70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol bilgiler için canım ama ıspanak ve portakal tavsiyesi ilginç nasıl olurki ıspanakla portakal

Güle güle kullan canım, faydasını görürsün umarım.

Teşekkürler....
sağol canım inş görürüm problem basenler

Eki Görüntüle 347541

ay bayildim bu servis kasiginaaa sadece iki kasik yedim derim rahat rahat ohh

ayy kızz bunla yarım kaşık yedimde diyebilirsin

Son düzenleme:

hergün birileri gelip bende aranıza katılıyor deyip bir daha gelmiyorlarda ondan demiştir öyle sen selam verip kaçarsın diye değil yani

genelleme yapmayı hep kaba bulmuşumdur.kaldı ki herkes sürekli yazarak takip etmek zorunda değil.ben de 1 aydır yoğun bi şekilde takip ediyorum.hatta 6 kilomu da buradaki yorumlarla güdülenerek verdim.canım bi şeyler yemek istediğimde yorumları okudum,vazgeçtim.ama daha yeni üye oldum.neyse herkese kolay gelsin...

çok soğuk bi yorum olmuş bu ya.selam verip kaçtığımı nereden çıkardın.imkanlarım çerçevesinde merakla takip ederken böyle hıh! tarzı bi yorum alınca şaştım kaldım.

o sana özel söylenmiş bir cümle değil ki, üstüne alınmana gerek yok..
buraya gelip bir selam verip bi kaç soru sorup cevabını aldıktan sonra bir daha uğramayan okadar çok kişi oldu ki
ki puccaa uzun uzun zamanından fedakarlık yaparak yardımcı olmaya çalıştı her seferinde...
ben de yaşadım çoğu zaman uzun uzun yazdım bi teşekkür bile etmeden gitti insanlar ve bir daha uğramadılar
bu durum da insanın canını sıkıyor haliyle..
puccaanın sana ne gibi bi antipatisi olabilir ki böyle birşey yazsın, sadece temkinli yaklaşmış olaya.
anlayacağını umuyorum....

Son düzenleme:

burayı takip ederek kilo verdiysen bilirsin pucca ve burdaki kızlar gelen herkese yardımcı olmaya çalışıyor.. bende sana hoşgeldin demiştim ama sen o yoruma takılmışsın..

dikkat etmeye çalışacam bakem ne olacak. kolay gelsin bu arada. benimde bugün işler gözümde büyüyor. başlasam bir saatimi almaz ama kafamı yoruyor nasıl yapacam.
cuma tartıdan sonra belli olur. bende merak ediyorum.
Öğle yemeğimi de yidimm.
Kaçamak sıfır.
Akşamı da böyle tamamlıcam inş...
sabah ve öğleyi bende güzel geçirdim. darısı akşama.
teşekür ederim canım.
selammmm kızlarrrr
ne var ne yok bakem
selam güzel.
evet dediğiniz gibi çok hareketli çok matrak bir gruba benziyor...
motivasyon olsun diye kendimi zorlamak istiyorum...
beni bekleyin kızlar, en kısa zamanda bu grupdayım inş...
herkese başarılar dliyorum...
hoşgeldin.
kızlar yeni eliptik bisikletim
güle güle kullan. fiyatını söyleyebilir misin canım.

paylaşımın için teşekürler canım.

baya iş yapmıssın maşallahoh benım yerımede geeezz
Öğle yemeğimi de yidimm.
Kaçamak sıfır.
Akşamı da böyle tamamlıcam inş...
inş canım
selammmm kızlarrrr
ne var ne yok bakem
valla iyiyim bıkaç kılo fazlam var eksiğim yok
canım sızın yapacagınız tek sey kredı kartını sınırlamak ınan bızım elımızde yoksa kartlar suclu deıl
kızlar yeni eliptik bisikletim
güle güle kullan güzelce zayıfla canım
Eki Görüntüle 347541

ay bayildim bu servis kasiginaaa sadece iki kasik yedim derim rahat rahat ohh

güle güle kullan. fiyatını söyleyebilir misin canım.
450 liraya aldım canım mayetik bu. bundan 20 gün önce bime kayışlı bi aliptik bisiklet gelmişti 200 liraydı onu aldık 5 gün sonra bozuldu iade ettik başka bi yerden bunu aldık inş memnun kalırım

güle güle kullan güzelce zayıfla canım

sağol canım

tabiki takip etmek zorunda değil öyle bişeyde demedik kalırsan faydamız olur demek istedik yani kısa bir sürede olsa buradan uzaklaşınca motivasyon kalmıyor bende yeni gelenlere aramızda kalırsan zayıflarsın diyorum zorunluluk yok yani yanlış bişey dediğinide düşünmüyorum sen yanlış anladın

aman iyi canim sevindim
bol bol yiyomu ay bendemi ugramasam buralara sizin yüzünüzden bisey yiyemez oldum yaaa bi rahat yok yesekde burnumuzdan getiriyonuz
ay bana niye olmiiiki öle yaw...uğrasamda uğramasamda sonuç aynı

evet yaa..çalışsan bi dert çalışmasan bi dert..pisinin adı neki orti..
hee gelemde dağa çıkarken zincir takmadığın için yarıyolda kalakta soğugdan donag demi
istemem ayol ben ılgaza gider kayağımı yaparım rahat rahat...

selammmm kızlarrrr
ne var ne yok bakem
selam şeker..
iyilik Nalannn şey,,Naylin dicektim. senden naber gı

orti sen neden cocuk yapmadın bak şimdi pisi seveceğine bebiş severdin.
ben olsaydım gider bi cağ kebapçısına bi güzel karnımı doyururdum ohh misss..

evet dediğiniz gibi çok hareketli çok matrak bir gruba benziyor...
motivasyon olsun diye kendimi zorlamak istiyorum...
beni bekleyin kızlar, en kısa zamanda bu grupdayım inş...
herkese başarılar dliyorum...
şimdiden hoşgeldin diyek..

hakkaten can sıkılmıcak gibi değilmiş..
para para para
varlığı bin dert yokluğu yaraaa..

tabloya göre 68le kilolu grubundaymışım 63 olursam sağlıklı olacam 2 kilo verebilsem aaaaaaaaaaah

Bel - Boy Oranınız :

0,47 Sağlıklı - az egzersiz seviyesinde (1-3 kez/haftada spor yapabilir) çıktı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…