70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hersey ama hersey emboli sebebi olabilir diyelımkı düş bacagını kes dikiş atsınlar egerki kan pıhtısı
damara kaçarsa veya herhangı bi sorun olusursa bile emboli olusur yanı sadece hap ilaç değil
bunu engellemın önlemenın bi yolu yok daha çok amelıyattan sonra pıhtı kaçması veya
enfesıyon sonucu olusuyor emboliler yanı bu nasıl amelıyat olan herkesde emboli olusacak
diye kesın bi tanı yoksa ilacı kullananda da olacak diye kesın bi tanı yoktur.yoksa git dikiş attır bi sbeepten dolayı
gene emboli olusabilir sezeryan sonucu emboli olusabilir her cerrahi müdehale risktir ayrıca en büyük risk cerrahı
müdehale sonrası vardır hormon ilaçalrı sonradan gelir....prolaktın sorunu yasayan arkadaslarım vardı bi süre sonra
düzeliyo ki senınde dediğin gibi kilo verımı sonrası düzeliyo çoğununkı doktorun bırak derse bırak ok
ama kafana göre kilo veremıyorum alıyorum dıyerek ılacını kesme bence

Prolaktin göğüsleri ve süt yapımını direk etkileyen bi hormon... ayrıca yukseklıgınde ve düşüklüğünde
gebe kalması da zor....ayrıca her hormon gibi prolaktin de narin ilacı bırakayım
donuste test yaptırayım ona göre diyerek doktorun demeden
bırakman tedaviyi en başa tasır bi bu kadar daha ilaç kullanmak zorudna kalabilrisin

son bi kaç gündür bende de oluyor o bir süre başka bi siteye bakıp kk'ya bakmadıysam kendi kendine çıkış yapmış oluyor

yok zaten dr'um dedi biraz kullanıp düzelip düzelmediğine bakalım diye. başka bir hocam da prolaktinin çok hassas bir hormon olduğunu ve duşta göğüslere uzun süre msj yapar gibi keselesen bile artabileceğini söyledi. çok yüksek değil ya zaten o durumlar bile hafif yükselmeye sebep olabilirmiş kafama takmama gerek yokmuş.. benim de en çok moralimi bozan durum gebe kalamama ihtimali zaten ona çok canım sıkılıyor
hocam önemli olmadığını söyledi de inşallah bi sorun oluşturmaz ilerde çünkü nasip olursa çok çocuğum olsun isterim

Eki Görüntüle 345841

al sana kıymalı kapuska umayy
beyaz lahana dan yapılıyo canım ıcınde bulgur veya pırınc koyulabılıyo kıymalı veya sade ıste bu

Yidim ben annem bulgurlu yapmıştı
Pulbiberli çok seviyorum ya.
tadı nasıl güzelmi?? bendemi yapsam acaba? yapıp yapıp kendim yiyorum ama olsun sebze olsunda

pastalar böreklermi gel bakem burayaaa
kizlaaar canim tatli istiyo ama öyle meyva felan degil ya

sütlü tatlı yap canım okadardan bişey olmaz sanırım

son bi kaç gündür bende de oluyor o bir süre başka bi siteye bakıp kk'ya bakmadıysam kendi kendine çıkış yapmış oluyor

anladım canım ıste sureklı yapıyodum oyle altta duruyodı sıte yemege cıktım oyle olmus daha once olmuyodu da ondan sasırdım

tadı nasıl güzelmi?? bendemi yapsam acaba? yapıp yapıp kendim yiyorum ama olsun sebze olsunda

sütlü tatlı yap canım okadardan bişey olmaz sanırım

valla canım damak zevkıne baglı bana göre güzel yapıldıgı sürece cok guzel bı yemek ama genelde erkekler sevmez mesela bızım evde pişmez o yuzden annem pişirince felan yerım lahana sarması var ya onun sarılmamıs yemek hali diye düşün tat olarak

kızlar dün yazmıştım annemde gün var bugün ben gelinceye kadar yiyin bitsin kalmasın bana dedim ama eminim kalacak aslında hepsinin tadına bakmayıda istiyorum özellikle kendi yaptığım pudingli kekin, ben pasta börek yapmayı çok severim yapıncada fotosunu çekip facede bazı sayfalara gönderiyorum bugün cıısss yeme ihtimaline karşın yarın ayran detoksunu yapacam ama okula nasıl getircem bilmiyorum bişişeye doldururum herhalde buarada size bisorum var günde kaç km yürümek gerekiyor bilginiz varmı? yarım saat 3km yürüyorum sizce yeterlimi? lütfen cevaplayın lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

anladım canım bence doktorun diyene kadar ilacını kesme ve çalışmalara devam et bu sırada kılo da verırsen gelir inşalllah bebişin

hiç bebeğin var mı ??? çalışıyor musunuz

vallahi bizde bebiş çalışmaları içindeyız bu 3. ayım bakalım idrar yollarımda iltihap varmış meğerse

bende ilacımı kullandım kasık batmam fln gectı :) ınsallah en kısa zamanda nasib olur kıss ıkımıze de

sağlığa dikkat etmek çok önemli hamıle kalmak illa kesin doğurmak anlamına gelmiyormuş bunu çok acı tecrübelerle

öğrendim ben...sağlıklı beslenmek aktif ve dinç olmaya çalışmak inanmak pozitif olmak hormonlara kesın ve kesın

dikkat etmek çok çok önemli :)

prolaktin sorunu yaşayan çok arkadaşım 1 sene ıcınde hamıle kaldı senınde hormonalrın düzelsin inşallah

daha çabuk gelir bebişin :) ayrıca prolaktını stres de çok etkılıyor canım :) ona da dikkatt

Son düzenleme:

bende gelebilirmiiiiyiiiimmmmmm :93: :93: yardim ederim abla ev isinde siler süpürürüm misafirlerden sonra inan abla elimden her is gelir

valla kac km yürümek gerek bılmıyorum ama ıste 10.000 adım atın dıyolar gunde toplam her hareketımız dahıl tabı
bana dıyetısyen haftada 3 gün yarım saat yeterlı demıstı tabı dıyetle bırlıkte

canım benim ben öğrenciyim daha evli bile değilim de sadece çocuklara bayıldığım için ilerde olmazsa çok üzülürüm anlamında dedim:)
inşallah en yakın zamanda olur senin bebeğin canım zor bir durum diye düşünüyorum ve düşünmesi bile moralimi fazlasıyla bozuyor Allah göstermesin kimseye

ablam hamileyken idrar yolu iltihabı olmuştu dikkat et zor bir durum bebeğe de zarar veriyor tamamen geçer inşallah seninki de yakında.. arada bir tuvalette kullandığın suya sirke koy biraz onunla temizliğini yap orayı dezenfekte eden bir şey tekrar etmemesi için kullanabilirsin..

Mine yiyipte zayıflayan grupta, ondan böyle rahat canımmmm
pisiiiim

canim corba mantar kavurma ve bulgur pilavi yaptim bilem

hadi baklim monacim faydasini görürsün insallah

pastalar böreklermi gel bakem burayaaa
kizlaaar canim tatli istiyo ama öyle meyva felan degil ya

Duymamış olayım, tatlı mı dedi biri????

Bende olmuyor, ben de açık bırakıyorum, yerinde duruyor

aaaa öle mi pardon canım yaa :) o zaman hııcc kafaya takmaa çoktaan ııleşir :)

kalıcı bi sorun olusturmuyor bıldıgım kadarıylaa :)

evet gebelıkte ıdrar yolu ıltıhabı erken doğuma fln yol açabiliyo Allah korusunn

canım benımkı hafıfmıs zaten gectı hemen cok kasık batmam oluyodu ilacı kullandım gitti

tabıı tamamen gıtmısmı die tets yaptırmam gerekır ama agrım sıızm kalmadı :)

vajinal temızlık jelı kullanıyorum avon un melojj hedıye etmıstı

günaydin canim problemin ne bilmiyorum ama gözün aydin canim

olursun canim masallah baksana vermissin ne güzel benim daha coook yolum var

Canım saolasın. Çözüldü çok şükür.
İşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineceğiz.

Hoşgeldin cnm.

Dikkat edince gidiyoo zaten ins olursunn

İşallah cnm saol

Sabah kahvaltım yalan oldu ama öğlen doyucam.
Klimaları açtılar

5 yk kapuska,
1 dil ekmek,
Ayran

Afiyet olsun canım.

umarım cumaya eksi çıkacam bu operasyonla :)

Hadi bakalım hayırlısı canım.

kızlar dağ gibi birikmiş ütüm beni bekler....korkunun ecele faydası yok kalkimde yapimm bari bitsin...
pc açık bırakıyom arada gelir bakarım..

Kolay gelsin benimde ütüm var dünya kadar. Bi başlasam sonu gelecek ama

Herkesin damak tadı ayrı.
Eskiden bizde pişerdi ben hiç tadına bakmadan yemezdim.
Şimdi haftada 1 anneme yaptırıyorum valla
Bulgurlu benim favorim.
tabi herkesin damak tadı farklı ama genelde sevilen bir yemekse deneyeyim diye sordum

bende gelebilirmiiiiyiiiimmmmmm :93: :93: yardim ederim abla ev isinde siler süpürürüm misafirlerden sonra inan abla elimden her is gelir
gel kız gel ne temizliği baş köşeye oturturum senii
adım ölçeri takayım ozaman bende hergün yarım saat yürüsem diyorum 3 km ediyor oda

sorun değil :))) ağrıların geçti diye ilacı bırakma canım dr ne kadar dediyse kullan çünkü ilaç bakteriyi tamamen temizlenene kadar kullanılmalı.. inşallah geçmiştir ve bir daha da tekrarlamaz

hmmmm ozaman belki yenebilir, lahana sarmasını pek sevmem ama ben koca lahanayı kucaklamayayım annemde varsa accık isteyeyim eniyisi, deneme amaçlı eşim yemez benim öyle şeyler, cinstir biraz
Mine yiyipte zayıflayan grupta, ondan böyle rahat canımmmm

ayyy nolmuş bana, biri minemi dedi
bigün öyle bir toslıycamki fena olcam valla, bende inanmaya başladım yiyerek kilo verdiğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…