benim de uykum geldi sabah erken kalka çam okumam gereken dersim var saat 6.20 de kalkıyorum çocukları kaldırıyorum yemek hazırlıyorum onlar okula gidince eşimde çıkıyorum dersime çalışıyorum saat 9 da çıkıp 11 de eve giriyorum iyi geceler size
off canım ya
kızınla da perişan olmuşsunuz..
kist nasıl bişeymiş?
geçmş olsun...
he kendimi obez olarak düşündüm demek:111:
kesin sonuç almak için 2 gün yapayım diyordum
bi de hoşuma gitti
canim benim kist turkiyedeyken benim ordaki doktorumda demisti iyi huylu oldugunu regli oldukca kendinden patladigini simdi benim regli gecikince oyine buyumus orda benim burdaki doktorda onu bebek sanmis
sorma ya sinirlerim tepemde cektiklerim yuzunden benim kizim zaten kucuk suan ve korunuyoduk bide esime bile kizdim oda kac kere dedi mumkun degil aslinda nasil hamile kalirsin deyip durdu
bende yarinmi yapsam ki :44:
yap ama bozmayacaksan..
çünkü bozarsan okdar emeğin boşa gider
ya da dur bekle ben sabah tartılayım
iyi bi sonuç olursa ona göre yaparsın
bak kendimi denek yaptım senin için:86:
sagol canim sen ps demissin ben dunden beri ona saydiklarimi yazsam banlanirim okadar diyeyim sen anla
hııı anladım neyse ki iyi huyluymuş
ama doktora pes ciddennn
geçmiş olsun canım
kizlar herkese iyi geceler cok yorgunum benim icin onemlisiniz sizede durumumu bildireyim dedim herkes allaha emanet olsun
kizlar herkese iyi geceler cok yorgunum benim icin onemlisiniz sizede durumumu bildireyim dedim herkes allaha emanet olsun
evet daha çok çeşit vardı ama ben bunlarla kurtardım kendimiama şimdi güne gidip de yememek olmazdı :)
ben evde olduğum halde ince bi dilim tiramisu yedim yaa ama dün akşam canım çok istemişti tutmuştum kendimi gündüz yerim diye :26::26:
umarım acıkmazsın geç yatıyorsun çünkü
bugün yediklerim
kalkınca sirkeli su
kahvaltıda: 1 haşlanmış yumurta. 1 domates, bitki çayı
ara: ince bir dilim tiramisu:26: ve 1 çay bardağı light süt (pucca sen demiştin ya tatlıyla süt :))
ara: 2-3 kaşık yoğurt, 2 kaşık kadar müsli, 1 bebe bisküvisi:26:
akşam: yarım tabak çorba, 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, fırında patatesli tavuktan biraz tattım, bir lokma da ekmek
akşamı bu sefer öncekilere göre daha geç yedim gece acıkmam inşallah sadece bitki çayı ve su içmeyi düşünüyorum
çeşit çoktu bukadar yedim yememyide düşündüm ama annemin ısrarlarına dayanamadımÇok iyi tebrik ederim.. Açıkçası daha fazla kaçırırsın diye tahmin ediyordum günde. Hele ben orda olaydım şu mutfakta baş köşeye oturan arkadaşın tam yanında sen o zaman görseydin gün börekleri çörekleri nasıl yeniyor..bu akşam epey bir yürüyüş yapayım ben. Bu arada kısmet olrusa bugün spora başlıyorum. Ben apartmanda oturuyorum eşim sabah erkenden veya geç saatte yürüyüş bandını açarsam komşuların rahatsız olduğunu söylüyor. acaba sizde de böyle bir sorun var mı? Yoksam kocamın sabotajına mı maruz kalıyorum. Çünkü bana yürüyüş bandı fazla ses çıkarmıyor gibi geliyor.
salatalık koydunmu sen? bende yarın yapsam diyordum ama salatalık yok onsuz yapsam nasıl olur acaba?Selam kızlarrrr
detoksumu 1 tane mercimek köftesi kaçamağıyla tamamladım
tabi bol su ve bitki çayları da içtim...
ben öyle bir şikayet almadım komşumada sordum hattaHadi ama yürüyüş bandını apartmanda kullanıpta gürültü şikayeti alan var mı? nolur cevap.
benim menümü neden yorumlamadıngüzel canım ama akşam sadece salata az
yanında çorba olsa daha iyi olur
kayısı çayından olabilir motor mevzusu
zor yetiştim diyo ya aman dikkat
iyi ozamanbari seninki bozulmasin :86:
karakedimnapiyon nörüyon dukan nasil gidiyo
kizlar cocugu yikiyacam suyu saldim dolsun banyosu diye ara ara bakarim aklima geldibi keresinde tugbayla biz lafa daldik suyu tasirmisdim evi su basmisdin
bi yandanda tavuk yapiyorum oglis e
oglisi olan kizlar benim oglan daha sünnet olmadi kac yasinda iyidir simdi kücük diye biraz bekleyeyim diyorum 4.5 yasinda :26:
pipim aciyor dedide aklima geldi sorayim dedim
iyi sayilir simdi canim son 1haftada benim basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistir cumartesi hafif kahve lekelenmem vardi pazarda kanla birlikte geldi biraz esim acil hastaneye goturdu ve orada sansima prof nobetciymis son adet tarihini sordu ve ona gore 7haftalik hamile olman lazim dedi ultrasonda bakti ve bisorun var gorunen sey 3 haftalik gibi dedi ve kan aldilar eger bebekse bile problem var kurtaj yapilmasi lazim gelebilir deyip yatis verdiler kizimi emziriyorum diye kizimida yanima verdiler ve kan sonucu cikti doktor geldi hamile olma imkanin yok dedi hcg0.1cikmis ama her ihtimale karsin bu gece hastanede geciriceksin yarin tekrar kan alicaz ve ultrason yapilcak dedi sabaha kadar kuzum her 15 20 dakikada bi uyandi cok huzursuz oldu halada devam ediyo huzursuzlugu uykuya gecemiyo biturlu ve bu sabah tekrar kan alindi ve ondada 0.1 cikti ve ultrasonda bakildi ondada gordukleri seyin benim kist oldugunu anladilar ve aksam 5gibi hastaneden ciktik esime diyorum kendi kadin dogumcumdan sikayetci olcam diye oda onunda sucu yok bisey gordu bebek zannetti diyo kan aldi laboratuara gonderdi diyo ilk kez kendim test yapmadan kadina gittim ondada bir suru eziyet cektim benim cektigim onemli degilde kizim cok fena oldu hep okadin yuzunden diyorum ve sinirleniyorum doktor 7 haftadir regli olmadigim icin daha cok ve sancili olmasinin normal oldugunu soyledi ve gercekten dedigi gibi oluyoda sonuc itibariyle hamile degilim
salatalık koydunmu sen? bende yarın yapsam diyordum ama salatalık yok onsuz yapsam nasıl olur acaba?
benim menümü neden yorumlamadınküstüm amaaaaaaa
evet daha çok çeşit vardı ama ben bunlarla kurtardım kendimi
ben normal haliylede severek yedim canım..
benim yediklerimi hiç yazamam bütün topiktekiler toplanır kovalar beni..
sirkeyi bikaç kez içtim yani işe yarıyacak kdr değil..yayıyo diye rivayetler var..
sandoloz sakızınıda hiç duymadım..
he bazen böyle zorunlu temizlik iyi oluyo..
benim banyoda kirlendi.ben demi su taşırsm acep..
canim benim oglan iki dil büyüdügü icin zorluk cekiyordun oyunlu ders günde yarim saat oturuyoruz bi yardim yeri buldum ondanda nil i gönderdiler öyle tanisdik her hafta sali bulusuyoruz o bana bütün haftanin derslerini anlatip veriyor okulda zorluk cekmesin diye bulusduk mu da malum konu zayiflamaya geliyorinşallah canım yıllardır erteleyip duruyoruz sonra hamilelkte oğlan olduğunu öğrenince biraz daha bekliyelim dedik naspse bu sene inşallah..
bazı arkadaşlarda var 3-4 yaşında sünnet ettiren sen bilirsin canım ..
ne dersi ki..
bizimkilere kimse gelip niye ders vermiyi..
tamam canım sen işlerinihallet..
kızlar size iyi geceler uykum geldi..
öpüldünüz..
ay bu doktor kadin da ne bicim mis yaiyi sayilir simdi canim son 1haftada benim basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistir cumartesi hafif kahve lekelenmem vardi pazarda kanla birlikte geldi biraz esim acil hastaneye goturdu ve orada sansima prof nobetciymis son adet tarihini sordu ve ona gore 7haftalik hamile olman lazim dedi ultrasonda bakti ve bisorun var gorunen sey 3 haftalik gibi dedi ve kan aldilar eger bebekse bile problem var kurtaj yapilmasi lazim gelebilir deyip yatis verdiler kizimi emziriyorum diye kizimida yanima verdiler ve kan sonucu cikti doktor geldi hamile olma imkanin yok dedi hcg0.1cikmis ama her ihtimale karsin bu gece hastanede geciriceksin yarin tekrar kan alicaz ve ultrason yapilcak dedi sabaha kadar kuzum her 15 20 dakikada bi uyandi cok huzursuz oldu halada devam ediyo huzursuzlugu uykuya gecemiyo biturlu ve bu sabah tekrar kan alindi ve ondada 0.1 cikti ve ultrasonda bakildi ondada gordukleri seyin benim kist oldugunu anladilar ve aksam 5gibi hastaneden ciktik esime diyorum kendi kadin dogumcumdan sikayetci olcam diye oda onunda sucu yok bisey gordu bebek zannetti diyo kan aldi laboratuara gonderdi diyo ilk kez kendim test yapmadan kadina gittim ondada bir suru eziyet cektim benim cektigim onemli degilde kizim cok fena oldu hep okadin yuzunden diyorum ve sinirleniyorum doktor 7 haftadir regli olmadigim icin daha cok ve sancili olmasinin normal oldugunu soyledi ve gercekten dedigi gibi oluyoda sonuc itibariyle hamile degilim
iyi geceler karakedicik :80:hamile değilsin yani .... kist ne oldu peki alacaklar mı çok geçmiş olsun canım umarım önemli birşey dğildir.
ya ne yazacağımıda bilemedim ki:26:çok geçmiş olsun bebeğinle hastanede çok zor olmuştur
bak ne hale geldim.
ben spor yapmaya gidiyom kızlar gelemezsem şimdiden iyi geceleeeeer...
iyi geceler canim :92:benim de uykum geldi sabah erken kalka çam okumam gereken dersim var saat 6.20 de kalkıyorum çocukları kaldırıyorum yemek hazırlıyorum onlar okula gidince eşimde çıkıyorum dersime çalışıyorum saat 9 da çıkıp 11 de eve giriyorum iyi geceler size
bende merak ettim simcik yarini :86:yap ama bozmayacaksan..
çünkü bozarsan okdar emeğin boşa gider
ya da dur bekle ben sabah tartılayım
iyi bi sonuç olursa ona göre yaparsın
bak kendimi denek yaptım senin için:86:
sende canim iyi geceler sIkma artik caninikizlar herkese iyi geceler cok yorgunum benim icin onemlisiniz sizede durumumu bildireyim dedim herkes allaha emanet olsun
tesekkür ederim canim bilgiler icin
evet daha çok çeşit vardı ama ben bunlarla kurtardım kendimi
çeşit çoktu bukadar yedim yememyide düşündüm ama annemin ısrarlarına dayanamadım
ben alt komşuma sordum ses geliyormu dedim ama gelmediğini söyledi gerçi çocuk odasında benim koşu bandım ve orayı onlar kullanmıyor yinede bilmiyorum
salatalık koydunmu sen? bende yarın yapsam diyordum ama salatalık yok onsuz yapsam nasıl olur acaba?
ben öyle bir şikayet almadım komşumada sordum hatta
benim menümü neden yorumlamadınküstüm amaaaaaaa
suzicim 3-6 yaş arası riskli bir dönem hem ilgileri genital bölgede hemde anneye düşkünlük oluşup hemcinsini babayı rakip olarak gördüğü için , psikolojide anneye cinsel yönden çocuğun ilgi duyduğunu rakibi olan babanında bu ilgiyi anlayıp ona zarar vereceği şeklinde açıklanıyor valla freud ustanın yalancısıyım ben bilmem o bilir
iyi geceler canim :80:iyi geceler kızlar, yarın görüşmek üzere...
sanada iyi geceler tatlim :92:iyi geceler herkese
kaçtımmmmm
ay dünde yaspasta yedim yedim ama cok pisman oldumşimdiye kadar dayandım bakalım bundan sonra da yemem inşallah :) bu gece geç yatamam zaten sabah okula gitmem lazım
ii çok yememişsin ama cidden ben olsam hepsinden tatmıştım herhaldehele bu sıralar tatlıları çok özlüyorum eve gidince annem tatlı yapmasa bari ben bir taneyle de kalamam sevdiğim bir şey olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?