70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alemsin sen yaaa, allah gönlüne göre versin, hayırlı olanı nasip etsin

iii ediooo yutkunsun dursunnn

canımcımm Allahh sanada isteyen herkesede bebek nasib etsin en kısa zamnda inşallaahhh
amiin kizlar amiin
kıslaarr hayden ben çıkıyprumm spor zamanıııı

jillian ablaylaa level 2 ye start veriyorum bu gecee

ya masallah vallahi bende bi casaret kalksamda wc ye gitsem iyi olcek emme ooff zor isim ya

noluyo yahu ne güzel horon, halay, üçyüz beşyüz gidiyoduk
yemekk nerden çıktııııı
stres yapmamak lazım canım
stres bu hamilelik konusunda çok etkiliyor
oluruna bırak çok takmamaya çalış
hepimiz için hayırlısı olsun allah gönlümüze göre versin

Son düzenleme:
yarım saat horon çeksek bi gecede incecik oluruz valla
her yeri oynar insanın:86:
sorma özellikle bacaklar varya çok acıyo oynarken.

peki rahatsızlığın neymiş.neden böyle oluyoki bendede olmuştu bi zamanlar lekelenme ama ardından dış gebelik çıktı ve son anda farkettiğimde acilliktim.hemen ameliyata aldılar..ölümden döndüm..
sende ihmal ettirme her ne olursa olsun düzgün bir tedavi gör sonra bebeğinde olur inşallah..
kızın istiyomu kardeş acaba??

kıslaarr hayden ben çıkıyprumm spor zamanıııı

jillian ablaylaa level 2 ye start veriyorum bu gecee

bu saatte spor valla tebrik ederim
bir de bende olsa şu spor yapma azmi
eeeee sporla sahip oldu o vücuda biz yatıyoz sonra totmuz büyük diyoz, biz büyütürken o küçültüyor baaak
eşinle ilgili bişeydir belki 35 yaştan sonra sıkıntı oluyormuş erkekler için

amiin kizlar amiin

ya masallah vallahi bende bi casaret kalksamda wc ye gitsem iyi olcek emme ooff zor isim ya

ay aynen bende, wcye gitmeye üşeniyorum meloji spora gidiyor utansakmı halimizden neee

neee dis gebelikmi nasil yaa sendedemi sislik oldu :18:

yok canim esimde gitti dr. a
yok ya niye utanalimki bizim tototlar kiymetli erir diye korkuyoz ondan ne yapariz sonra

evet canım ya evde olmak fena halde moral bozucu bir şey ( ben de evde durunca kendimi sürekli buzdolabını açmış buluyorum ve çok bunalıyorum evde.. her gün çık bi yarım saat dolan en azından ii gelir.. bazen hızlı yürü yürüyüş yapmış ol canın istemezse çarşıda gez filan ama illa ki evden dışarı çıkmak gerekiyor..

bugün erkencisin... iyi geceler...

aslında erkenci değilim de işte biraz ders çalışayım diye çıktım çalıştım sıkıldım geldim yine :)) cuma günü sınavda ne yapcam bilemem tabii

senin beni anlamanı bekliyemem naylincim..
anla işte aklım fikrim nerde bir türlü aklımdan çıkartamadığım tek şey yemek yimek

neden yahuu benim de aklım fikrim yemek yimek olmasa
bu topicte ne işim varrrr
adımı da öğrenmiş hemennnn:86:

kizlar cikiyorum iyigeceler

ruweyda cevabini yarin okucam canim lütfen detayli yazarmisin :18:

canım kanamanla birlikte alt karın ağrısı da yapıyor dış gebelik. eğer ağrıların da varsa en yakın zamanda bi görün bence. ama dış gebelik olduğunu sanmıyorum çünkü adet döneminin ortasındasın diye okudum yanlış anlamadıysam? yumurtlama dönemindesin yani. bu dönemde de küçük bi miktar kan gelebiliyor bazı kişilerden. ama bir süre devam ettiyse kist için kontrole gitmelisin. inşallah bir sorun çıkmaz tabii Allah korusun..

amiin kizlar amiin

bu saatte spor valla tebrik ederim
bir de bende olsa şu spor yapma azmi

kısllaarr sporumu ytaptım geldimmm ammaa 2. levell pek bi zormuşşş öldüm terdennn

kıslarr ben jillian yapıorm ve 35 dk sürüooo bende üşeniyorum ama yarım saatt ölesine takılsam hemen geçicek

spor yapayım öyle geçösin diye girişiyorum tavsye ederim bu şekil düşününce oluyooo

indirin jillian ı deneyin valla etkisini 1 haftada görürsünüz eminimm 3 haftam kaldı

hem ölçü alıcam hem tartılıcam o zmna kdr hiç biri yokkk

3 gündür dogru dürüst bişiy yedim sayılmaz 2 lt ye yakın su içiyorum, ve bügünlerde sürekli evde olmama ragmen temizlik yapıyorum çok hareketten sayılmaz.. ben zayıflıyabilecekmiyim yaa. iştahım kapandı zaten ama hemen olmuyor dimi, regli haftam olmasına ragmen ii tutuyorum kendimi,

canım doğru düzgün bir şey yemeden zayıflamak sağlıklı bir zayıflama olmaz ama... yani benim yemek listelerim de çok güzel olmuyor ama önceki sayfalara bakıp arkadaşlarınkine göre kendine bir liste yapabilirsin.

kizlar cikiyorum iyigeceler

ruweyda cevabini yarin okucam canim lütfen detayli yazarmisin :18:
canım gece 2 defa cevap yazdım ama bu hain kk bana tuzak yaptı göndermedi..bende uzun uzadıya yazmaktan vazgeçtim..sana tavsiyem ihmal etme bir an önce dr git tedavini ol.basit sanıp ertelediğimiz sorunlar ilerde başımıza daha büyük sorunlar açabiliyo sonra..

günaydın hatunlar...
hepinize güzel bir gün diliyorum....

Günaydın Şekerler..........
yine topiği ilk ben açtım..
ve yine dumanlı ve kasvetli bir havadan merhaba diyorum..
unutmayalımki havalar nasıl olursa olsun bbizim havamız güzel olsun.diyelim ve başlayalım yeni bir güne....

evet ya spor yapmak lazım ..ama bu konuda çok tembelim..bi başlasam gerisi gelcekte..
havanın iyi olup yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum bahane işte..

kıslaarrr bugün bahsettiğim paltoyu dün eşimede sölemiştimmmm

modeli fln ablam biliyoduu onunla gitmişler almışlarrr

ayy sevgililer günü hediyesi şaapmışşş çok sevindirik oldummm ihihih
ne güzel sürpriz olmuş...
ben iki günü bitirdim çok şükür. yarın sabah tartılacam. hevesim kırılmasın diye bugün tartılmadım. ama çok zorlandım özelliklede dün.
merakla bekliyoruz canım..
ama sakın benim gibi sonrasında cozutma..hala artılardayım..
60 uçtu kuş oldu...
ayran detoksu kk yazarsan topik var bakarsın ayrıntılı yazıyo..
bende 3 aydır kullanıyorum..kullandıktan sonra 6 kg verdim..
su tutucu etkisi hafif iştah açıcı etkisi var ama 7 kg çok fazla..
ve kullanabileceğin en hafif doğ. kont. ilacı yas.min..
burdaki kısçelerin hepsinde oluyor merak etme..
ben de olmazdı benide kendilerine benzettiler...

ay o sapları brokoli lahana k. bahar.kızımla ikimizde çok severiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…