70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yaa benim adet dönemlerim de hem iştahım açılıyor hemde çok uyma ihtiyacı duyuyorum sizde de öylemi kendimi tutamıyorum obur oluyorum resmen bir de bu ay ilk defa çok gecikmem oldu iyice dengem şartı yani vücudum şiş biraz önce sökülüp sabahları erken kalkarak hareketli olmak istiyorum kusura bakmayın kendimi henüz diyete çok veremedim ama inşallah bir kaç güne size ayak uydurabilirim

canım bir sorunu yanıtlayam kaçam. dkonnrol ilaçları evet kiloyu etkiliyo. ben 1 aydır bıraktım kullanacaksan myralon mu ne mor kutulu eczacı bilir onu önerebilirim onun etkisi hormonlarda az.

ben acık spor yapıp yatcam kızlar gelemezsem iyi geceleeeeeeeeer[/QUOTE]

teşekkürler sana ii geceler. belki bu ay kullanmam ilaç tam karar veremedim.dediğin ilacı eczaneye sorarım

Son düzenleme:

boyun kaç?? abartılacak bi kiloda değilsin aslında..benim eşimde söylüyo ve bana çok fena dokundu bende hırs yaptım iyice..
dar paça pantolon giymek isityorum( iyice saldım kendimi ama toparlıcam.önce kafada bitir.diyet lafını çıkar beyninden,zayıflıcam deyince gerçekten az yiyosun..hafiflicem de, her anlamda hafifliceksin, beyin,beden,..kilo resmne mutsuzluk hormonu gibi bişey salgılıyo..ben sürekli mutsuzum mesela(

öğrencimiydin öğretmenmi canım?

akşam menün süpermi özellikle rus salatası bayılırımmmmmmm
ben iki günü bitirdim çok şükür. yarın sabah tartılacam. hevesim kırılmasın diye bugün tartılmadım. ama çok zorlandım özelliklede dün.
bende yaptım bugün, ama kaçamaklarım oldu

ya bende de o şişlik devamlı oluyo balım ya ne etcez bu gaz sorununu ben çözemedim gitti
rezene iyi geliyor canım, ben okulda içtim bugün rahatlattı
aramızda kalırsan bozmazsın hoşgeldin öncelikle
yemeklerden önce 2 bardak su içmi dedi yani? hayat suyun hatırlatmasındada öyle diyor kalan suyuda yudum yudum için diyor

65 olmuşsun ozaman sabah aç karnına daha az çıkarsın

soğuk su işi daha mantıklı vücudun yakmak için enerji harcaması aklıma yattı, bende soğuk içerim zatiii

bende okulda tutuyorum kendimi habire yiyorlar hocam ye diye ısrar ediyorlar ama yemiyorum, ayrı bir havam oluyor kendimce, ama evde ısrar eden yok ben yiyorum :26::26:

adaşmışız
ben de aylin
anladım tabi nasıl uygun oluyorsa senin için..
gayet azimli gördüm seni
inşallah ulaşacaksın istediğin kiloya
seninde adını öğrenmiş olduk
neyse ben çıkaym kızlar.. hepinize ii geceleerr
bugün erkencisin... iyi geceler...
kabızlık için hangi çayı içiyorsun, bende kabızlık yok ama çok iyi çalışmıyor yinede
öğlen bisküvi yemişsin,akşam kısır sonrada dengelemeye çalışmışsın ama 8 geç bence akşam için
cuma trtılırsın ama listeye ilk haftadan giremezsin listenin altında ismin çıkar ayran detoksunu ben yaptım bugün 1,5-2 litre suya mercimek bulgur nohut ve salatalık karıştırılıp içiliyor bakalım vermişmiyim yarın görcez d.k hapınıda bilmiyorum ben hiç kullanmadım önerilmiyorda ayrıca
sabah 2çatal omlet 1çatal peynir 1cay kaşığı bal yarim uno ekmek
Ara bir kivi
Öğlen bir kuşbasili pide kola salata
Ara bir avuç leblebi
Akşam salata
Ara biraz çerez
Su yok spor var
:44::44::44::44:]
su neden yok

Son düzenleme:
s.a. kizlar

menümü yazayiiim

sabah
2dil. ekmek
1 yumurta
1 ince dil.peynir

öglen
brokoli sapi (kizlar soyup yiyorum ...ay görün insan ac kalinca cer cöp ne bulursa yiyiyo )
1 kase light yogurt
3 kasik mantar kavurma
1dil.ekmek

ara
2 büyük fincan light sütlü 1 kasik sekerli süzme kahve

ara
büyük bardak light kefir

aksam
cok kücük parca sebzeli lazanya
1 kase haslanmis brokoli
1 kase light yogurt

ara
2 büyük fincan ihlamur
1 kuru kayisi
1 ceviz

eee ne diyonuz :26:

bence iyi ama aralarda hep sıvı tüketmişsin akşamki arayı gün içinde yesen daha iyi sanki, brokoli sapını bende yiyorum seviyorumda bol limonlu hmmmmmmmmm gaz sancısı nasıl oldu rezene çayı iç ben içtim düzeldi yürüyemiyordum baskı yapıyordu kasıklarıma

aralard sadece sivi tüketmek dogru degilmi yani canim :44:

ya anlamadimki gazmi neyin nesi acayip sisiyorum inan görsen 7 aylik hamile gibiyim reglim bitti ama hala lekede geliyo acaba kist felanmi diye korktum canim ya
ihlamur ictim 2 büyük fincan

canım benim boyum 156.yaşım 35 iki çocuğum var..ev hanımıyım ama seneye falan iş bulursam çalışmayı düşünüyorum ev bana göre hiçç değil..
senin boyun kaçtı ne iş yapıyorsun???

akşam menün süpermi özellikle rus salatası bayılırımmmmmmm

evet süperdi uzun zamandır böyle yememiştim
seninde adını öğrenmiş olduk

evet öyle oldu
Güzel canım
afiyet olsun...

ayran detoksu yapan paçiler tuvalete çıkmanıza faydası oldumu? bağırsakları çalıştırdımı yada idrar söktürdümü, nasıl verdiriyor acep kiloyu bende hiçbideğişiklik olmadıda, sabah görcez kiloda değişiklik varmı :44::44::44:

geçmiş olsun canımm..daha önceden kist durumu falan olmuşmuydu bide reglin biteli kaç gün oldu...

bana gayet faydası oldu
çok çıktım tuvalete ki normal de kabızlık sorunum var..
ama tartıda pek bişey değişmedi o ayrı mesele:86:

geçmiş olsun canımm..daha önceden kist durumu falan olmuşmuydu bide reglin biteli kaç gün oldu...

sagol canim
ahh canim kist olmadi ama bu konud cok dertliyim
3 4 gün lekelenme oluyor bende sonra reglim oluyor 4 5 gün kadr sonra yine 3 4 gün leke 10 12 gün sürüyo

ama bu ay ilk defa regl den 2 hafta kadar sonra leke oldu :26:
reglim ayin 1 inden 6 sina kadar leke oldu 6 sinda tam geldi 11 inde bitti dedim ama hala leke var

hatunlarrrrr ne yapıyorsunuz
ses seda yokkk

söyliyimmi ne yaptigimi kendimle konusuyorum

-aciktin ama
-olsun yemicem bisey
-ama bir pirinc patlagi yesen yada 1 aktivia
-bilmemki olurmu:26:
-olur olur ay hele aksam sofradaki o taze ekmek ne güzel kokuyodu birazda kaldi aslinda
-hayiirr bütün gün ne güzeldi bozma simdi yaa
-iyi aktivia ye bari
-bilmemki yesemmi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…