sağol bilgiler için canımTok tutan öneriler
Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan, sizi uzun süre tok tutar.
Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Kalorisi yok denilecek kadar az olan bu sebze oldukça tok tutucudur.
250 gr mor eriği biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve fruktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
200 gr ananası incecik doğrayın ve süzgeçten geçirin. İçine 100 gr kefir ve taze nane ekleyin. Ananasın içindeki enzimler, protein sindirimini hızlandırdığından oldukça doyurucudur.
Öğünler arasında acıktığınızda kuru erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Bir kuru erikte 8 kalori var.
Bir demet maydanozu blendırdan geçirip sebze suyuyla karıştırın. Bir iki damla acı biber sosu ekleyin ve için. Bu içecek yağ yakımını kolaylaştırır.
Kırmızı elmayı ince dilimler halinde kesip 1 çay kaşığı kıyılmış ceviz ve yarım çay kaşığı yonca balıyla karıştırın. Bu karışım hem doyurucudur hem de bağırsakları çalıştırır.
Kahvaltıda armudu rendeleyin ve yulafa katın. Bu karışıma biraz da yoğurt ekleyin. Armudun içeriğindeki fruktoz uzun süre açlık hissetmemenizi sağlar.
Günü canlı geçirmek için kendinize yulaf ezmesi hazırlayıp içine kuru meyveler katın. Bu, karbonhidrat ihtiyacınızı karşılayacaktır.
Portakal ve 50 gr ıspanak yaprağından oluşan bir salata hazırlayın. Salatayı 50 gr yağsız yoğurt, bir tutam tuz ve karabiberden oluşan bir sosla tatlandırın.
sağol canım inş görürüm problem basenlerGüle güle kullan canım, faydasını görürsün umarım.
Teşekkürler....
kızlar yeni eliptik bisikletim
arabayı eşim evi ben çektik banka vermesede yolunu buluruz seve seveZaten ne oluyosa bu bankalardan oluyo, kredin varken bi daha kredi vermicekler. Kartlar da az limitli olacak, yoksa aşıyosun bi şekilde.
iyilik canım evet götürdümmmmmSelam canım, sende ne var, ne yok? Götürmüşün cıssları
Olan olmuş artık, bugün ve yarına bak sen,
güle güle kullan canım...kızlar yeni eliptik bisikletim
hergün birileri gelip bende aranıza katılıyor deyip bir daha gelmiyorlarda ondan demiştir öyle sen selam verip kaçarsın diye değil yani
çok soğuk bi yorum olmuş bu ya.selam verip kaçtığımı nereden çıkardın.imkanlarım çerçevesinde merakla takip ederken böyle hıh! tarzı bi yorum alınca şaştım kaldım.
sağol canımmmm kurtulcam totomdan inşallahiyilik canım evet götürdümmmmm
güle güle kullan canım...
genelleme yapmayı hep kaba bulmuşumdur.kaldı ki herkes sürekli yazarak takip etmek zorunda değil.ben de 1 aydır yoğun bi şekilde takip ediyorum.hatta 6 kilomu da buradaki yorumlarla güdülenerek verdim.canım bi şeyler yemek istediğimde yorumları okudum,vazgeçtim.ama daha yeni üye oldum.neyse herkese kolay gelsin...
dikkat etmeye çalışacam bakem ne olacak. kolay gelsin bu arada. benimde bugün işler gözümde büyüyor. başlasam bir saatimi almaz ama kafamı yoruyor nasıl yapacam.geldim geri ama tekrar kaçcam..
sütçüden sütü aldım..
sonra mrkete gittim hatta iki ayrı markete..
geldim ıspanak almıştım suya koydum temizlicem birazdan..
elmlı karışım yaptım..
oğluşu uyuttum..
sütün birazını kaynatıp birazını sütlaç yaptım..
perdeyi makineye attım çıkmak üzere onu asacam..
13 gibide arkadaş gelcek oturmaya gitcem..
yazarken yoruldum yawww..
en iyisi kullanmamak ..bizde kullanmasak düze çıkıcazda..alışılmış çok kötü.....
afiyet olsun canım..arada olur ...
geçmiş olsun ayşecik....
dikkt edersen almazsın benim detoks sonrası bildirim olunca rahatça dağıttım ama şimdi toplayamıyım....
cuma tartıdan sonra belli olur. bende merak ediyorum.bulurdun sen bu balgaymag dilinleallah bağışlasın canım
süper inş geri gelmez ben en çok bunu merk ediyorum ayran detoksundan sonra hemen dönüyormu kilo diye seni takipte olacağım
katılıyorum sebzeler çok pajhalıevet ufuuuuuuuuuuuuu yaa
ekmeklydi canım içinde pide parçaları vardı tüm gün dikkat ettim en tehlikeli öğünde yedim ama bugün yeni eliptik bisikletim kuruldu spor yapacağım geçen cumadn beri tartılmadım bi de regl haftam ne cıkacak bahtıma tartıda bakem:18:
bende okurken yoruldum kolay gelsininş arada olur cumaya kadar kaçamak yapmamamk lazım
sabah ve öğleyi bende güzel geçirdim. darısı akşama.Öğle yemeğimi de yidimm.
Kaçamak sıfır.
Akşamı da böyle tamamlıcam inş...
teşekür ederim canım.
oyy kıyamam geçmiş olsun canım..
geçmiş olsun canım..
hep bi bahenemiz var zaten
inşallah istediğimiz zaman olur canım
aa süpermiş tebrik ederim canım
biz de ev kredisi ödüyoruz ayda 1000 3 sene kaldı çok şükür
evlenir evlenmez çekmiştik yaptığımız en iyi şey bu oldu sanırım
kredii kartı bize de en az 1000 geliyor napıyoruz 2 kişi bilmiyorummmm
herkeste aynı sonucu vermiyor demek ki
neyse canım boşver benden de 300 gramcık gitti
selam güzel.selammmm kızlarrrr
ne var ne yok bakem
hoşgeldin.evet dediğiniz gibi çok hareketli çok matrak bir gruba benziyor...
motivasyon olsun diye kendimi zorlamak istiyorum...
beni bekleyin kızlar, en kısa zamanda bu grupdayım inş...
herkese başarılar dliyorum...
güle güle kullan. fiyatını söyleyebilir misin canım.kızlar yeni eliptik bisikletim
Tok tutan öneriler
Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan, sizi uzun süre tok tutar.
Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Kalorisi yok denilecek kadar az olan bu sebze oldukça tok tutucudur.
250 gr mor eriği biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve fruktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
200 gr ananası incecik doğrayın ve süzgeçten geçirin. İçine 100 gr kefir ve taze nane ekleyin. Ananasın içindeki enzimler, protein sindirimini hızlandırdığından oldukça doyurucudur.
Öğünler arasında acıktığınızda kuru erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Bir kuru erikte 8 kalori var.
Bir demet maydanozu blendırdan geçirip sebze suyuyla karıştırın. Bir iki damla acı biber sosu ekleyin ve için. Bu içecek yağ yakımını kolaylaştırır.
Kırmızı elmayı ince dilimler halinde kesip 1 çay kaşığı kıyılmış ceviz ve yarım çay kaşığı yonca balıyla karıştırın. Bu karışım hem doyurucudur hem de bağırsakları çalıştırır.
Kahvaltıda armudu rendeleyin ve yulafa katın. Bu karışıma biraz da yoğurt ekleyin. Armudun içeriğindeki fruktoz uzun süre açlık hissetmemenizi sağlar.
Günü canlı geçirmek için kendinize yulaf ezmesi hazırlayıp içine kuru meyveler katın. Bu, karbonhidrat ihtiyacınızı karşılayacaktır.
Portakal ve 50 gr ıspanak yaprağından oluşan bir salata hazırlayın. Salatayı 50 gr yağsız yoğurt, bir tutam tuz ve karabiberden oluşan bir sosla tatlandırın.
baya iş yapmıssın maşallahgeldim geri ama tekrar kaçcam..
sütçüden sütü aldım..
sonra mrkete gittim hatta iki ayrı markete..
geldim ıspanak almıştım suya koydum temizlicem birazdan..
elmlı karışım yaptım..
oğluşu uyuttum..
sütün birazını kaynatıp birazını sütlaç yaptım..
perdeyi makineye attım çıkmak üzere onu asacam..
13 gibide arkadaş gelcek oturmaya gitcem..
yazarken yoruldum yawww..
en iyisi kullanmamak ..bizde kullanmasak düze çıkıcazda..alışılmış çok kötü.....
afiyet olsun canım..arada olur ...
geçmiş olsun ayşecik....
dikkt edersen almazsın benim detoks sonrası bildirim olunca rahatça dağıttım ama şimdi toplayamıyım....
inş canımÖğle yemeğimi de yidimm.
Kaçamak sıfır.
Akşamı da böyle tamamlıcam inş...
valla iyiyim bıkaç kılo fazlam var eksiğim yokselammmm kızlarrrr
ne var ne yok bakem
canım sızın yapacagınız tek sey kredı kartını sınırlamak ınan bızım elımızde yoksa kartlar suclu deıl
bizimde gelenden çok giden var yazmıştım 1200 ev+750 araba+2500 kredi kartı=4450 2 maaş 4 milyar ediyor ancak bide artı harcamalar oluyor ama millet ağzını açtımı çift maaş onlar oooof of maddi işleri düşünmüyordum hiç canımı sıkmamayım diye nerden girildiyse bu konuya
teşekkür ederim canım inşallah gemiştir 300grada razıydım ama neyseeee olmadı
zor olmazmı oluyor tabii, eve aldığımız şeylerde var kızımın odasını yenileyeyim diyorum ama yazdan sonraya kaldı yazın biz ekders almıyoruz 1000 lira düşüyor maaş
güle güle kullan güzelce zayıfla canımkızlar yeni eliptik bisikletim
sağol bilgiler için canımama ıspanak ve portakal tavsiyesi ilginç nasıl olurki ıspanakla portakal
450 liraya aldım canım mayetik bu. bundan 20 gün önce bime kayışlı bi aliptik bisiklet gelmişti 200 liraydı onu aldık 5 gün sonra bozuldu iade ettik başka bi yerden bunu aldık inş memnun kalırımgüle güle kullan. fiyatını söyleyebilir misin canım.
sağol canımgüle güle kullan güzelce zayıfla canım
burayı takip ederek kilo verdiysen bilirsin pucca ve burdaki kızlar gelen herkese yardımcı olmaya çalışıyor.. bende sana hoşgeldin demiştim ama sen o yoruma takılmışsın..
genelleme yapmayı hep kaba bulmuşumdur.kaldı ki herkes sürekli yazarak takip etmek zorunda değil.ben de 1 aydır yoğun bi şekilde takip ediyorum.hatta 6 kilomu da buradaki yorumlarla güdülenerek verdim.canım bi şeyler yemek istediğimde yorumları okudum,vazgeçtim.ama daha yeni üye oldum.neyse herkese kolay gelsin...
ay bana niye olmiiiki öle yaw...uğrasamda uğramasamda sonuç aynıaman iyi canim sevindim
bol bol yiyomuay bendemi ugramasam buralara sizin yüzünüzden bisey yiyemez oldum yaaa bi rahat yok yesekde burnumuzdan getiriyonuz
evet yaa..çalışsan bi dert çalışmasan bi dert..pisinin adı neki orti..aaaaaaaaaa kız sen kaç yaşında evlendin.
okudum okudum sonundaki iskenderi görünce böle oldum
ay sorma biz ikinci arabayı geçen ay aldık. ben dedim hadi özel arabam oldu bir işe gidem. sabah işe geldim öğlen yemeğe eve gittim yememi yedim güle oynaya arabama bindim işe gelecem tekrar. çalışmiiiiiii akü bitmiş kıskandı yeniyi galiba . birde akü aldık durduk yere. araba dediğin para tuzağı kullanmaszn da durduğu yerden para yiyo
ay bana 400 tl gaz geldi bacılaaaaaaar
aaaa o sondki börek olmamış ama. hemide 2 dilim
gel gel beraber kayak yaparız. araba da var dağa çıkarız. gel de seni dağa kaldıram
ya ben valla ne bulsam alıyom
aynen canım herkes çift maaş diyo. ama çifte götürü var aynı zamanda. birde kaç aydır kıyafet falan da almadım. temizliği bile kendim yapıyom. ama bu cumartesi çağırdım kadını. kocada yok nasılsa kadın temizlik yapsın bende tüm gün yatam
benim de pisiiiiiim var. onla vakit geçiriz artık. akşamları nete girerken geli kucama yati çok seviyooooooom kızımı
ay ev kadını olsan da zor çalışsanda bacım. ne bu biz kadınların çektikleri. o sütlaçtan bana da verseneeeeeeeeeeeee
selam şeker..selammmm kızlarrrr
ne var ne yok bakem
orti sen neden cocuk yapmadınaman küççük gelin olmuşun kız. sıkılmadın mı evliliktenama ne güzel boyunca kızın var biz aynı yaşıtız ama bende daha tık yok daha zayıflacam da, hamile kalacam da, doğacak büyüyecek ooooo o kadar uzak görünüyorki
yok menü böle cici cici gidiyodu sonda onu heç beklemiyodumşok oldum
bende geçen hafta alışveriş merkezinde yemek yiyeceğiz. ama dukana uygun birşey bulamadım. iskenderciye girdik yağsız ekmeksiz sadece iskender aldım sırf et en azından diye. yidim ama heç beğenmedim. ah ah bir zayıflasam da şöööle koca bir porsiyon sosolusundan iskenderi götürsem
şimdiden hoşgeldin diyek..evet dediğiniz gibi çok hareketli çok matrak bir gruba benziyor...
motivasyon olsun diye kendimi zorlamak istiyorum...
beni bekleyin kızlar, en kısa zamanda bu grupdayım inş...
herkese başarılar dliyorum...
hakkaten can sıkılmıcak gibi değilmiş..
bizimde gelenden çok giden var yazmıştım 1200 ev+750 araba+2500 kredi kartı=4450 2 maaş 4 milyar ediyor ancak bide artı harcamalar oluyor ama millet ağzını açtımı çift maaş onlar oooof of maddi işleri düşünmüyordum hiç canımı sıkmamayım diye nerden girildiyse bu konuya
teşekkür ederim canım inşallah gemiştir 300grada razıydım ama neyseeee olmadı
zor olmazmı oluyor tabii, eve aldığımız şeylerde var kızımın odasını yenileyeyim diyorum ama yazdan sonraya kaldı yazın biz ekders almıyoruz 1000 lira düşüyor maaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?