merhabalar,
ben dün diyeti bozar gibi oldum sanki çok karıştı yine yaa bir düzen kuramadım(cumartersi memlekete gittik bursaya...garip garip yedim üfff ne yazcağımı bilemedim o kadar..dün de kocişi kıramadım gittik iskender yadik gerçi ben sadece etlerinden yedim pideleri bıraktım bir de üstüne çeyrek künefe..off ben şimdi diyeti bozmuş oluyor muyum bilemedim yaaa gerçi 4 saat alışveriş merkezinde gezdik ama..inşllh hafta içi puccanın listesiyle adam gibi beslenicem.alışveriş yaptım medium aldım hrerşeyi 40 beden bir pantolon aldım 38 olmaysa daha var zaten o zamana kadar giyerim.annem çok komikti kaşık kadar olmuş yüzün diyor 70.5 kiloyum düşünün artık kadın alıştı tabi benim yusyuvarlak görmeye )geçmişi okumadım henüz herkes iyidir umarım..
Ben de bugünkü menümü yazayım,
Sabah: Suda beklemiş 1 kayısı-ceviz
Kahvaltı:çeyrekten fazla ekmekle tost
5 zeytin
1 bardak süt
Ara:4 fındık
Öğle: 1 tbk.kabak yemeği-yoğurt
3 kaşık bulgur pil.-salata
15:1 elma
Akşam: Az çorba
Ispanak yemeyi
Düşünüyorum.
Üşenmezsem leslie bacı ile 30 dk. spor tabiii bir de inşallah.
aay bı selam vereyım ıyı haftalar dıyeyeyım dedım, once iş cıktı adlıyeye koşturdum, sonra geldım zırt pırt kk dan düştüm durdummm
ıkı tanecık foto ekledım aslında arada cektırıyorum kocişe ama ya mekınede ya da onun telınde kalıo, bende bı bunlar kalmışşş, onları da eklıyıverdım hemencıkk, tabı tek olsam yapamıycaktım da dılekcığım yardım ettı saolsunnbu bılgısayarda foto duzenleyıcısı fılan yok da sıkıntı cıkıyooo :26:
neyse ben yakalanmadan dolanayım buralarda, bırı gelırse odaya pat dıye kacmak zorunda kalıyorummmopuyorum hepınızııı
1 günden bişey olmaz bide h.sonuydu.
Hepimiz kaçırıyoruz önemli olan h.içi telafi etmek.
Anammm erimişsin sen rejimlik hiçbişey kalmamış.
Kemiklerini kıskandım.
netten etek aldım kendime 20 liraya düşmüşsevindirik oldum
yok beeee o kadar da deil, eski halıme gore degerlendırınce erimişim tabi de ortalarda dolanan ne cıtırlar var, ben onların yanında hala çıtır deıl katur kutur olarak kalıyorummm
o kemiklerim bi zamanlar yıne oyle cıkardı, çok hoşuma giderdı benım, sonradan kayboldular :26: şimdi yıne gerı geldıler, sevıyorum onalrı ben, bı de daral bastıgından pek kapalı yaka bısı gıyemedıgım ıcın bi hoşluk katıyolar gibiii
kılo vermeye devam edersem verılcek daha kılom var 5-6 kılo versem tam süper olcak ama sıkıldım bunu korusam yeter dedım :26: şimdi fazla kacırdıkca dengelemeye calısıyorum o kadar, ama bu aralar iştahım açıkkk
merhaba,
bende kısa bir zaman önce 69 idim, 2 ay kadar kısa bir sürede 79 oldum..5 gündür zayıflamaya çalışıyoruz.(diyet) diyemiyorum
sevmiyorum o kelimeyi..sen kaç günde verdin ? Neler yaptın? Spor yaptınmı?
merhabaaay bı selam vereyım ıyı haftalar dıyeyeyım dedım, once iş cıktı adlıyeye koşturdum, sonra geldım zırt pırt kk dan düştüm durdummm
ıkı tanecık foto ekledım aslında arada cektırıyorum kocişe ama ya mekınede ya da onun telınde kalıo, bende bı bunlar kalmışşş, onları da eklıyıverdım hemencıkk, tabı tek olsam yapamıycaktım da dılekcığım yardım ettı saolsunnbu bılgısayarda foto duzenleyıcısı fılan yok da sıkıntı cıkıyooo :26: opuyorum hepınızııı
bende içicektim araştırınca baktım bazı kısçeler bişeyler yazmışİlginçmiş ben dün içtim 1 kase tadı gayet güzeldi.
Zararlı bişey yok ki aksine tok tutacak besinler var.
Kan ilacı en tırstıgım şey ben kullanmıyorum bende de var kansızlık.
Hoşgeldin
Katılırsan buraya da memnun oluruz.
Dikkat edince gidiyoo zaten ins olursunn
Oyy kimler gelmişşş buralaraa ger-düşşş albüm yaptımmm ama sen görmedinnnnnnnnnnnn.
Selam şeker.
Bence 1 hafta da o kadar yapma niye dersen vücudun kilo vermesi duruyomuş.
Ablam h.sonu dr a gitti.
Şoku bi p.tesi bi cuma yap demiş.
2 gün üst üste yaparsan kilo vermen durur demiş.
Bizim saf 2 gün üstüste yapılcak die anlamıştı.
bende gelebilirmiiiiyiiiimmmmmm :93: :93: yardim ederim abla ev isinde siler süpürürüm misafirlerden sonra inan abla elimden her is gelir
akşam evde görüşürük nescuikim
bende bendeeeeeeeeee bide galete yanında ohhhhhhhhhhh yaramıştır blacımmmbiraz önce senden yapıp içtim :)))))))))
bir de siteden atılma çıktı yaaa
sayfa açık aktif olmayınca direk atılıyorum
tekrar kullanıcı adı şifre falan uğraş durrrr
kısçem bende korkuyom bişey almaya
ancak yaza kalıcak
zaten biz bu kiloları rabbim nasip ederse mayısa anca veririz
ozamanda yaz kıyafetleri çıkar
şimdilik bir kotum var 42 şişkoyken aldığım şimdi 40 bile bol geliyo biraz
42lik pantolonumun kemerini sıkıyom üzerine uzun bişeyler
oldu bitti
29 luk kotlarım kumaşlarım hepsi duruyo
kimseyede vermedim
bigün zayıflarım diye
bakalım girebilcekmiyim
mayısa kadar
sende hırslan kısçem yılmak yok
öyle sinirle olmadığını gördüğünde
şöyle dersin sen görürsün gıcık pantolon en fazla 2 ay içinde seni totoma geçiricem
benimde oluyo ama hatta düğmesini bile kaatabiliyorumofff offff
benim de 28 beden kotum var bitane hayatımda 28 beden bir dönem oldu zaten
o dönem zayıflamıştım aldım hemen o gazla 28 beden kotu
3 ya da 4 kere giydim kilo aldım çünkü29 beden bisürü varr oluo ama dar azcıkkk.
28 beden kotu dolabımın dışına astım yatak odasına her girdiğimde görmüş oluyorum böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?