70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işe başlayınca maroton kilolarında gider
ayrıca artık sık dişini akşamları buhafta nesfit dene
bir 2 günde şu ayranlı dekoksu dene
bende denicemde daha üşengeçlikten hazırlayamadım
canim bugün is e basladim ve gayet güzel gecti kacamaksiz ve 2 litre suyumuda ictim
heyyyyyy paçiler ula nerdesiniz
çimselar yok
black, suzi, pucca, naf, zerra, umay, chukuleta,
hala yemek yenmeylemi uğraşıyosunuz
yiterrrrrrrrrrrr
boğazınızda kalcak bak
gelemedim tatlim esim evdeydin misafir dogum günü
hosgeldin canim
selam arkadaşlar ...yarın pazartesi malumnz standart zayıflamaya başlmaa günü
bende katılsam bana da yardımcı olurmsnz var mmı yeni başlayn veya başlamaya düşünn beraber tığğ olalımm
hosgeldin canim
ii geceler kızlar topici yeni gördüm 70 kilo ile bende katılmak isterdim ama 4.5 ay önce doğum yaptım emziriyorum sütümde acaba sütümü azaltmadan nasıl kilo verebilirim ?
sende hosgeldin canim
sagol tugbacim
sagol canim ay gözlerim mahvoldu yaa

ne oldu canim ya ??

oooyy kiyamam sana ya ben ne yapayim ha pisim oooooofff oooooooff

suziim Allah yardimcin olsun canim
sagol balkaymakimmm
Abartılı olmuş akşam yemeğin sende yazmışsın zaten.

Selam şeker:3.

merhaba arkadaşlar ben hem yeni üyeyim hem de gruba bu sabah itibariyle girdim. 6 ayda tam 7 kg aldım. şuan 75 kg mım. hedefim 60. umarım kısa zamanda verebilirim kiloları. hepimize kolay gelsin
hosgeldin canim

üzüldüm canım bazen evde sorunlar bitmiyor işte, herşey üstüste geliyor
düzeldi sanirsam bugün esimin sefi eve gelmis konusmuslar az önce gitti geri eski isyerine sagol canim
canım suzıcım görüşemiyoruz gündüz sen gelemıyorsun aksam bensıkma canını ıns düzelri hersey öpüyorum kendıne ıyı bak
görüsemiyoruz gercekden arzucum özledim senlen sohbet etmeyi cok sagol düzeldi sanirsam

3.5 haftada 6 kilo iyimis canim
herkese merhabaaaaaa

keyıfler yerındedır umarım haftanın ılk gününden herkese guzel, huzurlu, saglıklı, umutlu bir hafta diliyorummm
pelincimm
hosgeldin canim
Selam kızlarrr
detoks yapıyorum bugün
herşey hazır ilk çorbamı 12de içcem
nasil gecti monacim

Günaydın şekerler......

inş.tez zamanda atlatırsın sıkıntılarını canım..bizi ihmal etme burası insana terapide yapiyo aynı zamanda..
cok sagol canim gercekten öyle canim
Ayran içtim öğlen de acaip uyku bastı.
Bi form çayı yapayım bari.
Uykumu açmaz tabi ki ama belki 2 gündür süren kabızlığın çaresi olur.
birazdan anlatacam fistik
bir de siteden atılma çıktı yaaa
sayfa açık aktif olmayınca direk atılıyorum
tekrar kullanıcı adı şifre falan uğraş durrrr
hic sorma dün birsürü alinti yapmisdim cevaplaya bastim hem yazdiklarim gitti hem yeni kayit ol dedi
bende ben nerde yanlis yaptim diyorum

Merhaba kızlar..

Ben haftaya kadar izin istiyorum sizden pek keyfim yok kendinize dikkat edin. Haftaya pazartesi yine aranızdayım.
nafim iyisin isallah :26: tamam canim sen iyi ol yeter

bir ben ayniyim qiviicimm kiz kactane alinti yaptim cevap yazmiyon bana unuttunmu yoksa tüstüm sana
ben suzi kiz sibel29

nasil gecti monacim

iyi geçti suzim
şişkinlik yaptı başka bişey yemedim
gayet doyurucu oldu
sadece 1 tane mercimek köftesi var kaçamak

hic sorma dün birsürü alinti yapmisdim cevaplaya bastim hem yazdiklarim gitti hem yeni kayit ol dedi
bende ben nerde yanlis yaptim diyorum

ayy alıntılarım gitse sinirden ölürüm heralde
hiç iyi olmamış bu sistem
kaç gündür bi tuhaf zaten sürekli bişeyler değişiyor

kizlar slm

önce bugünkü menümü yazayim

sabah: 2 dilim kara ekmek peynirli
ara: 1 bardak form kayisi cayi

öglen: 4 but tavuk

ara: sade yogurt

aksam: salata

gün icinde 2 litre isirgan otu cayi icmissimdir

ben nerde yanlis yaptim icim disima cikiyor hangisi sebep anlayamadim motorum bozuldu ikiye bi kosturuyorum zor yetisdim demin

benimkide detoks menüsü oldu sanirsam icimde birsey kalmadi

Haftasonunda evde değildim o yüzden yazamadım ama fırsat buldukça yazılanları okudum...Yokluğumu farkeden nesquikime teşekkürleri bi borç bilirim

Bu sırada diyetten eser kalmadı...Demek ki naapıcaz bu perşembe biz de detoks yapanlar kervanına katılıcaz...Tartıda 100gr da olsa eksilmek istiyorum Yoksa moralim bozuluyor işte böyle oluveriyorum

wc ye götürüyormu tatlim :26: köfte zaten protein birseycik olmaz birtaneden
gercekden yenilik yapmak istiyorlar sanirsam bizde icinde tabiiki

güzel canım ama akşam sadece salata az
yanında çorba olsa daha iyi olur
kayısı çayından olabilir motor mevzusu
zor yetiştim diyo ya aman dikkat

hoşgeldin canım
ben yaptım bugün detoks valla çok memnun kaldım
tabi yarın tartı ne diycek o önemli

off ben yine rejim bozan kuşu oldum ya
kriz dönemindeyim yine önüme gelen kaloriye saldırıyorum!
ve işin kötü yanı kaç aydır rejimdeyim hala bu durumlarda kendimi nasıl durdurmam gerektiğini öğrenemedim arkadaş yaa!

hepimiz motorlarimizi bozmayakda canim detoks yapacaz diye

güzel canım ama akşam sadece salata az
yanında çorba olsa daha iyi olur
kayısı çayından olabilir motor mevzusu
zor yetiştim diyo ya aman dikkat
:78: cok kötü oldum ben halen karnim kacur kucur ediyo
acaip götürüyor canım
3_4 kez çıktım wcye:86:
bozuk sekildemi yani bozuyormu motoru :18:
canim bende haftasonu öylee bozdum ki yani hesapladim birde 3.300 küsür kalori ama bugün yeni bir baslangic yaptim haftasonunu hatirlamak istemiyorum facia oldu

benimde o şortdan ver eğer düzenli kullanırsan işe yarıyo ama nerdeee 1 hafta kullanıp boşluyom
Hadi ama yürüyüş bandını apartmanda kullanıpta gürültü şikayeti alan var mı? nolur cevap.
canım benim vardı evet alt kata ses yapıyo. onlar için yer e serilen birşey var sesi emiyor onlardan al. o sesi oldukça engelliyor
ben de farkındaydım canım hatta az önce zayıflayınca senden ve balkaymaktan yiyecemi söyledim. perşemde bende detoks yapacam sabah normal kahvaltı akşama kadar da sadece ayran ile diğer şeyleri katmayacam

canııııııııım kız ne ettinnnn ama suç benim ya bende boşladım seni. ama çok yoğunum deyince işte. sen hergün takıl buraya ya başka türlü olmuyo bu iş. sana da dukanı öneririm bak. yavaş ama her hafta gidiyo yine de

yok canım bozuk değil
sorun yoktu yani

yok canım bozuk değil
sorun yoktu yani

iyi ozaman bari seninki bozulmasin :86:

karakedim napiyon nörüyon dukan nasil gidiyo

kizlar cocugu yikiyacam suyu saldim dolsun banyosu diye ara ara bakarim aklima geldi bi keresinde tugbayla biz lafa daldik suyu tasirmisdim evi su basmisdin

bi yandanda tavuk yapiyorum oglis e

oglisi olan kizlar benim oglan daha sünnet olmadi kac yasinda iyidir simdi kücük diye biraz bekleyeyim diyorum 4.5 yasinda :26:
pipim aciyor dedide aklima geldi sorayim dedim

korktugum basima geldi dusdan su cikiyorya ne onun adi kafana tutuyorsun ya o bas yukari cikmis göl olmus artik camasir sepetindeki camasirlari attim suyun üstüne
oglis dedi wc ye gitcem annasi yapili onu götürdüm o sirada yag kizmis iyice
suan maraton kosusu yapiyorum pc dus ocak
yarin kesin 6 yi görürüm bunca ektiondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…