- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
korktugum basima geldidusdan su cikiyorya ne onun adi kafana tutuyorsun ya o bas yukari cikmis göl olmus artik camasir sepetindeki camasirlari attim suyun üstüne
oglis dedi wc ye gitcem annasi yapili onu götürdüm o sirada yag kizmis iyice
suan maraton kosusu yapiyorum pc dus ocak
yarin kesin 6 yi görürüm bunca ektiondan
he he yok motor bozma yöntemi varsa bilelim dedim bazen 2-3 gün wc çıkamadığım için. :86:yok canım
suzinin motor bozulmuş bana sordu:86:
detoks da motoru bozuyor mu diye
ben sorun yaşamadım ama 3_4 kez çıktım wcye..
canım çok büyümeden yaptır ya büyüdükçe korkariyi ozamanbari seninki bozulmasin
karakedimnapiyon nörüyon dukan nasil gidiyo
kizlar cocugu yikiyacam suyu saldim dolsun banyosu diye ara ara bakarim aklima geldibi keresinde tugbayla biz lafa daldik suyu tasirmisdim evi su basmisdin
bi yandanda tavuk yapiyorum oglis e
oglisi olan kizlar benim oglan daha sünnet olmadi kac yasinda iyidir simdi kücük diye biraz bekleyeyim diyorum 4.5 yasinda :26:
pipim aciyor dedide aklima geldi sorayim dedim
korktugum basima geldidusdan su cikiyorya ne onun adi kafana tutuyorsun ya o bas yukari cikmis göl olmus artik camasir sepetindeki camasirlari attim suyun üstüne
oglis dedi wc ye gitcem annasi yapili onu götürdüm o sirada yag kizmis iyice
suan maraton kosusu yapiyorum pc dus ocak
yarin kesin 6 yi görürüm bunca ektiondan
ben de farkındaydım canım hatta az önce zayıflayınca senden ve balkaymaktan yiyecemi söyledim. perşemde bende detoks yapacam sabah normal kahvaltı akşama kadar da sadece ayran ile diğer şeyleri katmayacam
he he yok motor bozma yöntemi varsa bilelim dedim bazen 2-3 gün wc çıkamadığım için. :86:
canım çok büyümeden yaptır ya büyüdükçe korkar
gülme komsuna gelir basina sizinde olsun söyle afacan arkasindan kosturun durun emi :111:
koş koş ozaman hazır yerin çabuuuuuk bak bitecek sen bakacaksınhah buşekil
bakalım denemek lazım
hadi bakalım, umarım değer
canim süper vermissinaay bı selam vereyım ıyı haftalar dıyeyeyım dedım, once iş cıktı adlıyeye koşturdum, sonra geldım zırt pırt kk dan düştüm durdummm
ıkı tanecık foto ekledım aslında arada cektırıyorum kocişe ama ya mekınede ya da onun telınde kalıo, bende bı bunlar kalmışşş, onları da eklıyıverdım hemencıkk, tabı tek olsam yapamıycaktım da dılekcığım yardım ettı saolsunnbu bılgısayarda foto duzenleyıcısı fılan yok da sıkıntı cıkıyooo :26:
neyse ben yakalanmadan dolanayım buralarda, bırı gelırse odaya pat dıye kacmak zorunda kalıyorummmopuyorum hepınızııı
insallah kötü bisey yoktur canim :26:Merhaba kızlar..
Ben haftaya kadar izin istiyorum sizden pek keyfim yok kendinize dikkat edin. Haftaya pazartesi yine aranızdayım.
ama bu soğuk bir çorba olacak o zaman sıcak yapman gerek. yulaf kepeği ve yoğurt ile yapabilirsin aslında :) ben dayanabilirsem sadece ayran içecem sabah yumurta dukan ekmeği peynirle sıkı kahvaltı yapacam sonra gün boy ayran. light sütte içerim oda sıvı sonuçtaOnu da okudum canım merak etme
Ayran detoksu ile ilgili bişey takıldı aklıma...Bu bizim yaptığımız bi çorbaya çok benziyo...Yoğurt, yumurta, 1 kaşık un, haşlanmış nohut ve yarma ile yapıyoduk onu...Yarma yerine bulgur var detoks tarifinde...Acaba fazladan bi yumurta ve bi kaşık un eklesek noolur? Bi de mercimek ekleriz...Olmaz mı ki acep:26:
dur kız bu kilo ile bebe olursa ben 90:111: olurum aman ağzından yel alsın. önce 60 ı görekgülme komsuna gelir basina sizinde olsun söyle afacan arkasindan kosturun durun emi
zayıflıyacaksak eğer olsun valla:86:
benimkide bozulsa iyi olcek cumadan beri çalışmıyi..kizlar slm
önce bugünkü menümü yazayim
sabah: 2 dilim kara ekmek peynirli
ara: 1 bardak form kayisi cayi
öglen: 4 but tavuk
ara: sade yogurt
aksam: salata
gün icinde 2 litre isirgan otu cayi icmissimdir
ben nerde yanlis yaptim icim disima cikiyor hangisi sebep anlayamadim motorum bozuldu ikiye bi kosturuyorum zor yetisdim demin
benimkide detoks menüsü oldu sanirsam icimde birsey kalmadi
ben de her çoba sonrası wc ye gidiyodumm...acaip götürüyor canım
3_4 kez çıktım wcye:86:
iyiyim tatlım herzamanki rutin şeyler işte.... okadar alıntı cevapladım benimde başıma geldi bu neya tekrar giriş yaptım bomboş bi sayfa çıktı karşıma hepsi gitmiş...iyi aksamlar zerracim kac gündür görüsemiyorduksen naptin caniminici
hoşbulmuşam mona...hoşgeldin canımmmm
çorba çorba...kızlaaaarne ediyonuz...
mona o motor bozan ne köfte mi anlamadım :26:
iyi ozamanbari seninki bozulmasin :86:
karakedimnapiyon nörüyon dukan nasil gidiyo
kizlar cocugu yikiyacam suyu saldim dolsun banyosu diye ara ara bakarim aklima geldibi keresinde tugbayla biz lafa daldik suyu tasirmisdim evi su basmisdin
bi yandanda tavuk yapiyorum oglis e
oglisi olan kizlar benim oglan daha sünnet olmadi kac yasinda iyidir simdi kücük diye biraz bekleyeyim diyorum 4.5 yasinda :26:
pipim aciyor dedide aklima geldi sorayim dedim
ama bu soğuk bir çorba olacak o zaman sıcak yapman gerek. yulaf kepeği ve yoğurt ile yapabilirsin aslında :) ben dayanabilirsem sadece ayran içecem sabah yumurta dukan ekmeği peynirle sıkı kahvaltı yapacam sonra gün boy ayran. light sütte içerim oda sıvı sonuçta
dur kız bu kilo ile bebe olursa ben 90:111: olurum aman ağzından yel alsın. önce 60 ı görek
ama bu soğuk bir çorba olacak o zaman sıcak yapman gerek. yulaf kepeği ve yoğurt ile yapabilirsin aslında :) ben dayanabilirsem sadece ayran içecem sabah yumurta dukan ekmeği peynirle sıkı kahvaltı yapacam sonra gün boy ayran. light sütte içerim oda sıvı sonuçta
s.a. kizlar
menümü yazayim :18:
sabah
2 dilim tam tahilli ekmek
ince dilim peynir
2 yaprak marul
4 dilim salatalik
kahve
öglen
1 kase yogurt
1 kase lahana salatasi
1 kase corba
2 kuru ekmek dilimi gibi bisey incecik ama
buraya kadar iyide ne olduysa oldu iste bundan sonra
2 dilim bitterli pirinc patlagi
1 dilim misir patlagi
4 kurabiye :2:
3 kücük ciko lata hemde beyaz yaa
sonra ise gittim 16 30 da geldim vee
3 dilim ekmek
baya bi peynir
2 3 kasik mantar kavurma
1 kasik bulgur pilavi
3 kasik yogurt
ay rezillige bak
zaten bende normal olmayan birsey var tatlim :86: cogu kisce cocugu olunca pesinden kosturcam diye zayifliyor bense tam dersi aldimama simdi geldi aklima az yemedim bisküvitli mama lardan o yemeyince yada meyveli seftalili hipp kavanozlarindan :83:
cocuguk neyi yemezse ben yiyordum resmen
tatlim sana ve isteyen herkese versin allah bi bidik
balkaymakim nörüyon canim
kizlar ben simdi kactim oglis nolur lütfen anne 5 dakika oynaya bilirmiyim dedi bi araba yaris oyunu oynasin 20 dakika sonra yatircam o uyudukdan sonra gelirim:80:
s.a. kizlar
menümü yazayim :18:
sabah
2 dilim tam tahilli ekmek
ince dilim peynir
2 yaprak marul
4 dilim salatalik
kahve
öglen
1 kase yogurt
1 kase lahana salatasi
1 kase corba
2 kuru ekmek dilimi gibi bisey incecik ama
buraya kadar iyide ne olduysa oldu iste bundan sonra
2 dilim bitterli pirinc patlagi
1 dilim misir patlagi
4 kurabiye :2:
3 kücük ciko lata hemde beyaz yaa
sonra ise gittim 16 30 da geldim vee
3 dilim ekmek
baya bi peynir
2 3 kasik mantar kavurma
1 kasik bulgur pilavi
3 kasik yogurt
ay rezillige bak
zaten bende normal olmayan birsey var tatlim :86: cogu kisce cocugu olunca pesinden kosturcam diye zayifliyor bense tam dersi aldimama simdi geldi aklima az yemedim bisküvitli mama lardan o yemeyince yada meyveli seftalili hipp kavanozlarindan :83:
cocuguk neyi yemezse ben yiyordum resmen
tatlim sana ve isteyen herkese versin allah bi bidik
balkaymakim nörüyon canim
kizlar ben simdi kactim oglis nolur lütfen anne 5 dakika oynaya bilirmiyim dedi bi araba yaris oyunu oynasin 20 dakika sonra yatircam o uyudukdan sonra gelirim:80:
benimkide bozulsa iyi olcek cumadan beri çalışmıyi..
ben de her çoba sonrası wc ye gidiyodumm...
iyiyim tatlım herzamanki rutin şeyler işte.... okadar alıntı cevapladım benimde başıma geldi bu neya tekrar giriş yaptım bomboş bi sayfa çıktı karşıma hepsi gitmiş...
senin sıkıntının geçmesinede sevindim tatlım..
hoşbulmuşam mona...
çorba çorba...
bende su yine taşmasın dicektim ama olan olmuş heralde..
sünnet içinde 2-6 yaiş arasını travma açısından önermiyolar..
tabi sağlık açısından sünnet gerekmiyorsa..ben küçüğümü 5 aylıkken ettirdim çok çabuk iyileşti ve kolay oldu..
büyüğü 7 yaşında yaptırmıştık.
bu sene Allah nasip ederse ikisinin yazın düğününü yapıcaz..
sandaloz sakızı:26:hiç duymadım nası birşey nası kullanılıyor. sirke bende işe yaramadı ama yarayan var sanırımslm kızlar
bu sandaloz sakızı ve sirke nasıl sizce???eskileri okudum bayaaa yarıyomuş işe
hımmm güzel olur o zaman. ben süt ve ayranla geçirecem o günü :)))Canım sıcak yapıp soğuk içmeyi planlıyorum zaten...Soğukken de tadı çok güzel oluyodu...Hmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?