canııııııım ya gece 4 te yattım bilseydim bakrdım nete yanız olmazdın..senin programı bende merak ett,m acep varmıdır nette ismin yazsana belki bulurum
ellerine sağlık dileeeeeek
keşke beni de çağıraydın birini ben yerdim suçu ve kaloriyi paylaşırdık
ortiiiiiii ne ediiiiiiiiin
tebrikler canim
tesekkürler canim
zerrammm detoks bende istiyom haftaya bende mi yapsam acep 5li rakamlar geliyor yakinda sende :111:
detoks tavsiye edrim canım..ama sonrasında ben bildiriminde rehevetine kapılmış olıup bu sabah itibarıylaa verdiğimi geri aldım..tebrikler canim kaysiyla ne yaptin
tebrikler sekerimm
fark a bak yaa:129:
sagol fistiko benide rahatsiz ediyor canim
tesekkür ederim zerracimmm canim benimm
yok zerracimyiycek almaya cikdik canim geldim gecmise daldim cikamadim sonra oglan durmadi onu uyuttum esim o sira bilgisayara gecmis
kizdim birdekapatmadin dimi sayfami alintilarim vardin diye yok elemedim dedi bende ciciler almak istiyorum ama artik büyük numara aramak istemiyorum bedenim kücülsün öyle alayim diyorum :44: niye pisman oldun canim :26: zoru basardin hayatim 20 kilo vermissin
gelemedim canim
bugün yediğim cısslar hariç..
pantolonda denediğim zaman iyi gibiydi..sonra giyince 1 beden küçük alsaydım dedim..şimdi bol gibi..
inşallah kalan kilolarıda verirsem yine giyemicem..
karar aldım istediğim kiloya inene kdr cici almak yok..
ellerine sağlık dilekcim..Günaydın kızlar...
Listeyi düzenleyip geliyorum..
kilo veren herkesi 1. sinerayı ve özelliklede kendimi tebrik ediyorum..
tebrikler hoş geldin ..benıde aranıza alın bugun ıtıbarıyle tartıda 69.7 gördümm oleyy
he he heüzerine soğuk su içeydin canım..Satirlarima baslamadan önce herkese selam eder büyüklerimin ellerinden kücüklerimin yanaklarindan yasitlariminsa immmm:44: bilemedim neyse öperrim.Nasilsiniz umarim iyisinizdir beni soracak olursaniz iyim.
Sevgili puccaa canim öncelikle ellerine saglik liste elime ulasti cok güzel verenleri tebrik eder vermeyenleride insallah haftaya der amaa eger haftayada veremezlerse saclarindaaancekerim .
Birde menümü begenmissin canim evet menüm güzeldi amaa ..bir yazayimda oku bak
aksam benim koca göbekli kocama birkac siparis verdim.Benim kocam sadece benim siparisleri alirmimuhakkak ekler biseyler
neyse canimcim geldi erkekim.Elinde torbalar hosgeldin felan torbalari aciyom bu arada ne göreyimpeynir pastasi yaniiii neyse dedim yemicem felan diyer torbayi actim cikolata kapli pasta
neyse canimcim uzatmayayim akilli akilli yerlestirdim alisverisi :93:aksam yemegimide yedim akilli akillicayin yanindada bitterli pirinc patlagimi yediiim mutlu mesut yyatagima girdim ...
hazirmisin :18::18:
Gece 3 4 arasi ben yatakda uyrken pasta diyerekoldum vee kendimi mutfakda pasta yerken buldum :84::84:
:113::113:
simdi bir sorum var sizlere kizlar sizce bosanmalimiyimyoksa bu adamin bana karsi olan bu sabotajlarina katlanmalimiyim :26:
satirlarima son verirken herkese selam eder siz sakin böyle hatalar yapmayin derim.
imza: sisko kocasi yüzünden gece yarisi kalkip iki dilim peynir pastasi yiyen pisman kiz
gel canım neden olmasın..merhabalar. bende bu grupta zayıflamaya çalışmıştım bir ara ama uzun zamandır bazı sorunlarım yüzünden giremedim buraya kilo aldım şimdi yine zayıflamaya çalışıyorumm
kafayı yeme tatlım..bizde o aşamalrdn geçtik..kızlar beni de aranıza alır mısınız merhabalar ben 1 sene öncesine kadar gayet ideal kilomda olan bi insandım 62-63 kilolarda gezerdim boyum 1.70.geçen yıl şubat ayında hamile kaldım 68 kiloyla ilk 5 ay sadece 2 kilo aldım ancak toplamda 15 kilo alarak 83 kilo oldum ve 2 aralıkta doğum yaptıktan sonra sadece 8.5 kilo verebildim oda doğumda giden sadece.sonrasında neler denedim neler ama veremedim.bebeğimi emziriyorum ama kesinlikle kilom gitmiyo.bende sizin aranıza katılarak 60 kiloya düşmek istiyorum eskiden olduğu gibi çok moralim bozuluyor kilo yüzünden inanın kafayı yiyecek hale geldim anlatamam size haftalardır tartıda aynı kiloyu görmek ne kötü bişey zayıflamak istiyorum artık lütfen yardım edin bana da....
karar ve sbırla hepsi aşılıyor..
ya kızlar ben bugün çook kötü bişi yaptım öğlen 4 küçük sosis tost makinesinde kızartıp yanında 3 kaşık yoğurtla bir güzel yedim. ama sonra canım bir tatlı çekti bir tatlı çekti ki sormayın Sonra sonra dagittim 2 kurabiye + 2 büsküvi yedim :125:
çoook pişmanım ama kararlıyım dengelicem bunu die akşama sadece 1 kase corba ve salata yicem ne diyosunuz bu dengelermi sizce
umutsuz vakayım daha 1.5 litrelik suyumu bile bitiremedim :26:
iyi olur..
bende bugün senin yediğinden çok çko fazla yedim..birazdan slta yicem sadece ve acıkırsam 1 bar. süt..
olursun canım. ya ben 1-2 verme hayallerimden çoktaaaaaaan vazgeçtim her hafta düzenli gitsin razıyım 400-500 farketmezinşallah haftaya bende olurum listede cuma günü şoyle 2 kg verırım
kolay gelsiiiiiin
hoşgeldin ama mrb yzıp kaçıyonuz hep durun da konuşak
güzel paylaşım sağoooool canım
hoşgeldin alırız tabi ama devam et buraya slm verip kaçanlardan olma
ne zamandır yoktun canım. topik çok hareketli ondan sordum. 1 kilo vermene sevindim :)
hadi gözün aydın. sevdiceğin şok olacak :)
bizde seniiiiiiiiiii seviyoruz
hehe bıcı bıcı oldum geldim zaren spor yaptığımdan her gün duş alıyom temiziiiiiim yaa. ama terleyince bunaldım yine duş aldım :)
yapabildin mi hala görünmüyo
gördüm canım geriden yavaş yavaş geliyom anca sıra geldi
bol su iç ve yeşil çay. hmen ümitsizliğe kapılma ya herkes arada kaçamak yapıyo mühüm olan pes etmeden devam etmek.
ben hala göremiyoooooom amaaaa
yi akşmalarkızlar hepinize güzl haftasonları diliyorum iyi akşmalar
yi akşmalar
kızlar birşey sorayım Salep içmek diyete bir Zarar varmı Çok Tatlıydı Ya Bunların Şekersizleri Varmı Dün akşam İÇTİM desene diyetim Gitti
aktardan alınannın sakıncası yokmuş ama oda tatlı bende güvenemediğimden içmedim.Sanada iyi akşamlar bende çıkıyorum by byyy hepinize ::129::129::129::132::132::132:
olsun canım önemli değil napak..uzun süredir nete giremedim.ZERRA ile orti olmuştum.özürdiliyorum kendisinden.kusurabkma lütfen.
evet ya düzenli gitmesi önemli..çokta gözün olursa zaten çoğuda bulamayınca yılgınlık olabiliyo..olursun canım. ya ben 1-2 verme hayallerimden çoktaaaaaaan vazgeçtim her hafta düzenli gitsin razıyım 400-500 farketmez
tam üstüme gibiydi ama gezmeye gidince bol olduğunu anladım..ama giymiş bulundum..
evet bende aynen ezbere yaptım bende problem var sanıyordum değilmiş
ben bilmiyordum bu yöreye ait olduğunu, o çorbayıda bilmiyorum ayrıca
tebrikler
keten tohumunu denedinmi? öncedende yazmıştım ama okudunmu bilmiyorum
hafif sıkan pantolon alsan olur bence çok az kalmış hedefine
suyunda fazlası zarar 4 litre çok fazla bence
ay ben göndermedim kusura bakma dilekçim beni not aldınmı göndereyimmi?
eğitimle lakalı bi kitp cnım..
ne kitabı okuyorsun canım, okumayı severimde merak ettim
dedıgın gıbı yapsam uyurum ama bır oglum var kı sorma hıc durmuo yerındeaksam uyuyo 10 da 12 de gerı kalkıo ( anne anneee dıe uyutmuokı ( degısık bır cocuk her yolu denedım ama olmuo
Ben ilk pazar günü geldim grupa pazartesi menümü yazmaya başladim nete telefondan giriyorum şalı günü telefonun bozuldu giremedim ondan dolayı beni kabul etmiyormuşunüz diye sordum yani
benıde aranıza alın bugun ıtıbarıyle tartıda 69.7 gördümm oleyy
Satirlarima baslamadan önce herkese selam eder büyüklerimin ellerinden kücüklerimin yanaklarindan yasitlariminsa immmm:44: bilemedim neyse öperrim.Nasilsiniz umarim iyisinizdir beni soracak olursaniz iyim.
Sevgili puccaa canim öncelikle ellerine saglik liste elime ulasti cok güzel verenleri tebrik eder vermeyenleride insallah haftaya der amaa eger haftayada veremezlerse saclarindaaancekerim .
Birde menümü begenmissin canim evet menüm güzeldi amaa ..bir yazayimda oku bak
aksam benim koca göbekli kocama birkac siparis verdim.Benim kocam sadece benim siparisleri alirmimuhakkak ekler biseyler
neyse canimcim geldi erkekim.Elinde torbalar hosgeldin felan torbalari aciyom bu arada ne göreyimpeynir pastasi yaniiii neyse dedim yemicem felan diyer torbayi actim cikolata kapli pasta
neyse canimcim uzatmayayim akilli akilli yerlestirdim alisverisi :93:aksam yemegimide yedim akilli akillicayin yanindada bitterli pirinc patlagimi yediiim mutlu mesut yyatagima girdim ...
hazirmisin :18::18:
Gece 3 4 arasi ben yatakda uyrken pasta diyerekoldum vee kendimi mutfakda pasta yerken buldum :84::84:
:113::113:
simdi bir sorum var sizlere kizlar sizce bosanmalimiyimyoksa bu adamin bana karsi olan bu sabotajlarina katlanmalimiyim :26:
satirlarima son verirken herkese selam eder siz sakin böyle hatalar yapmayin derim.
imza: sisko kocasi yüzünden gece yarisi kalkip iki dilim peynir pastasi yiyen pisman kiz
günaydın kızçeler
ben bu sabah uzun aradan sonra 71.8 görgümçokj sevindim neden çünkü nerdeyse 2 aydır 72 ve üstüydü Allahım sana geliyorum şükürler olsun diyorum inşallah devamıda gelir
dilekkkkkkkkk ellerine sağlık canım benim liste süper olmuş ALLAH kolaylık versin 30+?
SİZİ SEVİYORUM YAŞASIN 70-79 KİLO TOPİĞİ
merhabalar. bende bu grupta zayıflamaya çalışmıştım bir ara ama uzun zamandır bazı sorunlarım yüzünden giremedim buraya kilo aldım şimdi yine zayıflamaya çalışıyorumm
slm kızlar
bizz muz yiyebiliyormuyduk?
Çok saol kalın çıbık kırakerim
Ellerine sağlık
Ben bile bilemiyodum bu kadar verebileceğimi
Ama midem iyice küçüldü artık hemen doyuyorum acıkmama fırsat bile olmuyo işimden dolayı
Bugün tatil günüm spor salonu araştırıcam erken kalktım o yüzden. Kapalı havuz bulabilirsem haftada 2 gün başlıycam. İnş. bulabilirim.
Artık kilomu sabitleme zamanı kilo vermemeye ve almamaya çalışıcam. Kilom 1-2 ay sabit kalsın zaten doktorum marta kadar 64 ol yeter demişti ama olsunÇok şaşırıcak
İlk günden bu yana bana destek olan herkese 70-79 topiğine çoookkk teşekkür ederimmmmmm
Hepinizi çok seviyorummm.
Stepper ın etkisi daha çok bacaklarda kalçada ve yan karın kaslarımda etkili oldu. 1,5 haftadır da 1,5 kiloluk dambıl çalışıyorum kollarım sıkılaştı baya. Geri kalan vücudumdaki yağı kasa çevirmeye çalışıcam kızlar yoksa ne kadar kilo versemde bıngıl bıngıl olurum ve kilo verdiğim hiç belli olmaz.
Bu arada 1,5 2 ay sonra pazartesi günü sevdiceğimi görücem
Yanıma gelicek umrım bu değişimimi sever. Çünkü 69 70 kilo olarak ayrılmıştım yanından
merhaba kızlar... nasıl geçiyor gününüz? ben temizlik yaptım geç kalkınca ancak bitti kızımı yıkadım uyutuyorum şuan, banyosu işkence olmaya başladı neden böyle oldu anlamadım çok severdi oysa, şimdi çığlık çığlığa ağlıyor buarada ye ben bugün doymuyorum kahvaltıdada habire yemek istiyordum eşimede dedim doymuyorum diye kendini sınırlıyorsun diyor 1 kaşık yiycem diye diyor yavaş yavaş ye ama az ye düşünme nekadar yedim diye doyarsın diyor anlamadım valla açım yani şuanda neyesem bilemedim reglde bitti :26::26:
buarada söylemeden geçemiycem keyfimi yerine getiriyorsunuz yazdıklarınızla iyiki varsınız sizi seviyorum
ya kızlar ben bugün çook kötü bişi yaptım öğlen 4 küçük sosis tost makinesinde kızartıp yanında 3 kaşık yoğurtla bir güzel yedim. ama sonra canım bir tatlı çekti bir tatlı çekti ki sormayın Sonra sonra dagittim 2 kurabiye + 2 büsküvi yedim :125:
çoook pişmanım ama kararlıyım dengelicem bunu die akşama sadece 1 kase corba ve salata yicem ne diyosunuz bu dengelermi sizce
umutsuz vakayım daha 1.5 litrelik suyumu bile bitiremedim :26:
menüm
sabah: salatalık, domates, ekmek 2 dilim (yulaf ekmeğim taş gibi olmuş yenisini yapmaya üşendim tabii normal ekmek yedim )
2zeytin, acyivia yoğurt, peynir(light)
1 saat sonra bir koca tabak yoğurt
geç kalktığımdan öğle yok
1 light meyveli yoğurt
akşam et kavurdum 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile ve koca bir tabak yoğurt yine.
birazdan da süt içecem tarçınla :)
çok iyi bir gün olmadı ama en azından ekmek dışında gafım yok
2 kere terk edildin yani.nese istersen tekrar olurum ortin cnm.
bida terketmiceksen orti olabilirük..
yoksa istemezükkk..
dilek napıyon detoksu yapıyomusun canım..
ben 1 kiloyu geri aldım bile ama pazardan itibaren dikkat etmeye çalışcam..
bu hf veremesem bile en azından korumaya çalışcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?