telefondan biraz takip ettim güzel kilolar gitmis kizlarveremeyen kizlar üzülmeyin haftaya telafi olur isallah
cikmam lazim bildirimimi yapayim esimle alisverise gidecez giremedim simdiye kadar aksam rahat girerim isallah
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.1
bu hafta: 73.5
giden: 600 gramm
toplam giden: 2.8
hedef: 65
öptüm sizi
ve bildirimim
tartıda nihayet 60 ı gördüm..
başlangıç 79.8
geçen hf 61.5
bu hafta 60
giden 1500 gr
toplam giden 19.8 kg
hedef 58
sanırım 1 kg si detokstan gitti..
Biey sorucam: komşu iç yağlı lahana ezmesi getiricek. Karadenizli olanlar bilir. Benimde akşam sebze yemem lazım ama sebzem yok. Acaba onu yesem nasıl olur? rejimdeyken yiyen oldu mu?
Bide hamile olan arkadaşım alıntı yaptıydım ama gitmiş. Hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin. Benim ablamla 16 ay var aramda yani annemde 1 yıl geçmeden tekrar hamile kalmış. ama iyi beslenmemiş. Ben hep çok zayıf ve hastaydım. Sürekli hastalanırdım cnm annem benden çok çekti. Senden ricam kilonu felan şimdilik düşünmeden güzelce beslen ki vucut toparlasın kendini. Hem kendin hem bebeğin için yap bunu. Yani kof kilo aldırıcılar (hamur işi vs..) değil de, ceviz di, balıktı, etti eksik etme olur mu?. Ya eminim tabii sen benden daha çok düşünüyorsundur yavrunu bunları söylememe gerek bile yok diyebilirsin. İşte anne yüreği ben evladımı kaybedince aman kimsenin evladına bişey olmasın diye endişelerim maximum düzeye çıktı. Ondan yani bunları söylemeden edemedim.
canım sabahları ballı ılık su ac karnına denedın mı hıc bend eıse yarıyor ıctıktens onra az hareket etmen lazım evde ordan oraya yürü filan bırde az bı cıkolatada yersen dahada etkılıgecmıs olsun
canım sabahları ballı ılık su ac karnına denedın mı hıc bend eıse yarıyor ıctıktens onra az hareket etmen lazım evde ordan oraya yürü filan bırde az bı cıkolatada yersen dahada etkılıgecmıs olsun
başlangıç:74
geçen hafta:71.4
bu hafta :71.7
gelen :0.3
tplamda giden:4.3
hedef :60
neseki + 300 le atlattım bu hafta72.3 ü bile gördüm çok düzensiz beslendim pastalar börekler yedim üstüne dikkat ettim bazen yne kaçırdı karmakarışık bişey işte yinede buna şükrediyorum haftaya daha iyi olacağım
kılo veren herkesı kutluyorum veremeyenelrde haftaya verıcek ınsallah ben analadım zaten bı hafta yerelrde bı hafta göklerde geziyoz
baslangıc:74
gecen hafta:67.3
bu hafta:66.1 (ablamın tartısı benımkınden az tartıyor o yuzden 500 gr ekledım kıloma)
giden:1200 gr
top.giden:7.9 kg
hedef:62
ödemlerimi attım şüküreskı kıloma döndüm ıns hafataya daha da eksıde cıkarım su bogazımı tutup
vee sonundaa!
Başlangıç: 84
Geçen hafta:75,1
Bu hafta:73,8
Giden:1,300
Hedef:60
Toplam verilen :10,200
kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenler de üzülmesin sakın, gelecek hafta verecekler inşallah!
hayırlı cumalar kızlarr..
yaa çoktandır bildirim yapmasam sabah açkarnına tartılmayıda unutrusun böyle kdr hanım:26:
neyse yaparız bigün napalım zaten çizelgede iptal neyse az azalıyımda süpriz bri çizelge yapıveririz...
ya aslında geçen cumaya göre haifledim ama tartılmıyroum pek malum ders sorunlaırmda var çıkmıyorum mümkünse ama bi iştah kapanması yaşıyorum birazda kociş sayesinde adam beyaz ekmek almıyor artık od abenle esmerlerden iyyor oda az iyince benim direk iştah kesildi..
neyse sağlıklı az öz yiyeyimde değilmi...
sabah erken kalkma olayıma yeniden dönüş yapıcam bugünden itibAREN,azda spor yaptıum çok mutluyum akşamlarıda stepperea yeniden çıkıyorum artıkgeç aklkınca hem evişim bitmiyor hemde düzenim olmuyor bağırsklarda çalışmıyor bende toto çok yatınca
kızlar tebrike ederim çok iyi kilola rvermişiniz ben yokken noldu böyle yaa arzudada ilerleme var ,suzidede..bir benmi kaldım
naf naff 700 700 gidion kızzz tbriklerr
kızlaarrr ben dediğim gibi bu hafta tartılmadımmmm
bakalım haftaya cuma da dayanabillirsem 1 aya kdr tartılmayı düşünmüyorum
pilde almadım zaten istesem tartılamam hahahaha oohhh
ben böle daha iyi motive oluyorummm sporumada dvm edersem inş..
sonunda güzel bişiler görürüm sanırsammm
kızlar ben aranıza yeni katıldığım için benim eski tartılma günüm pazartrsiydi o yüzden en son pazartesi kilomu biliyorum. öyle düşünürsek işte benim tablom:
başlangıç: 82 kilo
pazartesi: 78 kilo
cuma: 76.5 kilo
giden: 1.5 kilo
toplam giden: 5.5 kilo
hedef: 57 kilo olmak
birde bu gülen suratları falan nerdn koyuyosunuz ben bulamadım da
selam kısçeler;
Öncelikle hayırlı cumalar dilerim, Rabbim gönlümüzden geçen tüm iyi olan şeyleri nasip eylesin.
Bugün istanbul gene kar yağışlı bunaldım artık evde evde evde daral geldi
aslında soğuk moğuk takmamda işte bebekim olduğundan çıkamıyorum
Gelelim fasulyenin faydalarına;
Kilo veren, alan tüm kısçeleri tebrik ederim aslında alanlara bir seni seni yapıyorum(gırtlağına dur de) kendimde dahil bugün kahvaltı bi cozuttum ki akşam menüde görürsünüz niler yedim niler
neysem fasulyenin faydalarına devam ediyordum
Bildirimim;
Başlangıç kilom 74
Buraya başladığımda 73.6
Geçen haftaki kilom 68.5
Bu haftaki kilom 67.5
Giden 1000gr
Toplam giden 6.100gr
tebrikler canım
tebrikler canımmm
saol canım hepsi sizin sayenizde valla bende senin ve nafın menülerini takip ettim diyetisyenlerinizin görüşlerinizi kulağıma küpe ettim
Allah hepinizden razı olsun burası acayip motive ediyo
bu arada kuzenimide gaza getirdim buraya üye olup aramıza katılması için
oda oda benim gibi kilosu başlıcak nasipse şuan üye olmaya çalışıyordur kesin 74-74 aralığı ona yardımcı olursanız çok sevinirim
evet ya dilekcim en güzelide eskiden hiçbişey yemeden kilo alıyordum abur cuburla şimdi herşey yiyerek kilo veriyorum
bunları öğrenmek de bilgilenmek çok iyi oldu nasıl kilo alınıp verilceni ne yiyeceğimi ne yemiyeceğimi yesemde dengesini
sonuçta şükürler olsun
kuzenime dedim 1.5 ay bile olmadan ben 74den 67.5 düştü ohaaaa dedi ulan nasıl verdin köpek niye bana demiyon diye ağlamaya
başladı çok severim onu birlite büyüdük onunla oda bekar çabuk verir evlenince kilo verimi daha azalıyor sonuçta vücut yapısıda değişiyor
[/QUOTE]kız sonunda hamıle kaldın yanı esın dıye dıye bencede erken dıye kızmıstır doktor aslında haksız da sayılmaz hem bebegın küçük hem yeni düşük yaptın vücut biraz dinlense cok ıyı olurdu am ahayırlısı saglıkla kucagına alırısn ınsallah :3 canım
bende dedım b uheralde kılo vremedı üzülüyo dıye oyl ebı yazmıssın kı gayet de guzel kılo vermıssın bı kere memnun ol kıztebrıkler
tebrıkler canım
bende yapayım bıldırımı öncelikl ehepinzie günaydın
kılo veren herkesı kutluyorum veremeyenelrde haftaya verıcek ınsallah ben analadım zaten bı hafta yerelrde bı hafta göklerde geziyoz
baslangıc:74
gecen hafta:67.3
bu hafta:66.1 (ablamın tartısı benımkınden az tartıyor o yuzden 500 gr ekledım kıloma)
giden:1200 gr
top.giden:7.9 kg
hedef:62
ödemlerimi attım şüküreskı kıloma döndüm ıns hafataya daha da eksıde cıkarım su bogazımı tutup
Kızlar Black mail atmış bana;
günaydııın kızlaar
kiloo veren herkese çoook tebrikler veremeyenler üzülmesin
haftayaaaaaa. alıntı yapamıyom böyle idarte edin kızlar:)))
tuba geçmiş olsun bacım. Eşin en kısa sürede iyileşir inşallah.
balkaymak sen gece bana hakkaten içirdin galiba viskiyi sabah çok zor
kalktım sürüne sürüne. gözlerimin altı falan mosmor hasta olacam
olamadım sanırım. yedik yedik soğuğu acısı çıkıyo.
yeni gelen herkeeeer hoşgeldiniz umarım katılımınız daim olur. burayı
devamlı takip edip veremeyen yok haberiniz olsun. herkes farklı
dietler yapıyo ama birbirinden ip uçları falan alıyo çok güzel bir
topiğiz maaşallah.
dilek tebrikler kilo vermişin. ortiiiiiiii senide tebrik ederi 300 de önemli :)
eski ortiiiiim shooop özledim kız seni daha sık gel bu arada çoook
tebrik ederim 1300 :)))
ya kızlar yazılanları okuyom ama nickler aklıma gelmi ne olur kusuraa
bakmayın hepinizi çok tebrik ederim benim bildirimim:
başlangıç: 76
geçen hafta:71,9
bu hafta :71,5
giden 400 gr
az ama olsun bu hafta çok bozdum diyeti buda iyidir diyom
naf ım sen de özletme kız kendini :)
suziii sen le de bir rastlaşamadık.
ya yaz yaz bitmi hepinize kocaman öpücükler. şimdi hadi bakalım
ooooooooooooommmmmmmmmm gitsin bu mesaj ommmmmmmmmm
günaydın aslında tünaydın demem lazım da yeni kalktım sayılır kilo bildirimimi yapayım diye bir uğradım
başlangıç:85
bu hafta:72
hedef:60
çoktandır bildirim yapmamamıştım ya geçen hafta diyemedim ama dün 72.4 düm ben kaçim oğlan öğle yemeğine gelicek ev işlerimide bitirip gelmeye çalışırım öptümmmmmm
ecrin29 hamile canım.
valla dilek o saçma tartıda tartıldım
tok karna
65gibi sanki
bir haftada almışım yani
bu hafta 65oldum diyelim o zaman
başlangıç 71
gecen hafta 64.2
bu hafta 65.0
gelen 800
toplamda giden 6.000
hedef 61 (kilo verince yüzümden gidiyr cok çirkin oluyrm 58 bana çok olacak boyum 170 çünkü)
bu hafta korkun benden kızlar
ve bildirimim
tartıda nihayet 60 ı gördüm..
başlangıç 79.8
geçen hf 61.5
bu hafta 60
giden 1500 gr
toplam giden 19.8 kg
hedef 58
sanırım 1 kg si detokstan gitti..
Selam kızlar,
Artık hiç takip edemiyorum forumu
İş arkadaşım doğum iznine erken ayrılmak zorunda kaldı ve nihayet dün doğurdu
Sanırım 2-3 ay giremeyeceğim sadece kilomu bildireceğim. Ama yıkılmadım ayaktayım hala
Biraz sallamıştım diyet olaylarını iş yoğunluğu vs den dolayı ama sıkı asılmalıyım yaz yaklaştı
Hepsiciğinizi yanaklarınızdan öptüm :80:
Başlangıç kg ; 76,20
Geçen hafta ; 69,30
Bu hafta ; 68,30
Giden ; 1,00
Toplamda giden; 7,90
Herkese hayırlı cumalar kızlar. Dün kursum vardı malum giremedim. Akşamda arkadaşlara gittik. Akşam yapmış bir sürü hamur işi. Mantı, börek, sarma, fırında makarna abartmış yani, Yemeyeyim desem açtım mecbur azar azar yedim. Ondan mı reglden mi bilemedim bu hafta artıdayım. Neyse ki 6lı rakamımı hala görebiliyorum. Hehehehe... Benim için önemli olan buydu bu hafta. Neyse şu regl bitsinde bakarız çaresine.
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 69.1
Bu hafta:69.5
Gelen:400gr
Toplamda giden: 6.200
Hedef: 65
Kilo veren herkesi tebrik ederim.Benim gibi artıda olanlar isee haftaya kaldı umudumuz artık.
gelelim benim kilo bildirimime
Başlangıç kg ; 81
Geçen hafta ; 76.4
Bu hafta ; 75.4
Giden ; 1,00
Toplamda giden; 5.6
tünaydın geçmişi okumadan önce kilo bildireyim.
Başlangıç kilom:72,6
geçen hafta :68,2
bu hafta :66,6
giden:1,6
toplam giden:6
hedef :56
Kayısılı fiyetin faydaları yoksam ben bu kadar veremezdim bu hafta. Dün gece çok kaçırdım. Gece 23:00 2 kızarmış sığara böreği, 1 kızarmış köfte. Bu sabahta 1 tuzlu kurabiye.ortimmmmm yaptım evet.
[FONT=Comic
Sans MS]Selam kızlarrrr
kilo veren herkesi tebrik ederim
bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:65
bu hafta:64
giden:1
toplam giden:9
hedef:55
salı günü 500 gr artıdaydım zaten 1.500 gitti aslında
ama tabi çizelgeye göre 1000:86::86:[/FONT]
telefondan biraz takip ettim güzel kilolar gitmis kizlarveremeyen kizlar üzülmeyin haftaya telafi olur isallah
cikmam lazim bildirimimi yapayim esimle alisverise gidecez giremedim simdiye kadar aksam rahat girerim isallah
öptüm sizi
kızlar yaaa ben deli olcam yaaa napcam bu wc problemini bilmiyorum artık nerdeyse haftada bir kez artıkkayısıyı denedimm olmadı ılık su işe yaramıyo lokmanaktar form çay ve macun die bişey var ama içinde sinameki var alışkanlık yaparmıki alıp kullansammı karar veremedim
kızlar bugün üçüncü günüm.1 kg vermem mümkün mü sizce????75 tim bu sabah bende tartılayım dedim 74 olmuş.su mu gitti acaba?ne dersiniz
kızlar bugün üçüncü günüm.1 kg vermem mümkün mü sizce????75 tim bu sabah bende tartılayım dedim 74 olmuş.su mu gitti acaba?ne dersiniz
Ben çıkıyorum kızlar görüşürüzz...
Ayyy süperrrrr
H.sonu kesin yapmalıyım imkanlarımı zorlayıp
Tebriklerrrr
Boya bak yaaaaaaa
Allah sizee verirken beni neden es geçti acaba.
Teşekkürlerrr balpötüşü
Süpersin:13:
Tebrikler gerçek ablam
Azimle gidiyon sende dr kulaklarını çekince daha çabuk vercen inanıyorum.
sonraki yazılardan anladım zaten canımecrin canim 13 yildir buradayim frankfurta yakin biyerdeyim
trndy gecmis olsun canim esine
umay cim kadin dedigim patron
öptüm sizi
keten tohumunu dene bide, ilaçta alabilirsin doktor benim kızıma bişurup verdi büyüklerde kullanabiliyormuşkızlar yaaa ben deli olcam yaaa napcam bu wc problemini bilmiyorum artık nerdeyse haftada bir kez artıkkayısıyı denedimm olmadı ılık su işe yaramıyo lokmanaktar form çay ve macun die bişey var ama içinde sinameki var alışkanlık yaparmıki alıp kullansammı karar veremedim
su gitmiştir sanırımkızlar bugün üçüncü günüm.1 kg vermem mümkün mü sizce????75 tim bu sabah bende tartılayım dedim 74 olmuş.su mu gitti acaba?ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?