cnm sen hangi ünidesin daha ikinci dönem başlamadımı???çok güldüm yaasen onunla biraz dalga geç şişko filan diye de bari onu da cebren ve hileyle diyete sokmuş ol beraber kilo verin yalnız olmuyo valla ben de onu yapıyorum ikinci dönem birlikte yürüyüşe gitcez
cnm sen hangi ünidesin daha ikinci dönem başlamadımı???:53:
yok ya ben yogurt sebze ..felan siparis verdim Ah canim evde cocukda olunca aliniyo iste ama yemiyorum icmiyorum da arada oluyo iste :26:ballıkaymak bana kızacan şimdi ama kesin kocanı sen ayartmışsındır öyle masum ayaklarına yatıp milleti inandıracağınımı sanıyosun..he he he şaka kız
canım yalnız değilsin evde eğer öle bişe olursa bende hiç rahat uyuyamam illa o pasta ya bitecek yada bitecek..o yüzden şimdi öle cısları eve sokmuyorum.eşim çiko alır getirir onu yememek için bile kendimi zor tutarım.şimdi hafta sonu diye yiyorum ama...
günaydın kızçeler
ben bu sabah uzun aradan sonra 71.8 görgümçokj sevindim neden çünkü nerdeyse 2 aydır 72 ve üstüydü Allahım sana geliyorum şükürler olsun diyorum inşallah devamıda gelir
dilekkkkkkkkk ellerine sağlık canım benim liste süper olmuş ALLAH kolaylık versin 30+?
SİZİ SEVİYORUM YAŞASIN 70-79 KİLO TOPİĞİ
naaaf gösteride yapsakmi saat kulesi önündeİnternetim gitmişti yeni geldi
Ahahahhaha şuan gülmekle meşgulümm
Bence boşanmak yerine onunla savaşmalısın pasta yiyen pişman kız
Hatta sevdiceğinin diyetini sabote eden şişman kocalara savaş derneği kuralım :113:
Günaydın şekerim
hürrem gibi yükseliste haTünaydın kızlaarr :)
heeeeeeeeeeeyyyy 4. olmuşumm :)
Hürrem gibi birden yükseldim çakılmam inşallah
ellerine sağlık puccacımm
çok güldüm yaasen onunla biraz dalga geç şişko filan diye de bari onu da cebren ve hileyle diyete sokmuş ol beraber kilo verin yalnız olmuyo valla ben de onu yapıyorum ikinci dönem birlikte yürüyüşe gitcez
aynen katılıyıorum nafcım benim kocişim de ööle
şişkooooyuuuzzz haklııııııııııyııııııııııız hakkımızıııııııı alııııırıııııııızzzz
yeeeemeeeee yeeeeedikçeee sıra sanaaaaa geleceeeeeeekkkk
hamıle bi arkadaşımla beraber eminonune bebek şekeri malz. almaya gidicez diye
konustuk sonra meloşa dedim sende gel ok dedi elifi de aldı gelıo sonra arkadasıomın ıkı kız kardeşi de
gelmeye karar verdıler ve bir ordu olarak bebek şekeri malz. almaya gidiyoruz eehehehe
hepinizi öpüyorummm mucxxxx
naaaf gösteride yapsakmi saat kulesi önündeayy saat kulesi, izmir , konak ,kemer alti ooooooooooooooffffffffffffff bak dertlendim yine yicem pasta
sağol canım atmışsınAa atmamışmıydım sana ben.
Atarım şeker.
süperkızlar ben aranıza yeni katıldığım için benim eski tartılma günüm pazartrsiydi o yüzden en son pazartesi kilomu biliyorum. öyle düşünürsek işte benim tablom:
başlangıç: 82 kilo
pazartesi: 78 kilo
cuma: 76.5 kilo
giden: 1.5 kilo
toplam giden: 5.5 kilo
hedef: 57 kilo olmak
birde bu gülen suratları falan nerdn koyuyosunuz ben bulamadım da
neskuikim çok güzel 1 kgselam kısçeler;
Öncelikle hayırlı cumalar dilerim, Rabbim gönlümüzden geçen tüm iyi olan şeyleri nasip eylesin.
Bugün istanbul gene kar yağışlı bunaldım artık evde evde evde daral geldi
aslında soğuk moğuk takmamda işte bebekim olduğundan çıkamıyorum
Gelelim fasulyenin faydalarına;
Kilo veren, alan tüm kısçeleri tebrik ederim aslında alanlara bir seni seni yapıyorum(gırtlağına dur de) kendimde dahil bugün kahvaltı bi cozuttum ki akşam menüde görürsünüz niler yedim niler
neysem fasulyenin faydalarına devam ediyordum
Bildirimim;
Başlangıç kilom 74
Buraya başladığımda 73.6
Geçen haftaki kilom 68.5
Bu haftaki kilom 67.5
Giden 1000gr
Toplam giden 6.100gr
ay böyle kaynanalrda var demekki ne vicdansızmış neyse allah görüyor canım sen sıkma canınıevet csnım emziriyom malesefki sezaryen izleri taşıyorum göbek gitmiyor okadar mekik çekiyorum
ama tabi 1.5 ay öncesi gibi değil resmen göğüslerime değiyodu şişkin göbeğim
bide benim sezaryanım çok kötü geçti
2 kez ameliyat oldum
ilk dikişlerim patlamıştı malesefki bakanım olmadığından
anne yok abla yok kardeş yok tek kızım kaynanada allah düşmana vermesin
hastaneden çıktığım ilk gün evde 4 çeşit yemek ettim
kaynanada kuruldu salonda bacak bacak üstüne atıp tv izledi
eden bulur diyorum başka da bişey demiyom canım
ve bildirimim
tartıda nihayet 60 ı gördüm..
başlangıç 79.8
geçen hf 61.5
bu hafta 60
giden 1500 gr
toplam giden 19.8 kg
hedef 58
sanırım 1 kg si detokstan gitti..
tbrklerSelam kızlar,
Artık hiç takip edemiyorum forumu
İş arkadaşım doğum iznine erken ayrılmak zorunda kaldı ve nihayet dün doğurdu
Sanırım 2-3 ay giremeyeceğim sadece kilomu bildireceğim. Ama yıkılmadım ayaktayım hala
Biraz sallamıştım diyet olaylarını iş yoğunluğu vs den dolayı ama sıkı asılmalıyım yaz yaklaştı
Hepsiciğinizi yanaklarınızdan öptüm :80:
Başlangıç kg ; 76,20
Geçen hafta ; 69,30
Bu hafta ; 68,30
Giden ; 1,00
Toplamda giden; 7,90
rezzancığım inş hiç 6 yı kaybetmezsin hayatımHerkese hayırlı cumalar kızlar. Dün kursum vardı malum giremedim. Akşamda arkadaşlara gittik. Akşam yapmış bir sürü hamur işi. Mantı, börek, sarma, fırında makarna abartmış yani, Yemeyeyim desem açtım mecbur azar azar yedim. Ondan mı reglden mi bilemedim bu hafta artıdayım. Neyse ki 6lı rakamımı hala görebiliyorum. Hehehehe... Benim için önemli olan buydu bu hafta. Neyse şu regl bitsinde bakarız çaresine.
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 69.1
Bu hafta:69.5
Gelen:400gr
Toplamda giden: 6.200
Hedef: 65
Kilo veren herkesi tebrik ederim.Benim gibi artıda olanlar isee haftaya kaldı umudumuz artık.
tbrklergelelim benim kilo bildirimime
Başlangıç kg ; 81
Geçen hafta ; 76.4
Bu hafta ; 75.4
Giden ; 1,00
Toplamda giden; 5.6
verdiğin 1.6 nın şerefine o kadar olsun ortim süpersin ben sana layık bi orti olamadımtünaydın geçmişi okumadan önce kilo bildireyim.
Başlangıç kilom:72,6
geçen hafta :68,2
bu hafta :66,6
giden:1,6
toplam giden:6
hedef :56
Kayısılı fiyetin faydaları yoksam ben bu kadar veremezdim bu hafta. Dün gece çok kaçırdım. Gece 23:00 2 kızarmış sığara böreği, 1 kızarmış köfte. Bu sabahta 1 tuzlu kurabiye.ortimmmmm yaptım evet.
tbrk ederim canımSelam kızlarrrr
kilo veren herkesi tebrik ederim
bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:65
bu hafta:64
giden:1
toplam giden:9
hedef:55
salı günü 500 gr artıdaydım zaten 1.500 gitti aslında
ama tabi çizelgeye göre 1000:86::86:
Ben 300 gram aldım zaten, sadece gelen 300 yazsam iyiymiş, ama öyle oldu, düzeltilmiyor da. Gelen 300 doğrusu canım.
aynıyız canım bende +300 üm.. evet bisikletim bozuldu yoksa kiloda verirdim evet yeni 5. gün bozuldu böyle teklemeye garip garip sesler çıkardı tamiri 3 haftayı bulurmuş bi ürünü al 5 gün kullan bozulsun sonra 3 hafta bekle olmaz dedik iadesini aldılar.. en iyisi kaliteli ürün caanım bunu 200 e almıştık ama kötüymüş memnun kalmadım yenisnide aldık dün akşam 450 liraya çarşambaa kurulacak..Bisikletin mi bozuldu, daha yeni aldınya, ben de almayı düşünüyordum. Problemi neymiş ki?
sen süper bi ortisin ben çok cıss yidim hatalıyımneyse orti bu haftayı böyle geçirdik. Haftaya daha dikkatli olucaz. Zaten benim kötü ortiliğimden oldu birazda cıssslarına tadı güzelmiydi diye soran ortiden adama hayır mı gelir? Bende artıda çıkardım kesin ancak 2 gündür kayısılı diyet içimi boşalttıda ondan ekside çıktım. bakalım umarım haftaya daha dikkatli oluruz.
başın sağolsun ortim bebeğinimi kaybettin?Biey sorucam: komşu iç yağlı lahana ezmesi getiricek. Karadenizli olanlar bilir. Benimde akşam sebze yemem lazım ama sebzem yok. Acaba onu yesem nasıl olur? rejimdeyken yiyen oldu mu?
Bide hamile olan arkadaşım alıntı yaptıydım ama gitmiş. Hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin. Benim ablamla 16 ay var aramda yani annemde 1 yıl geçmeden tekrar hamile kalmış. ama iyi beslenmemiş. Ben hep çok zayıf ve hastaydım. Sürekli hastalanırdım cnm annem benden çok çekti. Senden ricam kilonu felan şimdilik düşünmeden güzelce beslen ki vucut toparlasın kendini. Hem kendin hem bebeğin için yap bunu. Yani kof kilo aldırıcılar (hamur işi vs..) değil de, ceviz di, balıktı, etti eksik etme olur mu?. Ya eminim tabii sen benden daha çok düşünüyorsundur yavrunu bunları söylememe gerek bile yok diyebilirsin. İşte anne yüreği ben evladımı kaybedince aman kimsenin evladına bişey olmasın diye endişelerim maximum düzeye çıktı. Ondan yani bunları söylemeden edemedim.
benm menülerim sapıttı bu hafta nafcığım ama toparlayacağım..aslında sorun şu çok yoğundum bu hafta doğru düzgün yemek yapamadım düzenli beslenemedim bide misafir maduruyumSenin menülerin süper oluyodu noldu ki bu hafta nazar mı değdi canım :26: takip edemedim ne yaptın ne ettin ama :26:
ay çok sağol canımyaa,valla baya kuruntu yapmıştım,gerçi diyet miyet kalmadı bende 1haftadır,eşim iyi olsun gerisi boş dedim,iştahta yok eşimde ,,e bende yiymedim düzenli şekilde,800 olarak geri döndü,olsunönemli değil,eşim şuanda bile kusmaya gitti,çok fena çıkarıyo midesi bulanıyo hep,,ateş düştü gibi bi bakıyoruz çıkıyo,hiç hali yok,bugünde gittik dr'a başka ilaçlar daha verdi ilaç manyağı oldu vucudu gçmiyo işte boğazındanmış,iltihap olmuş çok ilerlemiş,,neyse eşim çağırıyo tekrar sağol,akşam yapıyım bildirim ozaman,,
geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara teşekkürler
woowww süprBaşlangıç kilo:70
Bu hafta: 60.200
Geçen hafta:63.000
Giden : 2.800 kg
Toplam verilen: 9. 800
Hedef: 55 kg
tbrklerUmarım geç kalmamışımdır
Başlangıç kilo: 75.7
Bu hafta: 72.3
Geçen hafta:73.1
Giden veya Gelen: -800
Toplam verilen: 3.4
Hedef:65
ayy koptum hahahaSatirlarima baslamadan önce herkese selam eder büyüklerimin ellerinden kücüklerimin yanaklarindan yasitlariminsa immmm:44: bilemedim neyse öperrim.Nasilsiniz umarim iyisinizdir beni soracak olursaniz iyim.
Sevgili puccaa canim öncelikle ellerine saglik liste elime ulasti cok güzel verenleri tebrik eder vermeyenleride insallah haftaya der amaa eger haftayada veremezlerse saclarindaaancekerim .
Birde menümü begenmissin canim evet menüm güzeldi amaa ..bir yazayimda oku bak
aksam benim koca göbekli kocama birkac siparis verdim.Benim kocam sadece benim siparisleri alirmimuhakkak ekler biseyler
neyse canimcim geldi erkekim.Elinde torbalar hosgeldin felan torbalari aciyom bu arada ne göreyimpeynir pastasi yaniiii neyse dedim yemicem felan diyer torbayi actim cikolata kapli pasta
neyse canimcim uzatmayayim akilli akilli yerlestirdim alisverisi :93:aksam yemegimide yedim akilli akillicayin yanindada bitterli pirinc patlagimi yediiim mutlu mesut yyatagima girdim ...
hazirmisin :18::18:
Gece 3 4 arasi ben yatakda uyrken pasta diyerekoldum vee kendimi mutfakda pasta yerken buldum :84::84:
:113::113:
simdi bir sorum var sizlere kizlar sizce bosanmalimiyimyoksa bu adamin bana karsi olan bu sabotajlarina katlanmalimiyim :26:
satirlarima son verirken herkese selam eder siz sakin böyle hatalar yapmayin derim.
imza: sisko kocasi yüzünden gece yarisi kalkip iki dilim peynir pastasi yiyen pisman kiz
ay naaaf pek bi yanik sesin varmis bacim pekde dertli söyledinAhahahahhah
Maşallahhhbloğa koyarsın artık resimleri görürüz dimi
Sen iste yeterki gösteri de yaparız canım
Sana Bendeniz ' in İzmir şarkısını armağan ediyorum bebem
Gamla kederi sildim attim
Askla yattim askla kalktim
Sevdam elde bir oyuncak
Izmirli sevdim ne olacak
Kordon boyu dolanir dolanir dururum
Sana benden bir söz nasihat dostum
Seviyorum dermis terk edermis
Olay bu iste son durumum
Izmir deyim
Ne haldeyim bir yar sevdim dertlerdeyim
Kiymet bilmez yola gelmez
Bu ne sevdadir ki bilinmez
Sabah ögle aksam elimizde biralar
Sallana sallana alsancaktan asaga
Bir konakta Karsiyaka da
Ben o yari arar dururum
(Alıntıdır)
kızlar beni de aranıza alır mısınız merhabalar ben 1 sene öncesine kadar gayet ideal kilomda olan bi insandım 62-63 kilolarda gezerdim boyum 1.70.geçen yıl şubat ayında hamile kaldım 68 kiloyla ilk 5 ay sadece 2 kilo aldım ancak toplamda 15 kilo alarak 83 kilo oldum ve 2 aralıkta doğum yaptıktan sonra sadece 8.5 kilo verebildim oda doğumda giden sadece.sonrasında neler denedim neler ama veremedim.bebeğimi emziriyorum ama kesinlikle kilom gitmiyo.bende sizin aranıza katılarak 60 kiloya düşmek istiyorum eskiden olduğu gibi çok moralim bozuluyor kilo yüzünden inanın kafayı yiyecek hale geldim anlatamam size haftalardır tartıda aynı kiloyu görmek ne kötü bişey zayıflamak istiyorum artık lütfen yardım edin bana da....
BU STEPİR YÜRÜYÜŞ DEmi sadece
ya bende bir 5 kilo versem olacak bir sürü kıyafet var. ama ertele ertele nereye kadar. kış boyu aynı şeyleri giydim yıka ütüle eskittim resmenmecbur üstüme bir iki şey alacam. valla kış boyu 3 pantalonum var çevirip çevirip giydim işyerinde. eteklere takımlara giremiyom hala bir siyah ceketim var hergün yanımda. hırka falan idare ediyom ama bir dolap takımın içine giremiyomj. 65 olsam kesn olacaklarda
Birincimiz sineray arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dileriz..
Geçen haftaya göre bu hafta topiğin durumu süper.
Kilo alanlarda üzülmesin çabuk gelen çabuk gider.
Bu hafta dikkat ederseniz aldıklarınızı verip üstüne ekstra kilo bile verebilirsiniz.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlar shopsessive,jazira,abababa,zeynepberat,ayse_08 hoşgeldiniz tekrar..
Paylaşımlarımınızın devamını diliyoruz.
Bravo 70-79 topiğiiii.
Haftaya güzel bi listeyle buluşmak diLeĞiyLe.
PuCCaaa
konu bulduuuuuuuuumm
boool cikolatali pastami
meyvalimi
karamellimi
haa bide yaninda
kolami
caymi
meyva suyumu
kahvemi
ay bu konu beni duygulandirdi aglamak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuummm:84: :84:
akşam yemeğinide erken yiyorsun sanırım onun içinde acıkabilirsin
az önce kahvaltılık bir sürü şey yedim:18::18::18:
pfff sanırım beceremicem ben bu zayıflama işini bu saatte bu kadar şey yersem kilolar hiiiiç bi yere gitmez
çok güldüm yaaa alemsin, Allahta seni güldürsünSatirlarima baslamadan önce herkese selam eder büyüklerimin ellerinden kücüklerimin yanaklarindan yasitlariminsa immmm:44: bilemedim neyse öperrim.Nasilsiniz umarim iyisinizdir beni soracak olursaniz iyim.
Sevgili puccaa canim öncelikle ellerine saglik liste elime ulasti cok güzel verenleri tebrik eder vermeyenleride insallah haftaya der amaa eger haftayada veremezlerse saclarindaaancekerim .
Birde menümü begenmissin canim evet menüm güzeldi amaa ..bir yazayimda oku bak
aksam benim koca göbekli kocama birkac siparis verdim.Benim kocam sadece benim siparisleri alirmimuhakkak ekler biseyler
neyse canimcim geldi erkekim.Elinde torbalar hosgeldin felan torbalari aciyom bu arada ne göreyimpeynir pastasi yaniiii neyse dedim yemicem felan diyer torbayi actim cikolata kapli pasta
neyse canimcim uzatmayayim akilli akilli yerlestirdim alisverisi :93:aksam yemegimide yedim akilli akillicayin yanindada bitterli pirinc patlagimi yediiim mutlu mesut yyatagima girdim ...
hazirmisin :18::18:
Gece 3 4 arasi ben yatakda uyrken pasta diyerekoldum vee kendimi mutfakda pasta yerken buldum :84::84:
:113::113:
simdi bir sorum var sizlere kizlar sizce bosanmalimiyimyoksa bu adamin bana karsi olan bu sabotajlarina katlanmalimiyim :26:
satirlarima son verirken herkese selam eder siz sakin böyle hatalar yapmayin derim.
imza: sisko kocasi yüzünden gece yarisi kalkip iki dilim peynir pastasi yiyen pisman kiz
a aaaa lütfen rica edicem o hala eski pantolonlaria giyiyormus her nekadar dügmesi göbegin altindada kalsa kapaniyo sonucta
hoşgeldin, burada kalırsan verirsin süper ötesi bu topikkızlar beni de aranıza alır mısınız merhabalar ben 1 sene öncesine kadar gayet ideal kilomda olan bi insandım 62-63 kilolarda gezerdim boyum 1.70.geçen yıl şubat ayında hamile kaldım 68 kiloyla ilk 5 ay sadece 2 kilo aldım ancak toplamda 15 kilo alarak 83 kilo oldum ve 2 aralıkta doğum yaptıktan sonra sadece 8.5 kilo verebildim oda doğumda giden sadece.sonrasında neler denedim neler ama veremedim.bebeğimi emziriyorum ama kesinlikle kilom gitmiyo.bende sizin aranıza katılarak 60 kiloya düşmek istiyorum eskiden olduğu gibi çok moralim bozuluyor kilo yüzünden inanın kafayı yiyecek hale geldim anlatamam size haftalardır tartıda aynı kiloyu görmek ne kötü bişey zayıflamak istiyorum artık lütfen yardım edin bana da....
slm kızlar
bizz muz yiyebiliyormuyduk?
hoşgeldin canımkızlar beni de aranıza alır mısınız merhabalar ben 1 sene öncesine kadar gayet ideal kilomda olan bi insandım 62-63 kilolarda gezerdim boyum 1.70.geçen yıl şubat ayında hamile kaldım 68 kiloyla ilk 5 ay sadece 2 kilo aldım ancak toplamda 15 kilo alarak 83 kilo oldum ve 2 aralıkta doğum yaptıktan sonra sadece 8.5 kilo verebildim oda doğumda giden sadece.sonrasında neler denedim neler ama veremedim.bebeğimi emziriyorum ama kesinlikle kilom gitmiyo.bende sizin aranıza katılarak 60 kiloya düşmek istiyorum eskiden olduğu gibi çok moralim bozuluyor kilo yüzünden inanın kafayı yiyecek hale geldim anlatamam size haftalardır tartıda aynı kiloyu görmek ne kötü bişey zayıflamak istiyorum artık lütfen yardım edin bana da....
nasıl olsun canım çalışıyorum kadınlarla uğraşıyorummerhaba kızlar... nasıl geçiyor gününüz? ben temizlik yaptım geç kalkınca ancak bitti kızımı yıkadım uyutuyorum şuan, banyosu işkence olmaya başladı neden böyle oldu anlamadım çok severdi oysa, şimdi çığlık çığlığa ağlıyor buarada ye ben bugün doymuyorum kahvaltıdada habire yemek istiyordum eşimede dedim doymuyorum diye kendini sınırlıyorsun diyor 1 kaşık yiycem diye diyor yavaş yavaş ye ama az ye düşünme nekadar yedim diye doyarsın diyor anlamadım valla açım yani şuanda neyesem bilemedim reglde bitti :26::26:
buarada söylemeden geçemiycem keyfimi yerine getiriyorsunuz yazdıklarınızla iyiki varsınız sizi seviyorum
hoşgeldin canım
nasıl olsun canım çalışıyorum kadınlarla uğraşıyorumellerine dsağlık mis gibi evinde kızında bazen oluyor öyle doymama falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?