurdu
Sanırım 2-3 ay giremeyeceğim sadece kilomu bildireceğim. Ama yıkılmadım ayaktayım hala
Biraz sallamıştım diyet olaylarını iş yoğunluğu vs den dolayı ama sıkı asılmalıyım yaz yaklaştı
Hepsiciğinizi yanaklarınızdan öptüm :80:
Başlangıç kg ; 76,20
Geçen hafta ; 69,30
Bu hafta ; 68,30
Giden ; 1,00
Toplamda giden; 7,90
11 tane mıhe he he...
benim amcamda karısına öyle derdi...
11 tane çocukları var....
tebrıklergelelim benim kilo bildirimime
Başlangıç kg ; 81
Geçen hafta ; 76.4
Bu hafta ; 75.4
Giden ; 1,00
Toplamda giden; 5.6
nedn gıdıyosunkı canım burda kalkı cok kılo alma hamılelıgınde de sonra vermesı kolay olsunamin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin
amin canim
amin canim belki benim icinde iyi olur birlikte buyurler
ortim geldim ama gidiyorum sen kendine yeni orti bul artik canim ben diyet olayini birakiyorum hakkini helal et
kizlar hepiniz hakkinizi helal edin pucca tugba suzi pisi zerra ve diger kizlar cok yardimci oldunuz bu zayiflama surecinde hepinizden allah razi olsun arada ugrarim hepiniz allaha emanet olun
tebrıklertünaydın geçmişi okumadan önce kilo bildireyim.
Başlangıç kilom:72,6
geçen hafta :68,2
bu hafta :66,6
giden:1,6
toplam giden:6
hedef :56
Kayısılı fiyetin faydaları yoksam ben bu kadar veremezdim bu hafta. Dün gece çok kaçırdım. Gece 23:00 2 kızarmış sığara böreği, 1 kızarmış köfte. Bu sabahta 1 tuzlu kurabiye.ortimmmmm yaptım evet.
Selam kızlarrrr
kilo veren herkesi tebrik ederim
bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:65
bu hafta:64
giden:1
toplam giden:9
hedef:55
salı günü 500 gr artıdaydım zaten 1.500 gitti aslında
ama tabi çizelgeye göre 1000:86::86:
amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin
amin canim
ortim geldim ama gidiyorum sen kendine yeni orti bul artik canim ben diyet olayini birakiyorum hakkini helal et
kizlar hepiniz hakkinizi helal edin pucca tugba suzi pisi zerra ve diger kizlar cok yardimci oldunuz bu zayiflama surecinde hepinizden allah razi olsun arada ugrarim hepiniz allaha emanet olun
helal olsun başka bişi demiyorum :)
amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin
amin canim
kizlar daha once yazmistim 15gun reglim gecikti diye bugun icin randevum vardi kadin dogumcuda kadin test yapmadi tabi ve ultrasonda muayene etti ve 3haftalik hamile gozukuyosun daha cok kucuk dedi sonrada esime birsuru laf soyledi ben san korun demedimmi diye kizida korunuyorum diye kandirdin dimi dedi ben size demedimmi bebeginiz biyasina gelene kadar bekleyin diye daha birsuru sey sonuc itibariyle esim duydugundan beri agzi kulaklarinda dolasiyo ben ne hissediyorum tam bilmiyorum rabbim saglik nasip etsin diyorum okadar cok esya tasidimki ve hepside agirdi demekki olucagi varsa onune asla gecilmezmis yaptigim sporlari zaten biliyosunuz nasip rabbim hakkimda hakkimizda hayirlisini nasip etsin
bu arada bişey dikkatimi çekti ftemiz arkadaşımız 300 gram vermiş ama giden veya gelen:+300 yazdığı 300 gram almış gibi anlaşılmış onu belirtmek istedim.. - olmalıydı
tebrikler...gelelim benim kilo bildirimime
Başlangıç kg ; 81
Geçen hafta ; 76.4
Bu hafta ; 75.4
Giden ; 1,00
Toplamda giden; 5.6
Herkese hayırlı cumalar kızlar. Dün kursum vardı malum giremedim. Akşamda arkadaşlara gittik. Akşam yapmış bir sürü hamur işi. Mantı, börek, sarma, fırında makarna abartmış yani, Yemeyeyim desem açtım mecbur azar azar yedim. Ondan mı reglden mi bilemedim bu hafta artıdayım. Neyse ki 6lı rakamımı hala görebiliyorum. Hehehehe... Benim için önemli olan buydu bu hafta. Neyse şu regl bitsinde bakarız çaresine.
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 69.1
Bu hafta:69.5
Gelen:400gr
Toplamda giden: 6.200
Hedef: 65
Kilo veren herkesi tebrik ederim.Benim gibi artıda olanlar isee haftaya kaldı umudumuz artık.
tünaydın geçmişi okumadan önce kilo bildireyim.
Kayısılı fiyetin faydaları yoksam ben bu kadar veremezdim bu hafta. Dün gece çok kaçırdım. Gece 23:00 2 kızarmış sığara böreği, 1 kızarmış köfte. Bu sabahta 1 tuzlu kurabiye.ortimmmmm yaptım evet.
Selam kızlarrrr
bildirimim
kızlar şu ayran detoksu tarifini bana da veririmisiniz tam olarak
haftaya yapmayı planlıyorum...
Bisikletin mi bozuldu, daha yeni aldınya, ben de almayı düşünüyordum. Problemi neymiş ki?bide eliptik bisikletim bozuldu spor yapamadım yapsam belki verirdim ama haftaya hedefim en az 1 kg idilekciğim banada listeni atarmısın?
hoşgeldin canım tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olacaktır
Ben 300 gram aldım zaten, sadece gelen 300 yazsam iyiymiş, ama öyle oldu, düzeltilmiyor da. Gelen 300 doğrusu canım.
kesinlikle canım unutmadım unutamam da
benimde sezeryan göbeğim gitmiyor yaaaa, doğum yapan bisürü arkadaşım var ama bende gitmiyor işte, kayınvalideler öyle işte kendi annesi gibi olmuyor insanın hiç unutmazsın işte sana bu yaşattıklarını
bu hafta azimlisin ozaman
bendede aynısı oldu sildim sildim habire grafik fazla dedi yeniledim bu sefer hepsi gitti karıştı ortalık
ben yazana kadar arkadaşlar yazmış zaten, evet ne çabuk hamile kalıyor benim ödüm kopuyor
olsun canım artık haftaya verirsinHerkese hayırlı cumalar kızlar. Dün kursum vardı malum giremedim. Akşamda arkadaşlara gittik. Akşam yapmış bir sürü hamur işi. Mantı, börek, sarma, fırında makarna abartmış yani, Yemeyeyim desem açtım mecbur azar azar yedim. Ondan mı reglden mi bilemedim bu hafta artıdayım. Neyse ki 6lı rakamımı hala görebiliyorum. Hehehehe... Benim için önemli olan buydu bu hafta. Neyse şu regl bitsinde bakarız çaresine.
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 69.1
Bu hafta:69.5
Gelen:400gr
Toplamda giden: 6.200
Hedef: 65
Kilo veren herkesi tebrik ederim.Benim gibi artıda olanlar isee haftaya kaldı umudumuz artık.
gelelim benim kilo bildirimime
Başlangıç kg ; 81
Geçen hafta ; 76.4
Bu hafta ; 75.4
Giden ; 1,00
Toplamda giden; 5.6
wavvvvv tebrikler canımtünaydın geçmişi okumadan önce kilo bildireyim.
tebrikler mona güzel vermişsinSelam kızlarrrr
bildirimim
kayısı bekletiyordum suda da cevizi denemedim ben de yapim bakim...Kabızlık sorunu için akşamdan 1 bardak suya ceviz ve kuru kayısı koy 1'er tane. Sabah aç karnına suyunu iç, ceviz ve kayısıyı ye. Kesinlikle etkili. Bu arada tebrik ederim, geçen hafta menü yayınlayan sendin değil mi? Güzel vermişsin yine de.
ne demek canım..ama gitme sık sık uğra iyi mi..amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin
amin canim
değişim diye buna derim...helal olsun başka bişi demiyorum :)
süper canım tebrıklerablamda 500gr ı gerı gelmıs ama:26:
tebrıkler canım kolay gelsın
11 tane mımaşallah
tebrıkler
nedn gıdıyosunkı canım burda kalkı cok kılo alma hamılelıgınde de sonra vermesı kolay olsun
tebrıkler
tebrıkler mono
maşallah bu hafta nerdeyse 1 kgden asagı veren yok costu topıkkk
valla süpermiş ama 1.deki almış hali sanırım daha yaşlı duruyor çünkühelal olsun başka bişi demiyorum :)
tebriklerSelam kızlarrrr
bildirimim
kızlar şu ayran detoksu tarifini bana da veririmisiniz tam olarak
haftaya yapmayı planlıyorum...
evet canım kurtuluyoruz inşallahTebrik ederim canım kurtuluyoruz yavaş yavaş:13:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz-60.html burdan bakabilirsin canım.
tebrikler mona güzel vermişsin[/B]
pfff :18:misafirlerim vardı az önce birlikte kahvaltı yaptık neredeyse ne bulduysa yedimnormal ekmek, kıymalı yumurta her şey her şey:26:
neyse akşama dikkat edeyim bari artık.. şu diyet işi misafir varken ya da misafirlikteyken hiiiiç olmuyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?