70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada ben pasta yaptım eşime:18::18:
şöle bi üstünden şantisinin tadına baktım o kadar:86:
detoks günüm zaten yememem lazımmmm

Son düzenleme:
benimde oluyo ama hatta düğmesini bile kaatabiliyorum
ama sıkıyor dikişime geliyor canım yanıyor
bide patlatırım diye korkuyom
güzelim pantolonları
koca totoya sığdırmaya çalışmayım

bir de siteden atılma çıktı yaaa
sayfa açık aktif olmayınca direk atılıyorum
tekrar kullanıcı adı şifre falan uğraş durrrr

AAA, niye ki, ben sık kullanılanlara ekledim, otomatik açılıyo, şifre bile girmiyorum. Şifreni girdikten sonra sık kullanılanlara eklesene.

Merhaba kızlar..

Ben haftaya kadar izin istiyorum sizden pek keyfim yok kendinize dikkat edin. Haftaya pazartesi yine aranızdayım.

AAA, niye ki, ben sık kullanılanlara ekledim, otomatik açılıyo, şifre bile girmiyorum. Şifreni girdikten sonra sık kullanılanlara eklesene.

canım benim de öyle normalde
önceden bişey olmuyordu zaten
bugün oluyo bu olay
açıktı sayfam pc başında değildim
geldim topiği okuyorum altta konuyu okuyanların isimleri oluyo ya
kimse yoktu aptal aptal bakıyorum ben de noluo ya diye
meğerse atılmışım siteden:86::111:

Merhaba kızlar..

Ben haftaya kadar izin istiyorum sizden pek keyfim yok kendinize dikkat edin. Haftaya pazartesi yine aranızdayım.

ortimmmm
sen de kendine çok dikkat et bekliyoruz seni
umarım önemli bi durum yoktur
öpüyorummmm

kız mona sen becerikli hatunsun fellah köftesini bilirmisin ...
feci canım çekiyo..

sarımsaklı köftede deriz biz ona ortası delik yapınca sarımsaklı köfte
top top yapınca fellah köftesi
sarımsaklı köftemi en sevdiğim yemeklerden birdir off ama ben yapmasını bilmiyom yemesiini biliyorum valla monam becerikliymişsin sen tü tüü tüü

hoşgeldin canım

bencede sırf kemik torbadımı olcaz bende 36 beden hiç olduğumu hatırlamam zaten istesemde olamam

Herkese iyi akşamlarrrr,ben de kaçar....
aynıyız canım bende +300 üm.. evet bisikletim bozuldu yoksa kiloda verirdim evet yeni 5. gün bozuldu böyle teklemeye garip garip sesler çıkardı tamiri 3 haftayı bulurmuş bi ürünü al 5 gün kullan bozulsun sonra 3 hafta bekle olmaz dedik iadesini aldılar.. en iyisi kaliteli ürün caanım bunu 200 e almıştık ama kötüymüş memnun kalmadım yenisnide aldık dün akşam 450 liraya çarşambaa kurulacak..
ama bundada var bi hayır çünkü bu ürünü kullanıp işe yaradığını anladım yoksa direk gidip 450 ye öbürünü almazdım

ayy hakkaten süper
3.5 haftada 6 kg mu ortim sen gayet güzel vermişsin ayda ideali 4 kilo ama diyetin ilk aylarında 6 kg da normal ama fazlası zarar bence

hoşgeldin canım

Selam kızlarrr
detoks yapıyorum bugün
herşey hazır ilk çorbamı 12de içcem

bu çorba bana güzel geliyor yaa
normalde de yapardım ben soğuk çorba
buğday falan da koyardım
tadı konusunda sorun yok yani
detoksunun sonuçlarını bekliyorum monacım

netten etek aldım kendime 20 liraya düşmüş sevindirik oldum
hayırlı olsun güle güle kullan

güzelmiş canım

ayy bende tkrr şifre isteyince bütün alıntılarım gitti sandım ama neyseki gitmemişler

ben geldim kızlar öğlenden beri gçmişi okuyorum işim çıkıyor geri gelip yine okuyorum şükür biitii ve ben geldimmm

kızlar bugünkü menüm
8.00:1 kuru kayısı

9.30:2 dilim çavdar ekmeği 1.5 kk peynir domates salatalık

11.00:az şekerli türk kahvesi 1 adet yuvarlak sütlü çikolata (minnacık)

13.30 : 1tabak tavuklu mantarlı sote yarım kase yogurt

16.30:1 küçük muz(yerli)

19.00:1 kase nesfit

21.00:1 küçük elma
nasıl menü kızlar?

Son düzenleme:
sarımsaklı köftemi en sevdiğim yemeklerden birdir off ama ben yapmasını bilmiyom yemesiini biliyorum valla monam becerikliymişsin sen tü tüü tüü

detoksunun sonuçlarını bekliyorum monacım

evet canım hem yemek yapmaya hem de yemeye aşırı bi düşkünlüğüm var:86::86:
ben de çok severimm of offfff
tamam canım yazarım buraya sonucu

yok ya zayıflama hastalıgına yakalanmadıgım kesinnn, bı taraftan yemeye devam edıyorum hele de bu haftasonu resmen mısafırcılık oynadık, cuma bana mısafır geldıı, c.tesi ben mısafırlıge gıttım, pazar gunu bana yıne mısafır geldı hepsı de yemekli fılan düşün yani halimiii

seninde cıkmıstır kemıkler, bı dahakine dıkkatlı bak sen de aynayaaa arzudan bısı kacmıo hemen gördü vallaaa kemikleri fılan

merhaba
mahsuru yoksa fotolarına bakabilirmiyim....:26::26:

kabul ettım cnaım ne mahsuru olacakkk

çiko hariç güzel
ama kahveyle de ayrı bi güzel oluyo yahu

aynısı bendede oluyo niyeki acaba bende bilemedim:26:

bende gelebilirmiiiiyiiiimmmmmm :93: :93: yardim ederim abla ev isinde siler süpürürüm misafirlerden sonra inan abla elimden her is gelir

Kolay gelsin benimde ütüm var dünya kadar. Bi başlasam sonu gelecek ama
9 pantolon,1 mont,4 gömlek ütüleyebildim sadece.. geriye 5-6 gömlek kaldı onlarıda başka sefere artık..başlasanda sonu gelmeyen tek şey ütü bence...

kısçeler naparsınız beya
oğluşu uyuttum geldim
blacccccckkkkkkkkkkkkkkkk
nabıyon gııııııııııııııııııııı
dukan amcam nasıllllllllllllllllll

biraz önce senden yapıp içtim :)))))))))

sen morarmadığına dua et şeker ben bide morarıyom.
benimde öle oliiii niyekine acaba.:???????

Merhaba kızlar..

kendine çok iyi bak naf..biran önce sorunlarını halledersin umarım..arayı fazla uzatma

bende dün gece alıntılarımı cevaplayıp göndermek istediğim sırada atılmışım haberim yok.neyse alıntılar uzun olunca üşenmeyip tekrardan yazdım ama malesef oda gitmedi moralim çok incindi anlatamam... hayattan soğudum resmen yaww....

Son düzenleme:
ger düş resimlerini çok beğendim süpsüper olmuşsun..
kızlar öğlenden beri geçmiş bitti ancak eve gitme kocişe yemek hazırlama vakti geldi pofff patatesli yumurta yapcem ona bi lokma alabilebilermiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…