canim bugün is e basladim ve gayet güzel gecti kacamaksiz ve 2 litre suyumuda ictimişe başlayınca maroton kilolarında gider
ayrıca artık sık dişini akşamları buhafta nesfit dene
bir 2 günde şu ayranlı dekoksu dene
bende denicemde daha üşengeçlikten hazırlayamadım
gelemedim tatlimheyyyyyy paçiler ula nerdesiniz
çimselar yok
black, suzi, pucca, naf, zerra, umay, chukuleta,
hala yemek yenmeylemi uğraşıyosunuz
yiterrrrrrrrrrrr
boğazınızda kalcak bak
hosgeldin canimMerhaba kızlar:)
Burda süper bişey yapıyosunuz önce onu söyliyim.. Bi zamanlar bu gruplardan birinde 9 kilo vermiştim, bu sitedekilerin desteğiyle.. Keşke devam etseymişim.
Şimdi yine buralarda olmak istiyorum, 90 üstü başlığında başlicam tekrardan.
Kendime bir blog açtım motivasyon olsun diye. Burda başka blogger arkadaşlar da vardı hatırlıyorum. O yüzden paylaşmak istedim:)
Şişkonun Günlüğü
hepiniz umarım en sağlıklı şekilde hayal ettiğiniz kiloya kavuşursunuz.. Öpücükler:)
hosgeldin canimselam arkadaşlar ...yarın pazartesi malumnz standart zayıflamaya başlmaa günü
bende katılsam bana da yardımcı olurmsnz var mmı yeni başlayn veya başlamaya düşünn beraber tığğ olalımm
sende hosgeldin canimii geceler kızlar topici yeni gördüm 70 kilo ile bende katılmak isterdim ama 4.5 ay önce doğum yaptım emziriyorum sütümde acaba sütümü azaltmadan nasıl kilo verebilirim ?
sagol tugbacim
ben 1300 verdim 2günde,ama düzenli uyamadım biliyosun,,dene çok faydası var he bide yağdan gidiyomuş o güzel bencee
bakın bide bunu deneyin çok basit bencee
Ayran Diyeti
Yapılan son araştırmalar, yoğurt yemenin, vücudun yağ yakmasını ve kilo kaybetmesini hızlandırdığını ortaya çıkardı.Buna bağlı olarakda her öğünden önce içilen 1 bardak ayranın öğün içinde yenilen yemeğin sindirimini hızlandırır.
Fox News´un haberinde, düşük kalorili diyetlerin bir parçası olarak günde 3 öğün yoğurt yiyen kilolu insanların kilo verme sürecinin, yüzde 22 oranında hızlandığı belirtiliyor.
Az yağlı ayranlarda bulunan kalsiyum ve proteinin vücudun yağ yakmasına yardımcı olduğunu söyleyen bilim adamları, şimdi yoğurdun obezite tedavisinde kullanılıp kullanılmayacağını araştırıyor. Öte yandan yoğurdun diş taşı oluşumunu engellediği de belirtiliyor.
Ayran Diyeti Programı :
15 gün boyunca
Her öğün öncesi aç karna az yağlı 1 bardak ayran içilmesidir.
sagol balkaymakimmmsagol canimay gözlerim mahvoldu yaa
ne oldu canim ya ??
oooyy kiyamam sanaya ben ne yapayim ha pisim oooooofff oooooooff
suziim Allah yardimcin olsun canim
Abartılı olmuş akşam yemeğin sende yazmışsın zaten.
Selam şeker:3.
hosgeldin canimmerhaba arkadaşlar ben hem yeni üyeyim hem de gruba bu sabah itibariyle girdim. 6 ayda tam 7 kg aldım. şuan 75 kg mım. hedefim 60. umarım kısa zamanda verebilirim kiloları. hepimize kolay gelsin
düzeldi sanirsam bugün esimin sefi eve gelmis konusmuslar az önce gitti geri eski isyerine sagol canim
üzüldüm canım bazen evde sorunlar bitmiyor işte, herşey üstüste geliyor
görüsemiyoruz gercekden arzucum özledim senlen sohbet etmeyicanım suzıcım görüşemiyoruz gündüz sen gelemıyorsun aksam bensıkma canını ıns düzelri hersey öpüyorum kendıne ıyı bak
3.5 haftada 6 kilo iyimis canimgünaydın herkese iyi bir hafta dilerim.. Geçmişten 30 syf okuduktan sonra sona bir bakayım dedim.neee son sayfaya daha 41 sayfa var. Maaşallah ben hafta sonu kendimi yemeğe verirken sizde topiğe adamışsınız.
Evet ortim cozuttum. 66 yı görünce cozuttum Ama mahsum bahanelerim var.
Şöyle ki; Şimdi ben 3,5 hafta da 6 kilo verince dedim dur bu çok sağlıklı değil. Öyle değil mi? Ayda kaç kilo sağlıklı acep?
Not: Bahanemi yiyebilirsiniz çünkü size 0 kalori. Kendim için aynısını söyleyemiycem.
pelincimmherkese merhabaaaaaa
keyıfler yerındedır umarımhaftanın ılk gününden herkese guzel, huzurlu, saglıklı, umutlu bir hafta diliyorummm
hosgeldin canimMerhaba kızlar,
Boyum 168, kilom 72.4, yaş da 25 oldu artık.
Uzunca bir süre 78 kiloydum, zamanında 62 ye indim, dikkat etmedim tekrar kilo aldım, 80 i gördüm, sonra Dukan la 66 ya indim, ardından diyeti bırakmak zorunda kaldım kan ilacı kullandım, yine kilo aldım.
En sonunda sağlıklı beslenerek zayıflamaya karar verdim, doğru yolu buldum yani
30 ocaktan beri sağlıklı besleniyorum, artık istediğim kiloya insem bile sağlıklı beslenmeye devam.
Aranıza alırsınız umarım beni de, uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum, ilaç gibi geliyor burayı okumak.
Ve günlüğe yazdığımdan beri, yani diyete başladığımdan beri, hiç kaçamak yapmadım, insanı teşvik eden bir yapısı var buranın.
İyi haftalar, düşük kalorili günler diliyorum hepimize
nasil gecti monacimSelam kızlarrr
detoks yapıyorum bugün
herşey hazır ilk çorbamı 12de içcem
cok sagol canim
Günaydın şekerler......
inş.tez zamanda atlatırsın sıkıntılarını canım..bizi ihmal etme burası insana terapide yapiyo aynı zamanda..
birazdan anlatacam fistikAyran içtim öğlen de acaip uyku bastı.
Bi form çayı yapayım bari.
Uykumu açmaz tabi ki ama belki 2 gündür süren kabızlığın çaresi olur.
hic sorma dün birsürü alinti yapmisdim cevaplaya bastim hem yazdiklarim gitti hem yeni kayit ol dedibir de siteden atılma çıktı yaaa
sayfa açık aktif olmayınca direk atılıyorum
tekrar kullanıcı adı şifre falan uğraş durrrr
bende ben nerde yanlis yaptim diyorum
nafim iyisin isallah :26: tamam canim sen iyi ol yeterMerhaba kızlar..
Ben haftaya kadar izin istiyorum sizden pek keyfim yok kendinize dikkat edin. Haftaya pazartesi yine aranızdayım.