70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman aman tekrarlamasında canım maşallah.
Valla büyük cesaret hem ev hem araba kredisi. Ama bütün bu zorlukların sonunda mal sahibi olacaksınız canım. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin herşeyi.

Ne ola ki bu ayran detoksu ?

Aynen bende 30 sürekli.
Rabbim yuvamızdan sıcaklıkları eksik etmesin her anlamda.

Bende okurken yoruldum valla

ay bana 400 tl gaz geldi bacılaaaaaaar

Allah isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı canım.

kızlar yeni eliptik bisikletim

güle güle kullan canım.

Teşekkür ederim canım.

Merhaba,
Yeni gelen birine yazılabilecek birşey yazmışım.
Bunda kötü birşey anlayacak veya alınacak ne var ben çözemedim?
Burayı takip ettiğinizi yazmışsınız.
Takip ediyorsanız hergün bir sürü bayanın gelip bir selam yazıp gittiğinide farkettmişsinizdir.

Amacımız kilo vermeye çalışmak hep beraber.
Biz anlatırız siz ister uygularsınız ister uygulamazsınız.

Buradaki arkadaşlarımızın çoğu yeni..
Burayı sürekli takip etmek zorunda kimse değil.
Ama kilo vermek istiyorsa kendiliğinden sürekli takip etmek isteyecektir zaten.

Burda herkes birbirini yeni tanıyor.
Size de - herkese - yazdığım gibi bir selam yazmışım.

Bunda alınacak birşey yok kanımca..

ben doğru anladım ama üslubu kaba buldum.büyütmek istememekle beraber birbirinizi tanıdığınızdan olaylara objektif yaklaşamadığınızı düşünüyorum.tekrar kolay gelsin

evet büyük cesaret biz evleneli beri borçtan kurtulmadık zaten rahat batıyor bize, bir borç biterken ne alsak diye plan yapıyoruz amin canım çok sağol

ayran detoksu yaz googleda çıkar canım bende hiç faydası olmadı boşuna yedim o tatsız tuzsuz şeyi

kızlar günlük kalori alımına baktım bu çıktı Günlük Kalori Alımı

Bazal metabolizma Hızı (BMH) değeriniz: 854,90 ( bu ne oliii bilmiyorum)
Hedefinize göre günlük almanız gereken kalori: 1200 (az değilmi bu yawww)
Belirlediğiniz Hedef: Haftada 1 kilo vermek

Dikkat! Kilonuz normal ve sağlıklı değerler aralığında. Buna rağmen kilo vermeyi düşünüyorsanız sağlıklı değerler aralığında kalmak suretiyle denemenizi tavsiye ederiz.

Günlük 1200 kalorinin altında kalori alımı malnutrisyona sebep olur ve kesinlikle sağlıklı değildir. Kalori alımının büyük oranda kesilmesi metabolizmanızı aşırı ölçüde yavaşlatabilir.

ben doğru anladım ama üslubu kaba buldum.büyütmek istememekle beraber birbirinizi tanıdığınızdan olaylara objektif yaklaşamadığınızı düşünüyorum.tekrar kolay gelsin
gayet objektif yaklaşıyorum hepimiz açıklama yapıyoruz yanlış anlama diye ama sen hala taraflı baktığımızı söylüyorsun sen bilirsin nasıl düşünmek istersen öyle düşünebilirsin

hakkaten can sıkılmıcak gibi değilmiş..
para para para
varlığı bin dert yokluğu yaraaa..

Son düzenleme:
Kilo çizelgeleriniz şahane görünüyor hanımlar.

Benim diyetimde henüz 3. günüm.
Tek başına olcak iş değil onu anladım.
Ayda 8 kilo diyetini yapıyorum ama ordada çok sık yazan yok malesef.
Bende gruplara bir bakınayım dedim.
Kilom malesef 74Hedef 57,58 olmak inşallah.

hoşgeldinnn evet tek başına çekilmiyo hakkatenn

burda takılırsan bizimlee muhabbet ederek güzel kilolar verirsin inş..

arkadaşlar merhaba ;

benimde her 100 kadından 80 ı gibi kilolarımla başım dertte ömrümün yarısı diyet yapmakla geçti alıp verdim sürekli.daha önce 80 kg.grubundaydım.86 kg den 75 kg ye kadar düştüm.ama yeterli değil tabi boy 165 olunca:)) kk dan çıktım yazmamaya basladım tüm motivasyon gitti.5 günden beri lahana diyeti yapıyorum ama iğrenç bir şey .bu böyle olmayacak dedim ve sizlere yazmaya karar verdim. desteğinizi bekliyorum arkadaşlar birde çizelgeyi yapamadım yardımcı olur musunuz.herkese kilosuz günler diliyorum.

hoşgeldinnn evet tek başına çekilmiyo hakkatenn

burda takılırsan bizimlee muhabbet ederek güzel kilolar verirsin inş..

İnşallah.Vermeme gibi bir şansım yok zaten.
Bu yaz rahat rahat giyinmek istiyorum.Geçen yaz giydiğim elbisemin içine giremiyorum
Sende çok iyi kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin neler uyguladın?

selam kızlar nasılsınız bugün
benim moral sıfır bugün asabi tarafım hakim
kaşlarımı indirmişim geziniyom
aslında tabi sebebi var ama
ben biraz da abartıyom
heralde bunalım takılcam
alıntılarınızada kısa ve öz cvp yazdım
modumda hiç değilim
kendimi sevmiyom bugün
gıcık oluyom bana

Destek olmadan olmuyor arkadaşım.Lahana diyetine iyi dayanıyorsun.Ama zayıflamak o şekilde kalıcı olmuyor malesef.
Sağlıklı beslenip,azda olsa hareket ekleyip uzun vadeye yaydığın zaman olmucak iş değil.Bende 1.62 boyundayım kilom 74 hedefim 57,58 olmak.Umarım birlikde başaracağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…