70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun.

Günaydın şeker.
Sabah olmamış bide yemekten önce yediğin 1 yerli muz ve 4 çilek fazla olmuş

Günaydın kısçe
SAĞOL FISTIK ..DOYDUM GELDİM..
annen mi ameliyat oldu..atlamışım heralde..geçmiş olsun..

gny canım...
ben de artılardayım maalesef ama çok yaedim biliyom neden olduğunu..
bende mesaini 9-6 diye bliyodum da 6 da hala online olunca merak ettim niye gitmedin diye..
ben çalışırken 5-6 dak önce çıkardım 5 arabasına yetişim diye..
ilçede çalışıyodum ..

geçmişler olsun kuzuna...
belki çıkarınca rahatlar tekrarlamaz inşallah...
benim de bazen aklımdan geçer ne zamandır şu olmadı iyi bari derim dememe kalmaz o şey olur..
aklından bile geçirmicen kötü şeyleri yani..
eeee detoksun noldu...

ben çıkıyorum kızlar..
markete gidicem kahvaltılık kalmamış...

cok gecmıs olsun canım üşütmüş demek kı bende bsıey demeye göreyım hemen olur gecen esıme dedım ne zamnadır bend eucuk cıkmıyo bak hamılelıkten once kullandıgım ılac sayesınde dedım ertesı gune ucukla uyandım

canım bızde oyle deıl kart okutuyrouz en fazla 2-3 dk once cıkabılırsın yanı yoksa dırek sısteme gırıyor mazeret ıznı yazmak durumun da kalıyosun cok sıkı burası anlıycagın

kolay gelsın eksık hıc bıtmez zaten ozellıklede bogaz olunca

evt hiç bitmiyor ..önceden eşim alırdı veya gider beraber toplu alırdık..
kuru gidalar toplu iyi oluyoda diğerlerini fazla alınca bozuluyo yazık atıyordum..
bide eşim de kredi kartı olunca hesabını bilmiyo..
arabasının deposunu fuulledi kartı aldım bu ay..yoksa heray 3000 lira kredi kartı yazık değilmi emeklere..
bide evin kredisi var..
izindeyken hep cepten yedik ama onunda dibi göründü..dikkat etmek lazım..
market yakın 5 dak.lık...
ne lazımsa ben çıkıp alıyorum işte...

sütçüde gelmedi ..onu bekliyorum gelsede markete gitsem artık..

aboooo napıyonuz kız 3000 lıra mı
benım esım 1000 gelınce moralı bozuluyo napcaz dıye bızımde var ev kredısı o da 1000 lıra
her ay bı ekstra masraf cıkıyo araba cok masraf hakkaten ama bızım elımz ayagımız cocuk olunca zaten hergun arabayla gdııp gelıyoz mecbur
allah yardım etsın valla hepımıze ve gecımı zor 2 kısı calısıyoz dısardan bakınca herkese gore bır elın yaga bır elın balda mısalı gelde bız esor ne bedeller ödüyoz sıkıntı cekıyoz

arcak81 canım valla doyuyom az yemiyomki dün yarım litre süt 5-4 kaşık yoğurt yedim miktarları çok yani köftede 200 gr kadar sırf etdi hani :)

her ay öyle oluyor ya..nası oluyor bende anlamadım..
ama sorun eşim dediğim gibi pek hesabını bilmez..
kartı geçen ayın ortasında aldım ..
bu ay 2000 tl le kurtardık...
3-5 derken gidiyo..sonra ödeyemeyince başka kredi çekiyo birikip te onu ödeyemeyince en son zeynepbanka uğruyo işini hallediyo..
bu 13 yıldır böyle..
kaç kere kredi k. nı yaktım sakladım olmadı yenisi geliyor..
şimdi tek çalışıyor inşallah anlar biraz..kartı artık vermicem..
bu ay diyo yine evi bu ay sen ödersin diye..
kıyıda 3*5 kuruşum vardı..2. el bi araba hayali kuruyordum o da gidiyo işte..
hf sonu istanbula gitti..
giderken kartıda götürüyo kartı alırsan bu ay ödemem dedim bıraktı mecburen..
cebinde parası var..ona göre harcasın..
yoksa lüzumlu lüzumsuz herşeyi alır..

ay zerra canım bizimde kredi kartı 2000 den aşağı gelmez 1200 de kredi arabanın. bıktım bu savrukluktan . elinden alsamda kredi kartını eksi hesaptan yiyo sonuç aynı oluyo.

karı koca çalışınca dışardan güzel görünüyo iki maaş diye ama zor işt e kadının çalışması..
kendimizden çok ödün veriyoruz .beyler daha rahat..
ama ne kdr gelir varsa o kdr gidiyo..
bizde biraz gazla gidiyo oayrı..:44::44:

benimkide canının istediğini o ay alır hiç ertelemez. ya gitti 750 tl ye saz aldı sanki sanatçı olacak. arabaya durmadan şunu bunu yaptırır öldürecek beni biz ikinci arabayı aldık maksat kredi ödesinde birşeylerimiz olsun ben zorla aldırdım. ama 2 araba olmasına rağmen ben diğerini işe gelirken kullanamıyom çünkü yakıt gideride mahvetti bizi. ne etcez bu kocaları bilmem ki

ay zerra canım bizimde kredi kartı 2000 den aşağı gelmez 1200 de kredi arabanın. bıktım bu savrukluktan . elinden alsamda kredi kartını eksi hesaptan yiyo sonuç aynı oluyo.

sizinde çokmuş canım..
bizde yine 3 çocuk var..siz ne ediyonuz öyle...

valla erkeğin savruk olnması çok zor...

Geçmiş olsun canım, üzülme üşütmüştür.

ay kız aynen ya eve temizlikçi bile tutamıyom. 2 ayda bir anca çağırıyom kadını parasızlıktan. yemek ev işi herşey bende arabam var sözde kullanamıyom benzin yüzünden. sırf malımız olsun diye diğer arabanın borcu biter bitmez araba aldık. başka türlü para mara birikmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…