ay dünde yaspasta yedim yedim ama cok pisman oldumartik bende yemiycem yemem isallah
ben de pişman oluyorum da yerken o kadar mutlu oluyorum kiiii
eskiden hızlı hızlı yerdim nasıl olsa tadını çıkarana kadar yiyebilirdim.. artık ince bir dilimi nasıl ballandıra ballandıra yiyorum bi daha yiyemeyeceğim için
5 dakikalik tatli icin kac gün ugrasiyoruz geri yakacaz onu diye bosver yemeyelim zayif olmanin duygusu bütün tatlilardan daha tatline güzel söylüyorum icaat e gelince foss
insan görünce dayanamıyor:18::18::18:
icraate geçirebilir miyiz bilmiyoruumm
ben cizelgeyi degistircem degistircem unutuyorum bi degistirip geleyim
bu arada kardesim beni face inden silmisama benden birsey ister
artik dayancaz napalimyaz a cicler giymek istiyorsak sIkacaz disimizi :18:
cizelge olmuyor :26:
bende kaçıyom kızlar yarın görüşmek üzere..[B][/B]
ay ne güzel bi tesadüfselam kızlar...nasılsınız??
geçmişe takıldım gelemedim bir türlüüü.
suzicim benim oğluşumunda ismi kaan 6 yaşında sünnetini seneye düşünüyorum kısmetse..
ecrincim sanada çok geçmiş olsun cnm..demekki hayırlısı böyleymiş..
bende yürüyüş bandında saat 21:30 da 40 dk yürüdüm. 3 km.dietime dikkat edemiyorum illaki kaçamaklar oluyor bari sporla onları eriteyim demii...
gizlediği bişeyler vardır
beni de abim eklemiyo faceine.. kaç kere istek gönderdim yok.. ne gerek varmış
sevgilisini de biliyorz daha neyini saklıyorsa
ama ben herhafta yapiyordum 7 aydan beri :26: sanada yardim edeyim diycemde benimkide degismiyoben en başından beri çizelge yapamadım kaç kere denedim gösterdiğiniz şekilde de yaptım ama en sonunda sürekli başka yerlere geldi buraya kopyalayabileceğim bir şey çıkarmadıben de vazgeçtim artık...
iyi geceler canimcim :92:bende kaçıyom kızlar yarın görüşmek üzere..[B][/B]
ay ne güzel bi tesadüfbende bekleyeyim canim sagol ya bebekken yaptiracakdim yada biraz beklerim artik
kesin ondandir gicik istebenden de birsey gizlemesdin ama gecen kizlan foto cekinmis bende anneme dedim kiz a bir bak diye ondan sinir oldu kesin ama kendide anlatiyor :95:
kizlar inglizcem yok benim bu nedemek New: Waist loss tracking.
becerdiminat ettim ya nerde hata yaptim bilemedim sanada yardim edeyimmi canim
ii olur valla :) 73 kilo ile başladım şimdiiii 69.6 (bugün gördüm)
ve 60 olmak istiyorum :) yapabilir misiin??
boyun kac canim :26:
haftasonu bende cok kacamak yaptim ama son pismanlik fayda etmiyor canim75ten 73e inmistim ama haftasonu annemin yaptigi su boreklerine dayanamadimkatil su borekleri.. niye bu kadar iradesizim?? ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?