70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cani o sadece ayda 1 kere yapilmiyormuydu :26:
bende yapmayi düsünüyorum
sen nasil yaptin canim

ayda 1 gün ya da 2 gün canım
isteğe göre..
akşamdan mercimek, nohut ve bulguru ayrı ayrı haşladım
haşlanmış olarak 1.5 litre ayranın içine hepsinden 4er yemek kaşığı koydum
biraz nane ve pul biber ekledim..
10da kahvaltımı yaptım..
saat 12,2, 4, ve 6da olmak üzere 4 kase içtim ...

ecrin 29
nasılsın canım...

iyi sayilir simdi canim son 1haftada benim basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistir cumartesi hafif kahve lekelenmem vardi pazarda kanla birlikte geldi biraz esim acil hastaneye goturdu ve orada sansima prof nobetciymis son adet tarihini sordu ve ona gore 7haftalik hamile olman lazim dedi ultrasonda bakti ve bisorun var gorunen sey 3 haftalik gibi dedi ve kan aldilar eger bebekse bile problem var kurtaj yapilmasi lazim gelebilir deyip yatis verdiler kizimi emziriyorum diye kizimida yanima verdiler ve kan sonucu cikti doktor geldi hamile olma imkanin yok dedi hcg0.1cikmis ama her ihtimale karsin bu gece hastanede geciriceksin yarin tekrar kan alicaz ve ultrason yapilcak dedi sabaha kadar kuzum her 15 20 dakikada bi uyandi cok huzursuz oldu halada devam ediyo huzursuzlugu uykuya gecemiyo biturlu ve bu sabah tekrar kan alindi ve ondada 0.1 cikti ve ultrasonda bakildi ondada gordukleri seyin benim kist oldugunu anladilar ve aksam 5gibi hastaneden ciktik esime diyorum kendi kadin dogumcumdan sikayetci olcam diye oda onunda sucu yok bisey gordu bebek zannetti diyo kan aldi laboratuara gonderdi diyo ilk kez kendim test yapmadan kadina gittim ondada bir suru eziyet cektim benim cektigim onemli degilde kizim cok fena oldu hep okadin yuzunden diyorum ve sinirleniyorum doktor 7 haftadir regli olmadigim icin daha cok ve sancili olmasinin normal oldugunu soyledi ve gercekten dedigi gibi oluyoda sonuc itibariyle hamile degilim

a.s canim
aaaa nezaman canım ben sana hep miyaaaaaaav derim döveyim bir ben kendimi
oyy kiyamam dövmee
canim bak bi istersen http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
iyigeceler canim

aaaaa
nasıl doktormuş o ya
hamilesin diyor hamile değilmişsin
hey allahım ya....

hamile değilsin yani .... kist ne oldu peki alacaklar mı çok geçmiş olsun canım umarım önemli birşey dğildir.
ya ne yazacağımıda bilemedim ki:26:çok geçmiş olsun bebeğinle hastanede çok zor olmuştur
bak ne hale geldim.

ben spor yapmaya gidiyom kızlar gelemezsem şimdiden iyi geceleeeeer...

gecmis olsun canim ya
baktım zaten canım neden ki?:44:

canim obezler ayda 2 kez yapabilir yaziyo ondan dedim hani hi zarari olmasin sonra

sanada canim ay yani nasil üsenmiyorsun bu saatte spor yapmaya ya
ben deminden beri wc ye gidicem bi kaldiramadim totoyo

sorma ya sinirlerim tepemde cektiklerim yuzunden benim kizim zaten kucuk suan ve korunuyoduk bide esime bile kizdim oda kac kere dedi mumkun degil aslinda nasil hamile kalirsin deyip durdu

off canım ya
kızınla da perişan olmuşsunuz..
kist nasıl bişeymiş?
geçmş olsun...

benim de uykum geldi sabah erken kalka çam okumam gereken dersim var saat 6.20 de kalkıyorum çocukları kaldırıyorum yemek hazırlıyorum onlar okula gidince eşimde çıkıyorum dersime çalışıyorum saat 9 da çıkıp 11 de eve giriyorum iyi geceler size

yok canim ya alma felan yok benim kist regli oldukca kendinden patliyo ve gunum gecince o yine orda gozukmus tabi benim doktorda onu bebek sanmis iyi huylu kist benimki benimle yasiyo ben regli oldukca gidiyo ve hastanedeki doktor 7 haftaya kadar gecikmenin normal oldugunu soyledi zaten emzirdigim icinde olabilirmis gecikme bunu benim doktor nasil bilmiyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…