Allah şifa versin canımslm kizlar
evet dün bende sinir olmusdum bakalim belki düzelir kolay gelsin fistik bekliyorum sonuclari
öyle yapayim canim sagol
tam okuyordum annem cagirdi gelirim sonra ama ilik lazim sanirsam keske türkiyede olsam da versem seve seve
ilik burda herkes veriyor 1-2 hafta icinde yenileniyormus zaten vucütda allah yardimcisi olsun isallah
bende aynı şeklide yudum yudum içemem unuturum onuHAYAT SU hatırlatma yapıyor kızlar PCde yükleyen vardır belki aranızda yemeklerde 2 su bardağı su için geri kalanını yudum yudum için 3 yudum şeklinde, birden içmeyin diyor bende zaten zor içiyorum dikiyorum kafama bardağı siz nasıl yapıyorsunuz
kızlaaarrr az önce dışardan geldim ve artık bizim de bi tartımız vaarrr
eve gelince tartıldım ve şok... cuma günü olabildiğince ince giyinip eczaneye gidip tartılmıştım bu soğukta.. 71.6 gelmiştim.. az önce de kahvaltı yaptım çıktım 2 saat kadar dışarda kaldım.. sonra eve gelince tartıyı açıp banyoya koydum eşofmanlarımı çıkardım çamaşırlarımla tartıldım veee 69.8 gösterdi
inanamadım tekrar çıktım.. yine 69.8
hemen sevgilime msj attım haber verdim
şimdi de yemek yapmam lazım ama önce bi girip size haber vereyim dedim mutluluktan uçuyorum uzun zaman sonra 60'lı kiloları gördüm ve sevgilim de benim gibi diyet yapmaya karar verdi
yaza zayıf gelin damat olcaz inşallah
yemek yapmam lazım çıkıyorum hepinizi öptüüümmm
artık bu gazla künefeyi yemezsin demi canım. ya da tadımlık alırsın. ben de çok istiyorum 60 ları görmeyi darısı başıma.
valla canım haklısın bu gazla künefe yememeyi düşünüyorum hatta yapmasına izin vermeyeyim de ben ne olur ne olmaz kendimi tutamam filan
pek bi sevindirik oldum yaa darısı hepimizin başına
ay ben yükledim şimdi de silemiyom bilg her açtığımda daaaan daaaaaan diye ses çıkarıp sinir edi beniiiHAYAT SU hatırlatma yapıyor kızlar PCde yükleyen vardır belki aranızda yemeklerde 2 su bardağı su için geri kalanını yudum yudum için 3 yudum şeklinde, birden içmeyin diyor bende zaten zor içiyorum dikiyorum kafama bardağı siz nasıl yapıyorsunuz
çok sevindim canım darısı başımıza.
eve gelince tartıldım ve şok... cuma günü olabildiğince ince giyinip eczaneye gidip tartılmıştım bu soğukta.. 71.6 gelmiştim.. az önce de kahvaltı yaptım çıktım 2 saat kadar dışarda kaldım.. sonra eve gelince tartıyı açıp banyoya koydum eşofmanlarımı çıkardım çamaşırlarımla tartıldım veee 69.8 gösterdi
şimdi de yemek yapmam lazım ama önce bi girip size haber vereyim dedim mutluluktan uçuyorum uzun zaman sonra 60'lı kiloları gördüm ve sevgilim de benim gibi diyet yapmaya karar verdi
ay ben yükledim şimdi de silemiyom bilg her açtığımda daaaan daaaaaan diye ses çıkarıp sinir edi beniii
moralim çooooook bozuk kızlar bir bakıp kaçam dedim size akşam anlatırım sinirden tıkındım biraz(( şimdilik byeee
selam kızlarrr
menümü yazayım
sabah
1 yumurtayla patatesli omlet
3 parça peynir
4 yeşil zeytin
1 çk nutella
1 dilim çavdar ekmeği
domates
ara
2 gün kurusu
öğlen
yok(kahvaltıyı geç yaptım)
ara
2 küçük galeta
1 parça peynir
akşam
1 tabak tavuklu mantar
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
şimdi de yeşil çay içiyorum
yemek faslını kapattım artık
geç saatte kaçamak olmayacakkk
merhaba kızlar
kahvaltım saat 13:00 de
-aç karnına sirkeli ballı su
- 2 dilim ıspanaklı börek
- 1 bardak süt
arada büyük bir fincan kayısılı yeşil çay ve 5 tane kuru pasta
senin adına çok sevindim canım bak iradeye sahip çıkınca nasıl sonuçlar alıyoruzwuuuuuuu naptın sen
hayırdır mırnavcımmmm ne oldu bakem sana kim üzdü seniay ben yükledim şimdi de silemiyom bilg her açtığımda daaaan daaaaaan diye ses çıkarıp sinir edi beniii
moralim çooooook bozuk kızlar bir bakıp kaçam dedim size akşam anlatırım sinirden tıkındım biraz(( şimdilik byeee
selam kızlarrr
menümü yazayım
sabah
1 yumurtayla patatesli omlet
3 parça peynir
4 yeşil zeytin
1 çk nutella
1 dilim çavdar ekmeği
domates
ara
2 gün kurusu
öğlen
yok(kahvaltıyı geç yaptım)
ara
2 küçük galeta
1 parça peynir
akşam
1 tabak tavuklu mantar
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
şimdi de yeşil çay içiyorum
yemek faslını kapattım artık
geç saatte kaçamak olmayacakkk
iyi yapmışsın göndermekle canım bende aynısını yapıyorumslmm kızlarrrr
ben de ne yaptığımı bilmediğim menümü yazayımm
sabah: 1 yeşilçay
1 dilim diycem ama marketten aldıgımız ekmeklerin dilimi gibi değildi tam
olarak. tam buğday unundan ekmek yapma makinesinde kendim yapıp dilimledimde o yüzden :44:
5 dilim sucuk
çok az yumurta
4 zeytin
1 çatal bal
1 bardak şekersiz çay
ara: 1 elma
öğle: 1 lahmacun
1 bardak ayran
ara: yarım muz
1 form çay
sonra canım bugün poğaça istiyordu ben de yapım yarın kahvaltı olarak yerim diye düşündüm
velhasıl poğaçayı yaptımç ilk baş kararlıydım yarın sabah yiycektim sonra birden bi baktım en küçüğünü seçmiş ve çoktan yemiş bulundum
ama yarın ilk işim o pogaçaları paketleyip eşimle iş arkadaşlarına göndermek olacak
akşam: 1 kase çorba
2 lt su
bi form çay daha içilecek...
senin adına çok sevindim canım bak iradeye sahip çıkınca nasıl sonuçlar alıyoruz
inşallah yememişsindir künefeyi yemedin dimi yemedin yemedin
evet canım yemiycem bugünn kararlıyım...menün çok kötü değil ama daha önemlisi geç saatte birşeyler yememen
inşallah olmaz öyle şeyler canımm :)
senin adına çok sevindim canım bak iradeye sahip çıkınca nasıl sonuçlar alıyoruz
inşallah yememişsindir künefeyi yemedin dimi yemedin yemedin
hayırdır mırnavcımmmm ne oldu bakem sana kim üzdü seni
yoksa yoksaaaa hani çarşıya çıkacaktım dedin
bir kot beğendinde olmadı mı heeee ahahahahayyy çok kötüyümmmm
çok güzel canım menün inşallah akşama bişeyler yenmez
iyi yapmışsın göndermekle canım bende aynısını yapıyorum
evde kesinlikle bulundurmuyom yapsamda hemen işe gönder politikası
işyerindekilerde iyi alıştı
iyi yapmışsın canımyok canım künefeyi yemedim daha doğrusu yaptırmadım
menüm
sabah 9.00 spor
bir bardak ılık limonlu ballı su
10.00 kahvaltı
2 dilim t.b.ekmeği
1çk nutella
3-4 çt peynir
2-3 çt k.peynir
5 zeytin
13.30 öğlen
yarım kase çorba
tavık haşlama 2 küçük
3kş yoğurt
1 dilim t.b.ekmeği
16.00 ara 8 badem yarım ceviz
19.00 akşam yemeği
1 bardak ayran(1kaşıkla)
yarım kase çorba
3 kş sebze
yoğurt 3kş
salata
2lt yakın su 1 kuşburnu, 1 ıhlamur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?