insallah canim sagolcanım kanamanla birlikte alt karın ağrısı da yapıyor dış gebelik. eğer ağrıların da varsa en yakın zamanda bi görün bence. ama dış gebelik olduğunu sanmıyorum çünkü adet döneminin ortasındasın diye okudum yanlış anlamadıysam? yumurtlama dönemindesin yani. bu dönemde de küçük bi miktar kan gelebiliyor bazı kişilerden. ama bir süre devam ettiyse kist için kontrole gitmelisin. inşallah bir sorun çıkmaz tabii Allah korusun..
sagol canim
canım gece 2 defa cevap yazdım ama bu hain kk bana tuzak yaptı göndermedi..bende uzun uzadıya yazmaktan vazgeçtim..sana tavsiyem ihmal etme bir an önce dr git tedavini ol.basit sanıp ertelediğimiz sorunlar ilerde başımıza daha büyük sorunlar açabiliyo sonra..
Güzel canım begendim
Herkese günaydın.
Dün ofiste aç gezdim, sevgililer günü diye pide ve ayran geldi, yanında da ekler ve kalp şeklinde renkli kurabiyeler.
Aklım gitti, sadece çorba içtim ve ayran aldım.
Akşam üzeri müdürün doğum gününü kutladık, kocaman pasta geldi.
Yemedim, insanların ağzına baktım resmen, nasıl iştahla yiyorlar
Akşam da sevgilimle yemeğe gittik, orda da sufleler paçanga börekleri, beşamel soslu patatesler, ne ararsan vardı.
Azıcık yoğurtlu sos yedim, bir de mantarlı bonfile.
Çoooooook zor bir gündü benim için çokkkkk.
Bir yandan da iyi oluyor irademi ölçüyorum
Hepimizeeeeeee düşük kalorili , kaçamaksız bir gün olsun inşallah
sizinde çokmuş canım..
bizde yine 3 çocuk var..siz ne ediyonuz öyle...
ya ne bıleyım black cım genede az ben sıvıyla doymam mesela süt demişsin am a200 gr köfte ne kı bı öğün işte ben yapamam bravo sanaarcak81 canım valla doyuyom az yemiyomki dün yarım litre süt 5-4 kaşık yoğurt yedim miktarları çok yani köftede 200 gr kadar sırf etdi hani :)
senın kı alsımıs bıra zrahata evet ısın zor sana güveniyoher ay öyle oluyor ya..nası oluyor bende anlamadım..
ama sorun eşim dediğim gibi pek hesabını bilmez..
kartı geçen ayın ortasında aldım ..
bu ay 2000 tl le kurtardık...
3-5 derken gidiyo..sonra ödeyemeyince başka kredi çekiyo birikip te onu ödeyemeyince en son zeynepbanka uğruyo işini hallediyo..
bu 13 yıldır böyle..
kaç kere kredi k. nı yaktım sakladım olmadı yenisi geliyor..
şimdi tek çalışıyor inşallah anlar biraz..kartı artık vermicem..
bu ay diyo yine evi bu ay sen ödersin diye..
kıyıda 3*5 kuruşum vardı..2. el bi araba hayali kuruyordum o da gidiyo işte..
hf sonu istanbula gitti..
giderken kartıda götürüyo kartı alırsan bu ay ödemem dedim bıraktı mecburen..
cebinde parası var..ona göre harcasın..
yoksa lüzumlu lüzumsuz herşeyi alır..
karı koca çalışınca dışardan güzel görünüyo iki maaş diye ama zor işt e kadının çalışması..
kendimizden çok ödün veriyoruz .beyler daha rahat..
ama ne kdr gelir varsa o kdr gidiyo..
bizde biraz gazla gidiyo oayrı..:44::44:
kesinlikle katiliyorum sana canimkarı koca çalışınca dışardan güzel görünüyo iki maaş diye ama zor işt e kadının çalışması..
kendimizden çok ödün veriyoruz .beyler daha rahat..
ama ne kdr gelir varsa o kdr gidiyo..
bizde biraz gazla gidiyo oayrı..:44::44:
benimkide canının istediğini o ay alır hiç ertelemez. ya gitti 750 tl ye saz aldı sanki sanatçı olacak. arabaya durmadan şunu bunu yaptırır öldürecek benibiz ikinci arabayı aldık maksat kredi ödesinde birşeylerimiz olsun ben zorla aldırdım. ama 2 araba olmasına rağmen ben diğerini işe gelirken kullanamıyom çünkü yakıt gideride mahvetti bizi. ne etcez bu kocaları bilmem ki
Aynı durum bizde de var canım, maalesef hayat pahalı, ben de arabayla gelip gidiyorum mecbur, ben de çocuk bırakıyom. Haliyle masraf da ona göre oluyo.aboooo napıyonuz kız 3000 lıra mı
benım esım 1000 gelınce moralı bozuluyo napcaz dıye bızımde var ev kredısı o da 1000 lıra
her ay bı ekstra masraf cıkıyo araba cok masraf hakkaten ama bızım elımz ayagımız cocuk olunca zaten hergun arabayla gdııp gelıyoz mecbur
allah yardım etsın valla hepımıze ve gecımı zor 2 kısı calısıyoz dısardan bakınca herkese gore bır elın yaga bır elın balda mısalı gelde bız esorne bedeller ödüyoz sıkıntı cekıyoz
günaydın kızlaar ya bir saattir geçmiş okuyom ne çok vıdı vıdı gene :=)
her ay öyle oluyor ya..nası oluyor bende anlamadım..
ama sorun eşim dediğim gibi pek hesabını bilmez..
kartı geçen ayın ortasında aldım ..
bu ay 2000 tl le kurtardık...
3-5 derken gidiyo..sonra ödeyemeyince başka kredi çekiyo birikip te onu ödeyemeyince en son zeynepbanka uğruyo işini hallediyo..
bu 13 yıldır böyle..
kaç kere kredi k. nı yaktım sakladım olmadı yenisi geliyor..
şimdi tek çalışıyor inşallah anlar biraz..kartı artık vermicem..
bu ay diyo yine evi bu ay sen ödersin diye..
kıyıda 3*5 kuruşum vardı..2. el bi araba hayali kuruyordum o da gidiyo işte..
hf sonu istanbula gitti..
giderken kartıda götürüyo kartı alırsan bu ay ödemem dedim bıraktı mecburen..
cebinde parası var..ona göre harcasın..
yoksa lüzumlu lüzumsuz herşeyi alır..
Günaydınnngünaydiiiin
güzel gün olsun insallah
kızlar tünaydınn ben 2 gundur çok hastayım sanırırm baya bi grip olcam
bütün kış dayandım süttür ıhlamurdur baldır sımdı artık yenık dusuyoırum sanırımm
bugün daha fenayım ne kafamı tuatbılıyorum ne bıse dün akşam sporda yapamadım
kar da yağıyo hava soğukk kendımı kilo vermıs gibi hıssetmıyorum öölee
siz napiosunuz
günaydın balııııııııım geçmiş olsun nassın bugüngünaydiiiin
güzel gün olsun insallah
canım öğlen köfte ve ypoğut çok doyuruyo mesela. aralardaki sütte karnımı şişiri. akşam pek doymuyorum biraz dişimi sıkıyom. dün heç doymadım akşam çayla falan idare ettim yatarken de gene süt cumaya kadar böle zorlayacam bakalım. inşallah süpriz olur cuma :)ya ne bıleyım black cım genede az ben sıvıyla doymam mesela süt demişsin am a200 gr köfte ne kı bı öğün işte ben yapamam bravo sanaıns emegını karsılıgını alırsın
senın kı alsımıs bıra zrahata evet ısın zor sana güveniyo
aslında sen evdeyken yok dıye vermıycektın o da mecburen tekmaas sorumlulugu almak zorunda kalcaktı ama laısınca zor tabı bıde erkekler sıkıntıya gelemıyo ozellıkle yoklul görmedıyse paranın kıymetını bılmıyo malesef
benımkının de yanlısları oldu ama ben cocuk olunca dıkkat et bıdaha olursa affetmem dedım varlık ıcıdne yok yere sıkıntıya gırdıgımızı bılırım hatası yuzunden o daha kötü koyuyo ınsana
cok şükür sımdı daha ıyı ben borca gıreyım param olmasın o zaman harcayamam dedı oyle oldu kredı borcuna gırdık dırek onun maastan kesılıyo kalanda kerdı kartını ödüyo harclıgı kalmıyo boylece harcayamıyo
aynen oyel canımmısal ben calsımasam esım otobusle gdıer ıse halıyle aylık 300 den fazla yakıt kullanmamıs oluruz bı skeılde harcama azalır otomatıkman bazen anlamsız gelıyo calısmak ama calısıyoz ıste neyse şükredeyım saglık olsun napalımallah bu gunumuz aratmasın canım
bütün kış dayandım süttür ıhlamurdur baldır sımdı artık yenık dusuyoırum sanırımm
siz napiosunuz
senınkıde fenaymıs ama sen hata etmıssın canım arabadan bırkım olmaz kı o hep masraf ev alsaydınız keske sızde bızım gıbı oyle pahalı bsıey deıl yatırım amaclı yanı yoksa bızde de 2 ydı araba teke düşürdük iyi oldu sadece ben araba kullanmaktan sogudum alıstım rahata o varbenimkide canının istediğini o ay alır hiç ertelemez. ya gitti 750 tl ye saz aldı sanki sanatçı olacak. arabaya durmadan şunu bunu yaptırır öldürecek benibiz ikinci arabayı aldık maksat kredi ödesinde birşeylerimiz olsun ben zorla aldırdım. ama 2 araba olmasına rağmen ben diğerini işe gelirken kullanamıyom çünkü yakıt gideride mahvetti bizi. ne etcez bu kocaları bilmem ki
siz napiosunuz
sagol canimgünaydın balııııııııım geçmiş olsun nassın bugün
kesinlikle katiliyorum sana canim
kiz adam sana serenat yapicak belki
off zor canim ya ama ne biliyomusun var sonucta gelicek biliyo ya ondan bence aslinda calismayip oturucan görsün gününüherseye yetissin bakalim
geçmiş olsun canım..kızlar tünaydınn ben 2 gundur çok hastayım sanırırm baya bi grip olcam
siz napiosunuz
Aynı durum bizde de var canım, maalesef hayat pahalı, ben de arabayla gelip gidiyorum mecbur, ben de çocuk bırakıyom. Haliyle masraf da ona göre oluyo.
Günaydın canım, geçmiş bitmiyo maalesef.
Allah'a şükür eşim tutumludur, evin tüm harcamalrını ben yaparım. Ama o kadar çok ihtiyaç oluyo ki, bi bakmışın ay sonu açılmışız. Maalesef maaşlar az, hayat pahalı. Misal biz 2 senedir zam almıyoz, 2 senedir herşeye ne kadar zam geldi oysa ki. Ama ne yapalım buna da şükür.
Günaydınnn
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.
Dilekcim annenede geçmiş olsun bu arada.
aynen canımbencede sıkmadan gitmesi ..bu şekilde insan bunalmıyordaç
yemek istediğin şeyin hayaliyle yaşamıyosun..azda olsa yiyerek nefsini tatmin ediyo insan..
altın ekmek ne ki ben bilmiyorum:26:kısçeler benim bugünkü menüm şöyle:
Sabah
simit +ayran
Ara
3 kuru kayısı
Öğlen
1 küçük kase yağsız çorba
bir kepekli peynirli sandwic
1 bardak ayran
Ara
1 tane altın ekmek(Acaba bir tane yemek çok mu oluyo? benim niyetim yarısını yemekti ama tadı çok hoşuma gitti bırakamadm :26:)
Akşam
bir küçük kase yağsız corba
4 parça tostta kızartılmış köfte
2 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
Ara
yarım portakal yemeyi düşünüyorum
yorumlarınızı bekliyorum bugün sanki çok yedi gibime geliyoama yarıntelafi ederim inşaallah
güzel canımslmm kızlarrr
işte menümm
sabah: 1 yeşilçay
1 dilim tam buğday ekmeği
3-4 dilimm kaşar
acı sos
1 bardak şekersiz çay
ara: 1 elma
öğle: 5 kaşık karnabahar yemeği
2 kaşık yoğurt
ara: 1 armut
1 bardak 7otlu çay
akşam: 1 kase çorba
4 kaşık karnabahar yemeği
1 bardak ayran
2 lt su
1 form çay içilecek...
hayırlı olsun canım güle güle kullankıslaarrr bugün bahsettiğim paltoyu dün eşimede sölemiştimmmm
modeli fln ablam biliyoduu onunla gitmişler almışlarrr
ayy sevgililer günü hediyesi şaapmışşş çok sevindirik oldummm ihihih
banada akşam olan oldu.. bahanemiz sevgililer günüselam kızlarrr
menümmmm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
2 gün kurusu
öğlen
1 kase tavuk çorbası
1 tabak brokoli salatası
ara
2 ceviz
akşam
2 tane kızarmış tavuk fileto
2 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık rus salatası
2 kaşık kırmızı biber salatası
2 kaşık havuç salatası
1 ince dilim tiramisu
1 bardak light cola
akşam olan oldu sevgililer günü münasebetiyle
zaten bahane ararız bu tarz özel(!) günlere:111::86:
güzel canım herzmnki gibiBugünki menüm
sabah 8.30 bir bardak ılık limonlu su
9.30 kahvaltı
yarım simit
1tk çilek reçeli
1çy nutella
5 zeytin
11.30 yarım portakal
13.30 öğlen
1 bardak ayran
yarım çorba
4-5 kaş sebze
yogurt
16.00 elma
17.00 6 badem 1 ceviz
19.30 akşam
1 ayran
yarım çorba
5-6kş sebze
yoğurt
salata
2 lt su 1 ısırgan otu cayı, 1 ıhlamur
hoşgeldin 2 haftada 5.5 kilo müthişher sene yaza 1 ay kala keşke kışın başlasaydım diyete deyip umutsuzca zayıflamaya çalışan biri olan ben,bu yıl özellikle de 9 aylık bebeği olan tombik bir anne olarak yazı geçirmek istemediğimden 3 hafta önce 80 kiloyken başladım diyete.şu an 74.600e indim.ama 2 gündür çok fazla tatlı yedim.diyeti bozmaktan korkuyorum.yardım ediiiiinnnn.......
bende güldüm babnaBu akşam sevdicekle görüştüm geldim.
Akşam tartıldım (yemekten önce ) 67 kilo çıktım. :26:
Bu arada annem de dün ayran detoksunu yapmıştı.
O da monarosa gibi 300 gram vermiş.
Bilginiz olsun.
Bide annem bugün ameliyat oldu babam götürdü falan neyse.
Babam hastaneden broşür almış.
Ben odaya geçiyorum dedim.
Diyo ki dur bak sana ne aldım ne o dedim.
Hastaneden diyetisyenin broşürünü kapmış
Baya güldüm
Benim diyetisyene gittiğimi bilmiyorda
Hıı sağolasın dedim
bende böyle biliyorum canım demekki dıruymuş dükan amcamda onaylamışcanım dukan mesela sıcak değil aksine soğuk su tüketin diyor. soğuk suyu vücut sindirmek için önce ısıtıyormuş ve hali ile kalori yakıyormuş. tabii sabah aç karnına değilnrmalde içeceğiniz su soğuk olsun diyo. ben ona uyup soğuk içiyorum devamlı .
afiyet olsun cnm yinede çok kaçmamışSabah:
Uno denge ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost
Ara:
1 kuru incir
Öğlen:
1.5 kepçe şehriyeli tavuk çorbası,
Yoğurt
Ara:
3 tane etiform
1 Türk kahvesi
Ara:
4-5 tane hurma
Akşam:
1 eti uzun çiko,
2 ufak tavık fırında,
Yarım kase çorba,
1 bardak ayran,
Salata,
Ara:
1 fincan Türk kahvesi,
2 tane Pingui
Ay bu son yemekten patlıycam sanırım.
Ne de olsa akşam 67 i gördüm diye taştan yumuşak ne varsa yedim.
hahaha ç sesn beni güldürdü ve tanıdık geldi umarım yememişsindirsöyliyimmi ne yaptigimi kendimle konusuyorum
-aciktin ama
-olsun yemicem bisey
-ama bir pirinc patlagi yesen yada 1 aktivia
-bilmemki olurmu:26:
-olur olur ay hele aksam sofradaki o taze ekmek ne güzel kokuyodu birazda kaldi aslinda
-hayiirrbütün gün ne güzeldi bozma simdi yaa
-iyi aktivia ye bari
-bilmemki yesemmi :26:
inş gönlüne göre olur kaç yaşındasın canım?canim en son gittigimde dr.um bitkisel bir ilac verdi önce bununla deneyelim dedi olmazsa hormon tedavisi dedi .
aslinda ben bebek istiyorumhemde cooooook ama olmuyo ilaci denedim olmadi simdi hormon tedavisine baslicagiz dua edin ne olur bakalim bi gideyim ne olucak Allahim nasip etsin insallahh nerde varsa banada ...
bende yazdan sonra yani seneye dşünüyorum 60 ı gördüğümde
ahh inşallah canım ulaşırsın isteğine.
13 yaşında kızın varohh şimdi bi de bebiş olsa ne güzel olur
ben 3 sene falan düşünmüyorum bebek 26 yaşında istiyorum inşallah
ama bende bile korku var ya istediğim zamanda olmazsa diye:26:
bisürü zaman kaybı olur bizim için.
ben de bi ara gideceğim doktor kontrolüne
gebeliğe engel bi durumum var mı yok mu öğrenmek istiyorum
varsa da erkenden tedaviye başlarız...
bende öğrendim adınıneden yahuu benim de aklım fikrim yemek yimek olmasa
bu topicte ne işim varrrr
adımı da öğrenmiş hemennnn:86:
günayınlargünaydın hatunlar...
hepinize güzel bir gün diliyorum....
bende salata yapmaya üşendim marulumda bozuldu herhalde atayım bari marul olmuş 3 lira yazık çöpe gidecek.Günaydın kısçelerim.
Hava gene kapalı bi can sıkıcı..:97:
Bu sabah gene geç kalıyordum ki annem uyandırdı.
Bende kırmızı biberi kızarttım bi de yımırta kırdım.
Yımırtalı biber yaptım öyle.
2 dilim uno premium çvdar ekmeğini de tost makinesinde kızarttım.
Peynirim de var
Öğlen içinde akşamdan kalan 3 tane tavık vardı onları getirdim.
Yoğurdum da var.
Salata yapmaya üşendim.
Akşamı hafif atlatıcam inş.
Karar vermedim çorba + salata+ yoğurt olabilir.
Tatlı görmek istemiyorum.
Sevdicek yarın gidiyo ve benim 3 aylık bi sürem kalıyor. :111:
3 ayda 7 kilo vermem gerek.:96:
Olacak umarım sonra size yazın çektirdiğim çıtırdak resimlerimi atıcam.
Ayy biraz zayıflamış halimle hayal kurayım ben.
Gaza gelirim böyle sanırım.
Doktora 25inde gidicem kilo veremediğim için büyük ihtimalle şok diyet verecek.
Onu da sizle paylaşırım zaten.:86:
Hepimize çok güzel bir gün olsun..:124:
ben yorum yapacaktım ama diyeceklerimi pucca yazmış zatenHerkese günaydınlarrr,
Naber, nasılsınız kızlar? Dünkü menümü yazayım, geçmişe bi gideyim. Biraz düzensiz bir menü oldu.
Sabah:1 top kek(ev yapımı)
1 bardak süt
Ara:4 fındık
Öğle:1 tbk.karnabahar yemeği
1.5 kepçe tarhana çorbası
yoğurt
15.30:1 elma
18.30:4 çilek-1 yerli muz
19:az pat.tavuk yemeği-yoğurt
Arada kayısılı form çayı ve sabahta adaçayı ve 2 litre civarı su içmişimdir. Bugün spor yok maalesef.:26:
menün genel olarak güzel duruyor canım akşama 2 kaşık yoğurt ve salata eklersen süper olurgünaydın kızlar, bugünkü menüm:))
sabah: nestle cornflakes +sütle birlikte (acayip tok tutuyo)
ara : 6-7 adet çiğ badem
öğlen: 1 adet biber dolması+3 y.kaşığı yoğurt
ara : 1 adet elma
akşam: 1 kase şehriye çorbası+1 dilim kepek ekmek
bende cuma tartılıp yazacağım , kilo çizelgesi yapamadım maalesef( 77 'yi görsem psikolojik olarak
biraz rahatlıcam..
bunlara rağmen yememişsin tebrik ettimHerkese günaydın.
Dün ofiste aç gezdim, sevgililer günü diye pide ve ayran geldi, yanında da ekler ve kalp şeklinde renkli kurabiyeler.
Aklım gitti, sadece çorba içtim ve ayran aldım.
Akşam üzeri müdürün doğum gününü kutladık, kocaman pasta geldi.
Yemedim, insanların ağzına baktım resmen, nasıl iştahla yiyorlar
Akşam da sevgilimle yemeğe gittik, orda da sufleler paçanga börekleri, beşamel soslu patatesler, ne ararsan vardı.
Azıcık yoğurtlu sos yedim, bir de mantarlı bonfile.
Çoooooook zor bir gündü benim için çokkkkk.
Bir yandan da iyi oluyor irademi ölçüyorum
Hepimizeeeeeee düşük kalorili , kaçamaksız bir gün olsun inşallah
geçmiş olsun kızına canmgünaydın kızlaaaaar... nasılsınız bugün? benim biraz canım sıkkın kızım sabah kustu midesi bulanıyor gibi, anlatamıyorki çocuk derdini halinden anladım eşime midesi bulanıyor dememle çıkardı korktu sonra çok ağladı okula geldim ama aklım ondadün bir arkadaşıma demiştim bayadır hasta olmuyor diye, başka şey söyleseymişim olacakmış demekki... öyle işte
hahaha ç sesn beni güldürdü ve tanıdık geldi umarım yememişsindir
inş gönlüne göre olur kaç yaşındasın canım?
günaydın kızlaaaaar... nasılsınız bugün? benim biraz canım sıkkın kızım sabah kustu midesi bulanıyor gibi, anlatamıyorki çocuk derdini halinden anladım eşime midesi bulanıyor dememle çıkardı korktu sonra çok ağladı okula geldim ama aklım ondadün bir arkadaşıma demiştim bayadır hasta olmuyor diye, başka şey söyleseymişim olacakmış demekki... öyle işte
allaha çok şükür benmde eşim tutumludur hayat pahalı geçim zor biz mesela hiç kredi kartı kullanmayız paramız varsa alırız yoksa almayız.. borç çok zor allah borcu olana yardım etsinAllah'a şükür eşim tutumludur, evin tüm harcamalrını ben yaparım. Ama o kadar çok ihtiyaç oluyo ki, bi bakmışın ay sonu açılmışız. Maalesef maaşlar az, hayat pahalı. Misal biz 2 senedir zam almıyoz, 2 senedir herşeye ne kadar zam geldi oysa ki. Ama ne yapalım buna da şükür.
yemediiiimvallahi kizlar beni güzelceee
bende aldim agzimin payini oturdum totomun üstüne
insallah canim 31 olmak üzereyim
günaydın kızlaaaaar... nasılsınız bugün? benim biraz canım sıkkın kızım sabah kustu midesi bulanıyor gibi, anlatamıyorki çocuk derdini halinden anladım eşime midesi bulanıyor dememle çıkardı korktu sonra çok ağladı okula geldim ama aklım ondadün bir arkadaşıma demiştim bayadır hasta olmuyor diye, başka şey söyleseymişim olacakmış demekki... öyle işte
günaydiiiin
güzel gün olsun insallah
siz napiosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?