ecrin teşekkür ederim liste için.
Çoklu seçenek olması gerçekden çok iyiymiş.
Şuan 2012 fatura girişleri yeni başladığı için öğlen arasına çıkmıyorum,ara ögünleri uygulamakda zor oluyor.
Martın başında bu listeyi uygulayabilirim.
saol canımda kacamak bır deılkı ben zaten arkadaslar kadar cok dıkkat edıp ustune düşmüyorum bı yıyorum bı dıkkate edıyroum dengelenıyo fılan yanı kılo vedrıgım yok uzun zamandır ama bu hafat cok dıkkatlıyıdm kılo almaya basladıgım ıcın bu kötü oldu yaa:18:Ben bu verilen linkteki detoksu uygulamaya karar verdim hanımlar.
Hafta sonuna iki gün var.Detoksda iki gün.
Bu arada hangi günler tartılıyorsunuz?Bende ona göre takip edeyim.
arcak81 afiyet olsun arkadaşım.Üzme kendini aynen devam et istikrarlı bir şekilde olmamış gibi.
Benimde dün eşim sabote etti ama olsun,arada kaçamakda iyidir.
canim eritirsin uzulme benim son 3haftada yediklerimi duysan felaket olmam lazimken sadece +2kilodayim
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] sineray [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 60.2 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 9.800 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 19.500 [/TD] [TD] 62.4 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] buseli [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 69.0 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 9.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 61.5 [/TD] [TD] 60.0 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 19.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] İrem&Özge [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 7.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] narciceği16 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 3.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 66.1 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 7.900 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.5 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 6.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] Moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 7.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] tofti [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 5.600 [/TD] [TD] 53 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 65.0 [/TD] [TD] 64.0 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] PearlJam [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] NaF [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 66.7 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 7.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 60.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] harran0571 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 4.600 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] RuWeyDaa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 9.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] qqbra [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] chosen1234 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] jojop [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 3.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 69.1 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] seyyah1984 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 64.2 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 61 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.0 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 19.000 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 30 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 2.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz sineray arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dileriz..
Geçen haftaya göre bu hafta topiğin durumu süper.
Kilo alanlarda üzülmesin çabuk gelen çabuk gider.
Bu hafta dikkat ederseniz aldıklarınızı verip üstüne ekstra kilo bile verebilirsiniz.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlar shopsessive,jazira,abababa,zeynepberat,ayse_08 hoşgeldiniz tekrar..
Paylaşımlarımınızın devamını diliyoruz.
Bravo 70-79 topiğiiii.
Haftaya güzel bi listeyle buluşmak diLeĞiyLe.
PuCCaaa
evet tam bende bundan dolayı bu hafta iyice cozuttum.
inanmıyorum orti. Bende sabahtan beri senin yüzünden girmiyorum siteye. Dün akşam yediklerimi ortiye nasıl söyliycem diyordum.İskenderden sonra söyleyebilirim artık. 3 ü kalın ,7 si ince dilim pizza ve 1 diyet kola, yarımda normal kola.:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: ama acelemiz yok dimi yavaş yavaş veririz kiloları dimi.. acaba bu hafta kaç kilo artıda olucam. ya ben bu hafta sürekli açım niye bilmiyorum ama sanki midemde kurt var habire bişeyler çekiyor cnm.
iyi akşamüstleri kızlaar,benim eski motivasyonum falan kalmadı yaa ,hep yiyorum azcık dikkat ediyorum sonraa hoop stresten ye anam ye,,dün akşama kadar çok güzel götürdüm akşamda çorba salata yedim gittim sokağa yürüyüş yaptım kafa dağıttım(bezi yalnış almışım kafa işte 4+yerine 4 almışım onu değiştirme bahanesiyle çıktım mecbur yani )ohbe bahaneyle yürüyüşte yaptım ne güzel derken aklıma yemekler geliyo hani ben çorbayla geçirince akşamı bişey yememişim hissi oluyo yemek yiyesim geliyo fena,ondan işte,dedimyemiycen tuğba boşver ne güzel günü atlatıyosun
ama eve geldim geçen aldığım cısslar gitti mideme,çocuklara cips açtım onlardanda tırtıkladımçikolata yedim hemde kaçtane sanki canavar var midemde ye anam ye bişey olmaz diyo
ama şaşırdığım ve sinir olduğum bi konu var geçen cumadan beri hergün tartıdayım 1grdamı oynamaz yaa:44:60.8 bugünde aynısını görünce yuh dedim bari artıya geç okadar yiyosun,ya 3gündürde çok su içiyorum ama hiçmi faydası olmazyaa,oyüzden yarın detoxu yapıcamtram anlamıyla yediğim abur cubur atıkları gitsin yapışmadan
daha bu sabahta yiyodumda eti cangaa varya daha dün almıştım tadı nasıl diye eşimede aldıydım,dün kendimkiniyemiştim bugünde eşime verdim sabah,yarısını bölüp kendimede aldım diğer gofretide açtım yerken bi bağırdı zaten hep bağırıyo son zamanlarda bana,hem kilo veremiyorum diyon hemde homili gırtlak yiyip duruyon dedi:26:haklı ama elimden bişey gelmiyo bünye istiyo neden neden
ben hiç 55 olamıycam galiba yaaa,ay çok uzun yazmışım ya kusura bakmayın doldum bikaç gündür
Bu da geçen haftaki listemiz
Hatırlatma yapalım.....
saol canımda kacamak bır deılkı ben zaten arkadaslar kadar cok dıkkat edıp ustune düşmüyorum bı yıyorum bı dıkkate edıyroum dengelenıyo fılan yanı kılo vedrıgım yok uzun zamandır ama bu hafat cok dıkkatlıyıdm kılo almaya basladıgım ıcın bu kötü oldu yaa:18:
canım ıns ya cunku bende sneın gıbıyım son haftalarda yedım ve 2 kg aldım 1 kgsı odemmıs kolay gıttı ama dıgerı gıtmıyor yürümem lazım evde bantta ama fırsatım olmuyor
hos geldin tugbacim gorusemiyoruz bayadir bendede ayni durum oldu ozellikle burdan uzak kaldigim 2hafta pcde yoktu gunduzu gecirdim bisekilde aksam geceye daha yakin pastalar cikolatalar ne bulduysam yedim ama ben +2deyim ve hala cizelgemi duzeltmemisim esimde diyo ne guzel olmustun tekrar aldin kilolari diye
saol canımda kacamak bır deılkı ben zaten arkadaslar kadar cok dıkkat edıp ustune düşmüyorum bı yıyorum bı dıkkate edıyroum dengelenıyo fılan yanı kılo vedrıgım yok uzun zamandır ama bu hafat cok dıkkatlıyıdm kılo almaya basladıgım ıcın bu kötü oldu yaa:18:
canim tesekkurler puccaya o verdi bizede listesini cok yardimci olmaya calisiyo bize tabi diger kizlarda cok yardimci oluyo
kızlar yeni eliptik bisikletim
Uzun vadede ama sağlıklı olsun arkadaşım.Olan oldu değil mi? Afiyet olsun o zaman.Önüne bak ve aynen devam et.
Bende dün sevgililer günü diye daha 2. günümde hemen kaçamak yaptım eşim sayesinde (benimde işime gelmiş olabilir tabi.)
Ama buğün aynen devam ediyorum.Daha yolun başındayım senin kilona gelsem havalara uçarım
Puccaya listeyi verdiği için sanada vesile olduğun için teşekkürler o zaman cnm.
bende yarin su detoksu yapsammi diyorum belki cumaya biraz gider bide tabi regliyim
bılıyorum cnaım haklısın aksama dıkkat edıcem tabıkı
zaten kılomdan dolayı bosluyorum olayı nasılsa ıdare edıyorum modundayım ama kılo almaya dayanamıyorum tabıkı
evet burası çok dikkat etmeme neden oluyodu ama sık giremiyorumya çozuttum,haftalık bildirimde olmasa hepten boşlıycam gibi geliyo ama son 2gün kala dikkat etmeye çalışıyorum giden pek olmasada yerimde saymak bile mutlu ediyo beni,ama şuan geçen cuma zaten 800 artıdaydım ve hala o 800ü atamadımya ona canım sıkılıyo,dikkat etsemde kalcak gibi geliyo artık,okadarda su içiyorumya,sporda egzersiz de yapıyorum noluyo bukadarda duraklama olmazki kilo vermedee:26: allaaaaaaaaahhh alllaaah
yarın ben tekrar ve eksiksiz yapıcam detoxu canım aslında bugün yapıcaktımda dün nohutu ıslamayı unuttum iyimi,bide gece tam yatmışım uyumaya dalmaya geçmek üzereyken anaaam nohutu unuttum dedim ama kalkcak kim mis gibi yatmışım,neyse dedim yarın yapcam beeen,,tabi unutmassaam,bu hafta abur cubur çok yedimyaainşallah giderde azcık moralimiz düzelir,geçen hafta 2gün yaptım ama sadece akşam yedim 2 kase 2 saat aralıkoı ve 2 günde 1300gr vermiştim ve ilk defa 59.7i görmüştüm ama buhafta dikkat etmedim akşam geç yedim falan60şa çıktım,,ama gelcek hafta dikkat edicem o kilomu koruycam hemde tam yapıcam detoxu dene bakalım sende sonuçne olcak
ya ben sporuda biraktim jillian yapiyodumyacok ise yariycak gibi gorunuyodu ama 18gun devam edebildim sonrada tasinma butun duzenimi bozdu onumde bir ay var acil vermem lazim trye gelcem insaallah mart sonu gibi zayif gelmek istiyorum
iyi akşamüstleri kızlaar,benim eski motivasyonum falan kalmadı yaa ,hep yiyorum azcık dikkat ediyorum sonraa hoop stresten ye anam ye,,dün akşama kadar çok güzel götürdüm akşamda çorba salata yedim gittim sokağa yürüyüş yaptım kafa dağıttım(bezi yalnış almışım kafa işte 4+yerine 4 almışım onu değiştirme bahanesiyle çıktım mecbur yani )ohbe bahaneyle yürüyüşte yaptım ne güzel derken aklıma yemekler geliyo hani ben çorbayla geçirince akşamı bişey yememişim hissi oluyo yemek yiyesim geliyo fena,ondan işte,dedimyemiycen tuğba boşver ne güzel günü atlatıyosun
ama eve geldim geçen aldığım cısslar gitti mideme,çocuklara cips açtım onlardanda tırtıkladımçikolata yedim hemde kaçtane sanki canavar var midemde ye anam ye bişey olmaz diyo
ama şaşırdığım ve sinir olduğum bi konu var geçen cumadan beri hergün tartıdayım 1grdamı oynamaz yaa:44:60.8 bugünde aynısını görünce yuh dedim bari artıya geç okadar yiyosun,ya 3gündürde çok su içiyorum ama hiçmi faydası olmazyaa,oyüzden yarın detoxu yapıcamtram anlamıyla yediğim abur cubur atıkları gitsin yapışmadan
daha bu sabahta yiyodumda eti cangaa varya daha dün almıştım tadı nasıl diye eşimede aldıydım,dün kendimkiniyemiştim bugünde eşime verdim sabah,yarısını bölüp kendimede aldım diğer gofretide açtım yerken bi bağırdı zaten hep bağırıyo son zamanlarda bana,hem kilo veremiyorum diyon hemde homili gırtlak yiyip duruyon dedi:26:haklı ama elimden bişey gelmiyo bünye istiyo neden neden
ben hiç 55 olamıycam galiba yaaa,ay çok uzun yazmışım ya kusura bakmayın doldum bikaç gündür
Yorumların için teşekkür ederim arkadaşım.
Daha öğreneceim çok şey var,anladım ben onu:)
Akşam geç yediğim için ben genelde çorba salata tercihim olacakdır.
Sabahla öğlen arasına ara eklemeyide ihmal etmicem.
Ama bu kadar çok yemek bana fazla oluyor.
İşler yoğun oluncada masadan kalkıp ara hazırlamak zor oluyor.
Ama bir şekilde oturtacağım inşallah.
Cuma günü bende bildirim yapmak isterim.
Umarım sayenizde başaracağım ve kilo vereceğim.
Bence çok iyi kilo vermişsin darısı benim başıma.
evet tam bende bundan dolayı bu hafta iyice cozuttum.
inanmıyorum orti. Bende sabahtan beri senin yüzünden girmiyorum siteye. Dün akşam yediklerimi ortiye nasıl söyliycem diyordum.İskenderden sonra söyleyebilirim artık. 3 ü kalın ,7 si ince dilim pizza ve 1 diyet kola, yarımda normal kola.:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: ama acelemiz yok dimi yavaş yavaş veririz kiloları dimi.. acaba bu hafta kaç kilo artıda olucam. ya ben bu hafta sürekli açım niye bilmiyorum ama sanki midemde kurt var habire bişeyler çekiyor cnm.
canim tesekkurler puccaya o verdi bizede listesini cok yardimci olmaya calisiyo bize tabi diger kizlarda cok yardimci oluyo
ben yokum listede bu hafta listenin altindami olcam simdi
yarın ben tekrar ve eksiksiz yapıcam detoxu canım aslında bugün yapıcaktımda dün nohutu ıslamayı unuttum iyimi,bide gece tam yatmışım uyumaya dalmaya geçmek üzereyken anaaam nohutu unuttum dedim ama kalkcak kim mis gibi yatmışım,neyse dedim yarın yapcam beeen,,tabi unutmassaam,bu hafta abur cubur çok yedimyaainşallah giderde azcık moralimiz düzelir,geçen hafta 2gün yaptım ama sadece akşam yedim 2 kase 2 saat aralıkoı ve 2 günde 1300gr vermiştim ve ilk defa 59.7i görmüştüm ama buhafta dikkat etmedim akşam geç yedim falan60şa çıktım,,ama gelcek hafta dikkat edicem o kilomu koruycam hemde tam yapıcam detoxu dene bakalım sende sonuçne olcak
Detoksu bende düşünüyorum.Senin sonuçda gerçekden akşam yemene rağmen hiç fena olmamış arkadaşım.
Bende nohutu ıslatmadım henüz ama olsun.Bir şekilde pişecekdir.Gerekirse gece yarısı yapıcam yine yapıcam.
Hafta sonuna başarılı bir giriş olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?