suzi nereler de ya kötü bisey yoktur insallah dün gecede girmedi :26:
dilekcim naf ile görüsüyorsun diye biliyorum nasil iyimi önmeli bisey yoktur insalla :26:
demekki iki gün üstüsteyapılınca güzel bi sonuç veriyo..hiç kaçamağın olmadımı cnm..epey bi zor olmuştur senin için..selam kızlar. çok şükür pc yi yaptık. iki gündür bozuk olduğundan doğru düzgün giremedim. iki günlük ayran detoksunu firesiz bitirdim. sonuç: inşallah almasam 1kg. vermişim. şimdide dikkat ediyorum bakalım cumaya ne olacak. bu zorlanmanın üzerine tekrar kilo alırsam orta yerim çatlarım artık. zira beni epeyce sarstı.
ay ne iyi olurdu..haftasonu sen beni palandököne götürürdün.gezdirirdin.kayak yapardık..sonra ben sana dukan yimeklerini hazırlardım.ev işlerini yapardım.sende gelince yemeğimizi yer beraber jillian yapardık.bir haftada 2 kilo verirdik.hiç cozutmazdık cozutanın azına acı biber sürerdik..he he he hayali bilem güzelmiş yaw..ama gelememkiiiorası çok soğukkkk ben soğuğu hiççç sevmem...
Ya aslında en güzeli kart kullanmamak, cebindeki paran kadar harcama yapmak.allaha çok şükür benmde eşim tutumludur hayat pahalı geçim zor biz mesela hiç kredi kartı kullanmayız paramız varsa alırız yoksa almayız.. borç çok zor allah borcu olana yardım etsin
Kebabı ekmeksiz yediyse o kadar sorun değil, kola olmamış ama.dünkü menümü değiştiriyorum planladığım gibi olmadı sevgililer günü dye akşam yemeğe gittik
7.30: 2 kuru kayısı 1 ceviz 1 çay bardağı süt
8.30:2 dilim çavdar ekmeği, 1.5 kk peynir, domates
11.00:1 küçük muz(yerli)
14.30:1 tabak bezleye yemeği (içinde biraz patateste var ekmek yemeyeceğim),yarım kase yoğurt)
17.00:1 elma,1 küçük portakal(burdan sonrası fana)
19.00: 1 porsiyon iskender kbap ve kolave dövün beni
Kızlar geçim derdinden açılmış konu ahh ahhh sormayın bizde ev borcu ödüyoruz
bu ay rahata cıkcıaktık biraz herseyı hallettık dıyroduk bankadan bi telefon geldi işşte neymsı efendım
senelık sigorta bilmemnesi ödeneceek kafadan gitti 250 tl
gecınmeye bile çok az kalacak ınsallah sağsalim çıakrırız bu ayı da
daha doğalgaz faturası da gelenmdı ınsallah ınsaflı bi tutar gelir
sağol canımmm :2:
Evet, bugün bende de var o sorun, dün de mona diyordu, ben hiç çıkmamıştım ama, bugün atıyo.allah yardımcınız olsun canım sızınde dedıgım gıbı her ay hıc hesapta olmayan bısıy cıkıyo bızım araba gecen ay vergısı debrıyaj balatası derken en son soguklarda akü gitti bide ona verdık para bıde daha 4 yıllık bı araba yanı ama cıkıyo ıste hergun kullanınca
ya kızlar sıteye 5 dk bakmayım hemen kopuyo ya yenıden giriş yapmamı ıstıyo sızde de mı oyle düzeltsınler bunu yaa
selamm kızlarrr ben bugun başladım diyete sabah kepekli tost yedim sadece saat 8 gibi biraz öncede 2 kuru kayısı yedim öğle ne yiyebilirim diye düşünüyorumm:)
demekki iki gün üstüsteyapılınca güzel bi sonuç veriyo..hiç kaçamağın olmadımı cnm..epey bi zor olmuştur senin için..
Suziyi bende merak ettim.
İşe başlıycam falan demişti sonrası kayıp.
NaF da iyi canım.
Bişeyi yok.
Bol bol yiyo
bende sasırdım bazı zayıf ınsanların bıle vucutlarında yag oranı yüksek cıkabılıyo vucut yapıyo yanı ama dıs görünüş süper mesela olabılıyo o zaman dıkkat et canım ayglı seylerden uzak durcaksın
bende ablamın tartısında tartılmıstım yag oranım 29.5 cıkmıstı kılom 67.4
selam kızlar. çok şükür pc yi yaptık. iki gündür bozuk olduğundan doğru düzgün giremedim. iki günlük ayran detoksunu firesiz bitirdim. sonuç: inşallah almasam 1kg. vermişim. şimdide dikkat ediyorum bakalım cumaya ne olacak. bu zorlanmanın üzerine tekrar kilo alırsam orta yerim çatlarım artık. zira beni epeyce sarstı.
OH ohhhh, ne güzel hayaller bunlar.
ay ne iyi olurdu..haftasonu sen beni palandököne götürürdün.gezdirirdin.kayak yapardık..sonra ben sana dukan yimeklerini hazırlardım.ev işlerini yapardım.sende gelince yemeğimizi yer beraber jillian yapardık.bir haftada 2 kilo verirdik.hiç cozutmazdık cozutanın azına acı biber sürerdik..he he he hayali bilem güzelmiş yaw..ama gelememkiiiorası çok soğukkkk ben soğuğu hiççç sevmem...
aman iyi canim sevindim
bol bol yiyomuay bendemi ugramasam buralara sizin yüzünüzden bisey yiyemez oldum yaaa bi rahat yok yesekde burnumuzdan getiriyonuz
şimdi iyiymiş canım çok zor çocukların hasta olmasıgeçmişler olsun kuzuna...
belki çıkarınca rahatlar tekrarlamaz inşallah...
benim de bazen aklımdan geçer ne zamandır şu olmadı iyi bari derim dememe kalmaz o şey olur..
aklından bile geçirmicen kötü şeyleri yani..
eeee detoksun noldu...
sabah kustu ama şuan iyiymiş üşütse arkası gelirdi sanırımı yemeğinide yemişcok gecmıs olsun canım üşütmüş demek kı bende bsıey demeye göreyım hemen olur gecen esıme dedım ne zamnadır bend eucuk cıkmıyo bak hamılelıkten once kullandıgım ılac sayesınde dedım ertesı gune ucukla uyandım
1000 lira gelse bize seviniriz mutlu oluruz valla ne çektiysek kredi kartından çektikaboooo napıyonuz kız 3000 lıra mı
benım esım 1000 gelınce moralı bozuluyo napcaz dıye bızımde var ev kredısı o da 1000 lıra
her ay bı ekstra masraf cıkıyo araba cok masraf hakkaten ama bızım elımz ayagımız cocuk olunca zaten hergun arabayla gdııp gelıyoz mecbur
allah yardım etsın valla hepımıze ve gecımı zor 2 kısı calısıyoz dısardan bakınca herkese gore bır elın yaga bır elın balda mısalı gelde bız esorne bedeller ödüyoz sıkıntı cekıyoz
Geçmiş olsun canım, üzülme üşütmüştür.
geçmiş olsun kızına canm
gecmis olsun canim kiyamam cok üzülüyo insan
çok sağolun canlar...Geçmiş olsun canım
sağol canım, 16 aylık inşallah ilerlemez bidaha kusmamışGeçmiş olsun cnm kızına. Kaç yaşında kızın. Belki midesini üşütmüştür soğuk yiyip içtiyse.
İşallah ilerleyen bir durum olmaz.
ben pcyi bırakıp gidiyorum kaç saat girmiyorum açınca sadece yeniliyorum hiç atmadılar daha beni, google chrome kullanıyorum şifre falan istemiyor 1 kere kaydetinceallah yardımcınız olsun canım sızınde dedıgım gıbı her ay hıc hesapta olmayan bısıy cıkıyo bızım araba gecen ay vergısı debrıyaj balatası derken en son soguklarda akü gitti bide ona verdık para bıde daha 4 yıllık bı araba yanı ama cıkıyo ıste hergun kullanınca
ya kızlar sıteye 5 dk bakmayım hemen kopuyo ya yenıden giriş yapmamı ıstıyo sızde de mı oyle düzeltsınler bunu yaa
iyi vermişsin yinedeselam kızlar. çok şükür pc yi yaptık. iki gündür bozuk olduğundan doğru düzgün giremedim. iki günlük ayran detoksunu firesiz bitirdim. sonuç: inşallah almasam 1kg. vermişim. şimdide dikkat ediyorum bakalım cumaya ne olacak. bu zorlanmanın üzerine tekrar kilo alırsam orta yerim çatlarım artık. zira beni epeyce sarstı.
biz sadece klima kullanıyoruz 200 ödüyoruz tüpüde sayarsak sizden çok çok fazla ve 1 odada ısınıyoruz doğalgaz çok daha iyi ama butaraflara gelemedi bir türlüBize normalde 130 gelirdi ve 24 saat yanar kombim. Kapatıp açınca daha çok geliyor çünkü.
Bu ay 190 gelmiş. Valla çok güzel ısnıyoruz kızlar. Geçen sene mantoloma yaptırdım. Dünya para verdim iyi bişiy olsun diye.
Gani gani helal olsun çok faydasını gördüm. Ondan önce 250 den aşağı düşmezdi faturam ve ısınamazdık.
cnm ben ortimi çok seviyorumda ondan..rüveydacım bu ne aşk böyle maşallah. ne güzel şeyler yazmışsın öyle. türk fimleri gözümün önünden geçti. bayılırım izlemeye.
kızlar maddi durumlar konuşulmuş kocişler çekiştirilmiş bizde o sıkıntıları yaşıyoruz 2000-3000 kredi kartı gelir 1200 ev kredisi, 750 araba kredisi derken her ay eksideyiz bide demezlermi çift maaş onlar rahat
kolay gelsin canimevet ben de çok şaşırdım.. gerçi 41 kilo da kas çıktı.. o az çıksa deli gibi spora başlardım herhalde şimdilik durabilirim
bu arada kızlar günaydın.. sizin için gün çoktan aydınlandı da benimki anca aydınlandı:) bu sabah da hiç kahvaltı yapasım yok ama bitki çayımı yaptım birazdan arkadaşla bir şeyler yerim artık.. bugün dayanabilirsem akşama kadar internete girmemeyi düşünüyorum artık çalışmayı aksatmamam lazım
hepinizi öpüyorum kızlar
güzel mutlu bir gün geçirin inşallah ben kaçtııım
cikooooooooooİnşallah almazsın canım, tebrik ederim bu arada.
Uğra sen uğra, yedirirz biz, cumaları var kaçamak, önce kilonu ver, az kalorili bi çiko hediye et kendine
kızlar gelelim fasülyenin faydalarınaaaaaa
ben dün ayran detoksu yaptım çok komik geliyor valla bana milletin 1-2 kilo verdiği durumda bile veremiyorum ben yaaa dün sabah 65dim bugünde aynı rakamı gördüm 0 gram gitmiş ne etsem bilemedim valla kaçamaklarım oldu ama sonuçta bağırsakları çalıştıracaksa çalıştırırdı yada idrar söktürecekse ben 2 kilo hedeflemedim onun içinde kaçamak yaparken içim rahattı 500gra razıydım 64ü görseydim hamilelik kilolarımdan kurtulsaydım iyiydi ama olmadı
nihayet çizelgeyi yapmayı becerdim:))))
siz sadece cuma günlerimi tartılıyosunuz kızlar??
bu arada bi arakadaş doğuşun bitki çaylarını tavsiye etmiş,,marka o kadar önemlimi ya??
doğadan var marketlerde genelde
aman iyi canim sevindim
bol bol yiyomuay bendemi ugramasam buralara sizin yüzünüzden bisey yiyemez oldum yaaa bi rahat yok yesekde burnumuzdan getiriyonuz
kolay gelsin canim
benidemi öpcenolmazz ben senin bildigin kizlardan degilim
Siz aynı anda hem ev, hem araba kredisi mi çektiniz
günaydınnn
Geçmiş olsun ins kötü olmadan atlatırsın gribi...
bize normalde 130 gelirdi ve 24 saat yanar kombim. Kapatıp açınca daha çok geliyor çünkü.
Bu ay 190 gelmiş. Valla çok güzel ısnıyoruz kızlar. Geçen sene mantoloma yaptırdım. Dünya para verdim iyi bişiy olsun diye.
Gani gani helal olsun çok faydasını gördüm. Ondan önce 250 den aşağı düşmezdi faturam ve ısınamazdık.
inşallah canım.İnşallah almazsın canım, tebrik ederim bu arada.
Uğra sen uğra, yedirirz biz, cumaları var kaçamak, önce kilonu ver, az kalorili bi çiko hediye et kendine
evet canım cuma sabahı tartı günümüz.nihayet çizelgeyi yapmayı becerdim:))))
siz sadece cuma günlerimi tartılıyosunuz kızlar??
bu arada bi arakadaş doğuşun bitki çaylarını tavsiye etmiş,,marka o kadar önemlimi ya??
doğadan var marketlerde genelde
evet iyi gibi canım. kızına geçmiş olsun Allah şifa versin. yavrularımızın gözünün içine bakıyoruz bişey olacak mı diye. Allah acılarını göstermesin.kızlar maddi durumlar konuşulmuş kocişler çekiştirilmiş bizde o sıkıntıları yaşıyoruz 2000-3000 kredi kartı gelir 1200 ev kredisi, 750 araba kredisi derken her ay eksideyiz bide demezlermi çift maaş onlar rahat
şimdi iyiymiş canım çok zor çocukların hasta olması
detoksuda hiç sorma oooof of
sabah kustu ama şuan iyiymiş üşütse arkası gelirdi sanırımı yemeğinide yemiş
dememek lazım ama ben çenemi tutamıyorumkiiii
1000 lira gelse bize seviniriz mutlu oluruz valla ne çektiysek kredi kartından çektik
çok sağolun canlar...
sağol canım, 16 aylık inşallah ilerlemez bidaha kusmamış
ben pcyi bırakıp gidiyorum kaç saat girmiyorum açınca sadece yeniliyorum hiç atmadılar daha beni, google chrome kullanıyorum şifre falan istemiyor 1 kere kaydetince
iyi vermişsin yinede
biz sadece klima kullanıyoruz 200 ödüyoruz tüpüde sayarsak sizden çok çok fazla ve 1 odada ısınıyoruz doğalgaz çok daha iyi ama butaraflara gelemedi bir türlü
cnm ben ortimi çok seviyorumda ondan..
he he biraz olayı dramatize edimm dediydim.eşlerimiz olmayınca yalnızızya.gerçi benim çocuklarım var ama ortim hepten yalnız kalacak..ortiii göndermeyiver kızz sende.aman boşver yada biraz kafanı dinlersin bize takıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?