hoşgeldinnnn pisicik
BU STEPİR YÜRÜYÜŞ DEmi sadeceTeşekkürler kızlar
Stepperın etkisi çok bıngıl bıngıldım
şimdi yarı taşş gibiyim. Az daha yapmam lazım sonra düzene sokucam inş.
ya bende bir 5 kilo versem olacak bir sürü kıyafet var. ama ertele ertele nereye kadar. kış boyu aynı şeyleri giydim yıka ütüle eskittim resmenevet pisiim
sorma canim bi versemde kilo bende gitsem carsiyaaaslinda gitmeme bile gerek yok olmuyo diye kaldirdiklarim yeter :26:
güzel canımcım..
akşamları çok yiyodun sen bugün
tadında bırakmışsın
BU STEPİR YÜRÜYÜŞ DEmi sadece
ya bende bir 5 kilo versem olacak bir sürü kıyafet var. ama ertele ertele nereye kadar. kış boyu aynı şeyleri giydim yıka ütüle eskittim resmenmecbur üstüme bir iki şey alacam. valla kış boyu 3 pantalonum var çevirip çevirip giydim işyerinde. eteklere takımlara giremiyom hala bir siyah ceketim var hergün yanımda. hırka falan idare ediyom ama bir dolap takımın içine giremiyomj. 65 olsam kesn olacaklarda
sagol canim ya bugün baya bi az yedim hatta aksamdan önceki arada ki bisküvileri cokta isteyerek yemedim ama aksam cok acikmayayim diye yedim
Teşekkürler kızlar
Stepperın etkisi çok bıngıl bıngıldım
şimdi yarı taşş gibiyim. Az daha yapmam lazım sonra düzene sokucam inş.
canım bende düşünüyom aslında ama dukanda yasak şeyler içeriyo ne etsek ki
ne ediyonuz kızlaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiim
hepimiz aynı derttten muzdaribiz malesef..
BU STEPİR YÜRÜYÜŞ DEmi sadece
ya bende bir 5 kilo versem olacak bir sürü kıyafet var. ama ertele ertele nereye kadar. kış boyu aynı şeyleri giydim yıka ütüle eskittim resmenmecbur üstüme bir iki şey alacam. valla kış boyu 3 pantalonum var çevirip çevirip giydim işyerinde. eteklere takımlara giremiyom hala bir siyah ceketim var hergün yanımda. hırka falan idare ediyom ama bir dolap takımın içine giremiyomj. 65 olsam kesn olacaklarda
selam kızlarr.
maşallah bu gece topik epey bi kalabalık.ama benim çooook uykum varr..
evet canım bak güzel taktik o
ben de bi ara akşamları abartıyordum
saat 4 gibi falan bi dilim ekmek az peynir falan yiyodum
akşama abartmıyordum, iyi oluyordu...
hoş bulduk cnm..selam canım hoşgeldin
ben de hemen yatıyım da sabah olsun istiyorum aslında
kahvaltıda yiyeceğim böööreğin hayaliyle yaşıyorum:86:
sagolun canim cok seyler ögrendim sizlerdenpuccacim sagolsun cok yardimci oldu buradaki herkes öyle ya
selam kızlarr.
maşallah bu gece topik epey bi kalabalık.ama benim çooook uykum varr..
bende düşünme aşamasındayım canım ama yapasım çok var. aslında yarın şu yayınladığım hint yağı ile bağırsakları temizleme olayını yapmak istiyom. eşim evde olmaza yapacamHoşgeldin cnmYa bu detoksu sebze+protein gününde ayran salatalık çok az haşlanmış nohut ve mercimekle yapsam mı diye düşündüm bulguru hiç bulaştırmadan işe...Ama hafta içi imkansız gibi bişey 2 saatte bir içmem...Şöyle bi hesap yapıyorum 8:30-13:00-18:30-20:30 olabilir ama olur mu öyle acaba? Ne dersin pisicik???
hoş bulduk cnm..
ben cıslı günümü bitirdim malesef sana yarın afiyet olsun şeker
iyi geceleeeriyi geceler kızlar ben yatar
selam canım hoşgeldin
ben de hemen yatıyım da sabah olsun istiyorum aslında
kahvaltıda yiyeceğim böööreğin hayaliyle yaşıyorum:86:
iyigeceler canimiyi geceler kızlar ben yatar
iyi geceleeer
ee aşağıdakiler ne ediyonuz konu yok mu konu hadi sohbet edek
yalnızca bir dilimle kaabiliyosan süper tabi..hafta sonları kısmıyorum ben pek kahvaltıdan
hem 2 dilim ekmek yerine simit ya da bir dilim börek yenilebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?