iii geceleeeeeerben kaçıyorum kızlarr
hepinize iyi hafta sonları
aslında gündüz de gayet ii yemiştim
moralim bozuk biraz evde umutsuz ev kadını gibi duruyorum yüzümün rengi bile kaçtı sanki.. yarın bi dışarı çıksam ii olur sanırım
hepinize günaydınnn hanımlar..
nerdesiniz beaa topikte kimse yok..bugün erken kalkmış olmamın vermiş olduğu bi muttluluk var içimde..
bide tartıldım..onada mutlu oldum..pazartesi sabahından bu yana 1.300 kilo gitmiş.ama çizelgeye göre 300 gitmiş oluyo tabikide..
neyse lafı fazla uzatmadan bildirime geçeyim...
başlangıç : 76
geçen hafta: 73:3
bu hafta : 73:0
giden : -300
toplam giden: 3.0
hedef : 55
Başlangıç: 86.0
Geçen hafta: 68.2
Bu hafta: 66.5
Giden: 1.700
Toplam giden: 19.500
Hedef: 62.4
O halde sonuç aşağıda ama buna bile sevinemiyorum o kadar canım sıkkın.
Başlangıç kilo: 76,6
Bu hafta: 68,9
Geçen hafta: 70,3
Giden: 1400 gr
Toplam verilen: 7700 gr
Hedef: 65
Eki Görüntüle 344483Günaydın günaydın günaydın güzel forumun güzel topiğinin güzel çıtır hatunları
Bir haftadır neredeyse gelemiyorum internet problemimden dolayıgeçen gün geldim okudum (100 sayfanın 50 sini) alıntı yaptım
müşavire basılınca pattt diye çıktım hepsi gitticuma' dan cuma' ya bildirime gelen biri olmak istemiyorum o yüzden en kısa
zamanda internet problemimi çözüp aranızdayım canlarım
Geçmişe bakmayıp bugün' den devam edeyim en iyisi yoksa 150 sayfa bak bak bitmez
Ne var ne yok nasılsınız
haftaya veririsin canim cok degilGünaydınlar herkese,
Maalesef bu hafta bildirimim kötü, haftaya artık inşallah. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Başlangıç kilo:70.6
Bu hafta:66.2
Geçen hafta:65.9
Giden veya Gelen:+300
Toplam verilen:4.4
Hedef:60
başlangıç:75kg.
geçen hafta:72kg.
bu hafta:71.6
giden:400gr.
toplamda giden:3.4kg.
hedef:65kg.
ne oldu anlamadım o kadar dikkat ettim giden 400gr.
yarın regl günüm ondan olabilir mi kızlar.
ya da ben kendimi mi avutuyorum.
tebrikler canimherkese günaydın,
bu hafta ben de gelemedim hiç(bebeğim ek gıdayı reddediyor onunla savaştım bütün hafta yesin diye neler yapıyorum ama nafile yemiyor (tek yediği elma armut muz.ben de diyet yapıyorum artık eskisi kadar sütüm yoktur bir de bunu vicdan azabı var tabi.zaten çocuk yemiyor bir de ben diyetteyim iyice aç kalıyordur diye üzülüp duruyorum bir ara bozmayı bile düşündüm diyeti valla...geleleim kiloma:
başlangıç:74
geçen hafta:71.8
bu hafta:70.5
giden:1.3
toplam giden:3.5
hedef:62
neyse ki tartı yüzüme güldü de moralim yerine geldi.bir de bebeğim yese daha ne isterim...bir de arkadaşlar ben bugün ödül olarak bir kurabiye yiyebilir miyim?geçen hafta cuma misafir geldi yaptım ama 1 tane bile yemedim bugün ara öğünde yesem olur mu ki??hatta hemen yesem???
Günaydın kızlar :)
bu hafta hiç etmediğim kadar yediğime içtiğime dikkat ettim dün akşam eşim saatlerce
lahmacun pizza yemek veya dışarda fast food yıyıp sinemaya gitmek için yalvardı fakat hayır
sen yersın ben yemem dedim pes ederdım nromalde yıyelım yaa derdim eşimde ayrıca
tebrık etti aferın hatuun vallaha bu ne kararlılık diyehiç kaçamağım olmadı ben bi 2 kg vermısımdır
diyordum :) ama her diyet yapan ınsan gibi kabılzık sorunumla gene yuzyuze geldım en son gecen hafta cıkmstm
wc onun etkısı var muhakka biliyorum ama napalım muhtemelen pazar gunu tekrar cıkar o zmn gene tartılırım
kalıcı bi çözüm bulamadım maalesef bu wc olayına
gene de ara verdiğim 1 haftada yidiğim herseyı gene 1 haftada vermekten mıtlıyım
Başlangıç kilo:78,8
Bu hafta:69,00
Geçen hafta:70,50
Giden : 1,500
Toplam verilen:9,80
Kilo Bildirimim
10.02.2012
Başlangıç: 73 :2:
Geçen hafta: 66.7 :26:
Bu hafta: 66
Giden : 700 gr
Toplamda giden: 7.000 gr
Hedef: 60
Başlangıç: 77.6
Geçen hafta: 71.8
Bu hafta: 71.6
Giden : 200 gr
Toplamda giden: 6.000 gr
Hedef: 60
ben bu gidişle 70 i dahi göremicem galiba
oo balkaymakimgünaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyy sevindirik oldum beeeeennn:118:
Başlangıç: 77
Geçen hafta:74,6
Bu hafta:73,300
Giden:1,300
Toplam verilen :3,700
kizlar ise gidicem birazdan gelincede evde temizlik var is coook ama olsuuun ay nasilsa zayif kadinim artik cabucak yaparim
ay ilk defa 1 haftada -1,300 ü görünce normal galiba bu halim görgüsüzlügüme verin kizlar
olsun canim haftayabaşlangıç:74
geçen hafta:71.4
bu hafta :71.7
gelen :0.3
tplamda giden:4.3
hedef :60
neseki + 300 le atlattım bu hafta72.3 ü bile gördüm çok düzensiz beslendim pastalar börekler yedim üstüne dikkat ettim bazen yne kaçırdı karmakarışık bişey işte yinede buna şükrediyorum haftaya daha iyi olacağım
kılo veren herkesı kutluyorum veremeyenelrde haftaya verıcek ınsallah ben analadım zaten bı hafta yerelrde bı hafta göklerde geziyoz
baslangıc:74
gecen hafta:67.3
bu hafta:66.1 (ablamın tartısı benımkınden az tartıyor o yuzden 500 gr ekledım kıloma)
giden:1200 gr
top.giden:7.9 kg
hedef:62
ödemlerimi attım şüküreskı kıloma döndüm ıns hafataya daha da eksıde cıkarım su bogazımı tutup
vee sonundaa!
Başlangıç: 84
Geçen hafta:75,1
Bu hafta:73,8
Giden:1,300
Toplam verilen :10,200
kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenler de üzülmesin sakın, gelecek hafta verecekler inşallah!
hosgeldin canimBende 74 kiloyum boyumda 1.73bende aranıza katılmaktan zevk duyarım fakat nasıl oluyo yeme içme mevzusu herhangi bi diyet listesi üzerinden mi haraket ediyo herkez ?
hosgeldin canimkızlar merhaba bnde 71.7 bugun ıtıbarıyle 1 hafta oldu dıyete baslayalı doktor kontrolunde ve sporla devam edıyorum sızlerr kendınızmı yapıorsunuz dıyetı ?
canim kdrcimmhayırlı cumalar kızlarr..
yaa çoktandır bildirim yapmasam sabah açkarnına tartılmayıda unutrusun böyle kdr hanım:26:
neyse yaparız bigün napalım zaten çizelgede iptal neyse az azalıyımda süpriz bri çizelge yapıveririz...
ya aslında geçen cumaya göre haifledim ama tartılmıyroum pek malum ders sorunlaırmda var çıkmıyorum mümkünse ama bi iştah kapanması yaşıyorum birazda kociş sayesinde adam beyaz ekmek almıyor artık od abenle esmerlerden iyyor oda az iyince benim direk iştah kesildi..
neyse sağlıklı az öz yiyeyimde değilmi...
sabah erken kalkma olayıma yeniden dönüş yapıcam bugünden itibAREN,azda spor yaptıum çok mutluyum akşamlarıda stepperea yeniden çıkıyorum artıkgeç aklkınca hem evişim bitmiyor hemde düzenim olmuyor bağırsklarda çalışmıyor bende toto çok yatınca
kızlar tebrike ederim çok iyi kilola rvermişiniz ben yokken noldu böyle yaa arzudada ilerleme var ,suzidede..bir benmi kaldım
kızlar günaydın ikide bir hata veriyor yaa bisürü alıntı yapmıştım çok güzel kilolar gitmiş bu hafta tebrik ederim herkesi bende bildirimimi yapayım fazla gitmedi benim okadarda dikkat ettim geçen haftaya göre aç gezdim nerdeyse 64tü hedefim göremedim
baslangıc:70,2
gecen hafta:65.5
bu hafta:65
giden:500 gr
top.giden:5,2 kg
hedef:58
tesekkürler canimyukarıdaki resmi önceki alıntılarım için eklemiştim silinmemiş suzicim sen sormuştun sanırım canga ne diye
iyi dayaniyorsun tatlimkızlaarrr ben dediğim gibi bu hafta tartılmadımmmm
bakalım haftaya cuma da dayanabillirsem 1 aya kdr tartılmayı düşünmüyorum
pilde almadım zaten istesem tartılamam hahahaha oohhh
ben böle daha iyi motive oluyorummm sporumada dvm edersem inş..
sonunda güzel bişiler görürüm sanırsammm
tebrikler canimkızlar ben aranıza yeni katıldığım için benim eski tartılma günüm pazartrsiydi o yüzden en son pazartesi kilomu biliyorum. öyle düşünürsek işte benim tablom:
başlangıç: 82 kilo
pazartesi: 78 kilo
cuma: 76.5 kilo
giden: 1.5 kilo
toplam giden: 5.5 kilo
hedef: 57 kilo olmak
birde bu gülen suratları falan nerdn koyuyosunuz ben bulamadım da
selam kısçeler;
Öncelikle hayırlı cumalar dilerim, Rabbim gönlümüzden geçen tüm iyi olan şeyleri nasip eylesin.
Bugün istanbul gene kar yağışlı bunaldım artık evde evde evde daral geldi
aslında soğuk moğuk takmamda işte bebekim olduğundan çıkamıyorum
Gelelim fasulyenin faydalarına;
Kilo veren, alan tüm kısçeleri tebrik ederim aslında alanlara bir seni seni yapıyorum(gırtlağına dur de) kendimde dahil bugün kahvaltı bi cozuttum ki akşam menüde görürsünüz niler yedim niler
neysem fasulyenin faydalarına devam ediyordum
Bildirimim;
Başlangıç kilom 74
Buraya başladığımda 73.6
Geçen haftaki kilom 68.5
Bu haftaki kilom 67.5
Giden 1000gr
Toplam giden 6.100gr
tebrikler canimtartıldım geldim..
en son evdeyken tartılmıştım sanırım geçen hafta cumaydı. 73 küsür çıkmıştım da gramı hatırlamıyorum o yüzden 73 diyelim..
az önce de eczaneye gittim tartıldım olabildiğince ince giyindim de ayakkabılarım filan vardı tabii.. kısacası sonuç:
başlangıç: 73
bu hafta: 71.6
giden: 1.4
hedef: 60
misafir olunca cok daha zor oluyor canimselam kızlar
hafta içi yatılı misafirlikteydim
ve rejim yalan oldu(8
önüme ne geldiyse yedim
ve tartılmadım daha
dijıtal tartım bozulmuş
dijıtal olmayan var
ona da güvenmiyorum
yarın tartılıp kilomu yazarım
kim bilir kaç kilo aldım
rastlasamadik karakedim gercekdenKızlar Black mail atmış bana;
günaydııın kızlaar
kiloo veren herkese çoook tebrikler veremeyenler üzülmesin
haftayaaaaaa. alıntı yapamıyom böyle idarte edin kızlar:)))
tuba geçmiş olsun bacım. Eşin en kısa sürede iyileşir inşallah.
balkaymak sen gece bana hakkaten içirdin galiba viskiyi sabah çok zor
kalktım sürüne sürüne. gözlerimin altı falan mosmor hasta olacam
olamadım sanırım. yedik yedik soğuğu acısı çıkıyo.
yeni gelen herkeeeer hoşgeldiniz umarım katılımınız daim olur. burayı
devamlı takip edip veremeyen yok haberiniz olsun. herkes farklı
dietler yapıyo ama birbirinden ip uçları falan alıyo çok güzel bir
topiğiz maaşallah.
dilek tebrikler kilo vermişin. ortiiiiiiii senide tebrik ederi 300 de önemli :)
eski ortiiiiim shooop özledim kız seni daha sık gel bu arada çoook
tebrik ederim 1300 :)))
ya kızlar yazılanları okuyom ama nickler aklıma gelmi ne olur kusuraa
bakmayın hepinizi çok tebrik ederim benim bildirimim:
başlangıç: 76
geçen hafta:71,9
bu hafta :71,5
giden 400 gr
az ama olsun bu hafta çok bozdum diyeti buda iyidir diyom
naf ım sen de özletme kız kendini :)
suziii sen le de bir rastlaşamadık.
ya yaz yaz bitmi hepinize kocaman öpücükler. şimdi hadi bakalım
ooooooooooooommmmmmmmmm gitsin bu mesaj ommmmmmmmmm
zeynepcim genelde geri dönünce alip da dönüyorlar ben olsam bende alirimgünaydın aslında tünaydın demem lazım da yeni kalktım sayılır kilo bildirimimi yapayım diye bir uğradım
başlangıç:85
bu hafta:72
hedef:60
çoktandır bildirim yapmamamıştım ya geçen hafta diyemedim ama dün 72.4 düm ben kaçim oğlan öğle yemeğine gelicek ev işlerimide bitirip gelmeye çalışırım öptümmmmmm
evet csnım emziriyom malesefki sezaryen izleri taşıyorum göbek gitmiyor okadar mekik çekiyorum
ama tabi 1.5 ay öncesi gibi değil resmen göğüslerime değiyodu şişkin göbeğim
bide benim sezaryanım çok kötü geçti
2 kez ameliyat oldum
ilk dikişlerim patlamıştı malesefki bakanım olmadığından
anne yok abla yok kardeş yok tek kızım kaynanada allah düşmana vermesin
hastaneden çıktığım ilk gün evde 4 çeşit yemek ettim
kaynanada kuruldu salonda bacak bacak üstüne atıp tv izledi
eden bulur diyorum başka da bişey demiyom canım
ve bildirimim
tartıda nihayet 60 ı gördüm..
başlangıç 79.8
geçen hf 61.5
bu hafta 60
giden 1500 gr
toplam giden 19.8 kg
hedef 58
sanırım 1 kg si detokstan gitti..
Selam kızlar,
Artık hiç takip edemiyorum forumu
İş arkadaşım doğum iznine erken ayrılmak zorunda kaldı ve nihayet dün doğurdu
Sanırım 2-3 ay giremeyeceğim sadece kilomu bildireceğim. Ama yıkılmadım ayaktayım hala
Biraz sallamıştım diyet olaylarını iş yoğunluğu vs den dolayı ama sıkı asılmalıyım yaz yaklaştı
Hepsiciğinizi yanaklarınızdan öptüm :80:
Başlangıç kg ; 76,20
Geçen hafta ; 69,30
Bu hafta ; 68,30
Giden ; 1,00
Toplamda giden; 7,90
reglisin ondandir rezzancim uu desene ödemlerin hepsini atinca tam gaz geliyorsunHerkese hayırlı cumalar kızlar. Dün kursum vardı malum giremedim. Akşamda arkadaşlara gittik. Akşam yapmış bir sürü hamur işi. Mantı, börek, sarma, fırında makarna abartmış yani, Yemeyeyim desem açtım mecbur azar azar yedim. Ondan mı reglden mi bilemedim bu hafta artıdayım. Neyse ki 6lı rakamımı hala görebiliyorum. Hehehehe... Benim için önemli olan buydu bu hafta. Neyse şu regl bitsinde bakarız çaresine.
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 69.1
Bu hafta:69.5
Gelen:400gr
Toplamda giden: 6.200
Kilo veren herkesi tebrik ederim.Benim gibi artıda olanlar isee haftaya kaldı umudumuz artık.
gelelim benim kilo bildirimime
Başlangıç kg ; 81
Geçen hafta ; 76.4
Bu hafta ; 75.4
Giden ; 1,00
Toplamda giden; 5.6
canimmmamin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin
amin canim
amin canim belki benim icinde iyi olur birlikte buyurler
ortim geldim ama gidiyorum sen kendine yeni orti bul artik canim ben diyet olayini birakiyorum hakkini helal et
kizlar hepiniz hakkinizi helal edin pucca tugba suzi pisi zerra ve diger kizlar cok yardimci oldunuz bu zayiflama surecinde hepinizden allah razi olsun arada ugrarim hepiniz allaha emanet olun
tünaydın geçmişi okumadan önce kilo bildireyim.
Başlangıç kilom:72,6
geçen hafta :68,2
bu hafta :66,6
giden:1,6
toplam giden:6
hedef :56
Kayısılı fiyetin faydaları yoksam ben bu kadar veremezdim bu hafta. Dün gece çok kaçırdım. Gece 23:00 2 kızarmış sığara böreği, 1 kızarmış köfte. Bu sabahta 1 tuzlu kurabiye.ortimmmmm yaptım evet.
Selam kızlarrrr
kilo veren herkesi tebrik ederim
bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:65
bu hafta:64
giden:1
toplam giden:9
hedef:55
salı günü 500 gr artıdaydım zaten 1.500 gitti aslında
ama tabi çizelgeye göre 1000:86::86:
fark a bak yaahelal olsun başka bişi demiyorum :)
sagol fistikAy güldürdün.
Kolay gelsin canımmm.
Süpersin suzi güzel vermişin ama hala 73de olmanı sevmiyorum.
tesekkür ederim zerracimmm canim benimmtebrik ederim suzi...
sen verince çok seviniyom canım ya..
sagol bebegimmmSuzimmm suzimmmmtebrikler suzimmmm
tesekkürler canim
sonraki yazılardan anladım zaten canım
tebrikler cnm
hosgeldin canimanne olmak ıstıyorum ve once zayıflamak istıyorum....ne yapıcam bılmıyorum ...yardım edin((
hollywoodu yapmamisdim ama isarkadaslari denediler zahmetli diyorlardin sanirsam kolay gelsin canim dikkat et verirsen geri almakızlar ben bugun tartılamadım sanırımda aynıyım( haftaya cuma baslıyorum sızınle bırlıkte :)) zaten 79 un altına ınmemıssem kararlıyım hollywood dıyetıne baslıyorum ..
haftaya düzelir canimBildirimimi yapıp geçmişim tozlu raflarına döneyim ben
Başlangıç: 75
Geçen hafta: 71.2
Bu hafta: 72.1
Gelen : 900gr
Toplamda giden: 2.9
Buradan çabuk gelen kilolar çabuk veriliyor tezinin tersinin de geçerli olduğunu anlayabiliyoruz sanırım:26:
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
aaaa 1000 mj ım ve 3 kalbim var artık..
Başlangıç kilo:70
Bu hafta: 60.200
Geçen hafta:63.000
Giden : 2.800 kg
Toplam verilen: 9. 800
Hedef: 55 kg
reglden dir canim sIkma caniniiyi akşamlar arkadaşlar,
ben de bildireyim kilomu
başlangıç: 69.6
geçen hafta: 65.4
bu hafta: 65.6
gelen: 200
hedef: 57
yaa aslında ben herzamanki gibi yedim. sadece 2 çiko kaplı kayısı yemiştim o kadar...
ama bu hafta acayip kabızlık sorunu yaşadım. birde bu hafta regl olmuştum ondan da olabilir mi?
yemeyipte kilo aldıgım için anlamaya çalışıyorum ne olabilir diye
diyette değişiklikler mi yapmam lazım neden böyle oldu anlamadım.
Umarım geç kalmamışımdır
Başlangıç kilo: 75.7
Bu hafta: 72.3
Geçen hafta:73.1
Giden veya Gelen: -800
Toplam verilen: 3.4
Hedef:65
bende bazen zorlaniyorum[h=2]Toksinlerden arınmak için bağırsak temizliği (hint yağı ile)[/h]Kızlar yine Ender saraç IN fazla kilolu olanlara yardımcı olacak bir önerisi de bağırsak temizliğidir
bağısak temizliği,bağırsaklarda birikmiş olan toksinleri etkili bir şekildee boşaltılmasıdır
bayanlar ayda 1 defa çalışmadıkları bir günü seçerek
bu uygulamayı yapmaları ardından da sulu diyet yaparak kilo vermeleri mümkündür diyor.yaz ayında yapılması uygundur(nasıl olsa havalar daha sıcak)
önce yaklaşık 3 çorba kaşığı saf hint yağı(aktardan alabilirsiniz)içilir
iyice acıkana kadar uzun bir süre bir şey yenmez,bol bol su içilir
su ılık olmalı,önceden kaynatılmış ılıtılmış,cam şişede olacak
soğuk ve aşırı sıcak içilmeyecek
çoık çok acıkınca ballı limonlu ılık su ve ya sulandırılmış ayran
daha da acıkınca sebze çorbası ve ya komposto,ya da gazı uçmuş maden suyu
ama sen emziriyon canım belki zararı olur çünkü hint yağı kuvvetli bildiğim kadarı ile
:26::18:arkadaşlar bugün haberlerde bi doktor konuştu.
menopoz yaşının 18 lere kadar düştüğünü söyledi.
bunun sebebide 0 beden olma sevdasıymış. aşırı zayıflamakmış.
bilinçsiz diyetler fln dedi. hızlı kilo vermeyide söyledi.
hatta yabancı bi manken 24 yaşındaymış çok zayıf oldugu için menopoza girmiş.
şimdi kilo almaya başlamış menopoza girince...
insallah canimCanım stresli bi dönem benim için birazcık ondan galiba...Beklediğim bi haber var inşallah olumlu olur herşey...:44:
yok zerracimsuzim napıyon canım..
alışverişte naptın ciciler mi aldın yoksa...
ben de 1 hf önce iki pantolan aldım pişman oldum..
bida hedefime ulaaşana kdr bişey almıcam..
gelemedim canim
suzi geçmişe takıldın galiba ..
benim gitme vaktim geldi..
okumam gereken bi kitap var ..3 hf dır bekliyor yarına kdr okumam lazım..
hadi iyi geceler kızlar..
ne varsa türk kadinlarinda var canimkızlar beyaz showa
victori's secretın modellerinden
anna beatriz barros konuk..
kadını ilk defa yakından gördümm
nasıl bişey o yaa
ne boy var kadında ne varsa şu brezilyalılarda var zaten:86:
hosgeldin canimMerhaba arkadaşlar,
bugün alışverişe çıktım ve moralim çok bozuldu. ben ne çok kilo almışım böyle. giydiklerim doğru düzgün olmadı. her seferinde bir beden büyüğünü istedim. çok berbat durumdayım ben ya. bugün anladım ki ben gittikçe kilo alıyorum ve artık zayıflamam gerek. pazartesinden itibaren bende başlıyacağım diyet ve spor yapmaya. Kızlar nasıl gidecek bu kilolar.. en az 10 kilo vermem lazım benim. havalar ısınmadan en az 10 kilo ve hatta 15 kilo vermek istiyorum. kararlıyım vereceğim bu pis yağ torbalarını!! Tahminen 80 altıdır diye kilom buraya yazdım. hafta sonu bir de tartı alayım ben. Kızlar bu topic de düzen nasıl biri anlatabilir mi acaba?
Herşeyin aşırısı zarar canım. Sana farkı göstereyim. Sen karar ver.
Öncesi
Eki Görüntüle 344459
Sonrası
Eki Görüntüle 344458
bizi yoldan cikarma kizkonu bulduuuuuuuuumm
boool cikolatali pastami
meyvalimi
karamellimi
haa bide yaninda
kolami
caymi
meyva suyumu
kahvemi
ay bu konu beni duygulandirdi aglamak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuummm:84: :84:
canim cik dolas biraz insan evde bunaliyor
aslında gündüz de gayet ii yemiştim
moralim bozuk biraz evde umutsuz ev kadını gibi duruyorum yüzümün rengi bile kaçtı sanki.. yarın bi dışarı çıksam ii olur sanırım
Eki Görüntüle 344480
başlangıç: 79.8 kg
geçen hafta: 60
bu hafta: 60.8
gelen: 800
toplamda giden:19.000
hedef...57 kg
yeme canim sabah güzel bi kahvalti yaparsin ben bugün neler cekdim neler ama yemedim ve halen acimacıktııımmmm( ama sabredıcem sabır sabır sabır..topıgı okudukca doyuyorum gibi :))
yarın sevgilim gelecek inşallah ve çok uzun zamandır görüşmüyoruz. geldiği ilk gün ben rejimdeyim demek istemiyorum. hem pazartesi gideceği için daha rahat başlarım. şimdi o yemek yerken ben su içsem olmaz diye düşünüyorum.pazartesi kesin başlayacağım ve bende her cuma o zaman bildirimde bulunurum, sizinle paylaşırım yediklerimi içtiklerimi. isveç diyeti nasıl, aranızda yapan vardır mutlaka. 2 hafta yapayım o diyeti diye düşünüyorum. en azından biraz hızlı verirsem belki mutlu olurum, şuan canım çok sıkkın
kizlar menüm
sabah
2 dil.ekmek
1 tatlikasigi kadar krem peynir
salca
kahve
ara
2 fincan yesilcay
kuru kayisi
öglen
1 tabak corba
kücük kase yogurt
ara
kahve
3 tane ülker mavi yesil kepekli
2 dilim elma
aksam
firinda kücük patetes ve kücük parca tavukgögsü
yogurt salata
1 kücük dilim ekmek
2 bardak cay
2 bitter cikolatali pirinc patlagi
saat da 3 olmussayfalari doldurdum kizlar ben burdayken yatmayin uyanin yaaa :111:
bugünümü anlatayim
cep telefonuma programm yükledim demisdim dilekcimm sen yazmissin gördüm ama alintilarin icinde göremedim :44: simdi aklima geldi unutkanlik iste bi gelip bi gidiyor
neyse gelelim fasulyenin faydalarina gercekden güzel birsey ama bugün silesim geldi limitimi doldurmussum1800 den fazla kalori alma diye yaziyo ben 1900 falan aldim sanirsam 107% yazdi kirmizi gösterdi
bugün yediklerimi yazayim:
öglen kalkdim gec yatigim icin babam elinde torpayla gelmis hepiciymise ekmek arasi döner almisnasil olsa cuma birde öglen diye yedim onu 700 kalori :18:
dün anneme misafir gelmisdin baklava getirmisler esin yer diye vermisdin 1 tane yedim sadece 1tanecik yaa340 kalori kizlar aksam dedimki 10 tane kiwi yesem bundan daha iyiydin diye gözüm acildi resmen nekadar bos kalorili seyler bomba gibi etki yapiyor
kiwi yedim 2 tane ara olarak
aksamda sade activia (naf sade daha iyi demisdin ondan vardin evde) elmayla bi kasede karistirip yedim
esime ekmek arasi köfte yaptim 1 tanede kücük köfte ben yedim (benimki ekmeksiz)
anneme babama kardeslerime de yaptim ben yemedim
esim tabakdaki baklavalari götürdü en az 10 tane vardin sanirsam ben 1 tanenin hesapini tutuyorum
sonra halen acim dedi durdu gece 12 olmus annemgilde misafirlikdelerdin gelirken ekmek al anne ekmek kalmadi dedim onlarda ugrasmasin diye döner almislar esime ekmek arasi
yarisini ye sensiz bogazimdan gecmiyor dediysede yemedim
topiki bos buldum yaziyom da yaziyom
birsey daha anlatcakdim unuttumöyle iste bugünüm böyle gecti
ha geldi gitmeden anlatayim ben hesapladim günlük kalori alma limitim 1800 müs sabit kalmak icin
vermek icin 200-300 daha az yemem lazimmis
kilo almak icinde 2.900 kalori yersem aliyormussum
sonracima esiminkine baktim bakmaz olaydim
kilo vermek istiyorsa 1800 kalori
sabit kalmak icin 2900 kalori
kilo almak icinde 4000 küsür
kactim kizlar zaten kiz yokkaciyom ben :80:
10.02.2012
09:00
1 dilim ekmek,
Peynir,
Domates,
1 tk vişne reçeli
11:00
1 incir,
1 fincan Türk kahvesi
13:00
5 yk patatesli bezelye,
1 kase yoğurt,
1 dilim ekmek
16:00
3 tane hurma
18:00
1 tavuk şiş,
2 yk bulgur pilavı,
1 bardak ayran
20:10
Yarım şişe miller,
3 küp şeker büyüklüğünde çiko
21:30
4 tane bitter hoşbeş,
1 tane kombo,
Çilekli form çayı
selam canım hoşgeldin
ben de hemen yatıyım da sabah olsun istiyorum aslında
kahvaltıda yiyeceğim böööreğin hayaliyle yaşıyorum:86:
Sana da iyi hafta sonları canımben kaçıyorum kızlarr
hepinize iyi hafta sonları
Günaydın kızlar...
Listeyi düzenleyip geliyorum..
saat da 3 olmussayfalari doldurdum kizlar ben burdayken yatmayin uyanin yaaa :111:
bugünümü anlatayim
cep telefonuma programm yükledim demisdim dilekcimm sen yazmissin gördüm ama alintilarin icinde göremedim :44: simdi aklima geldi unutkanlik iste bi gelip bi gidiyor
neyse gelelim fasulyenin faydalarina gercekden güzel birsey ama bugün silesim geldi limitimi doldurmussum1800 den fazla kalori alma diye yaziyo ben 1900 falan aldim sanirsam 107% yazdi kirmizi gösterdi
öglen kalkdim gec yatigim icin babam elinde torpayla gelmis hepiciymise ekmek arasi döner almisnasil olsa cuma birde öglen diye yedim onu 700 kalori :18:
dün anneme misafir gelmisdin baklava getirmisler esin yer diye vermisdin 1 tane yedim sadece 1tanecik yaa340 kalori kizlar aksam dedimki 10 tane kiwi yesem bundan daha iyiydin diye gözüm acildi resmen nekadar bos kalorili seyler bomba gibi etki yapiyor
aksamda sade activia (naf sade daha iyi demisdin ondan vardin evde) elmayla bi kasede karistirip yedim
esime ekmek arasi köfte yaptim 1 tanede kücük köfte ben yedim (benimki ekmeksiz)
esim tabakdaki baklavalari götürdü en az 10 tane vardin sanirsam ben 1 tanenin hesapini tutuyorum
sonra halen acim dedi durdu gece 12 olmus annemgilde misafirlikdelerdin gelirken ekmek al anne ekmek kalmadi dedim onlarda ugrasmasin diye döner almislar esime ekmek arasi
ha geldi gitmeden anlatayim ben hesapladim günlük kalori alma limitim 1800 müs sabit kalmak icin
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] sineray [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 60.2 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 9.800 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 19.500 [/TD] [TD] 62.4 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] buseli [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 69.0 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 9.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 61.5 [/TD] [TD] 60.0 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 19.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] İrem&Özge [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 7.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] narciceği16 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 3.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 66.1 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 7.900 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.5 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 6.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] Moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 7.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] tofti [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 5.600 [/TD] [TD] 53 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 65.0 [/TD] [TD] 64.0 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] PearlJam [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] NaF [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 66.7 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 7.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 60.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] harran0571 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 4.600 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] RuWeyDaa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 9.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] qqbra [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] chosen1234 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] jojop [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 3.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 69.1 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] seyyah1984 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 64.2 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 61 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.0 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 19.000 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 30 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 2.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz sineray arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dileriz..
Geçen haftaya göre bu hafta topiğin durumu süper.
Kilo alanlarda üzülmesin çabuk gelen çabuk gider.
Bu hafta dikkat ederseniz aldıklarınızı verip üstüne ekstra kilo bile verebilirsiniz.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlar shopsessive,jazira,abababa,zeynepberat,ayse_08 hoşgeldiniz tekrar..
Paylaşımlarımınızın devamını diliyoruz.
Bravo 70-79 topiğiiii.
Haftaya güzel bi listeyle buluşmak diLeĞiyLe.
PuCCaaa
bu kadarcık beslenmeyle doyabilcen mi canım çok hızlı gidiş iyi değilDİyet listem;
Sabah kalkınca elma sirkeli ılık su 1 bardak
10 dakika sonra,
3 domates
2 salatalık
1 dilim yağsız peynir
1 dilim ince ekmek (ben ekmek yemiyorum somates peynir daha hoşuma gidiyor.)
1 fincan yeşil çay
Öğlen ;
1 kase çorba
1 kase yağsız yoğurt
Bol yeşillikli salata (tuz, yağ yok)
Akşam ;
Doyana kadar bol yeşillikli salata (yağ tuz yok)
Yatmadan önce yarım saat 45 dakika egzersiz
1 ılık su ile elma sirkesi
Günde ara öğün yapmıyorum acıkırsam yeşil çay içiyorum acıkmıyorum bile.
Normalde hızlı kilo veren bir insanım. Ancak son zamanlarda rahatsızlığımdan dolayı ilaç kullanıyordum. Metabolizmam tekrar düzenlendi ve kilo vermeye başladım.
hoşgeldin menüleri takip eder aramıza katılırsan hergün kilocukların giderMerhaba arkadaşlar,
bugün alışverişe çıktım ve moralim çok bozuldu. ben ne çok kilo almışım böyle. giydiklerim doğru düzgün olmadı. her seferinde bir beden büyüğünü istedim. çok berbat durumdayım ben ya. bugün anladım ki ben gittikçe kilo alıyorum ve artık zayıflamam gerek. pazartesinden itibaren bende başlıyacağım diyet ve spor yapmaya. Kızlar nasıl gidecek bu kilolar.. en az 10 kilo vermem lazım benim. havalar ısınmadan en az 10 kilo ve hatta 15 kilo vermek istiyorum. kararlıyım vereceğim bu pis yağ torbalarını!! Tahminen 80 altıdır diye kilom buraya yazdım. hafta sonu bir de tartı alayım ben. Kızlar bu topic de düzen nasıl biri anlatabilir mi acaba?
Herşeyin aşırısı zarar canım. Sana farkı göstereyim. Sen karar ver.
Öncesi
Eki Görüntüle 344459
Sonrası
Eki Görüntüle 344458
süpersin valla çiko hari süpermiş oda cumanın nazarlığı olsun canımcımkizlar menüm
sabah
2 dil.ekmek
1 tatlikasigi kadar krem peynir
salca
kahve
ara
2 fincan yesilcay
kuru kayisi
öglen
1 tabak corba
kücük kase yogurt
ara
kahve
3 tane ülker mavi yesil kepekli
2 dilim elma
aksam
firinda kücük patetes ve kücük parca tavukgögsü
yogurt salata
1 kücük dilim ekmek
2 bardak cay
2 bitter cikolatali pirinc patlagi
az önce kahvaltılık bir sürü şey yedim:18::18::18:
pfff sanırım beceremicem ben bu zayıflama işini bu saatte bu kadar şey yersem kilolar hiiiiç bi yere gitmez
acıktııımmmm( ama sabredıcem sabır sabır sabır..topıgı okudukca doyuyorum gibi :))
tebrikler canim kaysiyla ne yaptin
tebrikler sekerimm
fark a bak yaa:129:
sagol fistiko benide rahatsiz ediyor canim
tesekkür ederim zerracimmm canim benimm
sagol bebegimmm
tesekkürler canim
hosgeldin canim
hollywoodu yapmamisdim ama isarkadaslari denediler zahmetli diyorlardin sanirsam kolay gelsin canim dikkat et verirsen geri alma
haftaya düzelir canim
yirim senin kalbini
tebrikler canim
reglden dir canim sIkma canini
tebrikler canim
bende bazen zorlaniyorumama yapamam yint yagini ben sirkeyi bile icemiyorum
:26::18:
insallah canim
yok zerracimyiycek almaya cikdik canim geldim gecmise daldim cikamadim sonra oglan durmadi onu uyuttum esim o sira bilgisayara gecmis
kizdim birdekapatmadin dimi sayfami alintilarim vardin diye yok elemedim dedi bende ciciler almak istiyorum ama artik büyük numara aramak istemiyorum bedenim kücülsün öyle alayim diyorum :44: niye pisman oldun canim :26: zoru basardin hayatim 20 kilo vermissin
gelemedim canim
cumanın nazarlıkları artık son olsun kapat bugünden itibaren güzel bir şekilde planla programla kendini canımsaat da 3 olmussayfalari doldurdum kizlar ben burdayken yatmayin uyanin yaaa :111:
bugünümü anlatayim
günaydın canımGünaydın kızlar...
Listeyi düzenleyip geliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?