70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldinnnn pisicik

Teşekkürler kızlar
Stepperın etkisi çok bıngıl bıngıldım
şimdi yarı taşş gibiyim. Az daha yapmam lazım sonra düzene sokucam inş.
BU STEPİR YÜRÜYÜŞ DEmi sadece

evet pisiim

sorma canim bi versemde kilo bende gitsem carsiyaa aslinda gitmeme bile gerek yok olmuyo diye kaldirdiklarim yeter :26:
ya bende bir 5 kilo versem olacak bir sürü kıyafet var. ama ertele ertele nereye kadar. kış boyu aynı şeyleri giydim yıka ütüle eskittim resmen mecbur üstüme bir iki şey alacam. valla kış boyu 3 pantalonum var çevirip çevirip giydim işyerinde. eteklere takımlara giremiyom hala bir siyah ceketim var hergün yanımda. hırka falan idare ediyom ama bir dolap takımın içine giremiyomj. 65 olsam kesn olacaklarda

insallah canimm insallah ay benimde güzel seylerim var bi giyebilsem özledim valla

sagol canim ya bugün baya bi az yedim hatta aksamdan önceki arada ki bisküvileri cokta isteyerek yemedim ama aksam cok acikmayayim diye yedim

evet canım bak güzel taktik o
ben de bi ara akşamları abartıyordum
saat 4 gibi falan bi dilim ekmek az peynir falan yiyodum
akşama abartmıyordum, iyi oluyordu...

Teşekkürler kızlar
Stepperın etkisi çok bıngıl bıngıldım
şimdi yarı taşş gibiyim. Az daha yapmam lazım sonra düzene sokucam inş.

çizelgene göre taş gibi olmuşsun valla , yarısı falan kalmamış benim hedef 21,6 sen şimdiden 21,1sin daha neee

canım bende düşünüyom aslında ama dukanda yasak şeyler içeriyo ne etsek ki

ne ediyonuz kızlaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiim

Hoşgeldin cnm Ya bu detoksu sebze+protein gününde ayran salatalık çok az haşlanmış nohut ve mercimekle yapsam mı diye düşündüm bulguru hiç bulaştırmadan işe...Ama hafta içi imkansız gibi bişey 2 saatte bir içmem...Şöyle bi hesap yapıyorum 8:30-13:00-18:30-20:30 olabilir ama olur mu öyle acaba? Ne dersin pisicik???

hepimiz aynı derttten muzdaribiz malesef..
ozaman ne diyelimm,,kış kış kilolar kış,,yallah kilolar yallah

bende düşünme aşamasındayım canım ama yapasım çok var. aslında yarın şu yayınladığım hint yağı ile bağırsakları temizleme olayını yapmak istiyom. eşim evde olmaza yapacam

hafta sonları kısmıyorum ben pek kahvaltıdan
hem 2 dilim ekmek yerine simit ya da bir dilim börek yenilebilir..
yalnızca bir dilimle kaabiliyosan süper tabi..
neyse haftasonu abrtmadan cozutabiliriz ziyanı yok.hem gözümüz doyar,hem gönlümüz...
nasılsa hafta içi detoks yapıcaz..
dimi türkan sultan:9
:[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…