70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bu durumda kesinlikle bi doktora gitmeni öneririm.
ama randevunda çok geç... başka bi doktor araştırıp gitme ihtimalin yokmu????

geçmiş olsun dilekciiim annene

vay beee hepiciiniz diyettemisinizz maşallahhh

bence sustur içindekini kandırıyooooo seni bu saatte aktiviamı yenir bence su iç ya
t

Son düzenleme:

bırak hiçbirini yeme 2 bardak su iç gecer açlık iç sesinde kapar çenesiniiii

ben facede takılıyorum aradada buraya bakıyorum normalde tam tersi olur ama bugün topik sessiz
ivet sessizlik hakim bugünnn:26:
he balgaymaqqq ye şimdi
okadar güzel dediğim menün boşa gitsin
bütün gün tut kendini şimdi ye

canım bu durumda kesinlikle bi doktora gitmeni öneririm.
ama randevunda çok geç... başka bi doktor araştırıp gitme ihtimalin yokmu????

canim en son gittigimde dr.um bitkisel bir ilac verdi önce bununla deneyelim dedi olmazsa hormon tedavisi dedi .
aslinda ben bebek istiyorum hemde cooooook ama olmuyo ilaci denedim olmadi simdi hormon tedavisine baslicagiz dua edin ne olur bakalim bi gideyim ne olucak Allahim nasip etsin insallahh nerde varsa banada ...

bence sustur içindekini kandırıyooooo seni bu saatte aktiviamı yenir bence su iç ya
t

bırak hiçbirini yeme 2 bardak su iç gecer açlık iç sesinde kapar çenesiniiii

ivet sessizlik hakim bugünnn:26:

he balgaymaqqq ye şimdi
okadar güzel dediğim menün boşa gitsin
bütün gün tut kendini şimdi ye

hih aldi agzinin payini oturdu tükürük yutuyo simdi kendileri

ahh inşallah canım ulaşırsın isteğine.
13 yaşında kızın var ohh şimdi bi de bebiş olsa ne güzel olur

ben 3 sene falan düşünmüyorum bebek 26 yaşında istiyorum inşallah
ama bende bile korku var ya istediğim zamanda olmazsa diye:26:
bisürü zaman kaybı olur bizim için.
ben de bi ara gideceğim doktor kontrolüne
gebeliğe engel bi durumum var mı yok mu öğrenmek istiyorum
varsa da erkenden tedaviye başlarız...

kıslaarr hayden ben çıkıyprumm spor zamanıııı

jillian ablaylaa level 2 ye start veriyorum bu gecee

haydeeeeeeeeeee
hop tek hop tek oynayalımm
coştur coştur coştur..

çastırı çastırı çastırı tey tey tey

yaşasın yemek yimek:26::26::26::26::26::26:

insallahh canim insallah

önceden okadar degildi ama artik cok üzüyo bu durum beni cünkü kizim kocaman oldu yapayalniz büyüdü
cok istedim ama olmadi sanki son umutlarimi tüketiyorum gibi bir his var icimde ...
ben kackere gittim dr.a bisey yok diyo bu dr.um yeni aslinda oda pek bi sorun olmadigini söylüyor ama bakalim artik ..
hakkimizda hayirlisi canim ...

sorun olup olmadigini anlamak öyle kolay olmuyo yani hersey normalkende olamiyabiliyo malesef nasip herhalde ne diyeyim seninde hakkinda hayirlisi canim

canım öncelikle inşaallah başarırsın. Ben de senin gibi yeni katılanlardan biriyim. seni belki çok iyi anlayamam çünkü ben ne evliyim ne de çocuğum var ama ben de çocukluktan beri hep kiloluydum ve çoook şey duydum çoook incindim. Ve söyledikleri hiçbir zaman ben de etkisini yitirmedi. Sadece ne kadar incindiğimi zamanla daha iyi saklar oldum. Zayıf olmak artık bana hayal gibi geliyodu yani öyle yerleşmiş içime değiştiremiyodum. Sonra yine herzamanki diyet denemelerimden birini yaparken bu siteyi gördüm bu topiği gördüm ve resmen aşık oldum çünkü tam bana göreydi benim gibi nekadar çok insan varmış dedim ama buna rağmen benim hayal ettiğimden bile fazla kilo verebilmişleer onu gördüm.:119: eğer görmeseydim eminim diğer diyet deneelerim gimi hüsraaaan olcaktım
ve sonrası zaten belli. topiği falan resmen hatmettim . Yani uzun lafın kısası bırakma canım hiçbirzaman . hayatta hiçbirşey imkansız değildir Zor belki ama imkansız bundan bir ay önce deselerdi ki 3 haftada 7 kilo verceksin diye ona gülmezdim bile çünkü muhtemelen deli olduğunu düşünürdüm
Bu arada ben günde 30 dk koşu bandında koşuyorum(bel fıtığım olmasına rağmen) artı sabah ve akşam ender saraçın önerdiği 10 incelten hareketi uyguluyorum zaten başka bişeye vaktim olmuyo çünkü okuyorum sabah 6 da çıkıyorum akşam altıda geliyorum bir de bölümüm çok çalışmayı gerektiriyo bu yüzden zaten topiğe de sık sık uğrayamıyorum ancak geçmişi okumaya ve menümü yazmaya vaktim oluyo. Ama kalbim sizinle inşaallah zayıflarsın da kocan peşinden hep böööle bakar Çekici bulmuyomuş peeehhh sen de ona söle bende senin çekiciliğinden ölüp bitmiyorum demi (bana noluyosa adamı tanımıyom etmiyom sölediğim laflara bak) :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…