Zerra da yazmış bizim kilo kısıtlamamız yok canım.
Burda her kilodan insan var zaten.
Amaç beraberce kilo vermek.
Topiğimiz eglencelidir bide
hadi yürü de görem o börekler akşama kadar yanacak karışmamaaaa o sondki börek olmamış ama. hemide 2 dilim ::
börek i yakarım hiç arabaya binmem bükün çok yürürüm
çok teşekkür ederim canım...
afiyet olsun bende köfte ve yoğurdumu yidim nescafe içiyom
3 gündür 0 kaçamakım yarında detoksu yapabilirsem cuma artık görürüz bişeler dimi
eyiliiiiiiiiiik senden
iskender hayali kuruyıom ben şuan
afiyet olsun canimÖğle yemeğimi de yidimm.
Kaçamak sıfır.
Akşamı da böyle tamamlıcam inş...
a.s. 300 gram daha zayiflamis olan kardesselammmm kızlarrrr
ne var ne yok bakem
aman küççük gelin olmuşun kız. sıkılmadın mı evliliktenama ne güzel boyunca kızın var biz aynı yaşıtız ama bende daha tık yok daha zayıflacam da, hamile kalacam da, doğacak büyüyecek ooooo o kadar uzak görünüyorki
yok menü böle cici cici gidiyodu sonda onu heç beklemiyodumşok oldum
bende geçen hafta alışveriş merkezinde yemek yiyeceğiz. ama dukana uygun birşey bulamadım. iskenderciye girdik yağsız ekmeksiz sadece iskender aldım sırf et en azından diye. yidim ama heç beğenmedim. ah ah bir zayıflasam da şöööle koca bir porsiyon sosolusundan iskenderi götürsem
dün akşamki menümü görmedin sanırıma.s. 300 gram daha zayiflamis olan kardes
afiyet olsun canim
dilek kapuska ve tarhanam var hagisini öglen hangisini aksam yesem :44:yogurtla
afiyet olsun bende köfte ve yoğurdumu yidim nescafe içiyom
3 gündür 0 kaçamakım yarında detoksu yapabilirsem cuma artık görürüz bişeler dimi
selammmm kızlarrrr
ne var ne yok bakem
Öğlen kapuska
Akşam Tarhana derim ben
Afiyet olsun..
Sana da afiyet olsun Black'im
Selam yawrım.
İyidir seni sormalı.
ay degildir insallah canimdün akşamki menümü görmedin sanırım
artık büyük ihtimalle 300 gr ekside değil 500 gr artıdayım:86:
sagol canimÖğlen kapuska
Akşam Tarhana derim ben
Afiyet olsun..
Sana da afiyet olsun Black'im
Selam yawrım.
İyidir seni sormalı.
inş canım bende yedim öğle yememi ama doymuyorum regl belittisi geliyorÖğle yemeğimi de yidimm.
Kaçamak sıfır.
hoşgeldin iyidir sende ne var ne yokselammmm kızlarrrr
ne var ne yok bakem
sennde iskenderle aklını çeldimyok menü böle cici cici gidiyodu sonda onu heç beklemiyodumşok oldum
bende geçen hafta alışveriş merkezinde yemek yiyeceğiz. ama dukana uygun birşey bulamadım. iskenderciye girdik yağsız ekmeksiz sadece iskender aldım sırf et en azından diye. yidim ama heç beğenmedim. ah ah bir zayıflasam da şöööle koca bir porsiyon sosolusundan iskenderi götürsem
ben sebep oldumeyiliiiiiiiiiik senden
iskender hayali kuruyıom ben şuan
Aman dikkat et akşama, hoşbeş falan alma eve senÖğle yemeğimi de yidimm.
Kaçamak sıfır.
Selam canım, sende ne var, ne yok? Götürmüşün cısslarıselammmm kızlarrrr
ne var ne yok bakem
Olan olmuş artık, bugün ve yarına bak sen,dün akşamki menümü görmedin sanırım
artık büyük ihtimalle 300 gr ekside değil 500 gr artıdayım:86:
bizimde gelenden çok giden var yazmıştım 1200 ev+750 araba+2500 kredi kartı=4450 2 maaş 4 milyar ediyor ancak bide artı harcamalar oluyor ama millet ağzını açtımı çift maaş onlar oooof of maddi işleri düşünmüyordum hiç canımı sıkmamayım diye nerden girildiyse bu konuyaaynen canım herkes çift maaş diyo. ama çifte götürü var aynı zamanda. birde kaç aydır kıyafet falan da almadım. temizliği bile kendim yapıyom. ama bu cumartesi çağırdım kadını. kocada yok nasılsa kadın temizlik yapsın bende tüm gün yatam
teşekkür ederim canım inşallah gemiştir 300grada razıydım ama neyseeee olmadıoyy kıyamam geçmiş olsun canım..
biz de ev kredisi ödüyoruz ayda 1000 3 sene kaldı çok şükür
evlenir evlenmez çekmiştik yaptığımız en iyi şey bu oldu sanırım
kredii kartı bize de en az 1000 geliyor napıyoruz 2 kişi bilmiyorummmm
herkeste aynı sonucu vermiyor demek ki
neyse canım boşver benden de 300 gramcık gitti
zor olmazmı oluyor tabii, eve aldığımız şeylerde var kızımın odasını yenileyeyim diyorum ama yazdan sonraya kaldı yazın biz ekders almıyoruz 1000 lira düşüyor maaşİkisi üst üste zor oluyordur eminim, biz de araba taksidi ödüyoruz, ah biran önce bi bitse, Allah hepimize kolaylık versin.
bana 20 saat falan sanırsammmmmmm iskender miiii
bursa 2 saat aklımı çelme blackkkkk
hoş iskenderden önce inegöl köfte yemeye gidecektik bursaya ama daha gidemedik
canım hayal kurmak kalorili değil nasılsa. ben rüyamda çatır çutur cips yedim yaaaaaa bu ne kiinş canım bende yedim öğle yememi ama doymuyorum regl belittisi geliyorneyse birazdan beynim doyduğunu algılar
hoşgeldin iyidir sende ne var ne yok
sennde iskenderle aklını çeldimbenmde hayalim italyan usulü kremalı tavuklu mantarlı makarna
ama benm susmam lazım dimi zaten dün iskender yedim
ben sebep oldum
Burda takılırsan yardımcı oluruz ama bi selam verip kaçıcaksan yapabileceğimiz birşey yok maalesef.
.:26:
Zaten ne oluyosa bu bankalardan oluyo, kredin varken bi daha kredi vermicekler. Kartlar da az limitli olacak, yoksa aşıyosun bi şekilde.
bizimde gelenden çok giden var yazmıştım 1200 ev+750 araba+2500 kredi kartı=4450 2 maaş 4 milyar ediyor ancak bide artı harcamalar oluyor ama millet ağzını açtımı çift maaş onlar oooof of maddi işleri düşünmüyordum hiç canımı sıkmamayım diye nerden girildiyse bu konuya
teşekkür ederim canım inşallah gemiştir 300grada razıydım ama neyseeee olmadı
zor olmazmı oluyor tabii, eve aldığımız şeylerde var kızımın odasını yenileyeyim diyorum ama yazdan sonraya kaldı yazın biz ekders almıyoruz 1000 lira düşüyor maaş
Güle güle kullan canım, faydasını görürsün umarım.kızlar yeni eliptik bisikletim
Tok tutan öneriler
Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan, sizi uzun süre tok tutar.
Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Kalorisi yok denilecek kadar az olan bu sebze oldukça tok tutucudur.
250 gr mor eriği biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve fruktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
200 gr ananası incecik doğrayın ve süzgeçten geçirin. İçine 100 gr kefir ve taze nane ekleyin. Ananasın içindeki enzimler, protein sindirimini hızlandırdığından oldukça doyurucudur.
Öğünler arasında acıktığınızda kuru erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Bir kuru erikte 8 kalori var.
Bir demet maydanozu blendırdan geçirip sebze suyuyla karıştırın. Bir iki damla acı biber sosu ekleyin ve için. Bu içecek yağ yakımını kolaylaştırır.
Kırmızı elmayı ince dilimler halinde kesip 1 çay kaşığı kıyılmış ceviz ve yarım çay kaşığı yonca balıyla karıştırın. Bu karışım hem doyurucudur hem de bağırsakları çalıştırır.
Kahvaltıda armudu rendeleyin ve yulafa katın. Bu karışıma biraz da yoğurt ekleyin. Armudun içeriğindeki fruktoz uzun süre açlık hissetmemenizi sağlar.
Günü canlı geçirmek için kendinize yulaf ezmesi hazırlayıp içine kuru meyveler katın. Bu, karbonhidrat ihtiyacınızı karşılayacaktır.
Portakal ve 50 gr ıspanak yaprağından oluşan bir salata hazırlayın. Salatayı 50 gr yağsız yoğurt, bir tutam tuz ve karabiberden oluşan bir sosla tatlandırın.
çok soğuk bi yorum olmuş bu ya.selam verip kaçtığımı nereden çıkardın.imkanlarım çerçevesinde merakla takip ederken böyle hıh! tarzı bi yorum alınca şaştım kaldım.
bende rüyamda hep bişeyler yiyorum hahahacanım hayal kurmak kalorili değil nasılsa. ben rüyamda çatır çutur cips yedim yaaaaaa bu ne ki
NEYSE BEN BİRAZ ÇALIŞAM GÖRÜŞÜRÜK SONRAAAAAAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?