- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
kızlar maddi durumlar konuşulmuş kocişler çekiştirilmiş bizde o sıkıntıları yaşıyoruz 2000-3000 kredi kartı gelir 1200 ev kredisi, 750 araba kredisi derken her ay eksideyiz bide demezlermi çift maaş onlar rahat
sağol canım, 16 aylık inşallah ilerlemez bidaha kusmamış
biz sadece klima kullanıyoruz 200 ödüyoruz tüpüde sayarsak sizden çok çok fazla ve 1 odada ısınıyoruz doğalgaz çok daha iyi ama butaraflara gelemedi bir türlü
Aman aman tekrarlamasında canım maşallah.
Valla büyük cesaret hem ev hem araba kredisi. Ama bütün bu zorlukların sonunda mal sahibi olacaksınız canım. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin herşeyi.
kızlar gelelim fasülyenin faydalarınaaaaaa
ben dün ayran detoksu yaptım çok komik geliyor valla bana milletin 1-2 kilo verdiği durumda bile veremiyorum ben yaaa dün sabah 65dim bugünde aynı rakamı gördüm 0 gram gitmiş ne etsem bilemedim valla kaçamaklarım oldu ama sonuçta bağırsakları çalıştıracaksa çalıştırırdı yada idrar söktürecekse ben 2 kilo hedeflemedim onun içinde kaçamak yaparken içim rahattı 500gra razıydım 64ü görseydim hamilelik kilolarımdan kurtulsaydım iyiydi ama olmadı
Ne ola ki bu ayran detoksu ?
yalıtım çok iyi oluyo ya bizimde mantolu ev apartman öle yapılmış yanı en baştan
en düşük derecede yakıyom ben 30 cde çok soğuk olunca 40 a yüskeltiyorum hemen
fırın gibi oluyo ev :) benıdme devamlıyanıyo eve gıdınce gerek duyarsam yukseltıyorum sadece
aç kapa yapınca acaiipp farkedıyo fatura aç kapa yapmamak lazımm
gecen böle bi hafif rüzgar hıssettık pencerenın duvarla bitiştiği yerde açılma olmuşş
çekomastik çektik hemen düzeldii :) bide en üst kat bizim ama çok şükür sıcak evımız
Aynen bende 30 sürekli.
Rabbim yuvamızdan sıcaklıkları eksik etmesin her anlamda.
geldim geri ama tekrar kaçcam..
sütçüden sütü aldım..
sonra mrkete gittim hatta iki ayrı markete..
geldim ıspanak almıştım suya koydum temizlicem birazdan..
elmlı karışım yaptım..
oğluşu uyuttum..
sütün birazını kaynatıp birazını sütlaç yaptım..
perdeyi makineye attım çıkmak üzere onu asacam..
13 gibide arkadaş gelcek oturmaya gitcem..
yazarken yoruldum yawww..
Bende okurken yoruldum valla
ay bana 400 tl gaz geldi bacılaaaaaaar
aman küççük gelin olmuşun kız. sıkılmadın mı evliliktenama ne güzel boyunca kızın var biz aynı yaşıtız ama bende daha tık yok daha zayıflacam da, hamile kalacam da, doğacak büyüyecek ooooo o kadar uzak görünüyorki
yok menü böle cici cici gidiyodu sonda onu heç beklemiyodumşok oldum
bende geçen hafta alışveriş merkezinde yemek yiyeceğiz. ama dukana uygun birşey bulamadım. iskenderciye girdik yağsız ekmeksiz sadece iskender aldım sırf et en azından diye. yidim ama heç beğenmedim. ah ah bir zayıflasam da şöööle koca bir porsiyon sosolusundan iskenderi götürsem
Allah isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı canım.
kızlar yeni eliptik bisikletim
güle güle kullan canım.
Tok tutan öneriler
Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan, sizi uzun süre tok tutar.
Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Kalorisi yok denilecek kadar az olan bu sebze oldukça tok tutucudur.
250 gr mor eriği biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve fruktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
200 gr ananası incecik doğrayın ve süzgeçten geçirin. İçine 100 gr kefir ve taze nane ekleyin. Ananasın içindeki enzimler, protein sindirimini hızlandırdığından oldukça doyurucudur.
Öğünler arasında acıktığınızda kuru erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Bir kuru erikte 8 kalori var.
Bir demet maydanozu blendırdan geçirip sebze suyuyla karıştırın. Bir iki damla acı biber sosu ekleyin ve için. Bu içecek yağ yakımını kolaylaştırır.
Kırmızı elmayı ince dilimler halinde kesip 1 çay kaşığı kıyılmış ceviz ve yarım çay kaşığı yonca balıyla karıştırın. Bu karışım hem doyurucudur hem de bağırsakları çalıştırır.
Kahvaltıda armudu rendeleyin ve yulafa katın. Bu karışıma biraz da yoğurt ekleyin. Armudun içeriğindeki fruktoz uzun süre açlık hissetmemenizi sağlar.
Günü canlı geçirmek için kendinize yulaf ezmesi hazırlayıp içine kuru meyveler katın. Bu, karbonhidrat ihtiyacınızı karşılayacaktır.
Portakal ve 50 gr ıspanak yaprağından oluşan bir salata hazırlayın. Salatayı 50 gr yağsız yoğurt, bir tutam tuz ve karabiberden oluşan bir sosla tatlandırın.
Teşekkür ederim canım.