70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eline sağlık canım çok güzel bir liste olmuş herkes vermiş bu hafta
tebrik ederim herkesi afferim kısçeler bizlere

oo balkaymakim dün cekirdekden bahsetince korkmusdum

[/B]
sagol canim sendende gitmis cekirdek bir taktik ben yiyomus gibi yapiyomki siz yeyine ben haftanin birincisi olayim

kiiz sen niye gec geliyon bakem topikle basbasasiniz hep gece yarilari bakiyomda
aa bak bende bisey anlatayim dün bizde gittik döner yemeye neyse herzaman gittigimiz yer ben dedimki benimki tabakda olsun yaninada bol salata normalde ben ekmekle yiyorum yada dürüm
neyse aldim yiyorum salatalari yagsiz oluyo biliyosun ekmek arasina koyuyolar ya baktim salata yagli gibi geldi sordum evet dedi yagli bende dedim küstüm diyetimi bozdun ne dedi biliyomusun
benim müsterilerimden biri weight watchers da görevli ve geliyo döner yemeye buda sormus nasil yani diye evet demis kadin benim günde 2 döner birde bisey daha dedi kolamiydi baska biseymiydi bilmiyorum :44: neyse hakkim var demis ve kadin 1,65 boylarindaymis 50 55 kilo araligindaymis yanlis hatirlamiyosam bende ama baska bisey yemiyodur ozaman dedim kalori hesapliyodur bilmiyorum dedi :44:
ve adam yalanda söylemez :44:

Günaydın kızlar...
Listeyi düzenleyip geliyorum..
günaydiiin

günaydiiin

benıde aranıza alın bugun ıtıbarıyle tartıda 69.7 gördümm oleyy

hos geldin canim gözün aydin

Günaydın kısçeler,
güzel haftasonları dilerim
listeler süper olmuş herkes zayıflamış maşallah
şuan herkes kahvaltıdadır sanırım
bi ben kaldım bi ben yeşilçayımla tek başıma
oğluşum gene 7de alarma kaldırdı
bi uyumuyo kerata
neler ediyom uyusun diye ama malesef
hamşken alışıktı yavrum 6.30da kalkıp yollara dizilmeye
karnımda düm tek dümtek oynardı
şimdide hiç değişmedi

temzlik bitti şimdi de yemeğe girişeyim:86:

naf, ortimmm saol sen de süpersinnn
ayrıca seni burda görmek çok güzelll

Birde internetim gelip gitmese hep burda olucam ortim balım peteğem

ooooo nafnaf özlettin kendini kıss.dön artık sahalara..

ortim bende seni tebrik ediyorum..haftaya daha süper olcez inş..[/FONT]

Bende özledim canımm dönücem çok az kaldı

Haftaya gider umarım cnm

Başlangıç kilo:70
Bu hafta: 60.200
Geçen hafta:63.000
Giden : 2.800 kg
Toplam verilen: 9. 800
Hedef: 55 kg

Tebrikler süper cnm

Kabızlık + regl ' den kaynaklıdır bozmadan aynı istikrar ile devam edersen inanıyorum ki çok güzel sonuçlar alırsın canım

Umarım geç kalmamışımdır

Başlangıç kilo: 75.7
Bu hafta: 72.3
Geçen hafta:73.1
Giden veya Gelen: -800
Toplam verilen: 3.4
Hedef:65

Tebrikler

Eki Görüntüle 344480
başlangıç: 79.8 kg
geçen hafta: 60
bu hafta: 60.8
gelen: 800
toplamda giden:19.000
hedef...57 kg

Tuğbacım eşin rahatsızmış çok geçmiş olsun canım

Ayy yirimmm çok tatlısın suzimmm

Suziiii ne yapıcaz biz bu kocalarla yaaa bende dün çok fena cozuttum bu hafta ne yapıcam toparlamak için hiç bilmiyorum

Günaydın kızlar...
Listeyi düzenleyip geliyorum..

Kızçem

Eline sağlık kızçem listemiz çok güzel olmuş : )

Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum özellikle birincimizi Alan arkadaşlarımda üzülmesinler haftaya çok güzel sonuçlarla karşılaşacaklar ben inanıyorum : )

Günaydın kızçeler

Cumartesi amelesi geldiiii hanımmmmmmmmmm

Ne var ne yok nasılsınız

Satirlarima baslamadan önce herkese selam eder büyüklerimin ellerinden kücüklerimin yanaklarindan yasitlariminsa immmm:44: bilemedim neyse öperrim.Nasilsiniz umarim iyisinizdir beni soracak olursaniz iyim.

Sevgili puccaa canim öncelikle ellerine saglik liste elime ulasti cok güzel verenleri tebrik eder vermeyenleride insallah haftaya der amaa eger haftayada veremezlerse saclarindaaan cekerim .

Birde menümü begenmissin canim evet menüm güzeldi amaa ..bir yazayimda oku bak

aksam benim koca göbekli kocama birkac siparis verdim.Benim kocam sadece benim siparisleri alirmi muhakkak ekler biseyler
neyse canimcim geldi erkekim.Elinde torbalar hosgeldin felan torbalari aciyom bu arada ne göreyim peynir pastasi yaniiii neyse dedim yemicem felan diyer torbayi actim cikolata kapli pasta

neyse canimcim uzatmayayim akilli akilli yerlestirdim alisverisi :93:aksam yemegimide yedim akilli akilli cayin yanindada bitterli pirinc patlagimi yediiim mutlu mesut yyatagima girdim ...

hazirmisin :18::18:

Gece 3 4 arasi ben yatakda uyrken pasta diyerek oldum vee kendimi mutfakda pasta yerken buldum :84::84:

:113::113:

simdi bir sorum var sizlere kizlar sizce bosanmalimiyim yoksa bu adamin bana karsi olan bu sabotajlarina katlanmalimiyim :26:

satirlarima son verirken herkese selam eder siz sakin böyle hatalar yapmayin derim.

imza: sisko kocasi yüzünden gece yarisi kalkip iki dilim peynir pastasi yiyen pisman kiz

hepinize Günaydın kızlarrr..
inşallah hepiniz iyisinizdir...dilekcim ellerine sağlık.liste süper gözüküyo.
kilo veren herkesi çok çok tebrik eder başarılarının devamını dilerim..
veremeyenelerde gerçekten üzülsünler ben niye veremedim diye kendilerine sorsunlar
haftaya onlarıda vermiş görmek istoyoruz.vermiş olanlarıda almış olarak görelim lütfen böle haksızlık oliişaka şaka kızlar..

suzicim harikasın bende aslında 1 300 verdim ama tabloya bukadarı yansıdı
tubiş eşin ne durumda inş. iyleşmiştir..hastalık psikolojisi işte pek bi nazlı olunuyo hastayken,zor bi süreç yani..
ballıkaymak ve ortim gece aniden çıkmam gerekti ama aklım sizdeydi.neyseki asayiş berkemal kalmışhihihi

ballıkaymak bana kızacan şimdi ama kesin kocanı sen ayartmışsındır öyle masum ayaklarına yatıp milleti inandıracağınımı sanıyosun..he he he şaka kız
canım yalnız değilsin evde eğer öle bişe olursa bende hiç rahat uyuyamam illa o pasta ya bitecek yada bitecek..o yüzden şimdi öle cısları eve sokmuyorum.eşim çiko alır getirir onu yememek için bile kendimi zor tutarım.şimdi hafta sonu diye yiyorum ama...

günaydın kızçeler
ben bu sabah uzun aradan sonra 71.8 görgüm çokj sevindim neden çünkü nerdeyse 2 aydır 72 ve üstüydü Allahım sana geliyorum şükürler olsun diyorum inşallah devamıda gelir
dilekkkkkkkkk ellerine sağlık canım benim liste süper olmuş ALLAH kolaylık versin 30+?
SİZİ SEVİYORUM YAŞASIN 70-79 KİLO TOPİĞİ

güzeldi canim güzeldi taaaki neyse bak nekivikim yukarida yazdim

dertliyim bacim dertli sende yukari baki ver gari

İnternetim gitmişti yeni geldi

Ahahahhaha şuan gülmekle meşgulümm

Bence boşanmak yerine onunla savaşmalısın pasta yiyen pişman kız

Hatta sevdiceğinin diyetini sabote eden şişman kocalara savaş derneği kuralım :113:

Günaydın şekerim

Günaydın hoşgeldin baby.
artık kesin dönüşmü yaptın???
cumartesi amalesi nedemek kızz??

Kesin dönüşmü yaptın diyince kendimi Almancı gibi hissettim

Hoşgördüm dadlum Haftaya cuma kesin dönüş yapıcam evdeki net hala yok malum

Ceyar izin vermiyi :26: bende haftaya perşembe izin alıp hem diyetisyen kontrolüme gidicem hemde internet olayını çözücem

Cumartesi amelesini de 3 grup şirketi içinde akşam beşe kadar çalışan tek muhasebe bölümü olduğumuz için dedim

Günaydın şekerim sevindim senin adına

Tünaydın kızlaarr :)

heeeeeeeeeeeyyyy 4. olmuşumm :)

Hürrem gibi birden yükseldim çakılmam inşallah

ellerine sağlık puccacımm

İnternetim gitmişti yeni geldi

Hatta sevdiceğinin diyetini sabote eden şişman kocalara savaş derneği kuralım :113:

aynen katılıyıorum nafcım benim kocişim de ööle

şişkooooyuuuzzz haklııııııııııyııııııııııız hakkımızıııııııı alııııırıııııııızzzz

yeeeemeeeee yeeeeedikçeee sıra sanaaaaa geleceeeeeeekkkk

Son düzenleme:

inşallaahh dha açok kilo verırısın canımmmmm :) :) :)

çok güldüm yaa sen onunla biraz dalga geç şişko filan diye de bari onu da cebren ve hileyle diyete sokmuş ol beraber kilo verin yalnız olmuyo valla ben de onu yapıyorum ikinci dönem birlikte yürüyüşe gitcez

senin adına çok sevindim cnm bide ben görebilsem çok iyi olacak son gördüğümün üstünden 2-3 ay geçti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…