alemsin sen yaaa, allah gönlüne göre versin, hayırlı olanı nasip etsin
amiin kizlar amiiniii ediooo yutkunsun dursunnn
canımcımm Allahh sanada isteyen herkesede bebek nasib etsin en kısa zamnda inşallaahhh
kıslaarr hayden ben çıkıyprumm spor zamanıııı
jillian ablaylaa level 2 ye start veriyorum bu gecee
noluyo yahu ne güzel horon, halay, üçyüz beşyüz gidiyodukhaydeeeeeeeeeee
hop tek hop tek oynayalımm
coştur coştur coştur..
çastırı çastırı çastırı tey tey tey
yaşasın yemek yimek:26::26::26::26::26::26:
stres yapmamak lazım canıminsallahh canim insallah
önceden okadar degildi ama artik cok üzüyo bu durum beni cünkü kizim kocaman oldu yapayalniz büyüdü
cok istedim ama olmadi sanki son umutlarimi tüketiyorum gibi bir his var icimde ...
ben kackere gittim dr.a bisey yok diyo bu dr.um yeni aslinda oda pek bi sorun olmadigini söylüyor ama bakalim artik ..
hakkimizda hayirlisi canim ...
sorun olup olmadigini anlamak öyle kolay olmuyo yani hersey normalkende olamiyabiliyo malesefnasip herhalde ne diyeyim seninde hakkinda hayirlisi canim
noluyo yahu ne güzel horon, halay, üçyüz beşyüz gidiyoduk
yemekk nerden çıktııııı
stres yapmamak lazım canım
stres bu hamilelik konusunda çok etkiliyor
oluruna bırak çok takmamaya çalış
hepimiz için hayırlısı olsun allah gönlümüze göre versin
sorma özellikle bacaklar varya çok acıyo oynarken.yarım saat horon çeksek bi gecede incecik oluruz valla
her yeri oynar insanın:86:
peki rahatsızlığın neymiş.neden böyle oluyoki bendede olmuştu bi zamanlar lekelenme ama ardından dış gebelik çıktı ve son anda farkettiğimde acilliktim.hemen ameliyata aldılar..ölümden döndüm..canim en son gittigimde dr.um bitkisel bir ilac verdi önce bununla deneyelim dedi olmazsa hormon tedavisi dedi .
aslinda ben bebek istiyorumhemde cooooook ama olmuyo ilaci denedim olmadi simdi hormon tedavisine baslicagiz dua edin ne olur bakalim bi gideyim ne olucak Allahim nasip etsin insallahh nerde varsa banada ...
kıslaarr hayden ben çıkıyprumm spor zamanıııı
jillian ablaylaa level 2 ye start veriyorum bu gecee
eeeee sporla sahip oldu o vücuda biz yatıyoz sonra totmuz büyük diyoz, biz büyütürken o küçültüyor baaak
bu saatte spor valla tebrik ederim
bir de bende olsa şu spor yapma azmi
eşinle ilgili bişeydir belki 35 yaştan sonra sıkıntı oluyormuş erkekler içininsallahh canim insallah
önceden okadar degildi ama artik cok üzüyo bu durum beni cünkü kizim kocaman oldu yapayalniz büyüdü
cok istedim ama olmadi sanki son umutlarimi tüketiyorum gibi bir his var icimde ...
ben kackere gittim dr.a bisey yok diyo bu dr.um yeni aslinda oda pek bi sorun olmadigini söylüyor ama bakalim artik ..
hakkimizda hayirlisi canim ...
sorun olup olmadigini anlamak öyle kolay olmuyo yani hersey normalkende olamiyabiliyo malesefnasip herhalde ne diyeyim seninde hakkinda hayirlisi canim
amiin kizlar amiin
ya masallah vallahibende bi casaret kalksamda wc ye gitsem iyi olcek emme ooff zor isim ya
neee dis gebelikmi nasil yaa sendedemi sislik oldu :18:
sorma özellikle bacaklar varya çok acıyo oynarken.
peki rahatsızlığın neymiş.neden böyle oluyoki bendede olmuştu bi zamanlar lekelenme ama ardından dış gebelik çıktı ve son anda farkettiğimde acilliktim.hemen ameliyata aldılar..ölümden döndüm..
sende ihmal ettirme her ne olursa olsun düzgün bir tedavi gör sonra bebeğinde olur inşallah..
kızın istiyomu kardeş acaba??
eeeee sporla sahip oldu o vücuda biz yatıyoz sonra totmuz büyük diyoz, biz büyütürken o küçültüyor baaak
eşinle ilgili bişeydir belki 35 yaştan sonra sıkıntı oluyormuş erkekler için
ay aynen bende, wcye gitmeye üşeniyorum meloji spora gidiyor utansakmı halimizden neee
evet canım ya evde olmak fena halde moral bozucu bir şey
selam şekerler...
al işte bir mağdurda benim...
kızlar ben bu işi beceremedim gitti yaw..bu akşam yine cozuttum.kocişte bikaç günlüğüne yokk.moralim sıfırın altında yaniii.kendimi resmen yemeye verdim..spor yapasımda yok..şaşudum atık napıcam ben
üstelik benimkisi alenen söylüyo ama ben okadan alışmışımki onun konuşmalarına bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyo.
o istediği için değil kendim istediğim için yapmalıyım fakat bi türlü yapamıyorum..
acaba evde olduğum içinmi olmuyor anlamadım gitti..havalarda kötü dışarı çıkıp iki yürümek iyi geliyodu..
anlaşılan yarın sabah bana plates yolu gözüktü..:26::26::26:
bugün erkencisin... iyi geceler...
senin beni anlamanı bekliyemem naylincim..noluyo yahu ne güzel horon, halay, üçyüz beşyüz gidiyoduk
yemekk nerden çıktııııı
B]
senin beni anlamanı bekliyemem naylincim..
anla işte aklım fikrim nerde bir türlü aklımdan çıkartamadığım tek şey yemek yimek
kizlar cikiyorum iyigeceler
ruweyda cevabini yarin okucam canim lütfen detayli yazarmisin :18:
amiin kizlar amiin
ya masallah vallahibende bi casaret kalksamda wc ye gitsem iyi olcek emme ooff zor isim ya
eşinle ilgili bişeydir belki 35 yaştan sonra sıkıntı oluyormuş erkekler için
ay aynen bende, wcye gitmeye üşeniyorum meloji spora gidiyor utansakmı halimizden neee
bu saatte spor valla tebrik ederim
bir de bende olsa şu spor yapma azmi
3 gündür dogru dürüst bişiy yedim sayılmaz 2 lt ye yakın su içiyorum, ve bügünlerde sürekli evde olmama ragmen temizlik yapıyorum çok hareketten sayılmaz.. ben zayıflıyabilecekmiyim yaa. iştahım kapandı zaten ama hemen olmuyor dimi, regli haftam olmasına ragmen ii tutuyorum kendimi,
tabiside nöyle noldu Naylincimm...neden yahuu benim de aklım fikrim yemek yimek olmasa
bu topicte ne işim varrrr
adımı da öğrenmiş hemennnn:86:
canım gece 2 defa cevap yazdım ama bu hain kk bana tuzak yaptı göndermedi..bende uzun uzadıya yazmaktan vazgeçtim..sana tavsiyem ihmal etme bir an önce dr git tedavini ol.basit sanıp ertelediğimiz sorunlar ilerde başımıza daha büyük sorunlar açabiliyo sonra..kizlar cikiyorum iyigeceler
ruweyda cevabini yarin okucam canim lütfen detayli yazarmisin :18:
tşk ederim kara pisimmm gell tutunn bizeeee sürünnn istediini yappp
tşk ederim ablacıım evt abla spor yapıyorumm geçenlerde bırakmıştım vücudum salmıştı kendini
ama geri başladım yine toparladım şükürrr spor çok etkili kesinlikleee
63 le hamile kalmıştım oraya kdrı hamilelikti 58 e kdr olan bölüm daha öncesinden
canım evet normal doğum yaptım vede spor yapıyorum onların etkisi sanırım bide kilo verince hemen belli etmio
önce kilonun vücuda oturması lasım sonrasında belli oluo 1 ay önce verdiin kilo 1 ay sonra belli oluyoo
ne güzel sürpriz olmuş...kıslaarrr bugün bahsettiğim paltoyu dün eşimede sölemiştimmmm
modeli fln ablam biliyoduu onunla gitmişler almışlarrr
ayy sevgililer günü hediyesi şaapmışşş çok sevindirik oldummm ihihih
merakla bekliyoruz canım..ben iki günü bitirdim çok şükür. yarın sabah tartılacam. hevesim kırılmasın diye bugün tartılmadım. ama çok zorlandım özelliklede dün.
ayran detoksu kk yazarsan topik var bakarsın ayrıntılı yazıyo..arkadaşlar bu gün yediklerimi yazayım
sabah kalkınca 1 çk ballı ve limonlu ılık su
9.30 kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
domates,salatalık
14.30 öğle
1 paket limonlu eti form
1 bardak şekersiz çay
17.00
6 y.k kısır orta yağlı
18.00
1 kase tavuklu şehriye çorbası
20.00
yağsız salata 2 tabak
ama acıktım meyve yesemm mi bilmiyorum birazdan da yatarım. bu arada benim birkaç sorum olacak (malum yeniyim)
1)ben pztsi başladım cumadan cumaya mı tartılıyosunuz bende mi cuma tartılı yazıcam
2)kilo çizelgesi nasıl hazırlanıyor
3)ayran detoksu nasıl yapılıyor
4)6 ay gibi süredir yasmin d kontrol hapı kullanıyorum bu zaman içerisinde 7 kg aldım. dr kilo yapmaz demişti. acaba bu nedenlemi kilo aldım? ilacı bıraksamm mı
burdaki kısçelerin hepsinde oluyor merak etme..kızlar yaa benim adet dönemlerim de hem iştahım açılıyor hemde çok uyma ihtiyacı duyuyorum sizde de öylemi kendimi tutamıyorum obur oluyorum resmen bir de bu ay ilk defa çok gecikmem oldu iyice dengem şartı yani vücudum şiş biraz önce sökülüp sabahları erken kalkarak hareketli olmak istiyorum kusura bakmayın kendimi henüz diyete çok veremedim ama inşallah bir kaç güne size ayak uydurabilirim
s.a. kizlar
menümü yazayiiim
sabah
2dil. ekmek
1 yumurta
1 ince dil.peynir
öglen
brokoli sapi(kizlar soyup yiyorum ...ay görün insan ac kalinca cer cöp ne bulursa yiyiyo )
1 kase light yogurt
3 kasik mantar kavurma
1dil.ekmek
ara
2 büyük fincan light sütlü 1 kasik sekerli süzme kahve
ara
büyük bardak light kefir
aksam
cok kücük parca sebzeli lazanya
1 kase haslanmis brokoli
1 kase light yogurt
ara
2 büyük fincan ihlamur
1 kuru kayisi
1 ceviz
eee ne diyonuz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?