Selam kızlarrr
detoks yapıyorum bugün
herşey hazır ilk çorbamı 12de içcem
Merakla bekliyorum sonuçları
Günaydın kızlar nasılsınız
hala uykumu alamadım
ayakta uyuyom
herkesiz yazıcıklarını okudum ama
uyukladığımdan alıntı yapamadım
şu detoks olayını dün netten araştırmıştım
her bünyenin kaldırmıyacağını yazıyor
yani çok kiloluysanız yapın derim
bir kaç kızçe bu kadınlar klübünde okudum
hastanelik olmuş bu detoks yüzünden
öyle yazmışlardı bilemiyorum artık
ayran içmek sağlıklıdır
bende onu denicem
öğlen ve akşam yemeklerinde
bir kaşıkla ayran yapıcam yemeklerden önce içicem
kapuska yeni yaptim
Bence 1 hafta da o kadar yapma niye dersen vücudun kilo vermesi duruyomuş.
Ablam h.sonu dr a gitti.
Şoku bi p.tesi bi cuma yap demiş.
2 gün üst üste yaparsan kilo vermen durur demiş.
Bizim saf 2 gün üstüste yapılcak die anlamıştı.
şimdi menü yazsam 10 msj edeceeeek yaaaaa
bu arada bende de pko var ve zayıflayınca ondaki sorunlar ortadan kalkıyor o yüzden ilacı bıraktım artık bu ay içmicem.. geçen sene arkadaşım o yüzden emboli attı hem de beyinciğe
zayıflamak zor oluyor o hormon hapları yüzünden ki belki de kilo almamın bi sebebi de oydu.. zayıfladıktan sonra tüm testlerimi tekrar ettircem inşallah düzelmiş olur
İlginçmiş ben dün içtim 1 kase tadı gayet güzeldi.
Zararlı bişey yok ki aksine tok tutacak besinler var.
Kan ilacı en tırstıgım şey ben kullanmıyorum bende de var kansızlık.
Hoşgeldin
Katılırsan buraya da memnun oluruz.
Dikkat edince gidiyoo zaten ins olursunn
Oyy kimler gelmişşş buralaraa ger-düşşş albüm yaptımmm ama sen görmedinnnnnnnnnnnn.
Selam şeker.
Ablam h.sonu dr a gitti.
ayyyy emboli mi hemde beyinciğee emboli önüne3 gecılmesı ımkansız olan ve direk öldüren bi olay
arkadaşın yaşıyo mu canım ???? :26:
ayrıca pko konusunda kesınlıkle kiloyla doğrudan etkılı gibi bişey önce kilo vermek sonra
tedaviye bakmak lazım canım ınsallahh düzelirr
bende eşim yemek yediğinde zayıflayınca bende yicem diyorum.kızlar annemin yarın günü var kızımada bakıyor zor olur diye bende bikaç çeşit bişeyler yapayım dedim 5 çeşit yapmış annem bende pudingli kek yaptım sabahtan beri tarif bakıyorum kafayı yiycem yaaa neler neler hayal ettim bir bilseniz, kendimi zor tutttum yapmamak için, halada bakıyorum sanki bu saatten sonra kalkıp yapabilecekmişim gibi, biz nezaman rahatça yiyeceğiz yaaa hemde saatin kaç olduğunu umursamadan
süpermiş.
merhaba canım.Günaydın kızlarr.
Ben gene donuyorum..
Sabahta uyuyakalmışım kahvaltılık dogru düzgün hazırlayamadım.
Ay bide kasvetli işe gelmek iyicene can sıkıcı.
tünaydıınnnnn.ya bir günaydın diyen bari günaydııııın
merhaba.günaydın güzeller...Eki Görüntüle 345655
günaydın şekerler
hemencik sizlerle son araştırmalarımdan edindiğim güzel bir bilgiyi paylaşmak istiyorum;
Hani havuç var ya, bildiğimiz havuç, belki bilirsiniz şeker oranı oldukça yüksek bir sebzedir. Havuç piştiğinde (ki pişmişini pek sevmem :120:) şeker oranı iki katına çıkıyormuş. Bilginize canlar
ben de valla inşallah iyi sonuç alırım..
vaa harbimi du arastırayım bi :)
ben cok sevıom kapuska yaa :) ama benım lahan pek ii değilmiş bu sefer beğenmedım
zaten mecbur almıştım markette doğru düzgün bişi yoktu :) bile bile aldım yani :)
yaa ay bende gecen ne zorlandım 2 gun ust uste :)
o zaman bugun yapayım bi de perşembe yapayım :) olma mı
yaa bu hafta vermek ıstıom kgg yaa
bu sabah kalktım karnım nasıl şiş nbie öle oldu anlamadım hala inmedii
koskocaman :26:
Bi dakka şimdi, şu mercimek çorbalı senin gönderdiğin şok liste 1 gün mü yapılacakmış?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!
herkese bol bol kilo kayıplı bir hafta diliyorum. işyeri çok yoğun yazamıyorum ama sürekli takip etmeye çalışıyorum.
ben iki gün üstüste şok yaptım. ondan mıdır acep kilo veremiyom.(kendime bahane arıyorum.)İlginçmiş ben dün içtim 1 kase tadı gayet güzeldi.
Zararlı bişey yok ki aksine tok tutacak besinler var.
Kan ilacı en tırstıgım şey ben kullanmıyorum bende de var kansızlık.
Hoşgeldin
Katılırsan buraya da memnun oluruz.
Dikkat edince gidiyoo zaten ins olursunn
Oyy kimler gelmişşş buralaraa ger-düşşş albüm yaptımmm ama sen görmedinnnnnnnnnnnn.
Selam şeker.
Ablam h.sonu dr a gitti.
ben ilk kaseyi içtim. inşallah işe yarar canım. mutfaktan mis gibi pirinç, patates yemeği kokusu geliyor. ben ayran içeyrum.Selam kızlarrr
detoks yapıyorum bugün
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!
herkese bol bol kilo kayıplı bir hafta diliyorum. işyeri çok yoğun yazamıyorum ama sürekli takip etmeye çalışıyorum.
ben ilk kaseyi içtim. inşallah işe yarar canım. mutfaktan mis gibi pirinç, patates yemeği kokusu geliyor. ben ayran içeyrum.
.
ben iki gün üstüste şok yaptım. ondan mıdır acep kilo veremiyom.(kendime bahane arıyorum.)
İns canımmm
Bence de öyle yap.
İnş. kilo verirsin canım.
evet canım beyinciğe attı emboli ama çok şükür hemen yetiştirilmiş hastaneye yaşıyor arkadaşım ve hiç bir etkisi de kalmadı.. ama zor tabii yani yanında kimsenin olmaması ihtimali de var Allah korusun
evet çok şenlikliydiBayaaa şenlikliymiş desene ünv.yılların, e tabii sonucu da şenlikli olmuş
Neyse yılmak yok, yola devammm.
evet büyüdükçe şeker azalıyormuş diyetlerde pek vermiyorlarhmm bu da ıyıymıs karakedının dedıgı gıbı ondan tatsız oluyo demekkı bende hep ufak kıbaralrı secerıum ozellıklen
UTANMA BEBEMMM PAYLAŞ BİZİMNEN ANNAT AÇILIRISN
ÖHÖHÖM ÖHÖHM EE ŞEY EVET TEST ETTİK
GENE ADAM İYİ TAŞIDI KIZ 75 KG DİM O ZAMAN ŞİMDİ KİLO VERDİKÇE DENEMEK LAZIM ASLINDAA
AY ZATEN DÜN YAZIN BANA OLMAYAN SATEN GECELİĞİMİ GİYDİM NASI GÜZEL OLDUUU ÇOK SEVİNDİMM
HATTA HERÜFÜMM DİOKİ YA SEN ÇOK ŞIK OLMUŞSUN
SÖYLESEN BENDE ŞIK BİŞEYLER GİYİNİRDİM PEK Bİ PASPAL KALDIM DİO
ben akşama annemde börekleri pastaları götürcem afiyetleya aksama ne pisiriyonuz kizlar :104:
ben mezun olurken 56idim her sene 2 kilo aldım hamileliğe kadar
inanmıyorum sen beni anlatıyorsunben de üniye girdiğimde 48 kilo idim. mezun olurken 71 falandım. anlattıkların yaşadıklarımın sadece bir kısmıydı ama
bende salatasız bir yemek düşünemiyorum koca bir kase yapıyorum kapışıyoruz eşimleben dün yaptım eve gec gıttıgımız ıcın tavuklu patates yemeği domateslı sehrıye corbası var ben patates yemegı ve yanında güzle bı salata yemek ıstıyom (su güzel salataya hasretim bu arada bı yapamdım gıttı bızım evde salata pek yapılmıyo da)
kapuska nasıl oluyor ben hiç yemedimde görmedimde :26:kapuska yeni yaptim
hoşgeldin aramıza umarım azmini bizede bulaştırırsınMerhaba kızlar,
Boyum 168, kilom 72.4, yaş da 25 oldu artık.
Uzunca bir süre 78 kiloydum, zamanında 62 ye indim, dikkat etmedim tekrar kilo aldım, 80 i gördüm, sonra Dukan la 66 ya indim, ardından diyeti bırakmak zorunda kaldım kan ilacı kullandım, yine kilo aldım.
En sonunda sağlıklı beslenerek zayıflamaya karar verdim, doğru yolu buldum yani
30 ocaktan beri sağlıklı besleniyorum, artık istediğim kiloya insem bile sağlıklı beslenmeye devam.
Aranıza alırsınız umarım beni de, uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum, ilaç gibi geliyor burayı okumak.
Ve günlüğe yazdığımdan beri, yani diyete başladığımdan beri, hiç kaçamak yapmadım, insanı teşvik eden bir yapısı var buranın.
İyi haftalar, düşük kalorili günler diliyorum hepimize
bende yarın yapmayı düşünüyorum ama okula nasıl getircem bilmiyorumSelam kızlarrr
detoks yapıyorum bugün
bende eşim yemek yediğinde zayıflayınca bende yicem diyorum.
süpermiş.
bu çorba bana güzel geliyor yaa
normalde de yapardım ben soğuk çorba
buğday falan da koyardım
tadı konusunda sorun yok yani
Yediğin cıssların suçu yoktur kesin
inş.tez zamanda atlatırsın sıkıntılarını canım..bizi ihmal etme burası insana terapide yapiyo aynı zamanda..slm kizlar...
bende karakedi gibi morelim bozuk haldeyim 2 gün bosladim 2 dilim pastada yedim
cumaya arti cikarsam cok morelim bozulacak bikdim artik
alinti yapamadim kizlar kusura bakmayin yatacam yarin is var öpüldünüz...
bu aralar giremiyorum yine esimle problemler var biraz isden ayrildi..
iyi geceler....
hoşgeldin aramıza..merhaba arkadaşlar ben hem yeni üyeyim hem de gruba bu sabah itibariyle girdim. 6 ayda tam 7 kg aldım. şuan 75 kg mım. hedefim 60. umarım kısa zamanda verebilirim kiloları. hepimize kolay gelsin
ay maşallah diyelimde nazarımız değmesin..günaydın herkese iyi bir hafta dilerim.. Geçmişten 30 syf okuduktan sonra sona bir bakayım dedim.neee son sayfaya daha 41 sayfa var. Maaşallah ben hafta sonu kendimi yemeğe verirken sizde topiğe adamışsınız.
Evet ortim cozuttum. 66 yı görünce cozuttum Ama mahsum bahanelerim var.
Şöyle ki; Şimdi ben 3,5 hafta da 6 kilo verince dedim dur bu çok sağlıklı değil. Öyle değil mi? Ayda kaç kilo sağlıklı acep?
Not: Bahanemi yiyebilirsiniz çünkü size 0 kalori. Kendim için aynısını söyleyemiycem.
çok güldüm yaaa ballıgaymag sen merak etme adamlara bişe olmaz olan yine bize olur.ay spor olcak diye damlari sakat edermisiz sonra biz manken gibi adamlar yanimizda deynekle iki büklüm
sende hoşgeldin....Merhaba kızlar,
Boyum 168, kilom 72.4, yaş da 25 oldu artık.
Uzunca bir süre 78 kiloydum, zamanında 62 ye indim, dikkat etmedim tekrar kilo aldım, 80 i gördüm, sonra Dukan la 66 ya indim, ardından diyeti bırakmak zorunda kaldım kan ilacı kullandım, yine kilo aldım.
En sonunda sağlıklı beslenerek zayıflamaya karar verdim, doğru yolu buldum yani
30 ocaktan beri sağlıklı besleniyorum, artık istediğim kiloya insem bile sağlıklı beslenmeye devam.
Aranıza alırsınız umarım beni de, uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum, ilaç gibi geliyor burayı okumak.
Ve günlüğe yazdığımdan beri, yani diyete başladığımdan beri, hiç kaçamak yapmadım, insanı teşvik eden bir yapısı var buranın.
İyi haftalar, düşük kalorili günler diliyorum hepimize
slm kızlar sırf sizin için vınnn alacam valla
özledim sizi stop hala depresyondayım stop
ayyy kıyamam ortime ben yaaaa...şimdi menü yazsam 10 msj edeceeeek yaaaaa
ay bende anlamadımki ortim bu kkda olan değişiklikler benide etkiliyo işte akşam yazdığım alıntılarım gitmedi.şimdi de mor olmuşum.tekrardan giriş yapınca siyaha döndüm yeniden.ortii niye rengin mor :=0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?