70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim tesekkurler puccaya o verdi bizede listesini cok yardimci olmaya calisiyo bize tabi diger kizlarda cok yardimci oluyo

saol canımda kacamak bır deılkı ben zaten arkadaslar kadar cok dıkkat edıp ustune düşmüyorum bı yıyorum bı dıkkate edıyroum dengelenıyo fılan yanı kılo vedrıgım yok uzun zamandır ama bu hafat cok dıkkatlıyıdm kılo almaya basladıgım ıcın bu kötü oldu yaa:18:
canim eritirsin uzulme benim son 3haftada yediklerimi duysan felaket olmam lazimken sadece +2kilodayim

canım ıns ya cunku bende sneın gıbıyım son haftalarda yedım ve 2 kg aldım 1 kgsı odemmıs kolay gıttı ama dıgerı gıtmıyor yürümem lazım evde bantta ama fırsatım olmuyor

Bu da geçen haftaki listemiz
Hatırlatma yapalım.....

10 dilim pizza mı yedin kız afiyet olsunherkes dökülüyo ya bı hafta ıyı verıyoz dıger hafta alıyoz onları bu da iyi

hos geldin tugbacim gorusemiyoruz bayadir bendede ayni durum oldu ozellikle burdan uzak kaldigim 2hafta pcde yoktu gunduzu gecirdim bisekilde aksam geceye daha yakin pastalar cikolatalar ne bulduysam yedim ama ben +2deyim ve hala cizelgemi duzeltmemisim esimde diyo ne guzel olmustun tekrar aldin kilolari diye

bende yarin su detoksu yapsammi diyorum belki cumaya biraz gider bide tabi regliyim

evet burası çok dikkat etmeme neden oluyodu ama sık giremiyorumya çozuttum,haftalık bildirimde olmasa hepten boşlıycam gibi geliyo ama son 2gün kala dikkat etmeye çalışıyorum giden pek olmasada yerimde saymak bile mutlu ediyo beni,ama şuan geçen cuma zaten 800 artıdaydım ve hala o 800ü atamadımya ona canım sıkılıyo,dikkat etsemde kalcak gibi geliyo artık,okadarda su içiyorumya,sporda egzersiz de yapıyorum noluyo bukadarda duraklama olmazki kilo vermedee:26:allaaaaaaaaahhh alllaaah

Uzun vadede ama sağlıklı olsun arkadaşım.Olan oldu değil mi? Afiyet olsun o zaman.Önüne bak ve aynen devam et.
Bende dün sevgililer günü diye daha 2. günümde hemen kaçamak yaptım eşim sayesinde (benimde işime gelmiş olabilir tabi.)
Ama buğün aynen devam ediyorum.Daha yolun başındayım senin kilona gelsem havalara uçarım

canim tesekkurler puccaya o verdi bizede listesini cok yardimci olmaya calisiyo bize tabi diger kizlarda cok yardimci oluyo

Puccaya listeyi verdiği için sanada vesile olduğun için teşekkürler o zaman cnm.

kızlar yeni eliptik bisikletim

Güle güle kullan cnm. Umarım güzel kilolar verdirir sana. Kulları da çalıştıryor anladığım dimi sırtta kilo veriri ne güzel. Benim sırtım kiloludur.

Ortim yaa ben çok acıktım bayılıcam sankim açlıktan noluyor böyle bilmiyorum önceki haftalarda zorla yerdim ama şimdi resmen açlık krizlerine giriyorum. Az önce 2 çatal peynir yedim. Yoksam bayılacaktım.

bılıyorum cnaım haklısın aksama dıkkat edıcem tabıkı
zaten kılomdan dolayı bosluyorum olayı nasılsa ıdare edıyorum modundayım ama kılo almaya dayanamıyorum tabıkı

bende yarin su detoksu yapsammi diyorum belki cumaya biraz gider bide tabi regliyim

yarın ben tekrar ve eksiksiz yapıcam detoxu canım aslında bugün yapıcaktımda dün nohutu ıslamayı unuttum iyimi,bide gece tam yatmışım uyumaya dalmaya geçmek üzereyken anaaam nohutu unuttum dedim ama kalkcak kim mis gibi yatmışım,neyse dedim yarın yapcam beeen,,tabi unutmassaam,bu hafta abur cubur çok yedimyaa inşallah giderde azcık moralimiz düzelir,geçen hafta 2gün yaptım ama sadece akşam yedim 2 kase 2 saat aralıkoı ve 2 günde 1300gr vermiştim ve ilk defa 59.7i görmüştüm ama buhafta dikkat etmedim akşam geç yedim falan60şa çıktım,,ama gelcek hafta dikkat edicem o kilomu koruycam hemde tam yapıcam detoxu dene bakalım sende sonuçne olcak

bılıyorum cnaım haklısın aksama dıkkat edıcem tabıkı
zaten kılomdan dolayı bosluyorum olayı nasılsa ıdare edıyorum modundayım ama kılo almaya dayanamıyorum tabıkı

Çizelgeleri gördükçe bana heves geliyor valla:)
Darısı benim başıma ne diyeyim.Umarım bende başarırım.
Sende en kısa zamanda hedefine ulaşırsın

ya ben sporuda biraktim jillian yapiyodumyacok ise yariycak gibi gorunuyodu ama 18gun devam edebildim sonrada tasinma butun duzenimi bozdu onumde bir ay var acil vermem lazim trye gelcem insaallah mart sonu gibi zayif gelmek istiyorum

bidaha o listede kendimi alt sıralarda görmek istemiyorum çok kızdım kendime çookah bana aahhadi sıkıyosa bidaha altlarda ezil
çok çalışmam lazım çook

Detoksu bende düşünüyorum.Senin sonuçda gerçekden akşam yemene rağmen hiç fena olmamış arkadaşım.
Bende nohutu ıslatmadım henüz ama olsun.Bir şekilde pişecekdir.Gerekirse gece yarısı yapıcam yine yapıcam.
Hafta sonuna başarılı bir giriş olsun:)

ya ben sporuda biraktim jillian yapiyodumyacok ise yariycak gibi gorunuyodu ama 18gun devam edebildim sonrada tasinma butun duzenimi bozdu onumde bir ay var acil vermem lazim trye gelcem insaallah mart sonu gibi zayif gelmek istiyorum

inşallah canım 1 ay aslında çok iyi bi zaman bikaçkilo için ama olmayıncada olmuyooneyse çok çalışalım çok eski modumuza dönmeliyiz ozaman çok kolay olur
senin boyun kaçtı canımyaaunuttum,kilon bendende azya ondan sordum

Uufuuuuu baya dertlenmişsin şekerim sen.
Neye canın sıkkın anlatmak istersen okuruz biz.
Bide kendini toparladıgında gel buraya burdan ayrılınca insan saldım çayıra mevlam kayra oluyor

Aminn canımmmm herkesin başınaa

Amaanneeyyyyy
Naptın kısçe seennn.

Elimden geldiği kadar şekerim

ben yokum listede bu hafta listenin altindami olcam simdi

Maalesefff

insaallah ise yararya baya bozuldum cunku bi birakincada ipin ucu kaciyo

aynen öylee,gerçi ben akşam hafif geçirincede sabah ekside çıkıyodum ama bukadarada ekside çıkmamıştım hiçişe yarıyo e bide tam yapalım bakalım nasıl olcak söyliyim size,,hadi bakalım yalnız nohutu ıslatmadan imkan yok pişmiyo,en azından hiç pişiren görmedim ben dahilhemde saatlerce kaynatmama rağmen ,gerçi o kuru fasulyeydi ama aynı sonuçtaa,neyse sen bilirsin,inşallah güzel sonuç alırsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…