70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ı

ne bul bulduysam yedim lavla okuldan çocuklarım gelecek oğlanı hastaneye götürüçem kan gurubu lazım oyuz den acele ediyorum evi bir yan dan sup urup bir yanda sizin le yaz işiyorum bağımlı oldum size

aynen yaa ben de resmen bağımlı oldum:18::18::18:

cook faydasi var buranin canim

iyiki varsiniz kizlaaaaaaaaaaaarrrrr

tamam ama bikere

geldim geri ama tekrar kaçcam..
sütçüden sütü aldım..
sonra mrkete gittim hatta iki ayrı markete..
geldim ıspanak almıştım suya koydum temizlicem birazdan..
elmlı karışım yaptım..
oğluşu uyuttum..
sütün birazını kaynatıp birazını sütlaç yaptım..
perdeyi makineye attım çıkmak üzere onu asacam..
13 gibide arkadaş gelcek oturmaya gitcem..
yazarken yoruldum yawww..

allaha çok şükür benmde eşim tutumludur hayat pahalı geçim zor biz mesela hiç kredi kartı kullanmayız paramız varsa alırız yoksa almayız.. borç çok zor allah borcu olana yardım etsin
en iyisi kullanmamak ..bizde kullanmasak düze çıkıcazda..alışılmış çok kötü.....
afiyet olsun canım..arada olur ...
geçmiş olsun ayşecik....

dikkt edersen almazsın benim detoks sonrası bildirim olunca rahatça dağıttım ama şimdi toplayamıyım....

ay bak hosuma gitti dur bide ben mucuklayam seni hadi git artik aksama yine gel

kolay gelsin canimcim

Sen en iyisimi yemeye devam etttBünye farklı çalışıyo senin.
evet yaaa onun için nasıl yiyeceğimi, ne yapacağımı şaşırdım, 2 haftadır daha çok dikkat ediyorum gram gitmedi yaaa

evet iyi gibi canım. kızına geçmiş olsun Allah şifa versin. yavrularımızın gözünün içine bakıyoruz bişey olacak mı diye. Allah acılarını göstermesin.
amin canım evet bende iyice pimpirikli bir anne oldum ateşölçeri hiç yanımdan ayırmıyorum biara çok ateşlenmişti korkak oldum iyice

yemediiiim vallahi kizlar beni güzelceee
bende aldim agzimin payini oturdum totomun üstüne

insallah canim 31 olmak üzereyim
aaaaaaaaaa kız sen kaç yaşında evlendin.

okudum okudum sonundaki iskenderi görünce böle oldum
ay sorma biz ikinci arabayı geçen ay aldık. ben dedim hadi özel arabam oldu bir işe gidem. sabah işe geldim öğlen yemeğe eve gittim yememi yedim güle oynaya arabama bindim işe gelecem tekrar. çalışmiiiiiii akü bitmiş kıskandı yeniyi galiba . birde akü aldık durduk yere. araba dediğin para tuzağı kullanmaszn da durduğu yerden para yiyo
ay bana 400 tl gaz geldi bacılaaaaaaar

aaaa o sondki börek olmamış ama. hemide 2 dilim
gel gel beraber kayak yaparız. araba da var dağa çıkarız. gel de seni dağa kaldıram

ya ben valla ne bulsam alıyom
aynen canım herkes çift maaş diyo. ama çifte götürü var aynı zamanda. birde kaç aydır kıyafet falan da almadım. temizliği bile kendim yapıyom. ama bu cumartesi çağırdım kadını. kocada yok nasılsa kadın temizlik yapsın bende tüm gün yatam
benim de pisiiiiiim var. onla vakit geçiriz artık. akşamları nete girerken geli kucama yati çok seviyooooooom kızımı

ay ev kadını olsan da zor çalışsanda bacım. ne bu biz kadınların çektikleri. o sütlaçtan bana da verseneeeeeeeeeeeee

evet canim ödümmm koptu koca bulamicam diye cok sükür Rabbime kocaman bir kizim var
bulurdun sen bu balgaymag dilinle allah bağışlasın canım

süper inş geri gelmez ben en çok bunu merk ediyorum ayran detoksundan sonra hemen dönüyormu kilo diye seni takipte olacağım

onyedi aslinda öyle olmicakti nisanli kalicaktik ama nasip canim bi baktim evlenmisim

tabiside nöyle noldu Naylincimm...
yok Nalan olsa daha iyi olur..:26:
nayırrr,nolamazz Nalannnnn.......
burda harcama kendini.yemek yapma topiğine git nen.....

menün süpermiş

oyy kıyamam geçmiş olsun canım.. geçmiş olsun canım..
banada akşam olan oldu.. bahanemiz sevgililer günü

hep bi bahenemiz var zaten

bende yazdan sonra yani seneye dşünüyorum 60 ı gördüğümde ama benmde korkum oluyor bazen bakalım istediğimde olacakmı diye:18:

inşallah istediğimiz zaman olur canım

bende öğrendim adını

aa süpermiş tebrik ederim canım
biz de ev kredisi ödüyoruz ayda 1000 3 sene kaldı çok şükür
evlenir evlenmez çekmiştik yaptığımız en iyi şey bu oldu sanırım
kredii kartı bize de en az 1000 geliyor napıyoruz 2 kişi bilmiyorummmm

herkeste aynı sonucu vermiyor demek ki
neyse canım boşver benden de 300 gramcık gitti

onyedi aslinda öyle olmicakti nisanli kalicaktik ama nasip canim bi baktim evlenmisim
aman küççük gelin olmuşun kız. sıkılmadın mı evlilikten ama ne güzel boyunca kızın var biz aynı yaşıtız ama bende daha tık yok daha zayıflacam da, hamile kalacam da, doğacak büyüyecek ooooo o kadar uzak görünüyorki
hahah ben şimdi bunumu okudum püüü sana mı dedinn

yok menü böle cici cici gidiyodu sonda onu heç beklemiyodum şok oldum
bende geçen hafta alışveriş merkezinde yemek yiyeceğiz. ama dukana uygun birşey bulamadım. iskenderciye girdik yağsız ekmeksiz sadece iskender aldım sırf et en azından diye. yidim ama heç beğenmedim. ah ah bir zayıflasam da şöööle koca bir porsiyon sosolusundan iskenderi götürsem

canım mayıs ayında araba aldık kredi çektik 750 ödüyoruz ona, temmuzdada tayin çıktı ev aldık 1200de onun borcu 10 yıl yakamızı bırakmayacak araba 3 yıl sonra bitecek o biterse rahatlarız accık

İkisi üst üste zor oluyordur eminim, biz de araba taksidi ödüyoruz, ah biran önce bi bitse, Allah hepimize kolaylık versin.
aynen yaa ben de resmen bağımlı oldum:18::18::18:
Bendeeeee.

sagol canim amiin cümlemizinkini insallah

Allah herkese mesut,mutlu, huzurlu geçimler versin inşallah.

Öğle yemeğimi de yidimm.
Kaçamak sıfır.
Akşamı da böyle tamamlıcam inş...
afiyet olsun bende köfte ve yoğurdumu yidim nescafe içiyom
3 gündür 0 kaçamakım yarında detoksu yapabilirsem cuma artık görürüz bişeler dimi
selammmm kızlarrrr
ne var ne yok bakem

eyiliiiiiiiiiik senden
iskender hayali kuruyıom ben şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…