70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar nasilsiniz bende dun feci bozdum diyeti kendimce tekrar karar verdim cuma sabahi itibariyle dilegin listesini yapmaya basliycam insaallah dun esim sevgililer gunu diye yemege goturdu evden italyan restorantina diye ciktik saat yedide kapatmislar nedense bizde turk restorantina gittik ve iskender yedim malesef esim cok anlatti turkiyede bile yememissin boyle felan dedi kanima girdi benim hic sucum yok yoksa

Sevgililer günü kazezedesi olmuşsun sende benim gibi arkadaşım.
Daha ben 2. günümdeydim ama sevgililer gününe dek geldi.
Bu arada bahsettiğin diyet nasıl acaba detay verebilir misin rica etsem?

inşallah canım hep birlikte zayıflayacağız ayran ve baklagille çorba yapıp onu içiyorsun gün boyuhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html burdan bakabilirsin canım geç yiyormuşsun
ozaman dediğim gibi çorba ve bol salata şeklinde günü bitirebilirsin
ya da sebze yemeği yoğurt salata şeklinde...

dün akşam ben de çoştum canım
sevgililer günü bahahem oldu işte:86:

hos geldin canim ben ekim ayindan beyi burdayim ama son bir aydir tasinmaydi ozel sebeplerdi tam donemedim bi eger buraya devam edersen kesin istedigin kiloya inersin kizlar cok yardimci oluyo ben 70 kiloyla basladim ve 59a kadar indim ama su son ayda burdan uzak kalmak yaramadi 2 kilo kadar geri almistim enson gecen hafta tartildim nacizane tavsiyem burayi takip edersen istedigin kiloya cabucak ulasabilirsin

Sevgililer günü kazezedesi olmuşsun sende benim gibi arkadaşım.
Daha ben 2. günümdeydim ama sevgililer gününe dek geldi.
Bu arada bahsettiğin diyet nasıl acaba detay verebilir misin rica etsem?
canim puccanin diyetisyeninin verdigi liste pucca ozelden atmisti bende ondan yapmayi dusunuyorum kilolarimizda yakin puccayla bendede ise yaramasini umut ediyorum puccada baya ise yaradi diye biiliyorum

hepimize bahane oldu herhalde

Evet canım malesef geç yiyoruz.
İşim avrupa evim anadolu yakasında.
17:30 da çıkıyorum.Yarım saat gemi bekliyorum
19:00 ile 19:30 arasında evde oluyorum
Eh ancak üzerini değiştir elini yüzünü yıka yemek hazırla 20:00 oturuyoruz sofraya.
Eşim saolsun bazen benden önce geldiğinde hazırlıyorda oturuyoruz sofraya erkenden.
Bazen aynı anda evde oluyoruz birlikde hazırlıyoruz.
Ama genel olarak saat 19:00 ile 20:00 arası oluyor.
O yüzden bana akşam en uygunu.Çorba salata,Yada çorba sebze dediğin gibi.

Maşallah cnm çok iyi klilo vermişsin.Bu dönemde destek,motivasyon şart.
O nedenle bende burdayım bundan sonra.Aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim

canim puccanin diyetisyeninin verdigi liste pucca ozelden atmisti bende ondan yapmayi dusunuyorum kilolarimizda yakin puccayla bendede ise yaramasini umut ediyorum puccada baya ise yaradi diye biiliyorum

Fırsatın olursa banada atabilirsen sevinirim cnm zahmet olmazsa.
İncelemiş olurum.Daha yeniyim öğrenmem gereken çok şey var.
Banada örnek olur.
Şu ayran detoksunu bende deniyebilirim.
Yarın ve cuma güzel olabilir.

ay su dakka bası düşmekten gına geldi yaaa 5 dk bakamasam gırıs yapmak zorund akalıyorum onceden boyel bısey yoktu:26:

kızlar diyetimi sabote ettileeeeerrr:84::84:

yenı baslayan arakdas ılk maas pastası alıp getrımıs koca bı dılım verdıler yedım hem de :18:bıde güzel deildi üstü hep kremsantıydı attım onlarıyemedım ama olsun genede bı sürü kalorı aldım yaa

Ben bu verilen linkteki detoksu uygulamaya karar verdim hanımlar.
Hafta sonuna iki gün var.Detoksda iki gün.
Bu arada hangi günler tartılıyorsunuz?Bende ona göre takip edeyim.

arcak81 afiyet olsun arkadaşım.Üzme kendini aynen devam et istikrarlı bir şekilde olmamış gibi.
Benimde dün eşim sabote etti ama olsun,arada kaçamakda iyidir.

ozeline attim canim mesaj kutuna bak

Gel burayaaaa bizdee muhabbettee çokkk kilo vermedeeee.
Cuma günleri kilo bildirim günlerimiz.
C.teside liste yapıyorum

Eytt çiko canavarıma nolmuşş benimmmmmmmmm???

Selaamm
Hoşgeldin şeker.
Gel beraber zayıflayalım..:119:

Ben mayısın ortasından beri vermeye çalışıyorum.
Çok sıkı yapmadım ama
2 hafta verdiysem 2 hfta istediğimi yedim o derece

Sabah kahvaltısında peynir, haşlanmış yumurta, kırmızı biber tüketebilrisin.
Aralarda çay içmek ara yerine geçmez.
Kuru bişiler veya meyve yicen canım.
Öğlenle akşamın yeri değişse tadından yenmicek bi menü olcakmış

Akşam yediğimiz yemeklerin sindirimi zor oluyor.
Benim tercihim öğlen tavık veya et akşam 4-5 yk sebze + salata+ yoğurt + 1 dil ekmek.
Sebzelerin sindirimi daha kolay oluyor.
Güzel yoksa

Salep ve sabahki ara dışında güzel canım.

Var canım mona link atmış

İskenderler yenmişş ohh ohhh neyse dön aramıza artık özledik seni.

İlk hafta 2.200
İkinci hafta 0 ( öğünlerimi azaltmıştım)
Üçüncü hafta 1.500 vermiştim.

Dilekkkk sen evleniyormusun. Anam anam hazırlıklar ne alemde.

Ay yok ya sevdicek askerde die şey ettim olmamış evlilik yapmışım
Sildim valla

ecrin teşekkür ederim liste için.
Çoklu seçenek olması gerçekden çok iyiymiş.
Şuan 2012 fatura girişleri yeni başladığı için öğlen arasına çıkmıyorum,ara ögünleri uygulamakda zor oluyor.
Martın başında bu listeyi uygulayabilirim.

canim eritirsin uzulme benim son 3haftada yediklerimi duysan felaket olmam lazimken sadece +2kilodayim

iyi akşamüstleri kızlaar,benim eski motivasyonum falan kalmadı yaa,hep yiyorum azcık dikkat ediyorum sonraa hoop stresten ye anam ye,,dün akşama kadar çok güzel götürdüm akşamda çorba salata yedim gittim sokağa yürüyüş yaptım kafa dağıttım(bezi yalnış almışım kafa işte 4+yerine 4 almışım onu değiştirme bahanesiyle çıktım mecbur yani)ohbe bahaneyle yürüyüşte yaptım ne güzel derken aklıma yemekler geliyo hani ben çorbayla geçirince akşamı bişey yememişim hissi oluyo yemek yiyesim geliyo fena,ondan işte,dedimyemiycen tuğba boşver ne güzel günü atlatıyosun
ama eve geldim geçen aldığım cısslar gitti mideme,çocuklara cips açtım onlardanda tırtıkladımçikolata yedim hemde kaçtane sanki canavar var midemde ye anam ye bişey olmaz diyo
ama şaşırdığım ve sinir olduğum bi konu var geçen cumadan beri hergün tartıdayım 1grdamı oynamaz yaa:44:60.8 bugünde aynısını görünce yuh dedim bari artıya geç okadar yiyosun,ya 3gündürde çok su içiyorum ama hiçmi faydası olmazyaa,oyüzden yarın detoxu yapıcamtram anlamıyla yediğim abur cubur atıkları gitsin yapışmadan
daha bu sabahta yiyodumda eti cangaa varya daha dün almıştım tadı nasıl diye eşimede aldıydım,dün kendimkiniyemiştim bugünde eşime verdim sabah,yarısını bölüp kendimede aldım diğer gofretide açtım yerken bi bağırdı zaten hep bağırıyo son zamanlarda bana,hem kilo veremiyorum diyon hemde homili gırtlak yiyip duruyon dedi:26:haklı ama elimden bişey gelmiyo bünye istiyo neden neden

ben hiç 55 olamıycam galiba yaaa,ay çok uzun yazmışım ya kusura bakmayın doldum bikaç gündür

Yorumların için teşekkür ederim arkadaşım.
Daha öğreneceim çok şey var,anladım ben onu:)
Akşam geç yediğim için ben genelde çorba salata tercihim olacakdır.
Sabahla öğlen arasına ara eklemeyide ihmal etmicem.
Ama bu kadar çok yemek bana fazla oluyor.
İşler yoğun oluncada masadan kalkıp ara hazırlamak zor oluyor.
Ama bir şekilde oturtacağım inşallah.
Cuma günü bende bildirim yapmak isterim.
Umarım sayenizde başaracağım ve kilo vereceğim.
Bence çok iyi kilo vermişsin darısı benim başıma.

evet tam bende bundan dolayı bu hafta iyice cozuttum.

inanmıyorum orti. Bende sabahtan beri senin yüzünden girmiyorum siteye. Dün akşam yediklerimi ortiye nasıl söyliycem diyordum. İskenderden sonra söyleyebilirim artık. 3 ü kalın ,7 si ince dilim pizza ve 1 diyet kola, yarımda normal kola.:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: ama acelemiz yok dimi yavaş yavaş veririz kiloları dimi.. acaba bu hafta kaç kilo artıda olucam. ya ben bu hafta sürekli açım niye bilmiyorum ama sanki midemde kurt var habire bişeyler çekiyor cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…