70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay dünde yaspasta yedim yedim ama cok pisman oldum artik bende yemiycem yemem isallah

ben de pişman oluyorum da yerken o kadar mutlu oluyorum kiiii
eskiden hızlı hızlı yerdim nasıl olsa tadını çıkarana kadar yiyebilirdim.. artık ince bir dilimi nasıl ballandıra ballandıra yiyorum bi daha yiyemeyeceğim için

5 dakikalik tatli icin kac gün ugrasiyoruz geri yakacaz onu diye bosver yemeyelim zayif olmanin duygusu bütün tatlilardan daha tatli ne güzel söylüyorum icaat e gelince foss

5 dakikalik tatli icin kac gün ugrasiyoruz geri yakacaz onu diye bosver yemeyelim zayif olmanin duygusu bütün tatlilardan daha tatli ne güzel söylüyorum icaat e gelince foss

insan görünce dayanamıyor:18::18::18:
icraate geçirebilir miyiz bilmiyoruumm

ben cizelgeyi degistircem degistircem unutuyorum bi degistirip geleyim

bu arada kardesim beni face inden silmis ama benden birsey ister

selam kızlar...nasılsınız??
geçmişe takıldım gelemedim bir türlüüü.
suzicim benim oğluşumunda ismi kaan 6 yaşında sünnetini seneye düşünüyorum kısmetse..
ecrincim sanada çok geçmiş olsun cnm..demekki hayırlısı böyleymiş..
bende yürüyüş bandında saat 21:30 da 40 dk yürüdüm. 3 km.dietime dikkat edemiyorum illaki kaçamaklar oluyor bari sporla onları eriteyim demii...

ben cizelgeyi degistircem degistircem unutuyorum bi degistirip geleyim

bu arada kardesim beni face inden silmis ama benden birsey ister

gizlediği bişeyler vardır
beni de abim eklemiyo faceine.. kaç kere istek gönderdim yok.. ne gerek varmış
sevgilisini de biliyorz daha neyini saklıyorsa

artik dayancaz napalim yaz a cicler giymek istiyorsak sIkacaz disimizi :18:

cizelge olmuyor :26:

ben en başından beri çizelge yapamadım kaç kere denedim gösterdiğiniz şekilde de yaptım ama en sonunda sürekli başka yerlere geldi buraya kopyalayabileceğim bir şey çıkarmadı ben de vazgeçtim artık...

ay ne güzel bi tesadüf bende bekleyeyim canim sagol ya bebekken yaptiracakdim yada biraz beklerim artik
gizlediği bişeyler vardır
beni de abim eklemiyo faceine.. kaç kere istek gönderdim yok.. ne gerek varmış
sevgilisini de biliyorz daha neyini saklıyorsa

kesin ondandir gicik iste benden de birsey gizlemesdin ama gecen kizlan foto cekinmis bende anneme dedim kiz a bir bak diye ondan sinir oldu kesin ama kendide anlatiyor :95:

kizlar inglizcem yok benim bu nedemek New: Waist loss tracking.

ama ben herhafta yapiyordum 7 aydan beri :26: sanada yardim edeyim diycemde benimkide degismiyo
bende kaçıyom kızlar yarın görüşmek üzere..[B][/B]
iyi geceler canimcim :92:

ingilizcem ii olsa da yardım edebilsem keşke :) ama sanırım ulaşmak istediğin kilo olabilir..

75ten 73e inmistim ama haftasonu annemin yaptigi su boreklerine dayanamadim katil su borekleri.. niye bu kadar iradesizim?? ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…