70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederim suzi...
sen verince çok seviniyom canım ya..

Biey sorucam: komşu iç yağlı lahana ezmesi getiricek. Karadenizli olanlar bilir. Benimde akşam sebze yemem lazım ama sebzem yok. Acaba onu yesem nasıl olur? rejimdeyken yiyen oldu mu?

Bide hamile olan arkadaşım alıntı yaptıydım ama gitmiş. Hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin. Benim ablamla 16 ay var aramda yani annemde 1 yıl geçmeden tekrar hamile kalmış. ama iyi beslenmemiş. Ben hep çok zayıf ve hastaydım. Sürekli hastalanırdım cnm annem benden çok çekti. Senden ricam kilonu felan şimdilik düşünmeden güzelce beslen ki vucut toparlasın kendini. Hem kendin hem bebeğin için yap bunu. Yani kof kilo aldırıcılar (hamur işi vs..) değil de, ceviz di, balıktı, etti eksik etme olur mu?. Ya eminim tabii sen benden daha çok düşünüyorsundur yavrunu bunları söylememe gerek bile yok diyebilirsin. İşte anne yüreği ben evladımı kaybedince aman kimsenin evladına bişey olmasın diye endişelerim maximum düzeye çıktı. Ondan yani bunları söylemeden edemedim.

ve bildirimim
tartıda nihayet 60 ı gördüm..
başlangıç 79.8
geçen hf 61.5
bu hafta 60
giden 1500 gr
toplam giden 19.8 kg
hedef 58
sanırım 1 kg si detokstan gitti..

ne kadar ince düşüncelisin. tam anne şefkati.

ahh canım teşekkür ederim neler denemedim ki benim bu bağırsaklar hiç mi çalışmıyo bilmiyorum artık müshil mi içsem ne

valla canım ben kulllandım form çay bana alışkanlık yapmadı açıkcası...geçmiş olsun

kızlar bugün üçüncü günüm.1 kg vermem mümkün mü sizce????75 tim bu sabah bende tartılayım dedim 74 olmuş.su mu gitti acaba?ne dersiniz

Senin menülerin süper oluyodu noldu ki bu hafta nazar mı değdi canım :26: takip edemedim ne yaptın ne ettin ama :26:

Tebrikler canım

vee sonundaa!

Başlangıç: 84
Geçen hafta:75,1
Bu hafta:73,8
Giden:1,300
Hedef:60
Toplam verilen :10,200

kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenler de üzülmesin sakın, gelecek hafta verecekler inşallah!

Tebrikler

Sen neden gelmiyosun topike yaaa

naf naff 700 700 gidion kızzz tbriklerr

Evet valla 700-800 gidiyorum aman gitsinde böyle gitsin canım sağol

bir ay sonunda acayip bir sürpriz bekliyorum senden

Hayırlısı olsun tebrikler

Tebrikler neskuikim

Allah senden de razı olsun canım faydalı olabildiysek ne mutlu gelsin gelsin kuzeninde

[/QUOTE]

Tebrikler canım

Blackk bende özledim seni canım şu net problemi çözüleydi iyiydi

Vayy aramıza döndün mü

ecrin29 hamile canım.

Anammmmmmm

Sen 65 ' de de güzelsindir bence canım zayıf çıtır

ve bildirimim
tartıda nihayet 60 ı gördüm..
başlangıç 79.8
geçen hf 61.5
bu hafta 60
giden 1500 gr
toplam giden 19.8 kg
hedef 58
sanırım 1 kg si detokstan gitti..

Süpersin tebrikler canım

Tebrikler canımmm

Hayırlı cumalar canım regl dönemindendir tahminimce haftaya çok daha güzel sonuçlarla karşılaşırsın

gelelim benim kilo bildirimime

Başlangıç kg ; 81
Geçen hafta ; 76.4
Bu hafta ; 75.4
Giden ; 1,00
Toplamda giden; 5.6

Tebrikler

Tebrikler süper

Vayyy ortammmm süpersin beybii

Suzimmm suzimmmm tebrikler suzimmmm

Son çare ilaç desteği canım :26:

temzlik bitti şimdi de yemeğe girişeyim:86:

naf, ortimmm saol sen de süpersinnn
ayrıca seni burda görmek çok güzelll

selam kızlarrrr...
ben delllllldiiiiiim........
ne var ne çok bakalım...
geçmişe bi dalıp gelemm bakalım ne var ne çokmuş...

allahtan boy var canım yoksa yuvarlanırdım
72lerdeydim bi ara
olsun boya göre ayarlayacagız kiloyu
benim için 61 de cok ama her ihtimale karsı alırım diye
yoksa eşim şimdiden yeter demeye başladı
kör olasıca göbeğe bişi olmuyor ama...

dilek ya ben yarın regli olacagım
tahminen bu hafta pek veremiyeceğim
dikkat ederim ama
bu hafta dikkat edeceğim tekrardan
bi 63 olayım iyise kalırım olmadı 61 de iyi olur :)))

kızlar bugün üçüncü günüm.1 kg vermem mümkün mü sizce????75 tim bu sabah bende tartılayım dedim 74 olmuş.su mu gitti acaba?ne dersiniz

Olabilir cnm. zaten ilk etaplarda hızlı kilo verilir sonra yavaşlar kilo verimi ama inatla devam edince gitmeyede devam eder. Giden ödem de olsa su da olsa sonuşta seni kilolu yapan şeylerden ikisi bunlar. Yani devam fazla su, ödem, yağ hepsinden kurtulucağız..

ecrin canim 13 yildir buradayim frankfurta yakin biyerdeyim
trndy gecmis olsun canim esine
umay cim kadin dedigim patron

sonraki yazılardan anladım zaten canım

tebrikler cnm
keten tohumunu dene bide, ilaçta alabilirsin doktor benim kızıma bişurup verdi büyüklerde kullanabiliyormuş
su gitmiştir sanırım

ben yazım dan çok ilerlemiş hepsini okuyamıyorum ben ne gideni geleni yazamam hala aynı kilodayım 77 kg kaldım bu hafta veremedim haftaya inşan la pazartesi başlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…