sorun değil :))) ağrıların geçti diye ilacı bırakma canım dr ne kadar dediyse kullan çünkü ilaç bakteriyi tamamen temizlenene kadar kullanılmalı.. inşallah geçmiştir ve bir daha da tekrarlamaz
içindekilerin hepsi şişirecek şeyler zaten canım ye ve başka şeyler yiyeme diye o tarifbu çorba bende şişkinlik yaptı yaaa
patlıycak gibiyimmmm
netten etek aldım kendime 20 liraya düşmüşsevindirik oldum
canım ilaç tek kullanımlıktı :) sordum ne kadar kullanayım die tek kullanımlık dedi alırken eczacıya sordum yanlışlık olmasın
tek bi seferde mı ıccem die evet dedi prospektüsü okudum ordada öle yazıogarantiye aldım yani
artık ne doktorun ne eczacının dediklerien inanıorm her taraftan doğrulamam lazım çok pis güvenımı sarstılar
nerden aldn kıs
markafoniden miss poemden 20 lira beğenmezsem evde giyerimevde etek nasıl olcaksa :44::44::44:
hmm iyimiş o zaman tek kullanımlık olması :))
neyse ben kaçar artık ders çalışayım sonra görüşmek üzere:)
içindekilerin hepsi şişirecek şeyler zaten canım ye ve başka şeyler yiyeme diye o tarif
Duymamış olayım, tatlı mı dedi biri????
sagol canim
tabi herkesin damak tadı farklı ama genelde sevilen bir yemekse deneyeyim diye sordum
gel kız gel ne temizliği baş köşeye oturturum senii
adım ölçeri takayım ozaman bende hergün yarım saat yürüsem diyorum 3 km ediyor oda
güle güle giy canımm :)
evt :)
güle güğle canım bende bankaya didieym ısım var hadı kolay geleee :) Allah zihin açıklıgı versın :)
Pucccaaa yavrum sen noolmuşsun gördüm resimlerini, azmin zaferinisendeki azmin yarımcığı bende olaydı ne iyi olurdu eee sen geçtin gittin beni ama başladım ben yine. Hadi bakalım.. tebrik ederim canım
Pucccaaa yavrum sen noolmuşsun gördüm resimlerini, azmin zaferinisendeki azmin yarımcığı bende olaydı ne iyi olurdu eee sen geçtin gittin beni ama başladım ben yine. Hadi bakalım.. tebrik ederim canım
bu çorba bende şişkinlik yaptı yaaa
patlıycak gibiyimmmm
tabi herkesin damak tadı farklı ama genelde sevilen bir yemekse deneyeyim diye sordum
sağol canımgüle güle giy canımm :)
evt :)
güle güğle canım bende bankaya didieym ısım var hadı kolay geleee :) Allah zihin açıklıgı versın :)
yoo yerim ben aslında o potansiyel var yani:86:
ama cidden bu karışımdan sonra başka bişey yemek mümkün değil
gayet de doyurucu..
Dün 1 kase içtim içine pul biber nane falan da atmıştım.
Gayet güzel oluyo evde olsam bende içerdim.
Sen dene bakalım sonuçları ne olcak.
sağol canım
bende yarın yapcam bakalım nasıl olacam çabuk şişen bir bünyem var davul gibi gezmem umarım
koş koş ozaman hazır yerin çabuuuuuk bak bitecek sen bakacaksınsagol canimbeni mutfagin baskösesine oturt baska bisey istemeeemmm
bakalım denemek lazımYarım lahanayla dene canım beğenirsin herhalde
ya görünüşte bi şişkinlik yok
ama karnım patlıycak gibi hissediyorum
yarın dene bakalım ...
kız qiviiisenmisin gözlerime inanamıyorum
hoşgeldin tekrar seni görmek ne güzel,,geçmişe dalıp geliyorummm
bu arada kaç kilo oldun aldınmı verdinmi görmeyeliii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?