70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

titiz başak seni seniii
he titiz, detaycı, kısaca sorunlu:86:
9sen morarmadığına dua et şeker ben bide morarıyom.
benimde öle oliiii niyekine acaba.:???????]

:

off bilmiyorum neden böyle
ama çok sinir bi durummmm

Güzel canım çiko haricinde

kız qiviii senmisin gözlerime inanamıyorum
hoşgeldin tekrar seni görmek ne güzel,,geçmişe dalıp geliyorummm
bu arada kaç kilo oldun aldınmı verdinmi görmeyeliii...

tirendiiiiiiiiiiiii kız o kadar sayıkladım seni nerdesin sen haaa bayan vücut

ya beni sorma ben yüz karasıyım yani ortadan kaybolduğumdan beri bir tane bile öğünüm normal geçmedi inadına gibi hamur işi tatlı falan dopingi yaptım ama şimdi söylersem bana da öküz mü yedin dana mı diye patavatsızlık yaparsın
şaka şaka errrm şeeey yaniii ya ben oldum 82.5 kg ama başladım bişilere. bakalım fayda görürsem paylaşıcam yeni yöntemlerimi

ben de bir gün eklicem 60lık 50lik fotolarımı inşallah

dip not:ben girince geçmişe pek bakamadığım gibi,senide daha bugün geldin sandım pardon:)))gördüm eski yazdıklarını tamamdır:=)))

sorun yok o zaman şeker

kızım sen afeti devranlık olmuşsun işte. ya var ya utandım kendimden. valla topunuz utandırdınız beni. maşallah size

canım bende fotolarına bakabilirmiyim çok merak ettim kaç kilodan kaça düştün şu an bide

eğer sorun olmayacaksa ben de bakabilir miyim bu kadar sözün üstüne çok merak ettim:)

bende bugünkü menümü paylaşayım güne gittim ve yedim akşam yemiycem, umarım yani, çok acıkırsam süt yada meyve.

13.02.2012
Kahvaltı 08:30

2 küçük dilim çavdar ekmeği üzerine krem p.
yarım domates
2 zeytin
Yarım kkdan az beyaz peynir
Şekersiz çay
Ara 11:30
1 avuç kuru üzüm
Öğlen 12:30
1 kase müslili yoğurt

Ara 14:00
1 bardak elmalı yeşilçay
14:30
1 elma

16:00 veeee dağıttığım an :26::26:
1portakallı kurabiye
1 küçük tuzlu kurabiye
1 poaça
1 dilim börek

tebrik edeerim.bir azmin zaferini daha görmüş oldum..
fotolarda gerçekten büyük bir fark var.
ne kadar zamanda ve nasıl verdin biraz anlatırmısın..????
spor yaptığını yazmışsın hangi sporu yaptın???? bizler neler önerirsin????

ama şimdi güne gidip de yememek olmazdı :)
ben evde olduğum halde ince bi dilim tiramisu yedim yaa ama dün akşam canım çok istemişti tutmuştum kendimi gündüz yerim diye :26::26:

menüm kızlar
sabah 1 bardak ılık limonlu su
9.30 kahvaltı
2 dilim t.b.ekmeği
1 has yum
1 çk nutella
1 tk pekmez
5 zeytin
4-5çt peynir

ara 11.30 2 kuru kayısı

13.00 öğlen
1 ayran
yarım kase çorba
3-4 kş sebze
3 kş yoğurt

16.00 nescafe 1 galeta

18.00 2 kuru incir

19.00 nesfit

2 lt su 1 ıhlamur

Sabah (10.00)
bir poğaça
şekersiz çay

Öğle (12.30)
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
salata
yarım dilim kepek ekmeği

Ara
2 form kraker

Akşam (18.30)
1 kase çorba
brokoli salatası
1 dilim ekmek

Gece de bi bardak form çayı içerim :)

sabah 1dilim uno denge 3yemek kaşığı menemen peynir 2cay kaşığı bal
Ara bir diyet çikolata
Öğle fırında patates yoğurt
Ara bir portakal
Akşam 2tabak pırasa yemeği yoğurt 1dilim uno denge
Akşam meyve yerim herhalde
Su yok spor yok

bugün yediklerim

kalkınca sirkeli su

kahvaltıda: 1 haşlanmış yumurta. 1 domates, bitki çayı

ara: ince bir dilim tiramisu:26: ve 1 çay bardağı light süt (pucca sen demiştin ya tatlıyla süt :))

ara: 2-3 kaşık yoğurt, 2 kaşık kadar müsli, 1 bebe bisküvisi:26:

akşam: yarım tabak çorba, 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, fırında patatesli tavuktan biraz tattım, bir lokma da ekmek

akşamı bu sefer öncekilere göre daha geç yedim gece acıkmam inşallah sadece bitki çayı ve su içmeyi düşünüyorum

oyyy ortim oyy sorma başıma geleni. 1 porsiyon su böreğği yedimmmmm tmm ben iyice zouttum artık sopayı hakkettim. Lütfen ortiliğini yap ve beni hizaya getir yoksam bu gidişin sonu iyi değil. Gelçi saat 16:30 da yedim akiam yemeğini yemeyeceğim amma çok vicdan azabı çekyorum. Bu arada o minnacık çikolatan gözümden kaçtı sanma amma ben kendi utnacımdan sana bişey demiyom.

Çok iyi tebrik ederim.. Açıkçası daha fazla kaçırırsın diye tahmin ediyordum günde. Hele ben orda olaydım şu mutfakta baş köşeye oturan arkadaşın tam yanında sen o zaman görseydin gün börekleri çörekleri nasıl yeniyor.. bu akşam epey bir yürüyüş yapayım ben. Bu arada kısmet olrusa bugün spora başlıyorum. Ben apartmanda oturuyorum eşim sabah erkenden veya geç saatte yürüyüş bandını açarsam komşuların rahatsız olduğunu söylüyor. acaba sizde de böyle bir sorun var mı? Yoksam kocamın sabotajına mı maruz kalıyorum. Çünkü bana yürüyüş bandı fazla ses çıkarmıyor gibi geliyor.

Selam kızlarrrr
detoksumu 1 tane mercimek köftesi kaçamağıyla tamamladım
tabi bol su ve bitki çayları da içtim...

tü tüü tüü aşallah pek güzel olmuşsun canım...
canım ya ben bel 32 kota zor giriyom bir tane vardı tüm kış onu gydi gıcık yırtıldı. mecbur bir tane alacağım ona canım sıkkın. kilolu iken alışveriş yapmayı hiç sevmiyorum. totoya geçmi birde modeli güzel duranı bulmak zor. satıcı anlamayınca koca da kapıda hadi hedi deyince ben de kabinde onu toto ma geçirmeye çalışınca patladım sinirden ay şimdi yazarken çok komk geldi ya. dün sinirden ölmüştüm ah ah ne bu biz kalın çıbık krakerlerin çektikleri...
bende bendeeeeeeeeee bide galete yanında ohhhhhhhhhhh yaramıştır blacımmm
hımm akşam öncesi mideyi bastırdık. zayıflayınca da balkaymak seni birde çikolatayı yiyecem

Merhaba kızlar..

Ben haftaya kadar izin istiyorum sizden pek keyfim yok kendinize dikkat edin. Haftaya pazartesi yine aranızdayım.
ne
oldu canım :26:

ben geldim menümü yazıp kaçıcam canlarımm
06.30da spor
doğal elma sirkeli su
sabah(07.15) :1 haşlanmış yumurta 1 dilim kızarmış uno denge domates salatalık yeşil çay
ara(10.55):1 kırmızı elma
öğle (12.30): iki kızarmış uno denga arası ton balığı marul falanda vardı içindee
ara16.00) 4 adet hurma
akşam(19.30): 1 kase çorba 2 kaşıktan az miktarda makarna iki çorba kaşığı yoğurt bolca salata

birazdan bir yeşil çay daha içicem 21.30 gibide bir avuç kuru üzüm + içebildiğim kadar su yatana kadar 1,5-2 lt kadar içmiş olurum tahminen kızlarr bugn diyetime uymaya çlıştım okula kekler top top çikolatalar fln getirmişler ama inat ettim yemedimm hee bide annem zayıflama şortu diye bişey almış onun giyiyorum terletiyo sanırım işe yararsa hber veririm sizedee

güzel canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…