70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorun değil :))) ağrıların geçti diye ilacı bırakma canım dr ne kadar dediyse kullan çünkü ilaç bakteriyi tamamen temizlenene kadar kullanılmalı.. inşallah geçmiştir ve bir daha da tekrarlamaz

canım ilaç tek kullanımlıktı :) sordum ne kadar kullanayım die tek kullanımlık dedi alırken eczacıya sordum yanlışlık olmasın

tek bi seferde mı ıccem die evet dedi prospektüsü okudum ordada öle yazıo garantiye aldım yani

artık ne doktorun ne eczacının dediklerien inanıorm her taraftan doğrulamam lazım çok pis güvenımı sarstılar

hmm iyimiş o zaman tek kullanımlık olması :))

neyse ben kaçar artık ders çalışayım sonra görüşmek üzere:)

markafoniden miss poemden 20 lira beğenmezsem evde giyerim evde etek nasıl olcaksa :44::44::44:

güle güle giy canımm :)

hmm iyimiş o zaman tek kullanımlık olması :))

neyse ben kaçar artık ders çalışayım sonra görüşmek üzere:)

evt :)

güle güğle canım bende bankaya didieym ısım var hadı kolay geleee :) Allah zihin açıklıgı versın :)

içindekilerin hepsi şişirecek şeyler zaten canım ye ve başka şeyler yiyeme diye o tarif

yoo yerim ben aslında o potansiyel var yani:86:
ama cidden bu karışımdan sonra başka bişey yemek mümkün değil
gayet de doyurucu..

Son düzenleme:
Pucccaaa yavrum sen noolmuşsun gördüm resimlerini, azmin zaferini sendeki azmin yarımcığı bende olaydı ne iyi olurdu eee sen geçtin gittin beni ama başladım ben yine. Hadi bakalım.. tebrik ederim canım

Duymamış olayım, tatlı mı dedi biri????
kim o bakayiiim aaaa cok ayip ay neleri var demi canim yaa tatli diyolar hemde böyle hamurlu felan söööyle doya doya cik cik cikk cok ayip
sagol canim beni mutfagin baskösesine oturt baska bisey istemeeemmm

güle güğle canım bende bankaya didieym ısım var hadı kolay geleee :) Allah zihin açıklıgı versın :)

merhaba,
bende kısa bir zaman önce 69 idim, 2 ay kadar kısa bir sürede 79 oldum..5 gündür zayıflamaya çalışıyoruz.(diyet) diyemiyorum
sevmiyorum o kelimeyi..sen kaç günde verdin ? neler yaptın? spor yaptınmı?

Pucccaaa yavrum sen noolmuşsun gördüm resimlerini, azmin zaferini sendeki azmin yarımcığı bende olaydı ne iyi olurdu eee sen geçtin gittin beni ama başladım ben yine. Hadi bakalım.. tebrik ederim canım

kız qiviii senmisin gözlerime inanamıyorum
hoşgeldin tekrar seni görmek ne güzel,,geçmişe dalıp geliyorummm
bu arada kaç kilo oldun aldınmı verdinmi görmeyeliii...

Son düzenleme:

ihihihiihih
Ben 79-78 ken senle ger-düş 72lerdeydiniz hatırlıyorum.

Çabuk gelen çabuk gider canım bide düzgün beslenmeye başlayınca şaşıcak hızlı hızlı vericek kiloları.
Zaman içinde de alışıyo insan 1 hafta bozsan da sonra devam ediyorsun edemzsen rahatsız oluyorsun.

bu çorba bende şişkinlik yaptı yaaa
patlıycak gibiyimmmm

Dün 1 kase içtim içine pul biber nane falan da atmıştım.
Gayet güzel oluyo evde olsam bende içerdim.
Sen dene bakalım sonuçları ne olcak.

tabi herkesin damak tadı farklı ama genelde sevilen bir yemekse deneyeyim diye sordum

Yarım lahanayla dene canım beğenirsin herhalde

sağol canım

yoo yerim ben aslında o potansiyel var yani:86:
ama cidden bu karışımdan sonra başka bişey yemek mümkün değil
gayet de doyurucu..

bende yarın yapcam bakalım nasıl olacam çabuk şişen bir bünyem var davul gibi gezmem umarım

kız qiviii senmisin gözlerime inanamıyorum
hoşgeldin tekrar seni görmek ne güzel,,geçmişe dalıp geliyorummm
bu arada kaç kilo oldun aldınmı verdinmi görmeyeliii...

dip not:ben girince geçmişe pek bakamadığım gibi,senide daha bugün geldin sandım pardon:)))gördüm eski yazdıklarını tamamdır:=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…