- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
he titiz, detaycı, kısaca sorunlu:86:titiz başak seni seniii
9sen morarmadığına dua et şeker ben bide morarıyom.
benimde öle oliiii niyekine acaba.:???????]
bende dün gece alıntılarımı cevaplayıp göndermek istediğim sırada atılmışım haberim yok.neyse alıntılar uzun olunca üşenmeyip tekrardan yazdım ama malesef oda gitmedi moralim çok incindi anlatamam... hayattan soğudum resmen yaww....[/B]
kızlar bugünkü menüm
8.00:1 kuru kayısı
9.30:2 dilim çavdar ekmeği 1.5 kk peynir domates salatalık
11.00:az şekerli türk kahvesi 1 adet yuvarlak sütlü çikolata (minnacık)
13.30 : 1tabak tavuklu mantarlı sote yarım kase yogurt
16.30:1 küçük muz(yerli)
19.00:1 kase nesfit
21.00:1 küçük elma
nasıl menü kızlar?
kız qiviiisenmisin gözlerime inanamıyorum
hoşgeldin tekrar seni görmek ne güzel,,geçmişe dalıp geliyorummm
bu arada kaç kilo oldun aldınmı verdinmi görmeyeliii...
ihihihiihih
Ben 79-78 ken senle ger-düş 72lerdeydiniz hatırlıyorum.
Çabuk gelen çabuk gider canım bide düzgün beslenmeye başlayınca şaşıcak hızlı hızlı vericek kiloları.
Zaman içinde de alışıyo insan 1 hafta bozsan da sonra devam ediyorsun edemzsen rahatsız oluyorsun.
dip not:ben girince geçmişe pek bakamadığım gibi,senide daha bugün geldin sandım pardon:)))gördüm eski yazdıklarını tamamdır:=)))
aay bı selam vereyım ıyı haftalar dıyeyeyım dedım, once iş cıktı adlıyeye koşturdum, sonra geldım zırt pırt kk dan düştüm durdummm
ıkı tanecık foto ekledım aslında arada cektırıyorum kocişe ama ya mekınede ya da onun telınde kalıo, bende bı bunlar kalmışşş, onları da eklıyıverdım hemencıkk, tabı tek olsam yapamıycaktım da dılekcığım yardım ettı saolsunnbu bılgısayarda foto duzenleyıcısı fılan yok da sıkıntı cıkıyooo :26:
neyse ben yakalanmadan dolanayım buralarda, bırı gelırse odaya pat dıye kacmak zorunda kalıyorummmopuyorum hepınızııı
yok ya zayıflama hastalıgına yakalanmadıgım kesinnn, bı taraftan yemeye devam edıyorum hele de bu haftasonu resmen mısafırcılık oynadık, cuma bana mısafır geldıı, c.tesi ben mısafırlıge gıttım, pazar gunu bana yıne mısafır geldıhepsı de yemekli fılan düşün yani halimiii
seninde cıkmıstır kemıkler, bı dahakine dıkkatlı bak sen de aynayaaaarzudan bısı kacmıo hemen gördü vallaaa kemikleri fılan
kabul ettım cnaım ne mahsuru olacakkk
aay bı selam vereyım ıyı haftalar dıyeyeyım dedım, once iş cıktı adlıyeye koşturdum, sonra geldım zırt pırt kk dan düştüm durdummm
ıkı tanecık foto ekledım aslında arada cektırıyorum kocişe ama ya mekınede ya da onun telınde kalıo, bende bı bunlar kalmışşş, onları da eklıyıverdım hemencıkk, tabı tek olsam yapamıycaktım da dılekcığım yardım ettı saolsunnbu bılgısayarda foto duzenleyıcısı fılan yok da sıkıntı cıkıyooo :26:
neyse ben yakalanmadan dolanayım buralarda, bırı gelırse odaya pat dıye kacmak zorunda kalıyorummmopuyorum hepınızııı
yok ya zayıflama hastalıgına yakalanmadıgım kesinnn, bı taraftan yemeye devam edıyorum hele de bu haftasonu resmen mısafırcılık oynadık, cuma bana mısafır geldıı, c.tesi ben mısafırlıge gıttım, pazar gunu bana yıne mısafır geldıhepsı de yemekli fılan düşün yani halimiii
seninde cıkmıstır kemıkler, bı dahakine dıkkatlı bak sen de aynayaaaarzudan bısı kacmıo hemen gördü vallaaa kemikleri fılan
bende bugünkü menümü paylaşayım güne gittim ve yedim akşam yemiycem, umarım yani, çok acıkırsam süt yada meyve.
13.02.2012
Kahvaltı 08:30
2 küçük dilim çavdar ekmeği üzerine krem p.
yarım domates
2 zeytin
Yarım kkdan az beyaz peynir
Şekersiz çay
Ara 11:30
1 avuç kuru üzüm
Öğlen 12:30
1 kase müslili yoğurt
Ara 14:00
1 bardak elmalı yeşilçay
14:30
1 elma
16:00 veeee dağıttığım an :26::26:
1portakallı kurabiye
1 küçük tuzlu kurabiye
1 poaça
1 dilim börek
sarımsaklı köftemi en sevdiğim yemeklerden birdir off ama ben yapmasını bilmiyom yemesiini biliyorum valla monam becerikliymişsin sen tü tüü tüü
hoşgeldin canım
bencede sırf kemik torbadımı olcazbende 36 beden hiç olduğumu hatırlamam zaten istesemde olamam
aynıyız canım bende +300 üm.. evet bisikletim bozuldu yoksa kiloda verirdim evet yeni 5. gün bozuldu böyle teklemeye garip garip sesler çıkardı tamiri 3 haftayı bulurmuş bi ürünü al 5 gün kullan bozulsun sonra 3 hafta bekle olmaz dedik iadesini aldılar.. en iyisi kaliteli ürün caanım bunu 200 e almıştık ama kötüymüş memnun kalmadım yenisnide aldık dün akşam 450 liraya çarşambaa kurulacak..
ama bundada var bi hayır çünkü bu ürünü kullanıp işe yaradığını anladım yoksa direk gidip 450 ye öbürünü almazdım
ayy hakkaten süper
3.5 haftada 6 kg muortim sen gayet güzel vermişsin ayda ideali 4 kilo ama diyetin ilk aylarında 6 kg da normal ama fazlası zarar bence
hoşgeldin canım
detoksunun sonuçlarını bekliyorum monacım
hayırlı olsun güle güle kullan
güzelmiş canım
ayy bende tkrr şifre isteyince bütün alıntılarım gitti sandım ama neyseki gitmemişler
bende bugünkü menümü paylaşayım güne gittim ve yedim akşam yemiycem, umarım yani, çok acıkırsam süt yada meyve.
13.02.2012
Kahvaltı 08:30
2 küçük dilim çavdar ekmeği üzerine krem p.
yarım domates
2 zeytin
Yarım kkdan az beyaz peynir
Şekersiz çay
Ara 11:30
1 avuç kuru üzüm
Öğlen 12:30
1 kase müslili yoğurt
Ara 14:00
1 bardak elmalı yeşilçay
14:30
1 elma
16:00 veeee dağıttığım an :26::26:
1portakallı kurabiye
1 küçük tuzlu kurabiye
1 poaça
1 dilim börek
tü tüü tüü aşallah pek güzel olmuşsun canım...yok ya zayıflama hastalıgına yakalanmadıgım kesinnn, bı taraftan yemeye devam edıyorum hele de bu haftasonu resmen mısafırcılık oynadık, cuma bana mısafır geldıı, c.tesi ben mısafırlıge gıttım, pazar gunu bana yıne mısafır geldıhepsı de yemekli fılan düşün yani halimiii
canım ya ben bel 32 kota zor giriyom bir tane vardı tüm kış onu gydi gıcık yırtıldı. mecbur bir tane alacağım ona canım sıkkın. kilolu iken alışveriş yapmayı hiç sevmiyorum. totoya geçmi birde modeli güzel duranı bulmak zor. satıcı anlamayınca koca da kapıda hadi hedi deyince ben de kabinde onu toto ma geçirmeye çalışınca patladım sinirden ay şimdi yazarken çok komk geldi ya. dün sinirden ölmüştüm ah ah ne bu biz kalın çıbık krakerlerin çektikleri...kısçem bende korkuyom bişey almaya
ancak yaza kalıcak
zaten biz bu kiloları rabbim nasip ederse mayısa anca veririz
ozamanda yaz kıyafetleri çıkar
şimdilik bir kotum var 42 şişkoyken aldığım şimdi 40 bile bol geliyo biraz
42lik pantolonumun kemerini sıkıyom üzerine uzun bişeyler
oldu bitti
29 luk kotlarım kumaşlarım hepsi duruyo
kimseyede vermedim
bigün zayıflarım diye
bakalım girebilcekmiyim
mayısa kadar
sende hırslan kısçem yılmak yok
öyle sinirle olmadığını gördüğünde
şöyle dersin sen görürsün gıcık pantolon en fazla 2 ay içinde seni totoma geçiricem
hımm akşam öncesi mideyi bastırdık. zayıflayınca da balkaymak seni birde çikolatayı yiyecembende bendeeeeeeeeee bide galete yanında ohhhhhhhhhhh yaramıştır blacımmm
neMerhaba kızlar..
Ben haftaya kadar izin istiyorum sizden pek keyfim yok kendinize dikkat edin. Haftaya pazartesi yine aranızdayım.
ben geldim menümü yazıp kaçıcam canlarımm
06.30da spor
doğal elma sirkeli su
sabah(07.15) :1 haşlanmış yumurta 1 dilim kızarmış uno denge domates salatalık yeşil çay
ara(10.55):1 kırmızı elma
öğle (12.30): iki kızarmış uno denga arası ton balığı marul falanda vardı içindee
ara16.00) 4 adet hurma
akşam(19.30): 1 kase çorba 2 kaşıktan az miktarda makarna iki çorba kaşığı yoğurt bolca salata
birazdan bir yeşil çay daha içicem 21.30 gibide bir avuç kuru üzüm + içebildiğim kadar su yatana kadar 1,5-2 lt kadar içmiş olurum tahminen kızlarr bugn diyetime uymaya çlıştım okula kekler top top çikolatalar fln getirmişler ama inat ettim yemedimm hee bide annem zayıflama şortu diye bişey almış onun giyiyorum terletiyo sanırım işe yararsa hber veririm sizedee
Hadi ama yürüyüş bandını apartmanda kullanıpta gürültü şikayeti alan var mı? nolur cevap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?