70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar,
ben dün diyeti bozar gibi oldum sanki çok karıştı yine yaa bir düzen kuramadım(cumartersi memlekete gittik bursaya...garip garip yedim üfff ne yazcağımı bilemedim o kadar..dün de kocişi kıramadım gittik iskender yadikgerçi ben sadece etlerinden yedim pideleri bıraktım bir de üstüne çeyrek künefe..off ben şimdi diyeti bozmuş oluyor muyum bilemedim yaaa gerçi 4 saat alışveriş merkezinde gezdik ama..inşllh hafta içi puccanın listesiyle adam gibi beslenicem.alışveriş yaptım medium aldım hrerşeyi 40 beden bir pantolon aldım 38 olmaysa daha var zaten o zamana kadar giyerim.annem çok komikti kaşık kadar olmuş yüzün diyor 70.5 kiloyum düşünün artık kadın alıştı tabi benim yusyuvarlak görmeye)geçmişi okumadım henüz herkes iyidir umarım..

aay bı selam vereyım ıyı haftalar dıyeyeyım dedım, once iş cıktı adlıyeye koşturdum, sonra geldım zırt pırt kk dan düştüm durdummm
ıkı tanecık foto ekledım aslında arada cektırıyorum kocişe ama ya mekınede ya da onun telınde kalıo, bende bı bunlar kalmışşş, onları da eklıyıverdım hemencıkk, tabı tek olsam yapamıycaktım da dılekcığım yardım ettı saolsunn bu bılgısayarda foto duzenleyıcısı fılan yok da sıkıntı cıkıyooo :26:

neyse ben yakalanmadan dolanayım buralarda, bırı gelırse odaya pat dıye kacmak zorunda kalıyorummm opuyorum hepınızııı

Ben de bugünkü menümü yazayım,

Sabah: Suda beklemiş 1 kayısı-ceviz

Kahvaltı:çeyrekten fazla ekmekle tost
5 zeytin
1 bardak süt

Ara:4 fındık
Öğle: 1 tbk.kabak yemeği-yoğurt
3 kaşık bulgur pil.-salata

15:1 elma

Akşam: Az çorba
Ispanak-yoğurt yemeyi
Düşünüyorum.
Üşenmezsem leslie bacı ile 30 dk. spor tabiii bir de inşallah.

Son düzenleme:

1 günden bişey olmaz bide h.sonuydu.
Hepimiz kaçırıyoruz önemli olan h.içi telafi etmek.

Güzel canım

Anammm erimişsin sen rejimlik hiçbişey kalmamış.
Kemiklerini kıskandım.

1 günden bişey olmaz bide h.sonuydu.
Hepimiz kaçırıyoruz önemli olan h.içi telafi etmek.

Anammm erimişsin sen rejimlik hiçbişey kalmamış.
Kemiklerini kıskandım.

yok beeee o kadar da deil, eski halıme gore degerlendırınce erimişim tabi de ortalarda dolanan ne cıtırlar var, ben onların yanında hala çıtır deıl katur kutur olarak kalıyorummm

o kemiklerim bi zamanlar yıne oyle cıkardı, çok hoşuma giderdı benım, sonradan kayboldular :26: şimdi yıne gerı geldıler, sevıyorum onalrı ben, bı de daral bastıgından pek kapalı yaka bısı gıyemedıgım ıcın bi hoşluk katıyolar gibiii

kılo vermeye devam edersem verılcek daha kılom var 5-6 kılo versem tam süper olcak ama sıkıldım bunu korusam yeter dedım :26: şimdi fazla kacırdıkca dengelemeye calısıyorum o kadar, ama bu aralar iştahım açıkkk

Ben son haline bayıldım.
Kemiklerine özellikle
Aynen bisiklet yaka da falan çok hoş duruyo.
İns benimde yakın zamnda çıkarlar

5-6 kilo çok değil mi senin için
Zayıflama hastalıgına mı yakalandın

valla ben diyet yaptım :) niye diyet demiyosun bence korkualrınla yüzleşmen lazım

hatta aç kalacağın gerçeğiyle pekde güzel kokmayan bitki çayları içmen gerektiğiyle

canının her istediğini (bisüre) yiyemeyeceğin gerçeğiylede yüzleşmen lazım :)

unutma ki diyet dediğin bisüre yapılır belli kiloya ibdiğinde sadece form koruma şeklınde

dengeli beslenerek kendını çok kasmadan sıkmadan devam edebilirsin

2 ayda 10 kilo almak hayra alamet değil helekı nromal yeme düzenınde devam ettıysen ve

yinede 2 ayda 10 kg aldıysan bi sorun olabilir hormonalrına baktırmanı tavsiye ederim....

Hormondan dolayı olduysa zaten ılacı kullandığın zaman yavas yavas gider kiloların eğer ki

başka türlü zyaıflamak istersen burada listeleri takıp edip kendıne uygun bir yeme düzeni

oluşturabilrisin her cuma tartılıyoruz bildirim yapıyoruz pucca'ya o da liste yapıyor

menülerimizi de burada paylaşıyoruz canım :) devam etmek istyersen buradayızz :)

merhaba
mahsuru yoksa fotolarına bakabilirmiyim....:26::26:

Son düzenleme:
bende içicektim araştırınca baktım bazı kısçeler bişeyler yazmış
tırstım bide içindeki besinler gaz yapıcı
zaten kabızlık sorunum var daha çok şişerim diye korkuyom
sonra bende onar gibi hastanelik olmayım patlamaktannn

bende gelebilirmiiiiyiiiimmmmmm :93: :93: yardim ederim abla ev isinde siler süpürürüm misafirlerden sonra inan abla elimden her is gelir

kısçeler naparsınız beya
oğluşu uyuttum geldim
blacccccckkkkkkkkkkkkkkkk
nabıyon gııııııııııııııııııııı
dukan amcam nasıllllllllllllllllll

akşam evde görüşürük nescuikim

kısçem bende korkuyom bişey almaya
ancak yaza kalıcak
zaten biz bu kiloları rabbim nasip ederse mayısa anca veririz
ozamanda yaz kıyafetleri çıkar
şimdilik bir kotum var 42 şişkoyken aldığım şimdi 40 bile bol geliyo biraz
42lik pantolonumun kemerini sıkıyom üzerine uzun bişeyler
oldu bitti
29 luk kotlarım kumaşlarım hepsi duruyo
kimseyede vermedim
bigün zayıflarım diye
bakalım girebilcekmiyim
mayısa kadar
sende hırslan kısçem yılmak yok
öyle sinirle olmadığını gördüğünde
şöyle dersin sen görürsün gıcık pantolon en fazla 2 ay içinde seni totoma geçiricem

bir de siteden atılma çıktı yaaa
sayfa açık aktif olmayınca direk atılıyorum
tekrar kullanıcı adı şifre falan uğraş durrrr

offf offff
benim de 28 beden kotum var bitane hayatımda 28 beden bir dönem oldu zaten
o dönem zayıflamıştım aldım hemen o gazla 28 beden kotu
3 ya da 4 kere giydim kilo aldım çünkü 29 beden bisürü varr oluo ama dar azcıkkk.
28 beden kotu dolabımın dışına astım yatak odasına her girdiğimde görmüş oluyorum böylece

benimde oluyo ama hatta düğmesini bile kaatabiliyorum
ama sıkıyor dikişime geliyor canım yanıyor
bide patlatırım diye korkuyom
güzelim pantolonları
koca totoya sığdırmaya çalışmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…