70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada bende de pko var ve zayıflayınca ondaki sorunlar ortadan kalkıyor o yüzden ilacı bıraktım artık bu ay içmicem.. geçen sene arkadaşım o yüzden emboli attı hem de beyinciğe
zayıflamak zor oluyor o hormon hapları yüzünden ki belki de kilo almamın bi sebebi de oydu.. zayıfladıktan sonra tüm testlerimi tekrar ettircem inşallah düzelmiş olur

vaa harbimi du arastırayım bi :)

kapuska yeni yaptim

ben cok sevıom kapuska yaa :) ama benım lahan pek ii değilmiş bu sefer beğenmedım
zaten mecbur almıştım markette doğru düzgün bişi yoktu :) bile bile aldım yani :)

yaa ay bende gecen ne zorlandım 2 gun ust uste :)
o zaman bugun yapayım bi de perşembe yapayım :) olma mı
yaa bu hafta vermek ıstıom kgg yaa

bu sabah kalktım karnım nasıl şiş nbie öle oldu anlamadım hala inmedii
koskocaman :26:

şimdi menü yazsam 10 msj edeceeeek yaaaaa

ehehehehehe

ayyyy emboli mi hemde beyinciğee emboli önüne3 gecılmesı ımkansız olan ve direk öldüren bi olay
arkadaşın yaşıyo mu canım ???? :26:

ayrıca pko konusunda kesınlıkle kiloyla doğrudan etkılı gibi bişey önce kilo vermek sonra
tedaviye bakmak lazım canım ınsallahh düzelirr

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!
herkese bol bol kilo kayıplı bir hafta diliyorum. işyeri çok yoğun yazamıyorum ama sürekli takip etmeye çalışıyorum.

Bi dakka şimdi, şu mercimek çorbalı senin gönderdiğin şok liste 1 gün mü yapılacakmış?

evet canım beyinciğe attı emboli ama çok şükür hemen yetiştirilmiş hastaneye yaşıyor arkadaşım ve hiç bir etkisi de kalmadı.. ama zor tabii yani yanında kimsenin olmaması ihtimali de var Allah korusun

bende eşim yemek yediğinde zayıflayınca bende yicem diyorum.
süpermiş.
Günaydın kızlarr.
Ben gene donuyorum..
Sabahta uyuyakalmışım kahvaltılık dogru düzgün hazırlayamadım.
Ay bide kasvetli işe gelmek iyicene can sıkıcı.
merhaba canım.
ya bir günaydın diyen bari günaydııııın
tünaydıınnnnn.
merhaba.

zaten diyetisyenlerde diyet zamanı havucu çok önermiyorlar. paylaşımın için teşekürler.

ben de valla inşallah iyi sonuç alırım..

İns canımmm

Bence de öyle yap.
İnş. kilo verirsin canım.

Bi dakka şimdi, şu mercimek çorbalı senin gönderdiğin şok liste 1 gün mü yapılacakmış?

Evet canımmm haftada 2 kez sadece. üst üste değil.

herkese bol bol kilo kayıplı bir hafta diliyorum. işyeri çok yoğun yazamıyorum ama sürekli takip etmeye çalışıyorum.

Günaydın şeker.
Olsun takip ediyorsan sorun yok.

ben iki gün üstüste şok yaptım. ondan mıdır acep kilo veremiyom.(kendime bahane arıyorum.)

Selam kızlarrr
detoks yapıyorum bugün
herşey hazır ilk çorbamı 12de içcem
ben ilk kaseyi içtim. inşallah işe yarar canım. mutfaktan mis gibi pirinç, patates yemeği kokusu geliyor. ben ayran içeyrum.

merhaba canım. amiiiiiiiiinnnnnnnnn.

ben ilk kaseyi içtim. inşallah işe yarar canım. mutfaktan mis gibi pirinç, patates yemeği kokusu geliyor. ben ayran içeyrum.

.

bu çorba bana güzel geliyor yaa
normalde de yapardım ben soğuk çorba
buğday falan da koyardım
tadı konusunda sorun yok yani

İns canımmm
Bence de öyle yap.
İnş. kilo verirsin canım.

inşallah canım :)

ayy cok şükür mucize gibi bişe emboli yaşayıp ta hayatta kalan biri duymadım hiç
Allah sevdıkelrıne bağışlamış...

ayrıca canım hormon ilaçlarını kullanmamazlık yapma onu yazıyordum tam hata verdi buraya yazyaım bari

hormon ilaçları kilo aldırmaz sadece bazı hormonları tetıkleyıp çalıştırdıgından metabolizma
eskısınden daha cok calısır calısınca da daha cok acıkırsın....

hormon dengesizliğinden dolayı kılo aldıysan ilacını kullanınca kilo vermeye başlarsın
hormon dengesizliğinden kilo verdıysen doğal olrk hormonların düzelince de kilo almaya başalrsın

hem ıalcımı alayım hem kılom dengelı olsun dıyorsan bi diyetısyenle devam edebilirsin canımm

eğer şimdi hormon ilaçlarını kullanmazsan ilerde başına başka işler açabilir bu olay yani Allah korusun
pko yu mumla ararsın.....ki şu da bi gercekkı kimi insanlarda kilo vermek dahi hormonalrı bozabılıyor
senınkı zaten bozuksa kilo verırken çok titiz olman laızm ve bence doktoruna guven ve ilaçlarını bırakma
hormonların duzelene kadar devam et bu arada da dengelı beslenırsen emınım kı güzel şekılde kılo vererek
hormonalrının düzelmesini hızlandırmış olucaksınn

Son düzenleme:
Bayaaa şenlikliymiş desene ünv.yılların, e tabii sonucu da şenlikli olmuş
Neyse yılmak yok, yola devammm.
evet çok şenlikliydi
hmm bu da ıyıymıs karakedının dedıgı gıbı ondan tatsız oluyo demekkı bende hep ufak kıbaralrı secerıum ozellıklen
evet büyüdükçe şeker azalıyormuş diyetlerde pek vermiyorlar

ya aksama ne pisiriyonuz kizlar :104:
ben akşama annemde börekleri pastaları götürcem afiyetle

inanmıyorum sen beni anlatıyorsun ben de üniye girdiğimde 48 kilo idim. mezun olurken 71 falandım. anlattıkların yaşadıklarımın sadece bir kısmıydı ama
ben mezun olurken 56idim her sene 2 kilo aldım hamileliğe kadar

bende salatasız bir yemek düşünemiyorum koca bir kase yapıyorum kapışıyoruz eşimle
kapuska yeni yaptim
kapuska nasıl oluyor ben hiç yemedimde görmedimde :26:
hoşgeldin aramıza umarım azmini bizede bulaştırırsın
Selam kızlarrr
detoks yapıyorum bugün
herşey hazır ilk çorbamı 12de içcem
bende yarın yapmayı düşünüyorum ama okula nasıl getircem bilmiyorum

bende eşim yemek yediğinde zayıflayınca bende yicem diyorum.
süpermiş.

zayıflayıncada kilo alırım diye yiyemiycez sanırım

bu çorba bana güzel geliyor yaa
normalde de yapardım ben soğuk çorba
buğday falan da koyardım
tadı konusunda sorun yok yani

bende ayran çorbasını buğdayla seviyorum ama bu da güzel oldu. yalnız ben fazla su koymuşum çok sulu oldu. işe yarasında inşallah ben içmeye razıyım. emeğim boşa giderse üzülürüm.

Günaydın şekerler......
inş.tez zamanda atlatırsın sıkıntılarını canım..bizi ihmal etme burası insana terapide yapiyo aynı zamanda..

merhaba arkadaşlar ben hem yeni üyeyim hem de gruba bu sabah itibariyle girdim. 6 ayda tam 7 kg aldım. şuan 75 kg mım. hedefim 60. umarım kısa zamanda verebilirim kiloları. hepimize kolay gelsin
hoşgeldin aramıza..

ay maşallah diyelimde nazarımız değmesin..

ay spor olcak diye damlari sakat edermisiz sonra biz manken gibi adamlar yanimizda deynekle iki büklüm
çok güldüm yaaa ballıgaymag sen merak etme adamlara bişe olmaz olan yine bize olur.

sende hoşgeldin....
slm kızlar sırf sizin için vınnn alacam valla

özledim sizi stop hala depresyondayım stop

şimdi menü yazsam 10 msj edeceeeek yaaaaa
ayyy kıyamam ortime ben yaaaa...
ortii niye rengin mor :=0
ay bende anlamadımki ortim bu kkda olan değişiklikler benide etkiliyo işte akşam yazdığım alıntılarım gitmedi.şimdi de mor olmuşum.tekrardan giriş yapınca siyaha döndüm yeniden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…