70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah canim sagol

sagol canim

Güzel canım begendim

bravo diyorum

Son düzenleme:
sizinde çokmuş canım..
bizde yine 3 çocuk var..siz ne ediyonuz öyle...

ah bir bilsem :) benimki çok savruk canım canı ne isterse kısmaz alır. şimdide gezmeye mersine gidiyo. sade uçak parası 300 yedi içtiğini hesapla getti gene bu ay maaş. arabaya komple film yaptıracak mış 450 tl önümüzdeki ay yaptır bari dedim . önümüzdeki ayda ona gidecek para. sonraki ay bulur o yine birşey. her ay havaya 500 tl atıyoz yani
ay alıntılarım çıktı çok mutlu oldum

kızlar tünaydınn ben 2 gundur çok hastayım sanırırm baya bi grip olcam

bütün kış dayandım süttür ıhlamurdur baldır sımdı artık yenık dusuyoırum sanırımm

bugün daha fenayım ne kafamı tuatbılıyorum ne bıse dün akşam sporda yapamadım

kar da yağıyo hava soğukk kendımı kilo vermıs gibi hıssetmıyorum öölee

siz napiosunuz

arcak81 canım valla doyuyom az yemiyomki dün yarım litre süt 5-4 kaşık yoğurt yedim miktarları çok yani köftede 200 gr kadar sırf etdi hani :)
ya ne bıleyım black cım genede az ben sıvıyla doymam mesela süt demişsin am a200 gr köfte ne kı bı öğün işte ben yapamam bravo sanaıns emegını karsılıgını alırsın
senın kı alsımıs bıra zrahata evet ısın zor sana güveniyo
aslında sen evdeyken yok dıye vermıycektın o da mecburen tekmaas sorumlulugu almak zorunda kalcaktı ama laısınca zor tabı bıde erkekler sıkıntıya gelemıyo ozellıkle yoklul görmedıyse paranın kıymetını bılmıyo malesef
benımkının de yanlısları oldu ama ben cocuk olunca dıkkat et bıdaha olursa affetmem dedım varlık ıcıdne yok yere sıkıntıya gırdıgımızı bılırım hatası yuzunden o daha kötü koyuyo ınsana
cok şükür sımdı daha ıyı ben borca gıreyım param olmasın o zaman harcayamam dedı oyle oldu kredı borcuna gırdık dırek onun maastan kesılıyo kalanda kerdı kartını ödüyo harclıgı kalmıyo boylece harcayamıyo

aynen oyel canım mısal ben calsımasam esım otobusle gdıer ıse halıyle aylık 300 den fazla yakıt kullanmamıs oluruz bı skeılde harcama azalır otomatıkman bazen anlamsız gelıyo calısmak ama calısıyoz ıste neyse şükredeyım saglık olsun napalımallah bu gunumuz aratmasın canım

kesinlikle katiliyorum sana canim

kiz adam sana serenat yapicak belki

off zor canim ya ama ne biliyomusun var sonucta gelicek biliyo ya ondan bence aslinda calismayip oturucan görsün gününü herseye yetissin bakalim

Aynı durum bizde de var canım, maalesef hayat pahalı, ben de arabayla gelip gidiyorum mecbur, ben de çocuk bırakıyom. Haliyle masraf da ona göre oluyo.

günaydın kızlaar ya bir saattir geçmiş okuyom ne çok vıdı vıdı gene :=)

Günaydın canım, geçmiş bitmiyo maalesef.

Allah'a şükür eşim tutumludur, evin tüm harcamalrını ben yaparım. Ama o kadar çok ihtiyaç oluyo ki, bi bakmışın ay sonu açılmışız. Maalesef maaşlar az, hayat pahalı. Misal biz 2 senedir zam almıyoz, 2 senedir herşeye ne kadar zam geldi oysa ki. Ama ne yapalım buna da şükür.
günaydiiiin
güzel gün olsun insallah
Günaydınnn

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.
Dilekcim annenede geçmiş olsun bu arada.

günaydiiiin
güzel gün olsun insallah
günaydın balııııııııım geçmiş olsun nassın bugün

canım öğlen köfte ve ypoğut çok doyuruyo mesela. aralardaki sütte karnımı şişiri. akşam pek doymuyorum biraz dişimi sıkıyom. dün heç doymadım akşam çayla falan idare ettim yatarken de gene süt cumaya kadar böle zorlayacam bakalım. inşallah süpriz olur cuma :)
ya evet erkekler sıkıntıya gelemiyo. kredi kartını elinden alıyom ek hesap açtırıp sonraki ayın maaşından yiyo. bu para konud,sunda yaptığımız kavgalardan valla bıktım. benim maaşın tamamı kiragaz ve kredi karına gidiyo düşün. o sadece krediyi ve elektrik suyu ödüyo. bi
r de bana cep haşlığı veriyo. ben zaten ayda 200 tl bile harcamıyom. harcamalarımda hep marketten eve ekmek falan almak hani tek kendime harcamam internetten kozmetik falan almak

gecmis olsun canim bos ver canikm dinlenmene bak sporu felan düsünme simdi ..

senınkıde fenaymıs ama sen hata etmıssın canım arabadan bırkım olmaz kı o hep masraf ev alsaydınız keske sızde bızım gıbı oyle pahalı bsıey deıl yatırım amaclı yanı yoksa bızde de 2 ydı araba teke düşürdük iyi oldu sadece ben araba kullanmaktan sogudum alıstım rahata o varkolaygelsın sızede allah bu kocalara akıl verısn ne dıyım bız bılmıyoz mu herseyı alıp satmayı sankı ama gelecegı düşünüyoz

cok gecmıs olsun canım dınlenebılıyo musun barı ıste mısın:26:

kesinlikle katiliyorum sana canim

kiz adam sana serenat yapicak belki

off zor canim ya ama ne biliyomusun var sonucta gelicek biliyo ya ondan bence aslinda calismayip oturucan görsün gününü herseye yetissin bakalim
he sazla serenat :) kız ben çalışmasam aç kalırız biz :) evli
liğin ilk iki yılı işsizdim cepte ne varsa yedik. altın falan heç birşey kalmadı.

geçmiş olsun canım..

kızlar siz laflamaya devam benim işlerim var onları halledem gelirim öğlen yine :)

aynen canım helekı büyük şehirdeysen adımını atsan para yani.Allah kolaylık versı herkese

bencede sıkmadan gitmesi ..bu şekilde insan bunalmıyordaç
yemek istediğin şeyin hayaliyle yaşamıyosun..azda olsa yiyerek nefsini tatmin ediyo insan..
aynen canım
altın ekmek ne ki ben bilmiyorum:26:
güzel canım

kıslaarrr bugün bahsettiğim paltoyu dün eşimede sölemiştimmmm

modeli fln ablam biliyoduu onunla gitmişler almışlarrr

ayy sevgililer günü hediyesi şaapmışşş çok sevindirik oldummm ihihih
hayırlı olsun canım güle güle kullan

banada akşam olan oldu.. bahanemiz sevgililer günü

güzel canım herzmnki gibi

hoşgeldin 2 haftada 5.5 kilo müthiş
bende güldüm babna annecinede geçmiş olsun canım

bende böyle biliyorum canım demekki dıruymuş dükan amcamda onaylamış

afiyet olsun cnm yinede çok kaçmamış

hahaha ç sesn beni güldürdü ve tanıdık geldi umarım yememişsindir

inş gönlüne göre olur kaç yaşındasın canım?

bende yazdan sonra yani seneye dşünüyorum 60 ı gördüğümde ama benmde korkum oluyor bazen bakalım istediğimde olacakmı diye:18:

neden yahuu benim de aklım fikrim yemek yimek olmasa
bu topicte ne işim varrrr
adımı da öğrenmiş hemennnn:86:
bende öğrendim adını

günaydın hatunlar...
hepinize güzel bir gün diliyorum....
günayınlar
sağol canım

bende salata yapmaya üşendim marulumda bozuldu herhalde atayım bari marul olmuş 3 lira yazık çöpe gidecek.
sen verirsin 3 ayda 7 kgyu hatta fazlasınıda verirsin 20 kg verdin onumu veremicen

ben yorum yapacaktım ama diyeceklerimi pucca yazmış zaten

menün genel olarak güzel duruyor canım akşama 2 kaşık yoğurt ve salata eklersen süper olur

bunlara rağmen yememişsin tebrik ettim

geçmiş olsun kızına canm

Son düzenleme:

gecmis olsun canim kiyamam cok üzülüyo insan

allaha çok şükür benmde eşim tutumludur hayat pahalı geçim zor biz mesela hiç kredi kartı kullanmayız paramız varsa alırız yoksa almayız.. borç çok zor allah borcu olana yardım etsin

Kocişler çekiştirilmiş
Benimde kociş pek tutumlu değildir ama sadece arabası söz konusu olunca ama ben oldukça tutumluyum.
Gerçi adamcağız arabayla işe gidiyor bakacak tabi ki ama bazen acele ediyor birçok şeyde.
Ben mesela bişiy alacaksam kılı kırk yararım. Araştırırım bakarım.
Eşim hiççç beğendimi alır. Ya bunun daha ucuzu falan var mıdır diye düşünmez.
Birtek kızımdan kısmıyorum. Onun için çalışıyorum o yüzden kızıma bişiy alacaksam pahalımı ucuzmu diye bakmıyorum.
Her istediğini elbette almıyorum sınırlarımız var. Ayda bir oyuncak alma günü gibi. O oyuncak gününde istediği ne ise alıyorum sonra bir daha ki ay gibi.
Allah kimseyi paraısz pulsuz muhtaç etmesin. Önce sağlık her zaman ama o bile parasız olmuyor çoğu zaman.

Geçmiş olsun cnm kızına. Kaç yaşında kızın. Belki midesini üşütmüştür soğuk yiyip içtiyse.
İşallah ilerleyen bir durum olmaz.

günaydiiiin
güzel gün olsun insallah

Günaydın balım kaymakım.

Geçmiş olsun canım. İşallah ilerlemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…