gaz sisligimi bilmiyorumki canim ya:26: baska bisey degildir insallah bendeki
ya bende de o şişlik devamlı oluyo balım ya ne etcez bu gaz sorununu ben çözemedim gitti
Çok geçmiş olsun.. üzme kendini ama umarım ki önemli bir şey yoktur
selam şekerler...
al işte bir mağdurda benim...
kızlar ben bu işi beceremedim gitti yaw..bu akşam yine cozuttum.kocişte bikaç günlüğüne yokk.moralim sıfırın altında yaniii.kendimi resmen yemeye verdim..spor yapasımda yok..şaşudum atık napıcam ben
üstelik benimkisi alenen söylüyo ama ben okadan alışmışımki onun konuşmalarına bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyo.
o istediği için değil kendim istediğim için yapmalıyım fakat bi türlü yapamıyorum..
acaba evde olduğum içinmi olmuyor anlamadım gitti..havalarda kötü dışarı çıkıp iki yürümek iyi geliyodu..
anlaşılan yarın sabah bana plates yolu gözüktü..:26::26::26:
öğrencimiydin öğretmenmi canım?kızlarr özledim sizi ama napim okullar kapanana kadar böyle bugünkü menümü yazıp kaçıcam yineee
(06.30) spor +elma sirkeli su
sabah:1 dilim kızarmış uno denge 1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı pekmez domates salatalık yeşil çay
ara 1 kuru incir
öğle 5 kaşık ıspanak +2 kaşık yoğurt ve salata ve yemekten yaklaşık yarım saat sonra yeşil çay
ara 4 adet petibör bisküvi yeşil çay
akşam: 2 kaşık pilav 2 kaşık yoğurt 4-5 kaşık bezelye ve salata
bugünde kaçamak yapmadımmm kızlarr suyumuda içtim ztn sanırım içtiğim yeşil çaylar bile yeter günlük su tüketimim için neysee
ilerleyen saatlerdede tahmine 21.30 gibi bi avuç çekirdeğim var ama yermiyim bilmiyorum çünkü başlarsam duramaya bilirim onun yerine kuru üzüm yiyedebilirimm haberiniz olsunn tartıda bozulmuştu bugün geldi açıkçası hafta sonu kaç kilo aldım bilmiyorum bugn 2 hafta önce tartıldığım kilodaydım sanırım bu iyi bişi en azından aldıklarımı vermişim ee tabi bide gün ortasında tartıldım oda ayrı bi konu asıl sonuç yarın sabah belli olcak canlarım......HEPİNİZİ ÇOK ÇOOOK ÖPTÜM
akşam menün süpermi özellikle rus salatası bayılırımmmmmmmselam kızlarrr
menümmmm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
2 gün kurusu
öğlen
1 kase tavuk çorbası
1 tabak brokoli salatası
ara
2 ceviz
akşam
2 tane kızarmış tavuk fileto
2 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık rus salatası
2 kaşık kırmızı biber salatası
2 kaşık havuç salatası
1 ince dilim tiramisu
1 bardak light cola
akşam olan oldu sevgililer günü münasebetiyle
zaten bahane ararız bu tarz özel(!) günlere:111::86:
bende yaptım bugün, ama kaçamaklarım olduben iki günü bitirdim çok şükür. yarın sabah tartılacam. hevesim kırılmasın diye bugün tartılmadım. ama çok zorlandım özelliklede dün.
rezene iyi geliyor canım, ben okulda içtim bugün rahatlattı
ya bende de o şişlik devamlı oluyo balım ya ne etcez bu gaz sorununu ben çözemedim gitti
aramızda kalırsan bozmazsın hoşgeldin öncelikleher sene yaza 1 ay kala keşke kışın başlasaydım diyete deyip umutsuzca zayıflamaya çalışan biri olan ben,bu yıl özellikle de 9 aylık bebeği olan tombik bir anne olarak yazı geçirmek istemediğimden 3 hafta önce 80 kiloyken başladım diyete.şu an 74.600e indim.ama 2 gündür çok fazla tatlı yedim.diyeti bozmaktan korkuyorum.yardım ediiiiinnnn.......
yemeklerden önce 2 bardak su içmi dedi yani? hayat suyun hatırlatmasındada öyle diyor kalan suyuda yudum yudum için diyorBurda takılırsan yardımcı oluruz ama bi selam verip kaçıcaksan yapabileceğimiz birşey yok maalesef.
Bende soğuk su içiyorum yaz kış.
Diğer türlü içemiyorum.
Ben dr a günde 2.5 - 3 litre su içiyorum dedim.
Yemeklerden önce 2 bardak su içmen önemli benim için dedi.:26:
65 olmuşsun ozaman sabah aç karnına daha az çıkarsınBu akşam sevdicekle görüştüm geldim.
Akşam tartıldım (yemekten önce ) 67 kilo çıktım. :26:
Bu arada annem de dün ayran detoksunu yapmıştı.
O da monarosa gibi 300 gram vermiş.
Bilginiz olsun.
Bide annem bugün ameliyat oldu babam götürdü falan neyse.
Babam hastaneden broşür almış.
Ben odaya geçiyorum dedim.
Diyo ki dur bak sana ne aldım ne o dedim.
Hastaneden diyetisyenin broşürünü kapmış
Baya güldüm
Benim diyetisyene gittiğimi bilmiyorda
Hıı sağolasın dedim
canım dukan mesela sıcak değil aksine soğuk su tüketin diyor. soğuk suyu vücut sindirmek için önce ısıtıyormuş ve hali ile kalori yakıyormuş. tabii sabah aç karnına değilnrmalde içeceğiniz su soğuk olsun diyo. ben ona uyup soğuk içiyorum devamlı .
soğuk su işi daha mantıklı vücudun yakmak için enerji harcaması aklıma yattı, bende soğuk içerim zatiiikızlar aslında soğuk su zayıflamaya daha çok yardımcı oluyomuş..çünkü vücut
soğuk suyu yakmak için daha çok enerji harcıyomuş..ılık su muhabbeti yalan oldu yani..
sağlık bakanlığının 70 soruda beslenmesini okuyun..googleye yazın: sağlık bakanlığı 70 soru
hemen geliyo..faydalı bilgiler var..
mesela hiçbir sebzenin yağ yakıcı özelliğ yok gibi.yani lahana çorbasında fos çıkıyo bu durumda..
Hatun diyetisyene başladı.
Şimdide yüzündeki bi kaç yağ bezesini aldırdı.
Estetik harikası diye dalga geçiyorum şimdi
Sağol canım yatmaya gitti yarın söylerim artık.
Ağrısı var doğal olarak yarına geçer inş..
Akşam ablamlar annem falan yemek yiyoruz.
Pilav da yapmışlar ( babam pilav ya da makarnasız akşam yemeği yemez ) babam diyo bi tek ben mi yicem.
Hatunlar olarak hepimiz recimdeyiz
bende okulda tutuyorum kendimi habire yiyorlar hocam ye diye ısrar ediyorlar ama yemiyorum, ayrı bir havam oluyor kendimce, ama evde ısrar eden yok ben yiyorum :26::26:Selam kızlar menümü yazıyoruummm
Sabah
bir poğaça
şekersiz çay
Öğle
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
Ara
3 eti form bisküvi
Akşam
1 kase çorba
1 yemek kaşığı pilav yanında biraz nohut
Brokoli salatası
1 dilim kepek ekmeği
Yemekten sonra teyzemler pasta yapıp getirmişler ama yemedim kendimi zor da olsa tuttum. pastayı bitirdiler şimdi rahatım kızlar ama insan yemeyince kendiyle bi gurur duyuyor o duygu anlatılmaz yaşanır tavsiye ederim hepinize
seninde adını öğrenmiş olduk
adaşmışız
ben de aylin
anladım tabi nasıl uygun oluyorsa senin için..
gayet azimli gördüm seni
inşallah ulaşacaksın istediğin kiloya
bugün erkencisin... iyi geceler...neyse ben çıkaym kızlar.. hepinize ii geceleerr
kabızlık için hangi çayı içiyorsun, bende kabızlık yok ama çok iyi çalışmıyor yinedeBitkilerin faydaları su götürmez bi gerçek.
20 kiloya yakın verdim en büyük desteğim bitki çayları.
Kronik kabızım ben 2 günde 1 falan form çayı içiyorum.
Yağ yakıcı bitkilerin çayları var 7 otlu çay gibi.
Bunu içip bide günde 2-2.5 litre su içersen yağ yakımı kolay oluyor.
Vücutta yakılan yağlar idrar yoluyla dışarı atılıyor.
Eğer bi faydası olmasa doktorlarda önermezdi.
Ben faydası olduguna inanıyorum.:26:
öğlen bisküvi yemişsin,akşam kısır sonrada dengelemeye çalışmışsın ama 8 geç bence akşam içinarkadaşlar bu gün yediklerimi yazayım
sabah kalkınca 1 çk ballı ve limonlu ılık su
9.30 kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
domates,salatalık
14.30 öğle
1 paket limonlu eti form
1 bardak şekersiz çay
17.00
6 y.k kısır orta yağlı
18.00
1 kase tavuklu şehriye çorbası
20.00
yağsız salata 2 tabak
ama acıktım meyve yesemm mi bilmiyorum birazdan da yatarım. bu arada benim birkaç sorum olacak (malum yeniyim)
1)ben pztsi başladım cumadan cumaya mı tartılıyosunuz bende mi cuma tartılı yazıcam
2)kilo çizelgesi nasıl hazırlanıyor
3)ayran detoksu nasıl yapılıyor
4)6 ay gibi süredir yasmin d kontrol hapı kullanıyorum bu zaman içerisinde 7 kg aldım. dr kilo yapmaz demişti. acaba bu nedenlemi kilo aldım? ilacı bıraksamm mı
:44::44::44::44:]sabah 2çatal omlet 1çatal peynir 1cay kaşığı bal yarim uno ekmek
Ara bir kivi
Öğlen bir kuşbasili pide kola salata
Ara bir avuç leblebi
Akşam salata
Ara biraz çerez
Su yok spor var
s.a. kizlar
menümü yazayiiim
sabah
2dil. ekmek
1 yumurta
1 ince dil.peynir
öglen
brokoli sapi(kizlar soyup yiyorum ...ay görün insan ac kalinca cer cöp ne bulursa yiyiyo )
1 kase light yogurt
3 kasik mantar kavurma
1dil.ekmek
ara
2 büyük fincan light sütlü 1 kasik sekerli süzme kahve
ara
büyük bardak light kefir
aksam
cok kücük parca sebzeli lazanya
1 kase haslanmis brokoli
1 kase light yogurt
ara
2 büyük fincan ihlamur
1 kuru kayisi
1 ceviz
eee ne diyonuz :26:
bence iyi ama aralarda hep sıvı tüketmişsin akşamki arayı gün içinde yesen daha iyi sanki, brokoli sapını bende yiyorum seviyorumda bol limonlu hmmmmmmmmm gaz sancısı nasıl oldu rezene çayı iç ben içtim düzeldi yürüyemiyordum baskı yapıyordu kasıklarıma
canım benim boyum 156.yaşım 35 iki çocuğum var..ev hanımıyım ama seneye falan iş bulursam çalışmayı düşünüyorum ev bana göre hiçç değil..boyun kaç?? abartılacak bi kiloda değilsin aslında..benim eşimde söylüyo ve bana çok fena dokundu bende hırs yaptım iyice..
dar paça pantolon giymek isityorum( iyice saldım kendimi ama toparlıcam.önce kafada bitir.diyet lafını çıkar beyninden,zayıflıcam deyince gerçekten az yiyosun..hafiflicem de, her anlamda hafifliceksin, beyin,beden,..kilo resmne mutsuzluk hormonu gibi bişey salgılıyo..ben sürekli mutsuzum mesela (
akşam menün süpermi özellikle rus salatası bayılırımmmmmmm
seninde adını öğrenmiş olduk
s.a. kizlar
menümü yazayiiim
sabah
2dil. ekmek
1 yumurta
1 ince dil.peynir
öglen
brokoli sapi(kizlar soyup yiyorum ...ay görün insan ac kalinca cer cöp ne bulursa yiyiyo )
1 kase light yogurt
3 kasik mantar kavurma
1dil.ekmek
ara
2 büyük fincan light sütlü 1 kasik sekerli süzme kahve
ara
büyük bardak light kefir
aksam
cok kücük parca sebzeli lazanya
1 kase haslanmis brokoli
1 kase light yogurt
ara
2 büyük fincan ihlamur
1 kuru kayisi
1 ceviz
eee ne diyonuz :26:
geçmiş olsun canımm..daha önceden kist durumu falan olmuşmuydu bide reglin biteli kaç gün oldu...aralard sadece sivi tüketmek dogru degilmi yani canim :44:
ya anlamadimki gazmi neyin nesi acayip sisiyorum inan görsen 7 aylik hamile gibiyim reglim bitti ama hala lekede geliyo acaba kist felanmi diye korktum canim ya
ihlamur ictim 2 büyük fincan
evet süperdi uzun zamandır böyle yememiştim
evet öyle oldu
Güzel canım
afiyet olsun...
bana gayet faydası olduayran detoksu yapan paçiler tuvalete çıkmanıza faydası oldumu? bağırsakları çalıştırdımı yada idrar söktürdümü, nasıl verdiriyor acep kiloyu bende hiçbideğişiklik olmadıda, sabah görcez kiloda değişiklik varmı :44::44::44:
bana gayet faydası oldu
çok çıktım tuvalete ki normal de kabızlık sorunum var..
ama tartıda pek bişey değişmedi o ayrı mesele:86:
geçmiş olsun canımm..daha önceden kist durumu falan olmuşmuydu bide reglin biteli kaç gün oldu...
tuvalete çıktığın halde gitmediyse ben artıda olurum kesin hepsi duruyor içimde
hatunlarrrrr ne yapıyorsunuz
ses seda yokkk
hatunlarrrrr ne yapıyorsunuz
ses seda yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?