70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

konu bulduuuuuuuuumm

boool cikolatali pastami

meyvalimi

karamellimi

haa bide yaninda

kolami

caymi

meyva suyumu

kahvemi

ay bu konu beni duygulandirdi aglamak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuummm:84: :84:

Son düzenleme:
iyigeceler canim

he ya edek

yalnızca bir dilimle kaabiliyosan süper tabi..
neyse haftasonu abrtmadan cozutabiliriz ziyanı yok.hem gözümüz doyar,hem gönlümüz...
nasılsa hafta içi detoks yapıcaz..
dimi türkan sultan:9
:[/B]
eeee nasılız anlatın kız bişiler bak bugün gç yatcam diye karar aldım bıktım her gece 12-1 de yat 7 de kalk. bu gece oturacam sabahta 10 a kadar uyuyacam tabi benim pisi izin veriri se . saat 7 de damlıyo odaya. miyaaaaaaaaav miyaaaaaav diye. olmadı çıkıp üstüme yatıyo kalkıyım diye . yemek yiycek ya hanfendi

konu bulduuuuuuuuumm

boool cikolatali pastami

meyvalimi

karamellimi

haa bide yaninda

kolami

caymi

meyva suyumu

kahvemi

ay bu konu beni duygulandirdi aglamak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuummm
ya akşamdan beri su çay sıvı ne bulduysam içtim ama canavaaaaaaaar var içimde zati uyandırma kız. canım feci birşeyler tıkınmak istiyuooooooooooooooooo
bana müsade artık iyi geceler
iyi geceleeeeer

yalnızca bir dilimle kaabiliyosan süper tabi..
neyse haftasonu abrtmadan cozutabiliriz ziyanı yok.hem gözümüz doyar,hem gönlümüz...
nasılsa hafta içi detoks yapıcaz..
dimi türkan sultan:9
:[/B]

bir dilimle kalmak için elimden geleni yapcam:86:
he aynen detoksa hazırlayalım kendimizi

bana müsade artık iyi geceler
iyi geceler canim

hoşbulduk coşkuncum şey pardon kızz ballıkaymak dicektim...
pek bi yorgun gördüm seni..hadi yat istersen hemen..

iyi geceler cnm sanada..
evet yorgunum ya ama yikilmadim ayakdayim

pisicim senin pisinle neler yaptigin bizi ilgilendirmiyo yok üstüne cikiyomus yok bilmem ne a aaa cok ayip özel hayat denen bisey var canim

az önce kahvaltılık bir sürü şey yedim:18::18::18:
pfff sanırım beceremicem ben bu zayıflama işini bu saatte bu kadar şey yersem kilolar hiiiiç bi yere gitmez

kızz oda senin çocuğun işte.bizimkilerde öle yapilerdi.şimdi büyüdülerde kendi mamalarını kendileri yiyebilyolar...bir kase mısır gevreğini sütle karıştırıp kütür kütür yiyolar.bende artık kaçta uyanırsam o zaman kalkıyom..

iyi geceler canim

evet yorgunum ya ama yikilmadim ayakdayim

pisicim senin pisinle neler yaptigin bizi ilgilendirmiyo yok üstüne cikiyomus yok bilmem ne a aaa cok ayip özel hayat denen bisey var canim
ya için dışın fesatlık sana masum bir pisi hikayesi anlatıyoz.
dünkü viski olayını unutmadım gel kırmızı şarap koydum yanında da
...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...
...

...

...

...

...

...
...

...

...

...

...

...
...

...

...

...

...

...
...

...

...

...

...

...
...

...

...

...

...

...
...

...

...

...

...

...
karamelli pastaaaaaaaaaaaa

az önce kahvaltılık bir sürü şey yedim:18::18::18:
pfff sanırım beceremicem ben bu zayıflama işini bu saatte bu kadar şey yersem kilolar hiiiiç bi yere gitmez
oo baştan öyle umutsuz olma canım oluyo bazen atıştırmalar hemen gelmedi ki bu kilolar hemen gitsin zamanla gideceeeek

aynen öyle kız. çouk doğurmadan çocuk sahibi oldum. yavruyken geldi sıpa. o zamanlar hiç peşimden ayrılmaz dı ben nereye o peşimde. wc gittiğimde bile çıkana kadar kapıda beklerdi :)))

canim sen yeni basliyosun yanilmiyosam dimi :26:

vericez canim insallah vericez
evet daha pazar günü başladım da resmen pişmanlık yaşıyorum şimdi o kadar çok şey yedim ki uyumaya korkuyorum hepsi yağ olcak diye:18::18:

benimki biraz atıştırmanın da dışına çıktı sanırım ne bulduysam götürdüm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…