hoşbulduk coşkuncum şey pardon kızz ballıkaymak dicektim...hosgeldiiin
iyi geceler cnm sanada..iyi geceler kızlar ben yatar
iyigeceler canim
he ya edek
eeee nasılız anlatın kız bişiler bak bugün gç yatcam diye karar aldım bıktım her gece 12-1 de yat 7 de kalk. bu gece oturacam sabahta 10 a kadar uyuyacam tabi benim pisi izin veriri se . saat 7 de damlıyo odaya. miyaaaaaaaaav miyaaaaaav diye. olmadı çıkıp üstüme yatıyo kalkıyım diye . yemek yiycek ya hanfendi
yalnızca bir dilimle kaabiliyosan süper tabi..
neyse haftasonu abrtmadan cozutabiliriz ziyanı yok.hem gözümüz doyar,hem gönlümüz...
nasılsa hafta içi detoks yapıcaz..
dimi türkan sultan:9:[/B]
konu bulduuuuuuuuumm
boool cikolatali pastami
meyvalimi
karamellimi
haa bide yaninda
kolami
caymi
meyva suyumu
kahvemi
ay bu konu beni duygulandirdi aglamak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuummm
iyi geceleeeeerbana müsade artık iyi geceler
kızz şimdide bütün milleti yoldan çıkaracan ha..toba toba...konu bulduuuuuuuuumm
boool cikolatali pastami
meyvalimi
karamellimi
haa bide yaninda
kolami
caymi
meyva suyumu
kahvemi
ay bu konu beni duygulandirdi aglamak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuummm
yalnızca bir dilimle kaabiliyosan süper tabi..
neyse haftasonu abrtmadan cozutabiliriz ziyanı yok.hem gözümüz doyar,hem gönlümüz...
nasılsa hafta içi detoks yapıcaz..
dimi türkan sultan:9:[/B]
iyi geceler canimbana müsade artık iyi geceler
evet yorgunum ya ama yikilmadim ayakdayim
hoşbulduk coşkuncum şey pardon kızz ballıkaymak dicektim...
pek bi yorgun gördüm seni..hadi yat istersen hemen..
iyi geceler cnm sanada..
eeee nasılız anlatın kız bişiler bak bugün gç yatcam diye karar aldım bıktım her gece 12-1 de yat 7 de kalk. bu gece oturacam sabahta 10 a kadar uyuyacam tabi benim pisi izin veriri se . saat 7 de damlıyo odaya. miyaaaaaaaaav miyaaaaaav diye. olmadı çıkıp üstüme yatıyo kalkıyım diye . yemek yiycek ya hanfendi
konu bulduuuuuuuuumm
boool cikolatali pastami
meyvalimi
karamellimi
haa bide yaninda
kolami
caymi
meyva suyumu
kahvemi
ay bu konu beni duygulandirdi aglamak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuummm:84: :84:
kızz oda senin çocuğun işte.bizimkilerde öle yapilerdi.şimdi büyüdülerde kendi mamalarını kendileri yiyebilyolar...bir kase mısır gevreğini sütle karıştırıp kütür kütür yiyolar.bende artık kaçta uyanırsam o zaman kalkıyom..eeee nasılız anlatın kız bişiler bak bugün gç yatcam diye karar aldım bıktım her gece 12-1 de yat 7 de kalk. bu gece oturacam sabahta 10 a kadar uyuyacam tabi benim pisi izin veriri se . saat 7 de damlıyo odaya. miyaaaaaaaaav miyaaaaaav diye. olmadı çıkıp üstüme yatıyo kalkıyım diye . yemek yiycek ya hanfendi
az önce kahvaltılık bir sürü şey yedim:18::18::18:
pfff sanırım beceremicem ben bu zayıflama işini bu saatte bu kadar şey yersem kilolar hiiiiç bi yere gitmez
iyi geceler canim
evet yorgunum ya ama yikilmadim ayakdayim
pisicim senin pisinle neler yaptigin bizi ilgilendirmiyo yok üstüne cikiyomus yok bilmem ne a aaa cok ayip özel hayat denen bisey var canim
oo baştan öyle umutsuz olma canım oluyo bazen atıştırmalar hemen gelmedi ki bu kilolar hemen gitsin zamanla gideceeeek
az önce kahvaltılık bir sürü şey yedim:18::18::18:
pfff sanırım beceremicem ben bu zayıflama işini bu saatte bu kadar şey yersem kilolar hiiiiç bi yere gitmez
aynen öyle kız. çouk doğurmadan çocuk sahibi oldum. yavruyken geldi sıpa. o zamanlar hiç peşimden ayrılmaz dı ben nereye o peşimde. wc gittiğimde bile çıkana kadar kapıda beklerdi :)))
kızz oda senin çocuğun işte.bizimkilerde öle yapilerdi.şimdi büyüdülerde kendi mamalarını kendileri yiyebilyolar...bir kase mısır gevreğini sütle karıştırıp kütür kütür yiyolar.bende artık kaçta uyanırsam o zaman kalkıyom..
ya için dışın fesatlık sana masum bir pisi hikayesi anlatıyoz.
dünkü viski olayını unutmadım gel kırmızı şarap koydum yanında da
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
karamelli pastaaaaaaaaaaaa
evet daha pazar günü başladım da resmen pişmanlık yaşıyorum şimdi o kadar çok şey yedim ki uyumaya korkuyorum hepsi yağ olcak diye:18::18:canim sen yeni basliyosun yanilmiyosam dimi :26:
vericez canim insallah vericez
oo baştan öyle umutsuz olma canım oluyo bazen atıştırmalar hemen gelmedi ki bu kilolar hemen gitsin zamanla gideceeeek
aynen öyle kız. çouk doğurmadan çocuk sahibi oldum. yavruyken geldi sıpa. o zamanlar hiç peşimden ayrılmaz dı ben nereye o peşimde. wc gittiğimde bile çıkana kadar kapıda beklerdi :)))
evet daha pazar günü başladım da resmen pişmanlık yaşıyorum şimdi o kadar çok şey yedim ki uyumaya korkuyorum hepsi yağ olcak diye:18::18:
benimki biraz atıştırmanın da dışına çıktı sanırım ne bulduysam götürdüm :26:
ben kaçıyorum kızlarr
hepinize iyi hafta sonları
canim acaba gündüz azmi yedin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?