kızlar yaaa ben deli olcam yaaa napcam bu wc problemini bilmiyorum artık nerdeyse haftada bir kez artıkkayısıyı denedimm olmadı ılık su işe yaramıyo lokmanaktar form çay ve macun die bişey var ama içinde sinameki var alışkanlık yaparmıki alıp kullansammı karar veremedim
Günaydın günaydın günaydın güzel forumun güzel topiğinin güzel çıtır hatunları
Bir haftadır neredeyse gelemiyorum internet problemimden dolayıgeçen gün geldim okudum (100 sayfanın 50 sini) alıntı yaptım
müşavire basılınca pattt diye çıktım hepsi gitticuma' dan cuma' ya bildirime gelen biri olmak istemiyorum o yüzden en kısa
zamanda internet problemimi çözüp aranızdayım canlarım
Geçmişe bakmayıp bugün' den devam edeyim en iyisi yoksa 150 sayfa bak bak bitmez
Ne var ne yok nasılsınız
ortim bende seni tebrik ediyorum..haftaya daha süper olcez inş..Kızlar Black mail atmış bana;
günaydııın kızlaar
kiloo veren herkese çoook tebrikler veremeyenler üzülmesin
haftayaaaaaa. alıntı yapamıyom böyle idarte edin kızlar:)))
tuba geçmiş olsun bacım. Eşin en kısa sürede iyileşir inşallah.
balkaymak sen gece bana hakkaten içirdin galiba viskiyi sabah çok zor
kalktım sürüne sürüne. gözlerimin altı falan mosmor hasta olacam
olamadım sanırım. yedik yedik soğuğu acısı çıkıyo.
yeni gelen herkeeeer hoşgeldiniz umarım katılımınız daim olur. burayı
devamlı takip edip veremeyen yok haberiniz olsun. herkes farklı
dietler yapıyo ama birbirinden ip uçları falan alıyo çok güzel bir
topiğiz maaşallah.
dilek tebrikler kilo vermişin. ortiiiiiiii senide tebrik ederi 300 de önemli :)
eski ortiiiiim shooop özledim kız seni daha sık gel bu arada çoook
tebrik ederim 1300 :)))
ya kızlar yazılanları okuyom ama nickler aklıma gelmi ne olur kusuraa
bakmayın hepinizi çok tebrik ederim benim bildirimim:
başlangıç: 76
geçen hafta:71,9
bu hafta :71,5
giden 400 gr
az ama olsun bu hafta çok bozdum diyeti buda iyidir diyom
naf ım sen de özletme kız kendini :)
suziii sen le de bir rastlaşamadık.
ya yaz yaz bitmi hepinize kocaman öpücükler. şimdi hadi bakalım
ooooooooooooommmmmmmmmm gitsin bu mesaj ommmmmmmmmm
Yok canım saçmalama öyle birşey düşünmedim hiç.
Bildirim yapmak istiyorsan tabi ki bildirimini yap.
Her halinle kabulumüzsün şekerim.Senin hüsnü kuruntun olmuş o
Sabah gel de bildirimini yap.
Ayrıca çok geçmiş olsun ins iğne etkisini gösterir...
lahana ezmesi deyince tam bilemedim nası bişey ki?bende samsunluyum...Biey sorucam: komşu iç yağlı lahana ezmesi getiricek. Karadenizli olanlar bilir. Benimde akşam sebze yemem lazım ama sebzem yok. Acaba onu yesem nasıl olur? rejimdeyken yiyen oldu mu?
Bide hamile olan arkadaşım alıntı yaptıydım ama gitmiş. Hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin. Benim ablamla 16 ay var aramda yani annemde 1 yıl geçmeden tekrar hamile kalmış. ama iyi beslenmemiş. Ben hep çok zayıf ve hastaydım. Sürekli hastalanırdım cnm annem benden çok çekti. Senden ricam kilonu felan şimdilik düşünmeden güzelce beslen ki vucut toparlasın kendini. Hem kendin hem bebeğin için yap bunu. Yani kof kilo aldırıcılar (hamur işi vs..) değil de, ceviz di, balıktı, etti eksik etme olur mu?. Ya eminim tabii sen benden daha çok düşünüyorsundur yavrunu bunları söylememe gerek bile yok diyebilirsin. İşte anne yüreği ben evladımı kaybedince aman kimsenin evladına bişey olmasın diye endişelerim maximum düzeye çıktı. Ondan yani bunları söylemeden edemedim.
bi fıkra anlatayım..valla canım ben kulllandım form çay bana alışkanlık yapmadı açıkcası...geçmiş olsun
Sen 65 ' de de güzelsindir bence canım zayıf çıtır
Süpersin tebrikler canım
Tebrikler canımmm
Hayırlı cumalar canımregl dönemindendir tahminimce haftaya çok daha güzel sonuçlarla karşılaşırsın
Tebrikler
Tebrikler süper
Vayyy ortammmmsüpersin beybii
Suzimmm suzimmmmtebrikler suzimmmm
Son çare ilaç desteği canım :26:
tekrar aynı yere girip güncelliyorsun canım..çizergemin aynısını mı yapmam gerekiyor
meyvelı sodada kılo aldırırmı cola dıyette yasak
canım sinameki uzun süre kullanınca bağırsak tembelliği yapıyor diye biliyorum alışkanlık oluyor sonra hep kullanman gerekiyormuş.. "Duphalac" diye bi şurup gibi bir şey var eczanede satılıyor "fizyolojik barsak düzenleyici" olarak geçiyor. onu al istersen. bir de tuvalet eğitimi diye bir şey öneriliyor bu durumlarda. her sabah ılık su iç biraz oyalan ve tuvalete git 15 dk otur ve tuvaletini yapmayı belke. sen sabahları kayısı ve ılık su yapabilirsin bunu. kabızlığın geçene kadar önce duphalac kullan sonra bunu alışkanlık haline getirmeye çalış. ilacın içinde ne kadar kullanman gerektiği yazıyor zaten ordan bakarsın kullanım şekline. ben de bi süre yapamamıştım gaz sıkışması olmuştu acile gittim dr bunu vermişti yararını gördüm içtiğin gün direk yapıyosun zaten tuvaletini.. inşallah sen de yarar görürsün çok zor bi durum bilirim..
baştan ilk yaptığın gibi yap canımçizergemin aynısını mı yapmam gerekiyor
baştan ilk yaptığın gibi yap canım
slm kızlaaaaar nasıl sınız
duphalacı kızımda kullandı 16 aylıkosmolac kullanıyoruz kızıma iki ilaçta büyüklerede kullanılıyor sanırım bebeğe bile doktor kabızlık oldukça kullan dediğine göre bağımlılık yapmaz sanırım
Kızlar hepinizden yorum bekliyorum.bugünkü yediklerim hakkında....
KAHVALTI
yumurta
3 zeytin
peynir
1 dilim dana salam
5 minnacık galeta
2 b ardak çay aspartamla tatlandırılmış
ARA
yarım kase nesfit
1 kuru incir
2 ceviz içi
AKŞAM
yagzız tavuk ızgara
brokoli salatası
taze sıkılmış portakal suyu
BU ARADA UNUTMADAN KAHVALTIDAN SONRA TURK KAHVESİ ARADA 7 OTLU ÇAY VE 2 LİTRE SU
Değiştirmem gereken bişey var mı sizce aciiilll bekliyorum yorumlarınızı cannnlarııımm
kahvaltıdan başlıyayım nacizane...
galeta yerine tam tahıl yada çavdar ekmeğini tercih edersen daha iyi olur...yumurtayı nasıl yiyorsun bilmiyorum ama canım yağsız olmaı iyi olur..
öğlen gözükmüyor ..kahvaltı geç oldu heralde..
bende kahvaltıyı geç yapınca 2 öğün yiyorum..aralar oluyor tabi..
meyve suyunu sık içiyormusun bilmiyorum ama meyve olarak yemen daha iyi posasıda işe yarıyor barsaklar için..
öğünlerin birinde çorba ve yoğurt olabilir..
benim gördüklerim bunlar..
diğerleri iyi..
zerra 79 dan 60 a ne kdr surede dustun ??ben takıldım sanırım 79 da((
ALlah razı olsun bacımm:)))ben maalesf 12 gibi yapıyorum kahvaltıyı.gece geç yatınca uyanamıyorum tabi.bide gece yatarken elma yiyorum.inşallah zayıflayabilirim.galeta baş parmagı büyüklüğünde bide çok doyuruyo o beni nedense:)
çıkamadım bide bugün dıuşarı alamadım ekmekleri(
kahvaltıdan başlıyayım nacizane...
galeta yerine tam tahıl yada çavdar ekmeğini tercih edersen daha iyi olur...yumurtayı nasıl yiyorsun bilmiyorum ama canım yağsız olmaı iyi olur..
öğlen gözükmüyor ..kahvaltı geç oldu heralde..
bende kahvaltıyı geç yapınca 2 öğün yiyorum..aralar oluyor tabi..
meyve suyunu sık içiyormusun bilmiyorum ama meyve olarak yemen daha iyi posasıda işe yarıyor barsaklar için..
öğünlerin birinde çorba ve yoğurt olabilir..
benim gördüklerim bunlar..
diğerleri iyi..
bide bu kadar kiloyu ne kadarda verdin maşalllaahhhhALlah razı olsun bacımm:)))ben maalesf 12 gibi yapıyorum kahvaltıyı.gece geç yatınca uyanamıyorum tabi.bide gece yatarken elma yiyorum.inşallah zayıflayabilirim.galeta baş parmagı büyüklüğünde bide çok doyuruyo o beni nedense:)
çıkamadım bide bugün dıuşarı alamadım ekmekleri(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?