70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ders :44::44:

sanada iyi geceler canim

off canım ya
kızınla da perişan olmuşsunuz..
kist nasıl bişeymiş?
geçmş olsun...

canim benim kist turkiyedeyken benim ordaki doktorumda demisti iyi huylu oldugunu regli oldukca kendinden patladigini simdi benim regli gecikince oyine buyumus orda benim burdaki doktorda onu bebek sanmis

kızlar biraz geç oldu ama yine de menümü yazim:
Sabah
yarım yumurta
1 dilim kepek ekmeği
biraz peynir
2 zeytin
1 bardak limonlu çay

Ara
2 kuru kayısı

Öğlen
haşlama ıspanak
1 küçük kase yoğurt
1 kase çorba
2 dili kepek ekmeği

Akşam
menemen(çoook az)
1 kaşık yoğurt
1 tavuk kanadı
1 dilim kepek ekmeği

Ara
2 mandalina

Ek olarak
1,5 litre su içtim
30 dk koşu yaptım
bitki çayı içcektim ama unuttum :26:

Yarın okula gitcem sabah 5:30 da kalkmam lazım herkese iyi geceler...

canim benim kist turkiyedeyken benim ordaki doktorumda demisti iyi huylu oldugunu regli oldukca kendinden patladigini simdi benim regli gecikince oyine buyumus orda benim burdaki doktorda onu bebek sanmis

hııı anladım neyse ki iyi huyluymuş
ama doktora pes ciddennn

kizlar herkese iyi geceler cok yorgunum benim icin onemlisiniz sizede durumumu bildireyim dedim herkes allaha emanet olsun

ama şimdi güne gidip de yememek olmazdı :)
ben evde olduğum halde ince bi dilim tiramisu yedim yaa ama dün akşam canım çok istemişti tutmuştum kendimi gündüz yerim diye :26::26:
evet daha çok çeşit vardı ama ben bunlarla kurtardım kendimi

umarım acıkmazsın geç yatıyorsun çünkü
çeşit çoktu bukadar yedim yememyide düşündüm ama annemin ısrarlarına dayanamadım
ben alt komşuma sordum ses geliyormu dedim ama gelmediğini söyledi gerçi çocuk odasında benim koşu bandım ve orayı onlar kullanmıyor yinede bilmiyorum
Selam kızlarrrr
detoksumu 1 tane mercimek köftesi kaçamağıyla tamamladım
tabi bol su ve bitki çayları da içtim...
salatalık koydunmu sen? bende yarın yapsam diyordum ama salatalık yok onsuz yapsam nasıl olur acaba?

Hadi ama yürüyüş bandını apartmanda kullanıpta gürültü şikayeti alan var mı? nolur cevap.
ben öyle bir şikayet almadım komşumada sordum hatta

güzel canım ama akşam sadece salata az
yanında çorba olsa daha iyi olur
kayısı çayından olabilir motor mevzusu
zor yetiştim diyo ya aman dikkat
benim menümü neden yorumlamadın küstüm amaaaaaaa

suzicim 3-6 yaş arası riskli bir dönem hem ilgileri genital bölgede hemde anneye düşkünlük oluşup hemcinsini babayı rakip olarak gördüğü için , psikolojide anneye cinsel yönden çocuğun ilgi duyduğunu rakibi olan babanında bu ilgiyi anlayıp ona zarar vereceği şeklinde açıklanıyor valla freud ustanın yalancısıyım ben bilmem o bilir

üzüldüm yaşadıklarına, karnında bir bebek olduğunu sanırken yalan olduğunu öğreniyorsun hemde hastane köşelerinde kızınla sıkıntı çekiyorsun zordur eminim

Son düzenleme:

evet daha çok çeşit vardı ama ben bunlarla kurtardım kendimi

umarım acıkmazsın geç yatıyorsun çünkü

şimdiye kadar dayandım bakalım bundan sonra da yemem inşallah :) bu gece geç yatamam zaten sabah okula gitmem lazım
ii çok yememişsin ama cidden ben olsam hepsinden tatmıştım herhalde hele bu sıralar tatlıları çok özlüyorum eve gidince annem tatlı yapmasa bari ben bir taneyle de kalamam sevdiğim bir şey olursa

canim benim oglan iki dil büyüdügü icin zorluk cekiyordun oyunlu ders günde yarim saat oturuyoruz bi yardim yeri buldum ondanda nil i gönderdiler öyle tanisdik her hafta sali bulusuyoruz o bana bütün haftanin derslerini anlatip veriyor okulda zorluk cekmesin diye bulusduk mu da malum konu zayiflamaya geliyor bende buraya gel dedim
ay evdeyken ne rahatdin ne cabuk aksam gece oldu bende oturdum gene :111:

kızlar size iyi geceler uykum geldi..
öpüldünüz..
iyi geceler canim :80:
ay bu doktor kadin da ne bicim mis ya gecmis olsun canim benim
iyi geceler karakedicik :80:
iyi geceler canim :92:
yap ama bozmayacaksan..
çünkü bozarsan okdar emeğin boşa gider
ya da dur bekle ben sabah tartılayım
iyi bi sonuç olursa ona göre yaparsın
bak kendimi denek yaptım senin için:86:
bende merak ettim simcik yarini :86:
kizlar herkese iyi geceler cok yorgunum benim icin onemlisiniz sizede durumumu bildireyim dedim herkes allaha emanet olsun
sende canim iyi geceler sIkma artik canini
tesekkür ederim canim bilgiler icin bu ara kiyamam zaten cok korkar bekleyelim zerrada freud de öyle diyorsa
iyi geceler kızlar, yarın görüşmek üzere...
iyi geceler canim :80:
iyi geceler herkese
kaçtımmmmm
sanada iyi geceler tatlim :92:
ay dünde yaspasta yedim yedim ama cok pisman oldum artik bende yemiycem yemem isallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…