- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
ben 3 ayda daha 5 kilo veremediiiiiiiim
topalak çorbası neee. bizde yaparız topalak diye bir yemek ama bizimki bayağı ağır bişi mantının sırf hamur hali nerde ise
benden ya yazıları beyaz yapmaları kötü olmuşpembiş pembiş olmuş topikçik
ama yazı düzenleme görünmüyor yerlerini bildiğimden ezbere yaptım:44:
kııız ne edin dukan ortiiiiiiiiim devam mı dukanAhanda yakalandıkk
he he zayıflayınca ver tarifini de yapam yiyem. zayıflayınca yiyeceklerim listesine bir madde daha eklendi. liste uzadıkça uzuyo
adana_mersin yöresine ait bir çorba canım.
kıyma,soğan, bulgur, baharatla küçük köfteler yapıosun
salçalı suya haşlanmış nohutları ve köfteleri atıyosun
oluyor sana topalak çorbası:86:
bu da pek masum değil aslında
kabızlıktandır cnım bende şuan kayısılı form çayı içiyom davul gibiyim ya bir wc ye gidebilsem :)
benden ya yazıları beyaz yapmaları kötü olmuş
kııız ne edin dukan ortiiiiiiiiim devam mı dukan
he he zayıflayınca ver tarifini de yapam yiyem. zayıflayınca yiyeceklerim listesine bir madde daha eklendi. liste uzadıkça uzuyo
kızlar 3 gündür feci cips krizim var. canım çok istiyoooooo en son yılbaşın da 2-3 tane yediydim ama yemeyecem inat ettim. ya rüyamda bile gördüm.
eşime diyom ki en güzel sevgililer günü hediyesi bana kocaman bir cips al yiyem onu ama hiç kalorili olmasın
Sabah az ve araların yok diğer öğünlerin güzel şeker.
Ama sana tavsiyem çorba içersen ekmek yeme.
hiç denemedim ama cevizi gece suya koyuyormuşsun sabah aç karnına onu önce suyunu içip ardından cevizi yiyormuşsun bu dengeliyormuş.yaa canımm sorma yaaa.
ne kaysı çayı kaldı ne kayısının kendisi.
olmadı ama bi türlü. yemeyipte aldıpım içinn canım sıkılıyor.
madem aldım yemiş olsaydım içim yanmıycak yaaa
kııız ne edin dukan ortiiiiiiiiim devam mı dukan
Canım devam ediyorum da bu ara çok kaçamak yaptım cezasını çekiyorumAslında hiç meyve yemedim sebzeyi sadece protein+sebze gününde yedim ama nedense böyle oldu gerçi bu hafta suyu da çok içmemiştim...Biraz da bağırsak problemim var galiba:26: ama 1 haftada 3 tane probis yedim...Tam dayaklığım ben ya...
akşam için ekmek fazla olmuş sanki, kahvaltıda öyle çok zayıf
:
ya bende bu hafta sebze protein karma karışık olduu kaçamağımda çok. pazar sucuk ekmek fanta 7-8 bademle kaçamak kapısını açtım. hafta içi de ekmek 1.5 dilim baklava, biscüvi, mandalina ooooo sen dayaklıksan ben kırbaçlığımkııız ne edin dukan ortiiiiiiiiim devam mı dukan
Canım devam ediyorum da bu ara çok kaçamak yaptım cezasını çekiyorumAslında hiç meyve yemedim sebzeyi sadece protein+sebze gününde yedim ama nedense böyle oldu gerçi bu hafta suyu da çok içmemiştim...Biraz da bağırsak problemim var galiba:26: ama 1 haftada 3 tane probis yedim...Tam dayaklığım ben ya...
ben menüyü yazmayı unuttum.
sabah : 1 yeşilçay
2 dilim denge ekmeği ile yapılmış
kaşarlı tost
2 zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara: 1 armut
öğle: yumurtalı taze fasülye kavurması (5 kaşık)
1 bardak ayran
ara: 1 galeta
1 mandalina
1 form çay
akşam: 1 kase çorba
ve
salata
2 lt su
1 form çay daha içerim.
hiç denemedim ama cevizi gece suya koyuyormuşsun sabah aç karnına onu önce suyunu içip ardından cevizi yiyormuşsun bu dengeliyormuş.
benim ilacım beli sinemakiiii kesin çözüm ama karnımı ağrıtıyoooooo diye içesim yok çıkamazsam içecem mecbur.
sinemakiyi bir bardağa bir tutam at 2-3 dk beklet iç bir saate wc ye koşarsınama wc den çıkamama gibi bir yan etkide yapabilir
ben menüyü yazmayı unuttum.
sabah : 1 yeşilçay
2 dilim denge ekmeği ile yapılmış
kaşarlı tost
2 zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara: 1 armut
öğle: yumurtalı taze fasülye kavurması (5 kaşık)
1 bardak ayran
ara: 1 galeta
1 mandalina
1 form çay
akşam: 1 kase çorba
ve
salata
2 lt su
1 form çay daha içerim.
sabah
3 parça peynir
4 yeşil zeytin
1 domates,1 yeşil biber
1 tk pekmez
2 dilim çavdar ekmeği
ara
1 ceviz
1 fincan şekersiz türk kahvesi
öğlen
1 kepçe tavuk çorbası
yarım kase yoğurt
ara
2 küçük galeta
2 kupa yeşil çay
akşam
1 kase topalak çorbası
salata
normal bitki çayının içine 2-3 yaprak atıp içebilirsin canım o zaman o kadar etkili olmuyo. ben koca bir bardak içiyom. son çare olarak çok atıyom içine sonucu kötü oluyo:) bende gaz sorunu da var blki de o yüzden çok feci karın ağrısı yapıyo bendecanım tavsiyeler için sagol ama sinemakiyi almayım ozaman ben.
wc okadar uzun süre duramam. gözden kayboldugumda hemen aglıyan bi bebeğim var.
benim hayatta ona endeksli yanii
normal bitki çayının içine 2-3 yaprak atıp içebilirsin canım o zaman o kadar etkili olmuyo. ben koca bir bardak içiyom. son çare olarak çok atıyom içine sonucu kötü oluyo:) bende gaz sorunu da var blki de o yüzden çok feci karın ağrısı yapıyo bende
birde hint yağı aldım onu deneyecem de fırsatım olmadı. ağrsız sancısız temizliyormuş içeriyi yazıyı bulursam dur yayınlayam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?