- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
benimde oluyo ama hatta düğmesini bile kaatabiliyorumofff offff
benim de 28 beden kotum var bitane hayatımda 28 beden bir dönem oldu zaten
o dönem zayıflamıştım aldım hemen o gazla 28 beden kotu
3 ya da 4 kere giydim kilo aldım çünkü29 beden bisürü varr oluo ama dar azcıkkk.
28 beden kotu dolabımın dışına astım yatak odasına her girdiğimde görmüş oluyorum böylece
bir de siteden atılma çıktı yaaa
sayfa açık aktif olmayınca direk atılıyorum
tekrar kullanıcı adı şifre falan uğraş durrrr
AAA, niye ki, ben sık kullanılanlara ekledim, otomatik açılıyo, şifre bile girmiyorum. Şifreni girdikten sonra sık kullanılanlara eklesene.
Merhaba kızlar..
Ben haftaya kadar izin istiyorum sizden pek keyfim yok kendinize dikkat edin. Haftaya pazartesi yine aranızdayım.
Merhaba kızlar..
Ben haftaya kadar izin istiyorum sizden pek keyfim yok kendinize dikkat edin. Haftaya pazartesi yine aranızdayım.
kız mona sen becerikli hatunsun fellah köftesini bilirmisin ...
feci canım çekiyo..
sarımsaklı köftemi en sevdiğim yemeklerden birdir off ama ben yapmasını bilmiyom yemesiini biliyorum valla monam becerikliymişsin sen tü tüü tüüsarımsaklı köftede deriz biz ona ortası delik yapınca sarımsaklı köfte
top top yapınca fellah köftesi
hoşgeldin canımmerhaba ben 26 yaşında 72 kilo 1.70 boya sahip cocuksuz, 6 yılda 58 kilodan 72 ye -düzensiz bir hayat sayesinde - çıkmış biriyim, şimdi eski günlere dönemk istiyorum... anlıyacagınız grubun en yeni üyesiyimmm,
bu durum için şu andan itibaren bir dizi diyet çalışmaları içine girdim, lahana kürü yanında sadece sebze ve meyze yemeği düşünüyorum ...
bencede sırf kemik torbadımı olcazBu arada öğlen gittiğim yerde sürekli kilo konusu açıldı.
Malum beni gören şok oliy
Soruyorlar naptın ne ettin diye.
Beğenmeleri cidden hoşuma gitti.
Sonra bi ara ne kadar daha vericeksin kilo dendi.
10 falan dedim sonra durdum bi len dedim 66.5 oldun zati.
10 sana fazla
Bi şaşırdım kendi kendime saf bi durum oluştu.
6 kilo falan versem yeter sanırm.
58-60 hedefim zaten.
Ben çok zayıf sevmiyorum hatun dediğin accık etli olcak.
aynıyız canım bende +300 üm.. evet bisikletim bozuldu yoksa kiloda verirdim evet yeni 5. gün bozuldu böyle teklemeye garip garip sesler çıkardı tamiri 3 haftayı bulurmuş bi ürünü al 5 gün kullan bozulsun sonra 3 hafta bekle olmaz dedik iadesini aldılar.. en iyisi kaliteli ürün caanım bunu 200 e almıştık ama kötüymüş memnun kalmadım yenisnide aldık dün akşam 450 liraya çarşambaa kurulacak..Herkese iyi akşamlarrrr,ben de kaçar....
ayy hakkaten süper
3.5 haftada 6 kg mugünaydın herkese iyi bir hafta dilerim.. Geçmişten 30 syf okuduktan sonra sona bir bakayım dedim.neee son sayfaya daha 41 sayfa var. Maaşallah ben hafta sonu kendimi yemeğe verirken sizde topiğe adamışsınız.
Evet ortim cozuttum. 66 yı görünce cozuttum Ama mahsum bahanelerim var.
Şöyle ki; Şimdi ben 3,5 hafta da 6 kilo verince dedim dur bu çok sağlıklı değil. Öyle değil mi? Ayda kaç kilo sağlıklı acep?
Not: Bahanemi yiyebilirsiniz çünkü size 0 kalori. Kendim için aynısını söyleyemiycem.
hoşgeldin canımMerhaba kızlar,
Boyum 168, kilom 72.4, yaş da 25 oldu artık.
Uzunca bir süre 78 kiloydum, zamanında 62 ye indim, dikkat etmedim tekrar kilo aldım, 80 i gördüm, sonra Dukan la 66 ya indim, ardından diyeti bırakmak zorunda kaldım kan ilacı kullandım, yine kilo aldım.
En sonunda sağlıklı beslenerek zayıflamaya karar verdim, doğru yolu buldum yani
30 ocaktan beri sağlıklı besleniyorum, artık istediğim kiloya insem bile sağlıklı beslenmeye devam.
Aranıza alırsınız umarım beni de, uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum, ilaç gibi geliyor burayı okumak.
Ve günlüğe yazdığımdan beri, yani diyete başladığımdan beri, hiç kaçamak yapmadım, insanı teşvik eden bir yapısı var buranın.
İyi haftalar, düşük kalorili günler diliyorum hepimize
Selam kızlarrr
detoks yapıyorum bugün
herşey hazır ilk çorbamı 12de içcem
detoksunun sonuçlarını bekliyorum monacımbu çorba bana güzel geliyor yaa
normalde de yapardım ben soğuk çorba
buğday falan da koyardım
tadı konusunda sorun yok yani
hayırlı olsun güle güle kullannetten etek aldım kendime 20 liraya düşmüşsevindirik oldum
güzelmiş canımBen de bugünkü menümü yazayım,
Sabah: Suda beklemiş 1 kayısı-ceviz
Kahvaltı:çeyrekten fazla ekmekle tost
5 zeytin
1 bardak süt
Ara:4 fındık
Öğle: 1 tbk.kabak yemeği-yoğurt
3 kaşık bulgur pil.-salata
15:1 elma
Akşam: Az çorba
Ispanak-yoğurt yemeyi
Düşünüyorum.
Üşenmezsem leslie bacı ile 30 dk. spor tabiii bir de inşallah.
bir de siteden atılma çıktı yaaa
Merhaba kızlar..
sarımsaklı köftemi en sevdiğim yemeklerden birdir off ama ben yapmasını bilmiyom yemesiini biliyorum valla monam becerikliymişsin sen tü tüü tüü
detoksunun sonuçlarını bekliyorum monacım
Ben son haline bayıldım.
Kemiklerine özellikle
Aynen bisiklet yaka da falan çok hoş duruyo.
İns benimde yakın zamnda çıkarlar
5-6 kilo çok değil mi senin için
Zayıflama hastalıgına mı yakalandın
merhaba
mahsuru yoksa fotolarına bakabilirmiyim....:26::26:
çiko hariç güzelkızlar bugünkü menüm
8.00:1 kuru kayısı
9.30:2 dilim çavdar ekmeği 1.5 kk peynir domates salatalık
11.00:az şekerli türk kahvesi 1 adet yuvarlak sütlü çikolata (minnacık)
13.30 : 1tabak tavuklu mantarlı sote yarım kase yogurt
16.30:1 küçük muz(yerli)
19.00:1 kase nesfit
21.00:1 küçük elma
nasıl menü kızlar?
evet canım hem yemek yapmaya hem de yemeye aşırı bi düşkünlüğüm var:86::86:
ben de çok severimm of offfff
tamam canım yazarım buraya sonucu
çiko hariç güzel
ama kahveyle de ayrı bi güzel oluyo yahu
bucun ney canım boğa mı? boğalar çok severler yemek yapmasını
aynısı bendede oluyo niyeki acaba bende bilemedim:26:afiyet olsun canım
bende her yemege dökerim pul bıberı
kızlar sızde de oluyor mu benımbılghısayara ha smı 2 kere kednılıgınde cıkıs yapmıs kk yenıledıgım zaman tekrar gırış yapmak zorunda kaldım nıyekı:26:
bende gelebilirmiiiiyiiiimmmmmm :93: :93: yardim ederim abla ev isinde siler süpürürüm misafirlerden sonra inan abla elimden her is gelir
9 pantolon,1 mont,4 gömlek ütüleyebildim sadece.. geriye 5-6 gömlek kaldı onlarıda başka sefere artık..başlasanda sonu gelmeyen tek şey ütü bence..Kolay gelsin benimde ütüm var dünya kadar. Bi başlasam sonu gelecek ama
kısçeler naparsınız beya
oğluşu uyuttum geldim
blacccccckkkkkkkkkkkkkkkk
nabıyon gııııııııııııııııııııı
dukan amcam nasıllllllllllllllllll
biraz önce senden yapıp içtim :)))))))))
sen morarmadığına dua et şeker ben bide morarıyom.bir de siteden atılma çıktı yaaa
kendine çok iyi bak naf..biran önce sorunlarını halledersin umarım..arayı fazla uzatmaMerhaba kızlar..
bende dün gece alıntılarımı cevaplayıp göndermek istediğim sırada atılmışım haberim yok.neyse alıntılar uzun olunca üşenmeyip tekrardan yazdım ama malesef oda gitmedi moralim çok incindi anlatamam... hayattan soğudum resmen yaww....canım benim de öyle normalde
önceden bişey olmuyordu zaten
bugün oluyo bu olay
açıktı sayfam pc başında değildim
geldim topiği okuyorum altta konuyu okuyanların isimleri oluyo ya
kimse yoktu aptal aptal bakıyorum ben de noluo ya diye
meğerse atılmışım siteden:86::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?