70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Zerra da yazmış bizim kilo kısıtlamamız yok canım.
Burda her kilodan insan var zaten.
Amaç beraberce kilo vermek.
Topiğimiz eglencelidir bide

evet dediğiniz gibi çok hareketli çok matrak bir gruba benziyor...
motivasyon olsun diye kendimi zorlamak istiyorum...
beni bekleyin kızlar, en kısa zamanda bu grupdayım inş...
herkese başarılar dliyorum...

mmmmmm iskender miiii
bursa 2 saat aklımı çelme blackkkkk
hoş iskenderden önce inegöl köfte yemeye gidecektik bursaya ama daha gidemedik

Öğle yemeğimi de yidimm.
Kaçamak sıfır.
Akşamı da böyle tamamlıcam inş...
afiyet olsun canim
dilek kapuska ve tarhanam var hagisini öglen hangisini aksam yesem :44:yogurtla

selammmm kızlarrrr
ne var ne yok bakem
a.s. 300 gram daha zayiflamis olan kardes

skilmadim canim sükür esimde iyidir ben huysuzum kiz tabi zor günlerde gecirdik ama bugünlere geldik sükür
boyumca kizim olmasi cook güzel canim sende gecikme derim pisiim

afiyet olsun canim
dilek kapuska ve tarhanam var hagisini öglen hangisini aksam yesem :44:yogurtla

Öğlen kapuska
Akşam Tarhana derim ben
Afiyet olsun..

afiyet olsun bende köfte ve yoğurdumu yidim nescafe içiyom
3 gündür 0 kaçamakım yarında detoksu yapabilirsem cuma artık görürüz bişeler dimi

Sana da afiyet olsun Black'im

selammmm kızlarrrr
ne var ne yok bakem

Selam yawrım.
İyidir seni sormalı.

Öğle yemeğimi de yidimm.
Kaçamak sıfır.
inş canım bende yedim öğle yememi ama doymuyorum regl belittisi geliyor neyse birazdan beynim doyduğunu algılar

selammmm kızlarrrr
ne var ne yok bakem
hoşgeldin iyidir sende ne var ne yok
sennde iskenderle aklını çeldim benmde hayalim italyan usulü kremalı tavuklu mantarlı makarna
ama benm susmam lazım dimi zaten dün iskender yedim

eyiliiiiiiiiiik senden
iskender hayali kuruyıom ben şuan
ben sebep oldum

Öğle yemeğimi de yidimm.
Kaçamak sıfır.
Aman dikkat et akşama, hoşbeş falan alma eve sen

selammmm kızlarrrr

ne var ne yok bakem
Selam canım, sende ne var, ne yok? Götürmüşün cıssları

dün akşamki menümü görmedin sanırım
artık büyük ihtimalle 300 gr ekside değil 500 gr artıdayım:86:
Olan olmuş artık, bugün ve yarına bak sen,

bizimde gelenden çok giden var yazmıştım 1200 ev+750 araba+2500 kredi kartı=4450 2 maaş 4 milyar ediyor ancak bide artı harcamalar oluyor ama millet ağzını açtımı çift maaş onlar oooof of maddi işleri düşünmüyordum hiç canımı sıkmamayım diye nerden girildiyse bu konuya
teşekkür ederim canım inşallah gemiştir 300grada razıydım ama neyseeee olmadı

İkisi üst üste zor oluyordur eminim, biz de araba taksidi ödüyoruz, ah biran önce bi bitse, Allah hepimize kolaylık versin.
zor olmazmı oluyor tabii, eve aldığımız şeylerde var kızımın odasını yenileyeyim diyorum ama yazdan sonraya kaldı yazın biz ekders almıyoruz 1000 lira düşüyor maaş

mmmmmm iskender miiii
bursa 2 saat aklımı çelme blackkkkk
hoş iskenderden önce inegöl köfte yemeye gidecektik bursaya ama daha gidemedik
bana 20 saat falan sanırsam o yolu gidersem eriri zatiiiiiiiiiii
canım hayal kurmak kalorili değil nasılsa. ben rüyamda çatır çutur cips yedim yaaaaaa bu ne ki

NEYSE BEN BİRAZ ÇALIŞAM GÖRÜŞÜRÜK SONRAAAAAAAAAA

Burda takılırsan yardımcı oluruz ama bi selam verip kaçıcaksan yapabileceğimiz birşey yok maalesef.

.:26:

çok soğuk bi yorum olmuş bu ya.selam verip kaçtığımı nereden çıkardın.imkanlarım çerçevesinde merakla takip ederken böyle hıh! tarzı bi yorum alınca şaştım kaldım.

kızlar yeni eliptik bisikletim

Eklentiler

• $dynamic-901-kondisyon-bisikleti.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 33
Tok tutan öneriler

Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan, sizi uzun süre tok tutar.
Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Kalorisi yok denilecek kadar az olan bu sebze oldukça tok tutucudur.
250 gr mor eriği biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve fruktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
200 gr ananası incecik doğrayın ve süzgeçten geçirin. İçine 100 gr kefir ve taze nane ekleyin. Ananasın içindeki enzimler, protein sindirimini hızlandırdığından oldukça doyurucudur.
Öğünler arasında acıktığınızda kuru erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Bir kuru erikte 8 kalori var.
Bir demet maydanozu blendırdan geçirip sebze suyuyla karıştırın. Bir iki damla acı biber sosu ekleyin ve için. Bu içecek yağ yakımını kolaylaştırır.
Kırmızı elmayı ince dilimler halinde kesip 1 çay kaşığı kıyılmış ceviz ve yarım çay kaşığı yonca balıyla karıştırın. Bu karışım hem doyurucudur hem de bağırsakları çalıştırır.
Kahvaltıda armudu rendeleyin ve yulafa katın. Bu karışıma biraz da yoğurt ekleyin. Armudun içeriğindeki fruktoz uzun süre açlık hissetmemenizi sağlar.
Günü canlı geçirmek için kendinize yulaf ezmesi hazırlayıp içine kuru meyveler katın. Bu, karbonhidrat ihtiyacınızı karşılayacaktır.
Portakal ve 50 gr ıspanak yaprağından oluşan bir salata hazırlayın. Salatayı 50 gr yağsız yoğurt, bir tutam tuz ve karabiberden oluşan bir sosla tatlandırın.

Zaten ne oluyosa bu bankalardan oluyo, kredin varken bi daha kredi vermicekler. Kartlar da az limitli olacak, yoksa aşıyosun bi şekilde.

Ananas
Ananasta, bromelain adlı protein sindirici bir enzim bulunur. Bromelain sindirimi kolaylaştırır, vücudun su tutmasını azaltır, iltihapları giderir, Aşırı trombosit yapışkanlığını önlediği için doğal bir kan incelticidir. Ancak bromelainin kan inceltici ilaçlarla beraber kullanılması tavsiye edilmez. Bazı kişilerde alerjik reaksiyonlar oluşturabilir veya kalp hızını yükseltebilir.

TAYLAN KÜMELİ

kızlar yeni eliptik bisikletim
Güle güle kullan canım, faydasını görürsün umarım.

Teşekkürler....

çok soğuk bi yorum olmuş bu ya.selam verip kaçtığımı nereden çıkardın.imkanlarım çerçevesinde merakla takip ederken böyle hıh! tarzı bi yorum alınca şaştım kaldım.

hergün birileri gelip bende aranıza katılıyor deyip bir daha gelmiyorlarda ondan demiştir öyle sen selam verip kaçarsın diye değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…