ıGünaydın Arzu abla.
Teşekkür ederim bide :)
Ya bazen bende diyorum bu kadar kalmış verilir falan bazende yok gitmez bu kilolar diyorum.
Öyle çelişki içindeyim.
Bugün güzel gidiyo canım tatlı da istemiyo ins akşama kadar böyle devam ederim.
Güzelmiş canım bu şekilde kilo verirsin
Günaydın Minecim.
Evet maalesef kahvaltıyı da burda yapıyorum.
Yoksa çok erken oluyor evde.
Saklama kaplarım var peynir, pekmez vs. burda dolabım var ona tıkıyorum.
Bi şekilde hallediyorum
Geçmiş olsunnn kustuysa rahatlar ama.
Teşekkür ederimmmmm.
Sorma 1-2 saat uzak kaldım hemen geçmiş birikmiş.
Ay koptum burda
Sanatçı olacak sanki demişsin ya
Erkeklerin çoğu maalesef fazla savurgan
Günaydın
Günaydınnn
Geçmiş olsun ins kötü olmadan atlatırsın gribi...
Teşekkür ederim canım
Günaydın şeker
Sebzeler çok pahalı ya burda kıvırcık 8tl di.ü
Valla bilmiyorum bugün eski moduma döner gibiyim ins azıtmam ya
64-63 olaydım bari..
Ufuuuuuuuuuuuuu iskenderrrrBide kolaaa
Evdemisin okuyor musun calısıyor musun?
Kndini tanıtmışmıydın hatırlayamadım ben.
Ohoooooo sende kaç gündür ben gibi kaçırıyosun.
Sğlıklı beslenip kilo vermek istiyorsak yemicez canım tutucaz kendimizi..
Hazır onlar var diye gömülmüşün hemen.
Sebze veya et falan yapaydın keşke.
ı
ne bul bulduysam yedim lavla okuldan çocuklarım gelecek oğlanı hastaneye götürüçem kan gurubu lazım oyuz den acele ediyorum evi bir yan dan sup urup bir yanda sizin le yaz işiyorum bağımlı oldum size
cook faydasi var buranin canimEvet cuma sabah wc e çıktıktn sonra aç karnına
Liptonun form çayları veya doğadan ın o kadar işe yaramıyor o yzden söyledim sen blirsin.
Ay evet ben yesemde paşa paşa gelip itiraf ediyorum.
Sonra toparlanma ihtiyacı hissediyorum hemen
öpiyim nolur
tamam ama bikere
en iyisi kullanmamak ..bizde kullanmasak düze çıkıcazda..alışılmış çok kötü.....allaha çok şükür benmde eşim tutumludur hayat pahalı geçim zor biz mesela hiç kredi kartı kullanmayız paramız varsa alırız yoksa almayız.. borç çok zor allah borcu olana yardım etsin
afiyet olsun canım..arada olur ...dünkü menümü değiştiriyorum planladığım gibi olmadı sevgililer günü dye akşam yemeğe gittik
7.30: 2 kuru kayısı 1 ceviz 1 çay bardağı süt
8.30:2 dilim çavdar ekmeği, 1.5 kk peynir, domates
11.00:1 küçük muz(yerli)
14.30:1 tabak bezleye yemeği (içinde biraz patateste var ekmek yemeyeceğim),yarım kase yoğurt)
17.00:1 elma,1 küçük portakal(burdan sonrası fana)
19.00: 1 porsiyon iskender kbap ve kolave dövün beni
geçmiş olsun ayşecik....Kızlar geçim derdinden açılmış konu ahh ahhh sormayın bizde ev borcu ödüyoruz
bu ay rahata cıkcıaktık biraz herseyı hallettık dıyroduk bankadan bi telefon geldi işşte neymsı efendım
senelık sigorta bilmemnesi ödeneceek kafadan gitti 250 tl
gecınmeye bile çok az kalacak ınsallah sağsalim çıakrırız bu ayı da
daha doğalgaz faturası da gelenmdı ınsallah ınsaflı bi tutar gelir
sağolasın canım :)
sağol canım ahh ah nerde ev ısteyım valla :)
sağol canım yapamadım zaten beynım sallanıyo sanki :2:
sağol canımmm :2:
selam kızlar. çok şükür pc yi yaptık. iki gündür bozuk olduğundan doğru düzgün giremedim. iki günlük ayran detoksunu firesiz bitirdim. sonuç: inşallah almasam 1kg. vermişim. şimdide dikkat ediyorum bakalım cumaya ne olacak. bu zorlanmanın üzerine tekrar kilo alırsam orta yerim çatlarım artık. zira beni epeyce sarstı.
ay bak hosuma gitti dur bide ben mucuklayam seniseni de öptüm ya gözüm arkada kalmadan çıkabilirim artık
kahvaltımı da yaptım
4 zeytin, 1 salçalı ekmek bi de bitki çayımı içtim..
kalkınca sirkeli suyumu içmiştim bi de..
kendinize ii bakın görüşürüüükk
geldim geri ama tekrar kaçcam..
sütçüden sütü aldım..
sonra mrkete gittim hatta iki ayrı markete..
geldim ıspanak almıştım suya koydum temizlicem birazdan..
elmlı karışım yaptım..
oğluşu uyuttum..
sütün birazını kaynatıp birazını sütlaç yaptım..
perdeyi makineye attım çıkmak üzere onu asacam..
13 gibide arkadaş gelcek oturmaya gitcem..
yazarken yoruldum yawww..
en iyisi kullanmamak ..bizde kullanmasak düze çıkıcazda..alışılmış çok kötü.....
afiyet olsun canım..arada olur ...
geçmiş olsun ayşecik....
dikkt edersen almazsın benim detoks sonrası bildirim olunca rahatça dağıttım ama şimdi toplayamıyım....
evet yaaa onun için nasıl yiyeceğimi, ne yapacağımı şaşırdım, 2 haftadır daha çok dikkat ediyorum gram gitmedi yaaaSen en iyisimi yemeye devam etttBünye farklı çalışıyo senin.
amin canım evet bende iyice pimpirikli bir anne oldum ateşölçeri hiç yanımdan ayırmıyorum biara çok ateşlenmişti korkak oldum iyiceevet iyi gibi canım. kızına geçmiş olsun Allah şifa versin. yavrularımızın gözünün içine bakıyoruz bişey olacak mı diye. Allah acılarını göstermesin.
aaaaaaaaaa kız sen kaç yaşında evlendin.yemediiiimvallahi kizlar beni güzelceee
bende aldim agzimin payini oturdum totomun üstüne
insallah canim 31 olmak üzereyim
okudum okudum sonundaki iskenderi görünce böle oldumdünkü menümü değiştiriyorum planladığım gibi olmadı sevgililer günü dye akşam yemeğe gittik
7.30: 2 kuru kayısı 1 ceviz 1 çay bardağı süt
8.30:2 dilim çavdar ekmeği, 1.5 kk peynir, domates
11.00:1 küçük muz(yerli)
14.30:1 tabak bezleye yemeği (içinde biraz patateste var ekmek yemeyeceğim),yarım kase yoğurt)
17.00:1 elma,1 küçük portakal(burdan sonrası fana)
19.00: 1 porsiyon iskender kbap ve kolave dövün beni
ay sorma biz ikinci arabayı geçen ay aldık. ben dedim hadi özel arabam oldu bir işe gidem. sabah işe geldim öğlen yemeğe eve gittim yememi yedim güle oynaya arabama bindim işe gelecem tekrar. çalışmiiiiiii akü bitmiş kıskandı yeniyi galiba . birde akü aldık durduk yere. araba dediğin para tuzağı kullanmaszn da durduğu yerden para yiyoallah yardımcınız olsun canım sızınde dedıgım gıbı her ay hıc hesapta olmayan bısıy cıkıyo bızım araba gecen ay vergısı debrıyaj balatası derken en son soguklarda akü gitti bide ona verdık para bıde daha 4 yıllık bı araba yanı ama cıkıyo ıste hergun kullanınca
ya kızlar sıteye 5 dk bakmayım hemen kopuyo ya yenıden giriş yapmamı ıstıyo sızde de mı oyle düzeltsınler bunu yaa
ay bana 400 tl gaz geldi bacılaaaaaaarKızlar Allah parayla halledilebilecek dert versin.
Bi şekilde geçiniyoruz işte.
Çok şükür hallerimize hepimizin.
Doğalgaz faturası demişte bi arkadaş bu ay inanılmaz zamlı geldi faturalar.
El altından zam yapılmış yine doğalgaza.
aaaa o sondki börek olmamış ama. hemide 2 dilimslm kızlar menü yanıyoruz sabah 1 bardak çay şekersiz bir dilim çavdar ekmem peynir zeytin 3 domates marul2 maydanoz bal kurstan yeni geldim:125::125::125::125::125: acıktım dünden kalan börek vardı 2dilim ve küçük kase muhallebi yedim :105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105:
gel gel beraber kayak yaparız. araba da var dağa çıkarız. gel de seni dağa kaldıram
ay ne iyi olurdu..haftasonu sen beni palandököne götürürdün.gezdirirdin.kayak yapardık..sonra ben sana dukan yimeklerini hazırlardım.ev işlerini yapardım.sende gelince yemeğimizi yer beraber jillian yapardık.bir haftada 2 kilo verirdik.hiç cozutmazdık cozutanın azına acı biber sürerdik..he he he hayali bilem güzelmiş yaw..ama gelememkiiiorası çok soğukkkk ben soğuğu hiççç sevmem...
ya ben valla ne bulsam alıyomnihayet çizelgeyi yapmayı becerdim:))))
siz sadece cuma günlerimi tartılıyosunuz kızlar??
bu arada bi arakadaş doğuşun bitki çaylarını tavsiye etmiş,,marka o kadar önemlimi ya??
doğadan var marketlerde genelde
aynen canım herkes çift maaş diyo. ama çifte götürü var aynı zamanda. birde kaç aydır kıyafet falan da almadım. temizliği bile kendim yapıyom. ama bu cumartesi çağırdım kadını. kocada yok nasılsa kadın temizlik yapsın bende tüm gün yatamkızlar maddi durumlar konuşulmuş kocişler çekiştirilmiş bizde o sıkıntıları yaşıyoruz 2000-3000 kredi kartı gelir 1200 ev kredisi, 750 araba kredisi derken her ay eksideyiz bide demezlermi çift maaş onlar rahat
şimdi iyiymiş canım çok zor çocukların hasta olması
detoksuda hiç sorma oooof of
sabah kustu ama şuan iyiymiş üşütse arkası gelirdi sanırımı yemeğinide yemiş
dememek lazım ama ben çenemi tutamıyorumkiiii
1000 lira gelse bize seviniriz mutlu oluruz valla ne çektiysek kredi kartından çektik
çok sağolun canlar...
sağol canım, 16 aylık inşallah ilerlemez bidaha kusmamış
ben pcyi bırakıp gidiyorum kaç saat girmiyorum açınca sadece yeniliyorum hiç atmadılar daha beni, google chrome kullanıyorum şifre falan istemiyor 1 kere kaydetince
iyi vermişsin yinede
biz sadece klima kullanıyoruz 200 ödüyoruz tüpüde sayarsak sizden çok çok fazla ve 1 odada ısınıyoruz doğalgaz çok daha iyi ama butaraflara gelemedi bir türlü
benim de pisiiiiiim var. onla vakit geçiriz artık. akşamları nete girerken geli kucama yati çok seviyooooooom kızımı
cnm ben ortimi çok seviyorumda ondan..
he he biraz olayı dramatize edimm dediydim.eşlerimiz olmayınca yalnızızya.gerçi benim çocuklarım var ama ortim hepten yalnız kalacak..ortiii göndermeyiver kızz sende.aman boşver yada biraz kafanı dinlersin bize takıl..
öpiyim nolur
ay ev kadını olsan da zor çalışsanda bacım. ne bu biz kadınların çektikleri. o sütlaçtan bana da verseneeeeeeeeeeeeegeldim geri ama tekrar kaçcam..
sütçüden sütü aldım..
elmlı karışım yaptım..
oğluşu uyuttum..
bulurdun sen bu balgaymag dilinleevet canim ödümmm koptu koca bulamicam diyecok sükür Rabbime kocaman bir kizim var
süper inş geri gelmez ben en çok bunu merk ediyorum ayran detoksundan sonra hemen dönüyormu kilo diye seni takipte olacağımselam kızlar. çok şükür pc yi yaptık. iki gündür bozuk olduğundan doğru düzgün giremedim. iki günlük ayran detoksunu firesiz bitirdim. sonuç: inşallah almasam 1kg. vermişim. şimdide dikkat ediyorum bakalım cumaya ne olacak. bu zorlanmanın üzerine tekrar kilo alırsam orta yerim çatlarım artık. zira beni epeyce sarstı.
katılıyorum sebzeler çok pajhalıevet ufuuuuuuuuuuuuu yaa
ekmeklydi canım içinde pide parçaları vardı tüm gün dikkat ettim en tehlikeli öğünde yedim ama bugün yeni eliptik bisikletim kuruldu spor yapacağım geçen cumadn beri tartılmadım bi de regl haftam ne cıkacak bahtıma tartıda bakem:18:Ya aslında en güzeli kart kullanmamak, cebindeki paran kadar harcama yapmak.
Kebabı ekmeksiz yediyse o kadar sorun değil, kola olmamış ama.
bende okurken yoruldum kolay gelsingeldim geri ama tekrar kaçcam..
sütçüden sütü aldım..
elmlı karışım yaptım..
oğluşu uyuttum..
afiyet olsun canım..arada olur ...inş arada olur cumaya kadar kaçamak yapmamamk lazım
onyediaaaaaaaaaa kız sen kaç yaşında evlendin.
okudum okudum sonundaki iskenderi görünce böle oldum
ay sorma biz ikinci arabayı geçen ay aldık. ben dedim hadi özel arabam oldu bir işe gidem. sabah işe geldim öğlen yemeğe eve gittim yememi yedim güle oynaya arabama bindim işe gelecem tekrar. çalışmiiiiiii akü bitmiş kıskandı yeniyi galiba . birde akü aldık durduk yere. araba dediğin para tuzağı kullanmaszn da durduğu yerden para yiyo
ay bana 400 tl gaz geldi bacılaaaaaaar
aaaa o sondki börek olmamış ama. hemide 2 dilim
gel gel beraber kayak yaparız. araba da var dağa çıkarız. gel de seni dağa kaldıram
ya ben valla ne bulsam alıyom
aynen canım herkes çift maaş diyo. ama çifte götürü var aynı zamanda. birde kaç aydır kıyafet falan da almadım. temizliği bile kendim yapıyom. ama bu cumartesi çağırdım kadını. kocada yok nasılsa kadın temizlik yapsın bende tüm gün yatam
benim de pisiiiiiim var. onla vakit geçiriz artık. akşamları nete girerken geli kucama yati çok seviyooooooom kızımı
ay ev kadını olsan da zor çalışsanda bacım. ne bu biz kadınların çektikleri. o sütlaçtan bana da verseneeeeeeeeeeeee
okudum okudum sonundaki iskenderi görünce böle oldum
bulurdun sen bu balgaymag dilinleallah bağışlasın canım
tabiside nöyle noldu Naylincimm...
yok Nalan olsa daha iyi olur..:26:
nayırrr,nolamazz Nalannnnn.......
burda harcama kendini.yemek yapma topiğine git nen.....
menün süpermiş
oyy kıyamam geçmiş olsun canım..günaydın kızlaaaaar... nasılsınız bugün? benim biraz canım sıkkın kızım sabah kustu midesi bulanıyor gibi, anlatamıyorki çocuk derdini halinden anladım eşime midesi bulanıyor dememle çıkardı korktu sonra çok ağladı okula geldim ama aklım ondadün bir arkadaşıma demiştim bayadır hasta olmuyor diye, başka şey söyleseymişim olacakmış demekki... öyle işte
geçmiş olsun canım..kızlar tünaydınn ben 2 gundur çok hastayım sanırırm baya bi grip olcam
bütün kış dayandım süttür ıhlamurdur baldır sımdı artık yenık dusuyoırum sanırımm
bugün daha fenayım ne kafamı tuatbılıyorum ne bıse dün akşam sporda yapamadım
kar da yağıyo hava soğukk kendımı kilo vermıs gibi hıssetmıyorum öölee
siz napiosunuz
banada akşam olan oldu.. bahanemiz sevgililer günü
bende yazdan sonra yani seneye dşünüyorum 60 ı gördüğümdeama benmde korkum oluyor bazen bakalım istediğimde olacakmı diye:18:
bende öğrendim adını
aa süpermiş tebrik ederim canımselam kızlar. çok şükür pc yi yaptık. iki gündür bozuk olduğundan doğru düzgün giremedim. iki günlük ayran detoksunu firesiz bitirdim. sonuç: inşallah almasam 1kg. vermişim. şimdide dikkat ediyorum bakalım cumaya ne olacak. bu zorlanmanın üzerine tekrar kilo alırsam orta yerim çatlarım artık. zira beni epeyce sarstı.
biz de ev kredisi ödüyoruz ayda 1000 3 sene kaldı çok şükürkızlar maddi durumlar konuşulmuş kocişler çekiştirilmiş bizde o sıkıntıları yaşıyoruz 2000-3000 kredi kartı gelir 1200 ev kredisi, 750 araba kredisi derken her ay eksideyiz bide demezlermi çift maaş onlar rahat
kızlar gelelim fasülyenin faydalarınaaaaaa
ben dün ayran detoksu yaptım çok komik geliyor valla bana milletin 1-2 kilo verdiği durumda bile veremiyorum ben yaaa dün sabah 65dim bugünde aynı rakamı gördüm 0 gram gitmiş ne etsem bilemedim valla kaçamaklarım oldu ama sonuçta bağırsakları çalıştıracaksa çalıştırırdı yada idrar söktürecekse ben 2 kilo hedeflemedim onun içinde kaçamak yaparken içim rahattı 500gra razıydım 64ü görseydim hamilelik kilolarımdan kurtulsaydım iyiydi ama olmadı
aman küççük gelin olmuşun kız. sıkılmadın mı evliliktenonyediaslinda öyle olmicakti nisanli kalicaktik ama nasip canim bi baktim evlenmisim
hahah ben şimdi bunumu okudum püüü sana mı dedinn
70-79 topiğiyiz ama isteyende kabulumüz canım..
ben 79 la başladım buraya ama alıştım terkedemiyorum...
canım mayıs ayında araba aldık kredi çektik 750 ödüyoruz ona, temmuzdada tayin çıktı ev aldık 1200de onun borcu 10 yıl yakamızı bırakmayacak araba 3 yıl sonra bitecek o biterse rahatlarız accık
Bendeeeee.aynen yaa ben de resmen bağımlı oldum:18::18::18:
sagol canimamiin cümlemizinkini insallah
afiyet olsun bende köfte ve yoğurdumu yidim nescafe içiyomÖğle yemeğimi de yidimm.
Kaçamak sıfır.
Akşamı da böyle tamamlıcam inş...
selammmm kızlarrrr
ne var ne yok bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?