70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün ne giysemede takıldımda kadının göğüsleri fırlayacak, seksi olduklarını sanıyorlar galiba

slm kızla sabahtan ber temizlik yapıyom açamadım neti nasılsınız:)
evi temizledim ama ben leş gbi oldum bir duş alıp gelem kanımda aç ya biri bana yemek hazırlasa ne olur :)
neyse yarım saate gelecem

saol canım
slm kızlar
bizz muz yiyebiliyormuyduk?
yarım olabilir canım sabah aradında yemeye çalış hergün dğil tabi

sende iyiki varsın bebişim

evi temizledim ama ben leş gbi oldum bir duş alıp gelem kanımda aç ya biri bana yemek hazırlasa ne olur :)
hoşgeldinnnnnn evi mis kokuttun sen pisi oldun hımmm
getttt temizlen çıbıkkkkk fırça istermisin

slm kızlar iyiki geldiniz şu çizelgeyi yapmadım kopyalamadaki eskisini silip yenisini kopyalıyorum olmadı açaba nerden yanlış oluyor bana yardımçı olurmusunuz

ben de buğun koşunun kızının doğum günü vardı pasta yemedim ama bir dilim baklava yedim tuzlular dan birazcık kaçamak oldu bu akşam bir şey yemem

bende temizlik yaptım spordan sonra duşa...

slm kızlar iyiki geldiniz şu çizelgeyi yapmadım kopyalamadaki eskisini silip yenisini kopyalıyorum olmadı açaba nerden yanlış oluyor bana yardımçı olurmusunuz
eskiyi sildikten sonra kaydet, sonra yen,y, yapıştırıp kaydet cnm

Beni görmüyormuşunuz kızlar siz yaa

ya kızlar ben bugün çook kötü bişi yaptım öğlen 4 küçük sosis tost makinesinde kızartıp yanında 3 kaşık yoğurtla bir güzel yedim. ama sonra canım bir tatlı çekti bir tatlı çekti ki sormayın Sonra sonra da gittim 2 kurabiye + 2 büsküvi yedim :125:
çoook pişmanım ama kararlıyım dengelicem bunu die akşama sadece 1 kase corba ve salata yicem ne diyosunuz bu dengelermi sizce
umutsuz vakayım daha 1.5 litrelik suyumu bile bitiremedim :26:

görmedim bende kusura bakma, bazen gözden kaçabiliyor
canım güzellik salonum var yakınızda gel süsleyim seni
ooooo süpermiş
aynısını yapıyorum olmadı eskisini silip yenisini yapış tarıyorum olmuyor kayıt edemiyor
eskisini sildikten sonra kaydet, sonra yenisini yapıştır bu şkilde yapıyorsan ve olmuyorsa bilmiyorum
ben hep yapıyorum böyle şeyleri, dengelersin

Son düzenleme:
Ben ilk pazar günü geldim grupa pazartesi menümü yazmaya başladim nete telefondan giriyorum şalı günü telefonun bozuldu giremedim ondan dolayı beni kabul etmiyormuşunüz diye sordum yani

topik şuan durgun haftasonu olduğundan dolayı kimse cvp yazmamış yoksa niye kabul edilmeyesin tatlım

canııııııım ya gece 4 te yattım bilseydim bakrdım nete yanız olmazdın..senin programı bende merak ett,m acep varmıdır nette ismin yazsana belki bulurum
ellerine sağlık dileeeeeek

keşke beni de çağıraydın birini ben yerdim suçu ve kaloriyi paylaşırdık
ortiiiiiii ne ediiiiiiiiin

kolay gelsiiiiiin

merhabalar. bende bu grupta zayıflamaya çalışmıştım bir ara ama uzun zamandır bazı sorunlarım yüzünden giremedim buraya kilo aldım şimdi yine zayıflamaya çalışıyorumm
hoşgeldin ama mrb yzıp kaçıyonuz hep durun da konuşak

güzel paylaşım sağoooool canım

hoşgeldin alırız tabi ama devam et buraya slm verip kaçanlardan olma
ne zamandır yoktun canım. topik çok hareketli ondan sordum. 1 kilo vermene sevindim :)
hadi gözün aydın. sevdiceğin şok olacak :)
bizde seniiiiiiiiiii seviyoruz
hehe bıcı bıcı oldum geldim zaren spor yaptığımdan her gün duş alıyom temiziiiiiim yaa. ama terleyince bunaldım yine duş aldım :)

yapabildin mi hala görünmüyo

bende temizlik yaptım spordan sonra duşa...

eskiyi sildikten sonra kaydet, sonra yen,y, yapıştırıp kaydet cnm

gördüm canım geriden yavaş yavaş geliyom anca sıra geldi
bol su iç ve yeşil çay. hmen ümitsizliğe kapılma ya herkes arada kaçamak yapıyo mühüm olan pes etmeden devam etmek.

en sonun da oldu becerdim :124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::132::132::132::132::132: teşekür ederim
ben hala göremiyoooooom amaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…