70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birşeeeeeeeeeeyv usklu durcanı mı yeter mi
kızlar sirke kullanıyor musunuz kullanıyorsanız da aktardanmı yoksa marketten mi alıyosunuz? çünkü markettekileri içemiyorum aktardakileri daha kolay içiyorum sizce hangisi doğru olur
ben aktardan doğal sirke aldım onu dene tadı daha iyi ve mideni rahatsız etmez
neden mesaiyi aksatıosun balkaymakkk
biraz disiplin lütfennnnn:111:
ivit disiplin lütfennnnn:86:
günaydııııııı ayranlı olanımı yapcan
günaydınnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/onkol...aldi-kizlar-lutfen-yardim-2.html#post23092308

KIZLAAAAAAAAARRRRRR NE OLUR BAKIN

NAAAAF iZMiRDESiN NE OLUR Bi BAK CANIM HABER VER SAGA SOLA LÜTFEEN
bakıyım canım neymiş

her haftasonu yaparım kahvaltıya, eşim öyle peynir zeytinle değil böyle şeyler olsun ister kahvaltıda bende kaçırmadan yemeye çalışıyorum işte, çekirdekte bende yememeye başlamıştım yoksa herakşam çitliyorduk ama dün akşam yemek yemeyince eşimde getirmiş geri çeviremedim yemek yemektense çekirdek daha masum geldi haftasonu olunca karışık oluyor canım inşallah yarından itibaern düzelir aaaa yarında gün var nasil etcem :26::26:
kilosu fazla olanlar 2 gün yapacakmış az olanlar 1 gün diye biliyorum yanlışmıyım? senin fazla değil zaten

buna kötü dersen artık sen benim menüyü gördünmü +500 olmuştum dün
kahvaltıda kaçırdım biraz onun dışındada yediklerim hep cıss, doğru düzgün biyemek girmedi ki midemi, ondan dedim öyle

kilon kaçtı canım çizelgeler gitti yaaa kilo aldınmı verdinmi anlamadımda 66,8i gördüm demişsin yaaa

merhaba kızlar....
puccaa kaç kilo olmuşsun diye sormuştun ya bugün tartıldım 72 olmuşum ya

Günaydın şeker.
Biliyosun diyetin ilk zamanlarında daha hızlı kilo veriliyor.
2 hafta dikkat edersen 6 rakamını görürsün ağlama bakimm öyle..
İstikrarla devam edersin sen gene.

Son düzenleme:

Günaydın şeker.
Biliyosun diyetin ilk zamanlarında daha hızlı kilo veriliyor.
2 hafta dikkat edersen 6 rakamını görürsün ağlama bakimm öyle..
İstikrarla devam edersin sen gene.

evet canım bende şu bir iki haftada versem şöyle güzel bir kilo süper olur.. dünde söylemiştim aktara gittim biberiyeli çay aldım aktardaki kadın senin fazlan yok 4 5 kilo verdin mi yeter dedii çayımı içiyorum bakalım etkisi olacak mı...
canım isteyince yapıyorum ama malum evden uzak bazen can sıkıntısı olunca yemeğe veriyorum kendimi

günaydın kızlar. daha az önce kalktım kahvaltımı yaptım
kalkınca sirkeli suyumu içtim
kahvaltıda:
1 haşlanmış yumurta
2 kepekli ekmek salçalı, labneli
3 yeşil zeytin
limonlu yeşil çay

çok doydum uzun bi süre acıkmam sanırım acıkırsam da domates havuç filan yemeyi düşünüyorum.
ama ev arkadaşım akşama künefe yapmayı düşünüyor:18::18::18:
burası nasıl öğrenci evidir anlamadım sanırım akşam bir dilim yiyebilirim
çıkayım da biraz yürüyüş yapayım bari biraz dengelesin gerçi künefeyi dengeleyeceğini pek sanmıyorum ama...

hoşgeldin canım.

merhaba canım. bende yarın ayran detoksunu denemeyi düşünüyorum. reglim ama yinede faydasını görürmüyüm acaba.

künefeyi zor dengelersin kız hepsini yeme bari bi iki çatalın ucu ile al bol su iç tıkanırsın en azından

künefeyi zor dengelersin kız hepsini yeme bari bi iki çatalın ucu ile al bol su iç tıkanırsın en azından

çok zor olcak onu yememek
neyse bakalım az yicez artık başka çarem yok, yoksa yaza dobuşların efendisi olmaya devam etmek zorunda kalcam

çok zor olcak onu yememek
neyse bakalım az yicez artık başka çarem yok, yoksa yaza dobuşların efendisi olmaya devam etmek zorunda kalcam

bende önüme birşey gelince hayır diyemeyenlerdenim . o sebeple eve almıyorum hiçbirşey ama işyerinde falan ikram edilince dieti unutup atıyom mide ye çok zor bizim işimiz çoooooooooook

bende önüme birşey gelince hayır diyemeyenlerdenim . o sebeple eve almıyorum hiçbirşey ama işyerinde falan ikram edilince dieti unutup atıyom mide ye çok zor bizim işimiz çoooooooooook

evet ya çok zor valla.. ben biraz yürüyüp geleyim bakaym..
iyi günler hepinize kızlar

bende dışarı çıkıyom kızlar akşama görüşürüz.

ya kış boyu aynı kotu gydim şimdi yine giycektim baktım yırtılmış ee koca totoya daha fazla dayanamadı mecbur bir tane kot alacam zayıflamadan almamak çin direniyodum ama kumaşlara da bu soğukta gezil mi ki :) bu arada 5-6 tane kotum var ama hiç birine giremiyoooooooom
neyse görüşürük kızlar coleziondan ucu bişi alacam 32 beden giyiyordum en son bakalım kaç beden olacak

canım fotoğraflarına bende bakabilirmiyim çok merak ettim bende göbekten muzdaribim

HAYAT SU hatırlatma yapıyor kızlar PCde yükleyen vardır belki aranızda yemeklerde 2 su bardağı su için geri kalanını yudum yudum için 3 yudum şeklinde, birden içmeyin diyor bende zaten zor içiyorum dikiyorum kafama bardağı siz nasıl yapıyorsunuz

merhaba kızlar
kahvaltım saat 13:00 de
-aç karnına sirkeli ballı su
- 2 dilim ıspanaklı börek
- 1 bardak süt

arada büyük bir fincan kayısılı yeşil çay ve 5 tane kuru pasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…