SAĞOL FISTIK ..DOYDUM GELDİM..Afiyet olsun.
Günaydın şeker.
Sabah olmamış bide yemekten önce yediğin 1 yerli muz ve 4 çilek fazla olmuş
Günaydın kısçe
9-6 zeynebcım son msjımdan sonra cıktım zaten yazamadım ıyı aksamlar dıye tekrardan
anladım canım cogu hamılelıkten gelme yanı kıloların paltonuda güle güle giy canım
bende sasırdım bazı zayıf ınsanların bıle vucutlarında yag oranı yüksek cıkabılıyo vucut yapıyo yanı ama dıs görünüş süper mesela olabılıyo o zaman dıkkat et canım ayglı seylerden uzak durcaksın
bende ablamın tartısında tartılmıstım yag oranım 29.5 cıkmıstı kılom 67.4
menün süpermiş
anam bend edeım bu kız baskasının evınden fılan gırıyor heralde dıye cepten mıs
hosgeldın guzle kılo vermıssın devam et aynen burda ıstedıgın motıvasyon var canım
gecmıs olsun annene canım
karakedı bunlarla doyuyon mu sen üzüldüm sana valla gene:26:kendıne ezıyet mı edıyosun sankım
herkese günaydın dün aksam cok kacırmadım ama gün içinde bisküvi az cıkolata fıaln yemıstım sanrıım ondan bugun gene aynıyım 67.4
günaydın kızlaaaaar... nasılsınız bugün? benim biraz canım sıkkın kızım sabah kustu midesi bulanıyor gibi, anlatamıyorki çocuk derdini halinden anladım eşime midesi bulanıyor dememle çıkardı korktu sonra çok ağladı okula geldim ama aklım ondadün bir arkadaşıma demiştim bayadır hasta olmuyor diye, başka şey söyleseymişim olacakmış demekki... öyle işte
cok gecmıs olsun canım üşütmüş demek kı bende bsıey demeye göreyım hemen olur gecen esıme dedım ne zamnadır bend eucuk cıkmıyo bak hamılelıkten once kullandıgım ılac sayesınde dedım ertesı gune ucukla uyandımgünaydın kızlaaaaar... nasılsınız bugün? benim biraz canım sıkkın kızım sabah kustu midesi bulanıyor gibi, anlatamıyorki çocuk derdini halinden anladım eşime midesi bulanıyor dememle çıkardı korktu sonra çok ağladı okula geldim ama aklım ondadün bir arkadaşıma demiştim bayadır hasta olmuyor diye, başka şey söyleseymişim olacakmış demekki... öyle işte
SAĞOL FISTIK ..DOYDUM GELDİM..
annen mi ameliyat oldu..atlamışım heralde..geçmiş olsun..
gny canım...
ben de artılardayım maalesef ama çok yaedim biliyom neden olduğunu..
bende mesaini 9-6 diye bliyodum da 6 da hala online olunca merak ettim niye gitmedin diye..
ben çalışırken 5-6 dak önce çıkardım 5 arabasına yetişim diye..
ilçede çalışıyodum ..
ben çıkıyorum kızlar..
markete gidicem kahvaltılık kalmamış...
kolay gelsın eksık hıc bıtmez zaten ozellıklede bogaz olunca
evt hiç bitmiyor ..önceden eşim alırdı veya gider beraber toplu alırdık..
kuru gidalar toplu iyi oluyoda diğerlerini fazla alınca bozuluyo yazık atıyordum..
bide eşim de kredi kartı olunca hesabını bilmiyo..
arabasının deposunu fuulledi kartı aldım bu ay..yoksa heray 3000 lira kredi kartı yazık değilmi emeklere..
bide evin kredisi var..
izindeyken hep cepten yedik ama onunda dibi göründü..dikkat etmek lazım..
market yakın 5 dak.lık...
ne lazımsa ben çıkıp alıyorum işte...
aboooo napıyonuz kız 3000 lıra mı
benım esım 1000 gelınce moralı bozuluyo napcaz dıye bızımde var ev kredısı o da 1000 lıra
her ay bı ekstra masraf cıkıyo araba cok masraf hakkaten ama bızım elımz ayagımız cocuk olunca zaten hergun arabayla gdııp gelıyoz mecbur
allah yardım etsın valla hepımıze ve gecımı zor 2 kısı calısıyoz dısardan bakınca herkese gore bır elın yaga bır elın balda mısalı gelde bız esorne bedeller ödüyoz sıkıntı cekıyoz
aboooo napıyonuz kız 3000 lıra mı
benım esım 1000 gelınce moralı bozuluyo napcaz dıye bızımde var ev kredısı o da 1000 lıra
her ay bı ekstra masraf cıkıyo araba cok masraf hakkaten ama bızım elımz ayagımız cocuk olunca zaten hergun arabayla gdııp gelıyoz mecbur
allah yardım etsın valla hepımıze ve gecımı zor 2 kısı calısıyoz dısardan bakınca herkese gore bır elın yaga bır elın balda mısalı gelde bız esorne bedeller ödüyoz sıkıntı cekıyoz
ay zerra canım bizimde kredi kartı 2000 den aşağı gelmez 1200 de kredi arabanın. bıktım bu savrukluktan . elinden alsamda kredi kartını eksi hesaptan yiyo sonuç aynı oluyo.
benimkide canının istediğini o ay alır hiç ertelemez. ya gitti 750 tl ye saz aldı sanki sanatçı olacak. arabaya durmadan şunu bunu yaptırır öldürecek benibiz ikinci arabayı aldık maksat kredi ödesinde birşeylerimiz olsun ben zorla aldırdım. ama 2 araba olmasına rağmen ben diğerini işe gelirken kullanamıyom çünkü yakıt gideride mahvetti bizi. ne etcez bu kocaları bilmem ki
günaydın kızlaaaaar... nasılsınız bugün? benim biraz canım sıkkın kızım sabah kustu midesi bulanıyor gibi, anlatamıyorki çocuk derdini halinden anladım eşime midesi bulanıyor dememle çıkardı korktu sonra çok ağladı okula geldim ama aklım ondadün bir arkadaşıma demiştim bayadır hasta olmuyor diye, başka şey söyleseymişim olacakmış demekki... öyle işte
karı koca çalışınca dışardan güzel görünüyo iki maaş diye ama zor işt e kadının çalışması..
kendimizden çok ödün veriyoruz .beyler daha rahat..
ama ne kdr gelir varsa o kdr gidiyo..
bizde biraz gazla gidiyo oayrı..:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?