70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sinameki uzun süre kullanınca bağırsak tembelliği yapıyor diye biliyorum alışkanlık oluyor sonra hep kullanman gerekiyormuş.. "Duphalac" diye bi şurup gibi bir şey var eczanede satılıyor "fizyolojik barsak düzenleyici" olarak geçiyor. onu al istersen. bir de tuvalet eğitimi diye bir şey öneriliyor bu durumlarda. her sabah ılık su iç biraz oyalan ve tuvalete git 15 dk otur ve tuvaletini yapmayı belke. sen sabahları kayısı ve ılık su yapabilirsin bunu. kabızlığın geçene kadar önce duphalac kullan sonra bunu alışkanlık haline getirmeye çalış. ilacın içinde ne kadar kullanman gerektiği yazıyor zaten ordan bakarsın kullanım şekline. ben de bi süre yapamamıştım gaz sıkışması olmuştu acile gittim dr bunu vermişti yararını gördüm içtiğin gün direk yapıyosun zaten tuvaletini.. inşallah sen de yarar görürsün çok zor bi durum bilirim..

kızlar ben bugun tartılamadım sanırımda aynıyım ( haftaya cuma baslıyorum sızınle bırlıkte :)) zaten 79 un altına ınmemıssem kararlıyım hollywood dıyetıne baslıyorum ..

ooooo nafnaf özlettin kendini kıss.dön artık sahalara..

ortim bende seni tebrik ediyorum..haftaya daha süper olcez inş..

ay çok sağol canımyaa,valla baya kuruntu yapmıştım,gerçi diyet miyet kalmadı bende 1haftadır,eşim iyi olsun gerisi boş dedim,iştahta yok eşimde ,,e bende yiymedim düzenli şekilde,800 olarak geri döndü,olsun önemli değil,eşim şuanda bile kusmaya gitti,çok fena çıkarıyo midesi bulanıyo hep,,ateş düştü gibi bi bakıyoruz çıkıyo,hiç hali yok,bugünde gittik dr'a başka ilaçlar daha verdi ilaç manyağı oldu vucudugçmiyo işte boğazındanmış,iltihap olmuş çok ilerlemiş,,neyse eşim çağırıyo tekrar sağol,akşam yapıyım bildirim ozaman,,

geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara teşekkürler

lahana ezmesi deyince tam bilemedim nası bişey ki?bende samsunluyum...
ama ne kdr yağ olcakki içinde..
ben genelde diyeti delerek kilo verdim..
yanlış anlaşılmasın ..hf sonu daha rahattım hf içi dikkat ettim..
bugünde 60 kilonun sevincine yemez oluncaya kdr yedim..
valla canım ben kulllandım form çay bana alışkanlık yapmadı açıkcası...geçmiş olsun
bi fıkra anlatayım..
adamın biri eczaneye gitmiş..bi ilaç istemiş..
eczacı da demiş ki..
beyefendi bu ilacı kullanıyorsunuz ama dikkat edin bağımlılık yapar demiş...
adam da gayet rahat..
-yoooo ben 20 yıldır kullanıyorum bağımlılık yapmadı demiş

yanlış anlama canım alışkanlık yapmadı deyince sen aklıma birden bu fıkra geldi..

sağol tatlım..tebriklerimi ben de yazmıştım ama çıkmamışlar...

duphalacı kızımda kullandı 16 aylık osmolac kullanıyoruz kızıma iki ilaçta büyüklerede kullanılıyor sanırım bebeğe bile doktor kabızlık oldukça kullan dediğine göre bağımlılık yapmaz sanırım

evet canım büyüklere de kullanılıyor ben de kullandım. bağımlılık yapma gibi bi durumu yok içince bağırsaklara sıvı geçişi artıyor (emilmediği için su çekiyor) ve dolu olan barsakları boşaltıyor.. sonra da olabildiğince tuvalet alışkanlığı kazanmak gerek. yine uzun süre yapılmazsa tekrar kullanılır. böyle durumlar için kenarda bulunması gereken bir ilaç bence.. yoksa diyet yaparken kabızlık sorunları çok oluyor.

Bildirimimi yapıp geçmişim tozlu raflarına döneyim ben

Başlangıç: 75
Geçen hafta: 71.2
Bu hafta: 72.1
Gelen : 900gr
Toplamda giden: 2.9
Hedef: 65

Buradan çabuk gelen kilolar çabuk veriliyor tezinin tersinin de geçerli olduğunu anlayabiliyoruz sanırım:26:

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

Kızlar hepinizden yorum bekliyorum.bugünkü yediklerim hakkında....

KAHVALTI
yumurta
3 zeytin
peynir
1 dilim dana salam
5 minnacık galeta
2 b ardak çay aspartamla tatlandırılmış

ARA
yarım kase nesfit
1 kuru incir
2 ceviz içi

AKŞAM
yagzız tavuk ızgara
brokoli salatası
taze sıkılmış portakal suyu

BU ARADA UNUTMADAN KAHVALTIDAN SONRA TURK KAHVESİ ARADA 7 OTLU ÇAY VE 2 LİTRE SU

Değiştirmem gereken bişey var mı sizce aciiilll bekliyorum yorumlarınızı cannnlarııımm

kahvaltıdan başlıyayım nacizane...
galeta yerine tam tahıl yada çavdar ekmeğini tercih edersen daha iyi olur...yumurtayı nasıl yiyorsun bilmiyorum ama canım yağsız olmaı iyi olur..
öğlen gözükmüyor ..kahvaltı geç oldu heralde..
bende kahvaltıyı geç yapınca 2 öğün yiyorum..aralar oluyor tabi..
meyve suyunu sık içiyormusun bilmiyorum ama meyve olarak yemen daha iyi posasıda işe yarıyor barsaklar için..
öğünlerin birinde çorba ve yoğurt olabilir..
benim gördüklerim bunlar..
diğerleri iyi..

ALlah razı olsun bacımm:)))ben maalesf 12 gibi yapıyorum kahvaltıyı.gece geç yatınca uyanamıyorum tabi.bide gece yatarken elma yiyorum.inşallah zayıflayabilirim.galeta baş parmagı büyüklüğünde bide çok doyuruyo o beni nedense:)
çıkamadım bide bugün dıuşarı alamadım ekmekleri(

zerra 79 dan 60 a ne kdr surede dustun ??ben takıldım sanırım 79 da ((

canım kilomu 79 larda geçen yıl şunbat ayı gibi gördüm..malum doğumsonrası kiloları..
doğum öncesi 65-66 lardaydım..10 yıl civarıda hep 64-66 arası dolandım ..ozamanlar memnundum ki halimden heralde verme fikri yoktu..
neyse hafiften aburcuburları keserek mayıs ayında topiğe geldiğimde 75 kiloydum...yazın temmuz 20 de tatile memlekete gittim..
3kilo alarak döndüm..kalanıda ekim sonundan beri burda takılıp veriyorum..
aslında ben çok dikkat etmedim..emziriyorddum ama işte k.hidratları azlttım ki çok tüketiyordum..
akşamları erken yedim vs...
klasik şeyler..
ama bence kilo vermede en önemli unsurlar
-karar vermek
-sabırlı olmak
-ve motivasyon o da burda fazlasıyla var...

o dediği ekmekler daha sağlıklı canım..
gecede elma yerine bence az yağlı süt içmeni öneririm..
diyetisyenler meyvenin akşam 8 den sonra yenmemesi gerektiğini söylüyor..
meyved şeker olduğu için çok uygun olmayabilir...
bide suya dikkat etmemişim ne kdr içiyorsun..
ben pek içemiyorum ama 2-3 lt civarı içilmesi iyi olur..
ha su demişken ben de içeyim...

bide bu kadar kiloyu ne kadarda verdin maşalllaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…