Merhaba arkadaşlar,
bugün alışverişe çıktım ve moralim çok bozuldu. ben ne çok kilo almışım böyle. giydiklerim doğru düzgün olmadı. her seferinde bir beden büyüğünü istedim. çok berbat durumdayım ben ya. bugün anladım ki ben gittikçe kilo alıyorum ve artık zayıflamam gerek. pazartesinden itibaren bende başlıyacağım diyet ve spor yapmaya. Kızlar nasıl gidecek bu kilolar.. en az 10 kilo vermem lazım benim. havalar ısınmadan en az 10 kilo ve hatta 15 kilo vermek istiyorum. kararlıyım vereceğim bu pis yağ torbalarını!! Tahminen 80 altıdır diye kilom buraya yazdım. hafta sonu bir de tartı alayım ben. Kızlar bu topic de düzen nasıl biri anlatabilir mi acaba?
Merhaba arkadaşlar,
bugün alışverişe çıktım ve moralim çok bozuldu. ben ne çok kilo almışım böyle. giydiklerim doğru düzgün olmadı. her seferinde bir beden büyüğünü istedim. çok berbat durumdayım ben ya. bugün anladım ki ben gittikçe kilo alıyorum ve artık zayıflamam gerek. pazartesinden itibaren bende başlıyacağım diyet ve spor yapmaya. Kızlar nasıl gidecek bu kilolar.. en az 10 kilo vermem lazım benim. havalar ısınmadan en az 10 kilo ve hatta 15 kilo vermek istiyorum. kararlıyım vereceğim bu pis yağ torbalarını!! Tahminen 80 altıdır diye kilom buraya yazdım. hafta sonu bir de tartı alayım ben. Kızlar bu topic de düzen nasıl biri anlatabilir mi acaba?
evet malesef öyle oldu
geçmiş olsun canım ozaman farklı tabiii
bugün nette rastladım bacakları kalınlaştırıyormuş, kasları çıkarıyormuş diye koşu bandını satarsam bende alacam ama öyle okuyunca vazgeçtim doğrumu sence?
hoşgeldin
ben de aynen hiç anlamıyordum kilo aldığımı
ancak gittiğim mazağalarda istediğim kıyafetler
olmayınca sonunda kabul ettim kilo aldığımı:86:
bence pazartesiyi bekleme yarın başla hemen
hep ertelenir çünkü hem pazartesi diyete başlamak psikolojik
açıdan olumsuz etkiliyormuş..
bu topikte de herkes menülerini paylaşıyor her gün
bilgili olanlar yorum yapıyor menülere
ayrıca menüleri de takip etmek iyi oluyor
her cuma tartı günümüz ve buraya bildirim yapıyoruz
liste yapılıyor 1. seçiliyor gayet motive edici yani
valla okadar yoruldumki ama hic dogru düzgün biseyde yapmadim bende anlamadim bugün ne yaptim yarina yine isim var:44:sagol canim
hosgeldin canimburaya takil derim
pisiiimm
ay bende bidegisiklik var ama ne diyorum valla bigün kocami görünce hirsiz var diye ciglik aticam ama nezaman
cani nekadar az yiyorsun :26: hep böylemi yaptin :44:
Herşeyin aşırısı zarar canım. Sana farkı göstereyim. Sen karar ver.
Öncesi
Eki Görüntüle 344459
Sonrası
Eki Görüntüle 344458
fark müthiş gerçektennnHerşeyin aşırısı zarar canım. Sana farkı göstereyim. Sen karar ver.
Öncesi
Eki Görüntüle 344459
Sonrası
Eki Görüntüle 344458
yarın sevgilim gelecek inşallah ve çok uzun zamandır görüşmüyoruz. geldiği ilk gün ben rejimdeyim demek istemiyorum. hem pazartesi gideceği için daha rahat başlarım. şimdi o yemek yerken ben su içsem olmaz diye düşünüyorum.pazartesi kesin başlayacağım ve bende her cuma o zaman bildirimde bulunurum, sizinle paylaşırım yediklerimi içtiklerimi. isveç diyeti nasıl, aranızda yapan vardır mutlaka. 2 hafta yapayım o diyeti diye düşünüyorum. en azından biraz hızlı verirsem belki mutlu olurum, şuan canım çok sıkkın
yarın sevgilim gelecek inşallah ve çok uzun zamandır görüşmüyoruz. geldiği ilk gün ben rejimdeyim demek istemiyorum. hem pazartesi gideceği için daha rahat başlarım. şimdi o yemek yerken ben su içsem olmaz diye düşünüyorum.pazartesi kesin başlayacağım ve bende her cuma o zaman bildirimde bulunurum, sizinle paylaşırım yediklerimi içtiklerimi. isveç diyeti nasıl, aranızda yapan vardır mutlaka. 2 hafta yapayım o diyeti diye düşünüyorum. en azından biraz hızlı verirsem belki mutlu olurum, şuan canım çok sıkkın
canım bende düşünüyom aslında ama dukanda yasak şeyler içeriyo ne etsek kiAh bi bilsem ne olduğunu acayip moralim bozuldu...Ve ben moralim bozuk olunca boğazımı hiç tutamıyorum off offf....Naapıcam bilmiyorum daha nerdeyse 20 gün olcak iyice saldım kendimi gibime geliyo pof:44:
Bu hafta ben de mi ayran detoksu yapsam??? Ama bize mercimek nohut ve bulgur yasaknaapem ben karakedim gel bi derdime çare ol bakem
Daha önce yaptım ciddi sonuçlar aldım. Ara vermiştim tekrar başladm 1,5 hafta oldu.
balkaymakımmmmmm ne ediyon kız görüşemedik bugün hiç
valla okadar yoruldumki ama hic dogru düzgün biseyde yapmadim bende anlamadim bugün ne yaptim yarina yine isim var:44:sagol canim
hosgeldin canimburaya takil derim
pisiiimm
ay bende bidegisiklik var ama ne diyorum valla bigün kocami görünce hirsiz var diye ciglik aticam ama nezaman
cani nekadar az yiyorsun :26: hep böylemi yaptin :44:
Herşeyin aşırısı zarar canım. Sana farkı göstereyim. Sen karar ver.
Öncesi
Eki Görüntüle 344459
Sonrası
Eki Görüntüle 344458
hoşgeldiiiiiiiinbu arada hoş bulduk kızlar teşekkür ederim ilginize :)) sevdim burayı şimdiden..
canım bende düşünüyom aslında ama dukanda yasak şeyler içeriyo ne etsek ki
ne ediyonuz kızlaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiim
çok güzel kilo vermişsin zaten bukadar kiloya bacaklar incelirdi ama aletinde faydası büyük belli
fark müthiş gerçektennn
tebrik ederim canım
pazartesi başlarsın ozaman
fikrim yok isveç diyeti hakkında
hem o tarz diyetler hızlı kilo verdiriyor ama hızlı da geri aldırıyor
o yüzden en güzeli sağlıklı beslenerek kilo vermek
10_15 gibi kiloyu da yaza kadar halledersin inşallah...
sineraycım ayakkabılarına da bayıldımmmm
foto.larini gördüm canim
balkaymakımmmmmm ne ediyon kız görüşemedik bugün hiç
hoşgeldiiiiiiiin
ya kızlar bende aylardır kıyafet almıyomn ama artık kalmadı birşey mecbur kazak badi falan alacam haftaya maaşı alınca. kışlıl birşeyim kalmadıama pantalon etek için baklamadeyim 10 kilo vermeden cık almam
kizlar menüm
sabah
2 dil.ekmek
1 tatlikasigi kadar krem peynir
salca
kahve
ara
2 fincan yesilcay
kuru kayisi
öglen
1 tabak corba
kücük kase yogurt
ara
kahve
3 tane ülker mavi yesil kepekli
2 dilim elma
aksam
firinda kücük patetes ve kücük parca tavukgögsü
yogurt salata
1 kücük dilim ekmek
2 bardak cay
2 bitter cikolatali pirinc patlagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?