kizlar nasilsiniz bende dun feci bozdum diyeti kendimce tekrar karar verdim cuma sabahi itibariyle dilegin listesini yapmaya basliycam insaallah dun esim sevgililer gunu diye yemege goturdu evden italyan restorantina diye ciktik saat yedide kapatmislar nedense bizde turk restorantina gittik ve iskender yedim malesef esim cok anlatti turkiyede bile yememissin boyle felan dedi kanima girdi benim hic sucum yok yoksa
inşallah canım hep birlikte zayıflayacağızhoşgeldin.
beni anlatmışsın canım. bende daha önce birgün diyeti bozsam olan oldu artık, diyetim bozuldu, başka zaman tekrar başlarım derdim. bu topiği bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum. sizlerle beraber zayıflicam inşallah.
ayran ve baklagille çorba yapıp onu içiyorsun gün boyukızlar merhaba
dün aksam kacamak yaptım kk ya, telden gırmeye calıstım ama ben ki normal bılgısayar ekranının ıkı yanına kk reklam koyunca daralıyorum, o mınnak telefonun ekranından bısılerı okumaya calısmak cvplamak fılan benı yordu valla
bugun de kosusturmacalı bı gundü oturunca da rehavet çöktü, üzerime battaniyemi çekip uyuklasam şimdi miss gibii
bı de topıge bakınırken şu ayran detoksu dıkkatımı cektı, her öğün öncesi ayran içmek mi tek yapmamız gereken yoksa gün boyunca yedıgımız yemeklerde de dıkkat etmemeız gereken bısıler var mı :44: bununla ılgılı fılanı baska bı topık varsa bı goz barı atayımm, ayranı yogurdu zaten cok severımmmm
canım geç yiyormuşsunBilgi için teşekkürler canım.
Bitki çayına pek alışık değilim alışmaya çalışıyorum.
Yavaş yavaş düzene oturrucam inşallah.
Tavuk yediğimde akşam dışardaydım en mantıklısı oydu.
Akşam eve varış saatim 19:30 cnm sence akşam hangi menüyü uygulasam daha rahat olur.
Yemeğide 20:00 gibi yiyoruz.
kizlar nasilsiniz bende dun feci bozdum diyeti kendimce tekrar karar verdim cuma sabahi itibariyle dilegin listesini yapmaya basliycam insaallah dun esim sevgililer gunu diye yemege goturdu evden italyan restorantina diye ciktik saat yedide kapatmislar nedense bizde turk restorantina gittik ve iskender yedim malesef esim cok anlatti turkiyede bile yememissin boyle felan dedi kanima girdi benim hic sucum yok yoksa
Kilo çizelgeleriniz şahane görünüyor hanımlar.
Benim diyetimde henüz 3. günüm.
Tek başına olcak iş değil onu anladım.
Ayda 8 kilo diyetini yapıyorum ama ordada çok sık yazan yok malesef.
Bende gruplara bir bakınayım dedim.
Kilom malesef 74Hedef 57,58 olmak inşallah.
canim puccanin diyetisyeninin verdigi liste pucca ozelden atmisti bende ondan yapmayi dusunuyorum kilolarimizda yakin puccayla bendede ise yaramasini umut ediyorum puccada baya ise yaradi diye biiliyorumSevgililer günü kazezedesi olmuşsun sende benim gibi arkadaşım.
Daha ben 2. günümdeydim ama sevgililer gününe dek geldi.
Bu arada bahsettiğin diyet nasıl acaba detay verebilir misin rica etsem?
inşallah canım hep birlikte zayıflayacağız
ayran ve baklagille çorba yapıp onu içiyorsun gün boyuhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html burdan bakabilirsin
canım geç yiyormuşsun
ozaman dediğim gibi çorba ve bol salata şeklinde günü bitirebilirsin
ya da sebze yemeği yoğurt salata şeklinde...
dün akşam ben de çoştum canım
sevgililer günü bahahem oldu işte:86:
inşallah canım hep birlikte zayıflayacağız
ayran ve baklagille çorba yapıp onu içiyorsun gün boyuhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html burdan bakabilirsin
canım geç yiyormuşsun
ozaman dediğim gibi çorba ve bol salata şeklinde günü bitirebilirsin
ya da sebze yemeği yoğurt salata şeklinde...
dün akşam ben de çoştum canım
sevgililer günü bahahem oldu işte:86:
hos geldin canim ben ekim ayindan beyi burdayim ama son bir aydir tasinmaydi ozel sebeplerdi tam donemedim bi eger buraya devam edersen kesin istedigin kiloya inersin kizlar cok yardimci oluyo ben 70 kiloyla basladim ve 59a kadar indim ama su son ayda burdan uzak kalmak yaramadi 2 kilo kadar geri almistim enson gecen hafta tartildim nacizane tavsiyem burayi takip edersen istedigin kiloya cabucak ulasabilirsin
canim puccanin diyetisyeninin verdigi liste pucca ozelden atmisti bende ondan yapmayi dusunuyorum kilolarimizda yakin puccayla bendede ise yaramasini umut ediyorum puccada baya ise yaradi diye biiliyorum
hepimize bahane oldu herhalde
Fırsatın olursa banada atabilirsen sevinirim cnm zahmet olmazsa.
İncelemiş olurum.Daha yeniyim öğrenmem gereken çok şey var.
Banada örnek olur.
Şu ayran detoksunu bende deniyebilirim.
Yarın ve cuma güzel olabilir.
Kilo çizelgeleriniz şahane görünüyor hanımlar.
Benim diyetimde henüz 3. günüm.
Tek başına olcak iş değil onu anladım.
Ayda 8 kilo diyetini yapıyorum ama ordada çok sık yazan yok malesef.
Bende gruplara bir bakınayım dedim.
Kilom malesef 74Hedef 57,58 olmak inşallah.
selam kızlar nasılsınız bugün
benim moral sıfır bugün asabi tarafım hakim
kaşlarımı indirmişim geziniyom
aslında tabi sebebi var ama
ben biraz da abartıyom
heralde bunalım takılcam
alıntılarınızada kısa ve öz cvp yazdım
modumda hiç değilim
kendimi sevmiyom bugün
gıcık oluyom bana
arkadaşlar merhaba ;
benimde her 100 kadından 80 ı gibi kilolarımla başım dertte ömrümün yarısı diyet yapmakla geçti alıp verdim sürekli.daha önce 80 kg.grubundaydım.86 kg den 75 kg ye kadar düştüm.ama yeterli değil tabi boy 165 olunca:)) kk dan çıktım yazmamaya basladım tüm motivasyon gitti.5 günden beri lahana diyeti yapıyorum ama iğrenç bir şey .bu böyle olmayacak dedim ve sizlere yazmaya karar verdim. desteğinizi bekliyorum arkadaşlar birde çizelgeyi yapamadım yardımcı olur musunuz.herkese kilosuz günler diliyorum.
Üye olmadan önce o kadar çok okudum ki.
Anladım sabır işi,emek işi.Hızlı çözümlere gitmek yanlış
Çünkü verdim diyenlerin hepsi geri almış.
O yüzden bende düzenli beslenmeye karar verdim.
3 günlük menümü paylaşacağım sizlerle.Yorumlarınıza ihtiyacım olacak.
Umarım bende başarırım.
14.02.2012 Yediklerim
Sabah kahvaltım
09:00 09:30
Bir tutam dere otu,bir tutam maydanoz,bol limon
Bir dilim çavdar ekmek
Bir bardak çay ( Tek şeker)
Ara Form Karışık bitki Çayı
Öğlen
Bir kase tarhana çorbası
4 kaşık yoğurt
Bir porsiyon zeytinyağlı barbunya
Akşam
Yarım lahmacun,bol salata,bir ayran
Bir Dilim pasta (Eşim süpriz yapmış dışarda yedik kıramadım)
Gün boyu 2,5 Litre su
13.02.2012 yediklerim
Sabah 09:00 09:30
Kebekli sandviç ekmeğine dere otu,maydanoz,zeytin
Bir bardak çay (Tek şeker)
(Diyete başlıyacağımı düşünmüyordum tabi o nedenle çay içtim)
Öğlen (12:30 13:30)
Bir kase tarhaba çorbası
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
4 kaşık yoğurt
İlkindi 15:30 16:00
Bir portakal,bir fincan beyaz leblebi
Akşam
Çıtır tavuk salata
Gün boyu 2,5 Litre Su
Benimde bugün yediklerim
Sabah
Bir bardak çay (tek şeker)
Bir tutam maydanoz
bir tutam dere otu bol limon
Küçük bir tane domates
3 zeytin
İki dilim çavdar ekmek
Ara
Form bitki çayı (şekersiz)
Öğlen (13:00 13:30)
Yarım kase yoğurtlu arpa şehriye çorbası
Salata(Dere otu,maydanoz,salatalık,limon)
Yarım porsiyon sacda tavuk kavurma
Ara (16:00)
Bir fincan sütlü salep bol tarçınlı
Bir acuç beyaz leblebi
Şu ana kadar 2 litre Su
kızlar merhaba
dün aksam kacamak yaptım kk ya, telden gırmeye calıstım ama ben ki normal bılgısayar ekranının ıkı yanına kk reklam koyunca daralıyorum, o mınnak telefonun ekranından bısılerı okumaya calısmak cvplamak fılan benı yordu valla
bugun de kosusturmacalı bı gundü oturunca da rehavet çöktü, üzerime battaniyemi çekip uyuklasam şimdi miss gibii
bı de topıge bakınırken şu ayran detoksu dıkkatımı cektı, her öğün öncesi ayran içmek mi tek yapmamız gereken yoksa gün boyunca yedıgımız yemeklerde de dıkkat etmemeız gereken bısıler var mı :44: bununla ılgılı fılanı baska bı topık varsa bı goz barı atayımm, ayranı yogurdu zaten cok severımmmm
canim puccanin diyetisyeninin verdigi liste pucca ozelden atmisti bende ondan yapmayi dusunuyorum kilolarimizda yakin puccayla bendede ise yaramasini umut ediyorum puccada baya ise yaradi diye biiliyorum
hepimize bahane oldu herhalde
Dilekkkk sen evleniyormusun. Anam anam hazırlıklar ne alemde.
ay su dakka bası düşmekten gına geldi yaaa 5 dk bakamasam gırıs yapmak zorund akalıyorum onceden boyel bısey yoktu:26:
kızlar diyetimi sabote ettileeeeerrr:84::84:
yenı baslayan arakdas ılk maas pastası alıp getrımıs koca bı dılım verdıler yedım hem de:18:bıde güzel deildi üstü hep kremsantıydı attım onlarıyemedım ama olsun genede bı sürü kalorı aldım yaa
Gel burayaaaa bizdee muhabbettee çokkk kilo vermedeeee.
Cuma günleri kilo bildirim günlerimiz.
C.teside liste yapıyorum
Ben mayısın ortasından beri vermeye çalışıyorum.
Çok sıkı yapmadım ama
2 hafta verdiysem 2 hfta istediğimi yedim o derece
Sabah kahvaltısında peynir, haşlanmış yumurta, kırmızı biber tüketebilrisin.
Aralarda çay içmek ara yerine geçmez.
Kuru bişiler veya meyve yicen canım.
Öğlenle akşamın yeri değişse tadından yenmicek bi menü olcakmış
Akşam yediğimiz yemeklerin sindirimi zor oluyor.
Benim tercihim öğlen tavık veya et akşam 4-5 yk sebze + salata+ yoğurt + 1 dil ekmek.
Sebzelerin sindirimi daha kolay oluyor.
Güzel yoksa
Salep ve sabahki ara dışında güzel canım.
erimiştr ortim inş hiç gelmez o şikayetama ya burdaki tecrübeli arkiler beğendiler sen niye beğnmedinki çok değilki hep az az.. uzmanlar günde 1 küçük yerli muz yiyebilecğimizi söylüyorlar.. bezlye konusunda haklısın onuda öğlen yeyip dengeledim yarında bezelye yicem öğlen.. sabahki ekmeğide 1 e düşürsem çalışıyorum çok accıkırım.. ama hiç cıss yok bide ortim benm acelem yok yavaş gitsin ayda 3 kg razıyım ben
dünkü menümü değiştiriyorum planladığım gibi olmadı sevgililer günü dye akşam yemeğe gittik
7.30: 2 kuru kayısı 1 ceviz 1 çay bardağı süt
8.30:2 dilim çavdar ekmeği, 1.5 kk peynir, domates
11.00:1 küçük muz(yerli)
14.30:1 tabak bezleye yemeği (içinde biraz patateste var ekmek yemeyeceğim),yarım kase yoğurt)
17.00:1 elma,1 küçük portakal(burdan sonrası fana)
19.00: 1 porsiyon iskender kbap ve kolave dövün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?