şekeeeer hoş geldinahahah döndüm bi de ev sahibi oldum sana hoş geldin diyorum nasılsın neler yapıyorsun nasıl gidiyor vs?
ye gülüm ye afiyet bal şeker olsun
kapuska yeni yaptimben pişirdimm kapuskaa ve şehrıye çorbası et suluu
:) :) :)
yanına da peynırlı salataa :)
afiyet olsun canimBen de dünden tavuk çorbası ve bulgurlu ıspanak var. Kafama göre takılcam, az az yerim.
ahhhh ahhh benim koca yemeklerin icinde et kiyma yemez canimhosgeldın canım gunaydın guzel bı hafta gecırelım ıns
haha o da güzel
ben dün yaptım eve gec gıttıgımız ıcın tavuklu patates yemeği domateslı sehrıye corbası var ben patates yemegı ve yanında güzle bı salata yemek ıstıyom (su güzel salataya hasretim bu arada bı yapamdım gıttı bızım evde salata pek yapılmıyo da)
sagol canimmail attım balkaymak. Hadi güzel kilolar vermen dileğiyle
Günaydın kızlar nasılsınız
hala uykumu alamadım
ayakta uyuyom
herkesiz yazıcıklarını okudum ama
uyukladığımdan alıntı yapamadım
şu detoks olayını dün netten araştırmıştım
her bünyenin kaldırmıyacağını yazıyor
yani çok kiloluysanız yapın derim
bir kaç kızçe bu kadınlar klübünde okudum
hastanelik olmuş bu detoks yüzünden
öyle yazmışlardı bilemiyorum artık
ayran içmek sağlıklıdır
bende onu denicem
öğlen ve akşam yemeklerinde
bir kaşıkla ayran yapıcam yemeklerden önce içicem
içine bulgur mulgur nohut y.merci konan şey varya okapuska yeni yaptim
afiyet olsun canim
ahhhh ahhh benim koca yemeklerin icinde et kiyma yemez canimeti hep ayri pisiririm bende cok severim etli yemekleri tavuklu patetes yemeyili nekadar oldu bilmiyorum
sagol caniminsallahhhh
günaydin canim ..hastanelikmi olmuslarhangi detoks dan su ayrandanmi
hosgeldin canimMerhaba kızlar,
Boyum 168, kilom 72.4, yaş da 25 oldu artık.
Uzunca bir süre 78 kiloydum, zamanında 62 ye indim, dikkat etmedim tekrar kilo aldım, 80 i gördüm, sonra Dukan la 66 ya indim, ardından diyeti bırakmak zorunda kaldım kan ilacı kullandım, yine kilo aldım.
En sonunda sağlıklı beslenerek zayıflamaya karar verdim, doğru yolu buldum yani
30 ocaktan beri sağlıklı besleniyorum, artık istediğim kiloya insem bile sağlıklı beslenmeye devam.
Aranıza alırsınız umarım beni de, uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum, ilaç gibi geliyor burayı okumak.
Ve günlüğe yazdığımdan beri, yani diyete başladığımdan beri, hiç kaçamak yapmadım, insanı teşvik eden bir yapısı var buranın.
İyi haftalar, düşük kalorili günler diliyorum hepimize
içine bulgur mulgur nohut y.merci konan şey varya o
işte kızda bağırsakları rahatsızlanmış heralde
mide bulantısıyla
hastaneye kaldırmmışlar
çoğu kişide mide bulantısı etmiş okudum
kadınlar klübünde yazılar
googleden araştırınca çıkıyor canım
hmm o zaman etsız tavuksuz yap mesela soyel bı seyıde mı yemez hasanpaşa köfte fılan cok guzel oluyo tavsıye ederımkapuska yeni yaptim
afiyet olsun canim
ahhhh ahhh benim koca yemeklerin icinde et kiyma yemez canimeti hep ayri pisiririm bende cok severim etli yemekleri tavuklu patetes yemeyili nekadar oldu bilmiyorum
sagol caniminsallahhhh
günaydin canim ..hastanelikmi olmuslarhangi detoks dan su ayrandanmi
Merhaba kızlar,
Uzunca bir süre 78 kiloydum, zamanında 62 ye indim, dikkat etmedim tekrar kilo aldım, 80 i gördüm, sonra Dukan la 66 ya indim, ardından diyeti bırakmak zorunda kaldım kan ilacı kullandım, yine kilo aldım.
30 ocaktan beri sağlıklı besleniyorum, artık istediğim kiloya insem bile sağlıklı beslenmeye devam.
Aranıza alırsınız umarım beni de, uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum, ilaç gibi geliyor burayı okumak.
Ve günlüğe yazdığımdan beri, yani diyete başladığımdan beri, hiç kaçamak yapmadım, insanı teşvik eden bir yapısı var buranın.
hmm o zaman etsız tavuksuz yap mesela soyel bı seyıde mı yemez hasanpaşa köfte fılan cok guzel oluyo tavsıye ederım
hosgeldın canım abartı bı kılon yok azmınde var daha ne olsun verırısın canım
içine bulgur mulgur nohut y.merci konan şey varya o
işte kızda bağırsakları rahatsızlanmış heralde
mide bulantısıyla
hastaneye kaldırmmışlar
çoğu kişide mide bulantısı etmiş okudum
kadınlar klübünde yazılar
googleden araştırınca çıkıyor canım
Merhaba kızlar,
Yeni bir haftadan günaydın hepinize.
Geçen hafta ki problemler çözüldü çok şükür. Rabbim bir daha yaşatmasın aman diyim.
Kızlar ben 18 Şubatta en fazla 67 demek istiyorum işallah.
Çünkü diyetimde tam 2 ay dolmuş oluyor.
O yüzden bu hafta çok dikkatli gitmem lazım.
herkese merhabaaaaaa
keyıfler yerındedır umarımhaftanın ılk gününden herkese guzel, huzurlu, saglıklı, umutlu bir hafta diliyorummm
merhaba kızlar.
UTANMA BEBEMMM PAYLAŞ BİZİMNEN ANNAT AÇILIRISN
ŞOK YAPİM DİORM PAZARTESI SLAI YANI ASLINDA BASLADIM BUGUN AMA DEVAM EDEMMI ACEP DİOM
AYRAN DETOKSUNU HAFTASONU YAPCAMM :)
AYNEN BURADAD B,İ GÜNEŞ Bİ GÜNEŞ AMA HAVA SOĞUKKK :)
ÖHÖHÖM ÖHÖHM EE ŞEY EVET TEST ETTİK
GENE ADAM İYİ TAŞIDI KIZ 75 KG DİM O ZAMAN ŞİMDİ KİLO VERDİKÇE DENEMEK LAZIM ASLINDAA
AY ZATEN DÜN YAZIN BANA OLMAYAN SATEN GECELİĞİMİ GİYDİM NASI GÜZEL OLDUUU ÇOK SEVİNDİMM
HATTA HERÜFÜMM DİOKİ YA SEN ÇOK ŞIK OLMUŞSUN
SÖYLESEN BENDE ŞIK BİŞEYLER GİYİNİRDİM PEK Bİ PASPAL KALDIM DİO
gÜNAYDIN CANIM BURADADA GÜNEŞ VAR SICAKLIK YOK
karar verdim galiba canim
mercimek corbasi
yogurtlu brokoli
bulgur pilavi
salata
tamaaam karar verdimde simdi bide pisirmesi var :97:
telgrafa döndü benim msjlar stop :)
hosgeldin canim
Hoşbulduuuuk, inşallah verebilirim , kotlara giremedikçe hırslanıyorumhosgeldın canım abartı bı kılon yok azmınde var daha ne olsun verırısın canım
Kan ilacı en tırstıgım şey ben kullanmıyorum bende de var kansızlık.
Hoşgeldin
Katılırsan buraya da memnun oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?