70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güldüm yaa sen onunla biraz dalga geç şişko filan diye de bari onu da cebren ve hileyle diyete sokmuş ol beraber kilo verin yalnız olmuyo valla ben de onu yapıyorum ikinci dönem birlikte yürüyüşe gitcez
cnm sen hangi ünidesin daha ikinci dönem başlamadımı???:
53:

cnm sen hangi ünidesin daha ikinci dönem başlamadımı???:
53:

canım üniyle alakası yok maalesef bizim bölüm tatile geç çıkar, herkes 1 ay tatil yaparken 2 hafta tatil yapar. erken başlar okulu ve geç biter... mahrumiyet bölümüyüz resmen :)) haftaya başlıyor 2 haftalık tatilim şükür...

hamıle bi arkadaşımla beraber eminonune bebek şekeri malz. almaya gidicez diye
konustuk sonra meloşa dedim sende gel ok dedi elifi de aldı gelıo sonra arkadasıomın ıkı kız kardeşi de
gelmeye karar verdıler ve bir ordu olarak bebek şekeri malz. almaya gidiyoruz eehehehe

hepinizi öpüyorummm mucxxxx

merhabalar. bende bu grupta zayıflamaya çalışmıştım bir ara ama uzun zamandır bazı sorunlarım yüzünden giremedim buraya kilo aldım şimdi yine zayıflamaya çalışıyorumm

yok ya ben yogurt sebze ..felan siparis verdim Ah canim evde cocukda olunca aliniyo iste ama yemiyorum icmiyorum da arada oluyo iste :26:

naaaf gösteride yapsakmi saat kulesi önünde ayy saat kulesi, izmir , konak ,kemer alti ooooooooooooooffffffffffffff bak dertlendim yine yicem pasta

Tünaydın kızlaarr :)

heeeeeeeeeeeyyyy 4. olmuşumm :)

Hürrem gibi birden yükseldim çakılmam inşallah

ellerine sağlık puccacımm
hürrem gibi yükseliste ha

çok güldüm yaa sen onunla biraz dalga geç şişko filan diye de bari onu da cebren ve hileyle diyete sokmuş ol beraber kilo verin yalnız olmuyo valla ben de onu yapıyorum ikinci dönem birlikte yürüyüşe gitcez

a aaaa lütfen rica edicem o hala eski pantolonlaria giyiyormus her nekadar dügmesi göbegin altindada kalsa kapaniyo sonucta

Ahahahahhah

Maşallahhh bloğa koyarsın artık resimleri görürüz dimi

naaaf gösteride yapsakmi saat kulesi önünde ayy saat kulesi, izmir , konak ,kemer alti ooooooooooooooffffffffffffff bak dertlendim yine yicem pasta

Sen iste yeterki gösteri de yaparız canım

Sana Bendeniz ' in İzmir şarkısını armağan ediyorum bebem

Gamla kederi sildim attim
Askla yattim askla kalktim
Sevdam elde bir oyuncak
Izmirli sevdim ne olacak
Kordon boyu dolanir dolanir dururum
Sana benden bir söz nasihat dostum
Seviyorum dermis terk edermis
Olay bu iste son durumum
Izmir deyim
Ne haldeyim bir yar sevdim dertlerdeyim
Kiymet bilmez yola gelmez
Bu ne sevdadir ki bilinmez
Sabah ögle aksam elimizde biralar
Sallana sallana alsancaktan asaga
Bir konakta Karsiyaka da
Ben o yari arar dururum

(Alıntıdır)

merhaba kızlar. bir sürü alıtı yaptım yanlışla hepsi silindi.
tekrar başa dönmeyi gözüm yemiyor.
PUCCAAA cım ellerine sağlık. genel olarak çok iyi bir performans göstermişiz. kilo veren herkesi tebrik ederim. veremeyenlerde haftaya fazlasıyla telafi eder inşallah.

Çaktırmadan egzersiz yapın!

Egzersiz yapmaktan hoşlanmıyorsanız, farkına bile varmadan ufak molaları değerlendirecek hareketler yapabilirsiniz.

1. Televizyon kanalını değiştirin!
Belki bu hareketle fazla bir şey kazanmayacağınızı düşünüyorsunuz, ama yapılan araştırmalar gösteriyor ki televizyon kumandası kullanmak yerine, koltuğunuzdan kalkıp kanal değiştirirseniz ve bu vesileyle odada l dakika boyunca yürürseniz, bir senede 2,2 kilo verme şansınız var. Teknolojinin kolaylıklarından vazgeçmek zor mu? Kumandayı saklayın veya birinden bunu yapmasını isteyin!

2. Reklam molalarını değerlendirin!
Uzun ve sık reklam molalarına Öfkelenme devri bitti. Hoşlanmıyorsanız, kimse sizi reklam seyretmeye zorlayamaz. Ancak mademki seyretmiyorsunuz, kendiniz İçin son derece yararlı bir aktivitede bulunmaya ne dersiniz? Reklamların sıklığını göz önünde bulundurursak, bir akşamda en az 20 kez yerinizden kalkıp oturacaksınız. Buna bir de bacak kaldırma egzersizini eklerseniz, işte sizi televizyon seyrederken mükemmel bir forma kavuşturacak bir egzersiz seti!

3. Ev işi yapın!
Ev işi yapmanın en az bir saat aerobik yapmak kadar faydalı olduğunu biliyor muydunuz? Silin, süpürün, cam silin. Ne kadar hızlı hareket edersiniz, o kadar kalori yakmış olursunuz. Hâlâ karar veremediyseniz size şunu söyleyelim: Yarım saat elektrik süpürgesiyle kararlı bir şekilde süpürmek 10 dakika jogging yapmak yerine geçebilir!

4. Yatakta kalın!
Uyandıktan sonra 5 dakika daha yatakta kalın. İşte gününüzü daha enerjik geçirmenizi sağlayacak bir egzersiz seti! Yan ve dümdüz duracak şekilde yatın ve üstteki bacağınızı 10?15 kez havaya kaldırıp indirin. Bacak değiştirin. Sonra sırtüstü uzanın, bel boşluğunuza bir yastık yerleştirin ve her bacağınızı 10 santim havaya kaldırıp 15er saniye bu şekilde tutun. Egzersiz sırasında karın kaslarınızı da gergin tutarsanız, hem bacak hem karın kaslarınızı çalıştırmış olacaksınız.

5. Ayakta seks yapın!
Ayakta seks, bacak ve karın kasları için son derece yararlı ve yatarak seks yapmaktan çok daha fazla enerji sarf etmenizi sağlar. Seks egzersizinizi daha etkili kılmak için karnınızı sürekli gergin tutun ve ne kadar çok hareket ederseniz, o kadar çok kalori yakacağınızı unutmayın.

6. Vücudunuzu fırçalayın!
Vücudunuzu fırçalamak teninizi sırf ölü derilerden arındırmakla kalmıyor, aynı zamanda kan dolaşımını hızlandırıp, selülitin oluşumunu engelliyor. Duşun altına zıplamadan önce uzun saplı bir fırça kullanarak vücudunuzu kararlı bir şekilde fırçalayın.

7. Bekleme vakitlerinizi değerlendirin
Banyo yapacaksınız, ama küvetin suyla dolmasını beklemek zorundasınız. Daha iyi. Suyun dolmasını beklerken vücudunuzu çalıştırabilirsiniz. Küvetin kenarına oturun, ellerinizle küvetin kenarlarından tutunun ve ellerinizden destek alarak kalçanızı 10?15 kez havaya kaldırın. Banyo yerine duş almayı tercih ediyorsanız mutfakta egzersiz yapın. Yemek pişirirken dolu şişeler kullanarak kollarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Ayakta durun, kalçalarınızı sıkı tutarak bacaklarınızı ayırın ve ellerinizdeki su şişelerini 20?30 kez kaldırıp indirin.

8. Elektronik postayı kullanmayın!
Biriyle birebir konuşmak varken neden klavyenin esiri oluyorsunuz? Bir iş arkadaşınıza bir şey söylemek gerektiğinde, mesajınızı kendiniz götürün. Masadan kalkıp her attığınız adım vücudunuz için bir kazanç, bunu asla unutmayın. Hem sorunlarınızı daha etkin çözmüş olacaksınız, hem de yağ yakacaksınız, bundan iyi bir şey olabilir mi?

9. Dik oturun
Dik oturan kişiler daha profesyonel görünmekle kalmıyor, ideal bir sırt hareketi de yapmış oluyorlar. Dik durmayı sağlayan kas grupları karın ve alt sırt kaslarıdır, yani her dik oturuşunuzda onları çalıştırırsınız. Hemen şimdiden iki büklüm oturmaktan vazgeçin!

10. Her boş anı değerlendirin!
Bilgisayarınızın düğmesine basıp açılmasını mı bekliyorsunuz? Yoksa faks sinyali verip sayfanın elinize geçmesini mi? Durmayın, bu boş saniyeleri kendi yararınıza değerlendirin. Bacaklarınızı gergin tutun, sonra parmak ucunuzda kalkın. Bu iniş kalkışları birkaç kez tekrarlayın.

11. Fıkır fıkır olun
Araştırmalara göre yerinde duramayan kişiler durgun kişilere göre günde 4200 kilojul daha fazla harcarlar. Ayaklarınızı sallayın, ellerinizle masaya vurup ritim tutun, sakız çiğneyin. Unutmayın, vücudunuzun çalışmasını sağlayan en ufak bir hareket sizin için bir kazançtır, hem de efor harcamadan.

12. Ofis koşusu yapın!
Kahvenizi ofisin mutfağından almak yerine, caddenin karşısındaki pastaneden getirin. Günde üç kez dışarı çıkıp kahvenizi getirmek 420 kilojul ekstra enerji harcamanızı sağlar. Hem yürüyüş yapmış olacaksınız, hem de açık havanın beyninize olan yararlarından faydalanacaksınız.

13. Merdiven kullanma alışkanlığı kazanın!
İşyerinde yapabileceğiniz en faydalı egzersizlerden biri asansör yerine merdivenleri kullanmaktır. Merdivenlerden çıkmak ve inmek baldır kaslarınızı çalıştırır. Eğer üst kaslarınızın da çalışmasını istiyorsanız, merdivenleri ikişer ikişer çıkmayı deneyin.

14. Telefondayken kalça egzersizi yapın
Kendinize bir kural koyun: Telefonu elinizle sıkıp biriyle sohbet ettiğiniz sürece aynı şeyi kalçalarınızla yapın. Telefon görüşmesi süresince mümkünse daha da uzun olabilir kalçalarınızı sıkmak, yerinizden kıpırdamadan ve kimse farkında olmadan yapabileceğiniz mükemmel bir hareket.

15. Ayakta durun
Not alırken, telefonla konuşurken, otobüs beklerken ayakta durursanız, yüzde 5 daha fazla enerji sarf etmiş olursunuz.

16. Dansa gidin!
Yağı yakmanın en eğlenceli metodu danstır. Vücudun bütün kas grupları çalışır. Altı saat boyunca dans eden bir insan 7.000 kilojul enerji sarf eder. Hâlâ ne duruyorsunuz, kendinizi piste atın.

17. Paten zamanı!
Bir çift tekerlekli paten edinin ve parka çıkın. Bacak kasları için bu spor birebirdir ve eğer hızlı kayarsanız, koşmak kadar etkili olabilir. Bacaklarınızla birlikte kollarınızı da hareket ettirirseniz, vücudunuzun daha büyük bir bölümü çalışmış olur.

18. Bowling oynayın!
On kiloluk topları kaldırmak kol kaslarınızı mutlaka geliştirecek. Haftada bir kez sevgiliniz veya arkadaş grubunuzla bowlinge giderek hem çok eğleneceksiniz, hem kalori yakacaksınız.

19. Gülün!
İyi bir kahkaha hem beyniniz hem vücudunuz için çok yararlı. 20 dakika candan gülmek 3 dakika kürek aletinde çalışmaya eşit. Gülmek yüz ve karın kaslarını çalıştırıyor. Komedi filmlerini ve oyunları kaçırmayın, hem eğlenin hem egzersiz yapın.

kızlar beni de aranıza alır mısınız merhabalar ben 1 sene öncesine kadar gayet ideal kilomda olan bi insandım 62-63 kilolarda gezerdim boyum 1.70.geçen yıl şubat ayında hamile kaldım 68 kiloyla ilk 5 ay sadece 2 kilo aldım ancak toplamda 15 kilo alarak 83 kilo oldum ve 2 aralıkta doğum yaptıktan sonra sadece 8.5 kilo verebildim oda doğumda giden sadece.sonrasında neler denedim neler ama veremedim.bebeğimi emziriyorum ama kesinlikle kilom gitmiyo.bende sizin aranıza katılarak 60 kiloya düşmek istiyorum eskiden olduğu gibi çok moralim bozuluyor kilo yüzünden inanın kafayı yiyecek hale geldim anlatamam size haftalardır tartıda aynı kiloyu görmek ne kötü bişey zayıflamak istiyorum artık lütfen yardım edin bana da....

Aa atmamışmıydım sana ben.
Atarım şeker.
sağol canım atmışsın önümüzdeki haftalarda diyetini baz alacağım en aazından neyi nasıl yemem gerekiyor yazıyor
süper

neskuikim çok güzel 1 kg
tbrkler
ay böyle kaynanalrda var demekki ne vicdansızmış neyse allah görüyor canım sen sıkma canını

ve bildirimim
tartıda nihayet 60 ı gördüm..
başlangıç 79.8
geçen hf 61.5
bu hafta 60
giden 1500 gr
toplam giden 19.8 kg
hedef 58
sanırım 1 kg si detokstan gitti..

tbrkler

rezzancığım inş hiç 6 yı kaybetmezsin hayatım bende +300 üm haftaya dah iyi olacağız inaşallah
gelelim benim kilo bildirimime

Başlangıç kg ; 81
Geçen hafta ; 76.4
Bu hafta ; 75.4
Giden ; 1,00
Toplamda giden; 5.6
tbrkler

verdiğin 1.6 nın şerefine o kadar olsun ortim süpersin ben sana layık bi orti olamadım
tbrk ederim canım

Ben 300 gram aldım zaten, sadece gelen 300 yazsam iyiymiş, ama öyle oldu, düzeltilmiyor da. Gelen 300 doğrusu canım.

Bisikletin mi bozuldu, daha yeni aldınya, ben de almayı düşünüyordum. Problemi neymiş ki?
aynıyız canım bende +300 üm.. evet bisikletim bozuldu yoksa kiloda verirdim evet yeni 5. gün bozuldu böyle teklemeye garip garip sesler çıkardı tamiri 3 haftayı bulurmuş bi ürünü al 5 gün kullan bozulsun sonra 3 hafta bekle olmaz dedik iadesini aldılar.. en iyisi kaliteli ürün caanım bunu 200 e almıştık ama kötüymüş memnun kalmadım yenisnide aldık dün akşam 450 liraya çarşambaa kurulacak..
ama bundada var bi hayır çünkü bu ürünü kullanıp işe yaradığını anladım yoksa direk gidip 450 ye öbürünü almazdım

sen süper bi ortisin ben çok cıss yidim hatalıyım
başın sağolsun ortim bebeğinimi kaybettin?
Senin menülerin süper oluyodu noldu ki bu hafta nazar mı değdi canım :26: takip edemedim ne yaptın ne ettin ama :26:
benm menülerim sapıttı bu hafta nafcığım ama toparlayacağım..aslında sorun şu çok yoğundum bu hafta doğru düzgün yemek yapamadım düzenli beslenemedim bide misafir maduruyum

geçmş olsun eşine canm
Başlangıç kilo:70
Bu hafta: 60.200
Geçen hafta:63.000
Giden : 2.800 kg
Toplam verilen: 9. 800
Hedef: 55 kg
woowww süpr

Umarım geç kalmamışımdır

Başlangıç kilo: 75.7
Bu hafta: 72.3
Geçen hafta:73.1
Giden veya Gelen: -800
Toplam verilen: 3.4
Hedef:65
tbrkler

ayy koptum hahaha

ay naaaf pek bi yanik sesin varmis bacim pekde dertli söyledin agzina saglik dayanamiyorum cekicem kafayi icelim yavrum yesil caylarimizi icelim güzelleselim

hos geldin canim

slm kızlar sonunda telefonuma kavuştum ve sizlerleyim itiraf etmeliyim ki bu arada hiç diyet yapmadım iştahım açık sabahları da erken kalkamadim nerdeyse öğle saatlerinde kalktım adet zamanım olduğu için biraz da şişkinliğim var ama bu kadar olumsuz sonuca göre dün tartildim ve tartıda bir kilo eksik çıktım yani 72kilo çok hareketli bir hafta geçti belki ondan gitmiştir diye düşünüyorum

Yürüyüz canım ama daha çok merdiven çıkmak diyelim ona.

Çok saol kalın çıbık kırakerim
Ellerine sağlık
Ben bile bilemiyodum bu kadar verebileceğimi
Ama midem iyice küçüldü artık hemen doyuyorum acıkmama fırsat bile olmuyo işimden dolayı
Bugün tatil günüm spor salonu araştırıcam erken kalktım o yüzden. Kapalı havuz bulabilirsem haftada 2 gün başlıycam. İnş. bulabilirim.
Artık kilomu sabitleme zamanı kilo vermemeye ve almamaya çalışıcam. Kilom 1-2 ay sabit kalsın zaten doktorum marta kadar 64 ol yeter demişti ama olsun Çok şaşırıcak

İlk günden bu yana bana destek olan herkese 70-79 topiğine çoookkk teşekkür ederimmmmmm
Hepinizi çok seviyorummm.

Stepper ın etkisi daha çok bacaklarda kalçada ve yan karın kaslarımda etkili oldu. 1,5 haftadır da 1,5 kiloluk dambıl çalışıyorum kollarım sıkılaştı baya. Geri kalan vücudumdaki yağı kasa çevirmeye çalışıcam kızlar yoksa ne kadar kilo versemde bıngıl bıngıl olurum ve kilo verdiğim hiç belli olmaz.

Bu arada 1,5 2 ay sonra pazartesi günü sevdiceğimi görücem
Yanıma gelicek umrım bu değişimimi sever. Çünkü 69 70 kilo olarak ayrılmıştım yanından

konu bulduuuuuuuuumm

boool cikolatali pastami

meyvalimi

karamellimi

haa bide yaninda

kolami

caymi

meyva suyumu

kahvemi

ay bu konu beni duygulandirdi aglamak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuummm:84: :84:

az önce kahvaltılık bir sürü şey yedim:18::18::18:
pfff sanırım beceremicem ben bu zayıflama işini bu saatte bu kadar şey yersem kilolar hiiiiç bi yere gitmez
akşam yemeğinide erken yiyorsun sanırım onun içinde acıkabilirsin

çok güldüm yaaa alemsin, Allahta seni güldürsün

a aaaa lütfen rica edicem o hala eski pantolonlaria giyiyormus her nekadar dügmesi göbegin altindada kalsa kapaniyo sonucta

hoşgeldin, burada kalırsan verirsin süper ötesi bu topik

merhaba kızlar... nasıl geçiyor gününüz? ben temizlik yaptım geç kalkınca ancak bitti kızımı yıkadım uyutuyorum şuan, banyosu işkence olmaya başladı neden böyle oldu anlamadım çok severdi oysa, şimdi çığlık çığlığa ağlıyor buarada ye ben bugün doymuyorum kahvaltıdada habire yemek istiyordum eşimede dedim doymuyorum diye kendini sınırlıyorsun diyor 1 kaşık yiycem diye diyor yavaş yavaş ye ama az ye düşünme nekadar yedim diye doyarsın diyor anlamadım valla açım yani şuanda neyesem bilemedim reglde bitti :26::26:

buarada söylemeden geçemiycem keyfimi yerine getiriyorsunuz yazdıklarınızla iyiki varsınız sizi seviyorum

hoşgeldin canım
nasıl olsun canım çalışıyorum kadınlarla uğraşıyorum ellerine dsağlık mis gibi evinde kızında bazen oluyor öyle doymama falan

hoşgeldin canım

nasıl olsun canım çalışıyorum kadınlarla uğraşıyorum ellerine dsağlık mis gibi evinde kızında bazen oluyor öyle doymama falan

ne iş yapıyordun canım sen? unuttum:26::26::26: çok sağol buarada umarım geçer yaa kötü hissediyorum kendimi şuan tarçınla süt içiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…