70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Buğünde mesai bitti hanımlar.
Akşam hepimize kaçamaksız bir öğün diliyorum.
Yarın detoks yapacağım.
Akşamada çorba salata,birde yarım karnabaharım vardı onu haşlayıp yoğurtlayabilirim.
Yarın görüşmek üzere.

dilekcim cok dogruya burdan uzak kaldim ve bildigim +2deyim bir haftadirda tartilmiyorum merak ettim ustune hala aldimmi ben bi tartilayim

biguzellik yapsak listede olsam olmazmi nolur nolurr

Hadi ya ben mutfak konusunda tecrübesizim açıkcası.
düdüklüde denerim.
Eve 7 de gitsem gece yarısına kadar ıslatırım olmadı.
Yarın bende yazarım ne olduğunu.
Hepimize kolay gelsin.İyi akşamlar.

dilekcim cok dogruya burdan uzak kaldim ve bildigim +2deyim bir haftadirda tartilmiyorum merak ettim ustune hala aldimmi ben bi tartilayim

Haksızlıga girer ama bu
Zati kilo almışın hala liste diyo bana
Altta olması iyidir bi daha bizi bildirimsiz bırakmazsın

saol canım bı göz atayım bakayım bu lınke de gercı bıraz googledan bakayım dedım, google da benı kk dan içinde bu ayran detoksu geçen bı kac baslıga yonlendırdı, yapanlardan bazıları bu detoks yuzunden cok fena olduklarını mıde bulantısı vs gıbı sıkayetlerının oldugunu sonunda hastanelık olduklarını yazmıslar:26:

benımkı sırf merak zaten yapacagımdan deıl, tarzım deıl malesef ben nedense lıstelere uyamıyorummmm :26:

ah dilekcim derdim herkeze göre pöff sendekide dertmiyaa diyilcek şeyler ama hayatın içinde boğuluyorum parasızlık borçlar çocukların ihtiyaçları ,bunlarla boğuşuyoruz eşimde bıktı ama krediler mahfetiyo insanı,tüm borçları kapatma için kredi çekelim demiştikte babama yalvara yalvara çektirmiştim
söz vermiştik 7.ayda ödiycez tekrar kredi çekip diye,ama 2011in 7.ayında ,şuna bak üstünden kaç ay geçti biz aynı yerde sayıyoruz tekrar borçlar var kartlara,maaş desen 940tl 2çocuk 2de bizim boğzımız ihtiyaçlarımız nolucak bilmiyoruz açıkçası şükür genede yetiyo,ama babamın yüzüne her baktığımda bişey dicek diye aklım gidiyo,hep anneme laf çarpıyomuş hani ödiceklerdiya diye aslı varmı bilmem tabi,öyle işte canımyaa,:26:
eşimde tarlaların parsaına umudu bağladı nisanda verceklermiş artık kesin,eşime noluyosa onu bekliyo nolcaksa olsun annen alsındavercekse versin hakkınızı vermicekse ona göre yolumuzu çizelim diyoonapcam bilmem,benim için hava hoş eşim alıyo yiyoruz aç değiliz eksiğimiz yok çocukların ihtiyaçları karşılanıyo,daha ne,ama eşim okadar sıkıntıdaki anlıyorum onun mutsuzluğu beni strese sokuyo ondanuff gözlerim doldu yine yaa,nezaman refaha ercez biiz

Son düzenleme:
güzelim 79 dan 60 şa düşmüşsün:13: ne güzel işte çok yollamışsın vazgeçme hemen kandını toparla

bende okudum onları,ama herkezde değil canımyaa,mesela bana bişey olmadımide sorunu falan vardıysa onlarda ondan olmuş olabişlir ne biliyi,m bünye kaldırmamıştır tek besini gün boyu

bende baktımmm sağlıklı çıktıı
sana zayıf çıkması lazımdı ama daha nekadarla zayıf olacakmışsın?

hoşgeldin aramıza...
ay su dakka bası düşmekten gına geldi yaaa 5 dk bakamasam gırıs yapmak zorund akalıyorum onceden boyel bısey yoktu:26:
bende hiç olmuyor öyle bırak 5dkyı saat girmediğim oluyor
Ben bu verilen linkteki detoksu uygulamaya karar verdim hanımlar.
Hafta sonuna iki gün var.Detoksda iki gün.
Bu arada hangi günler tartılıyorsunuz?Bende ona göre takip edeyim.
ben dün yaptım hiç faydası olmadı bende, sen yeni başladığın için olur belki cumaları tartılıp puccaaaya bildirim yapıyoruz

canım sen yinede vereceğini vermişsin tamam hedefine var daha ama biz ne yapalım bende 2 haftadır dikkat etmeme rağmen gram gitmedi tamam kaçamaklarım oluyor ama öncekilere göre aç geziyorum benimde canım sıkılıyor bu duruma çabamın karşılığı yok
bende yarin su detoksu yapsammi diyorum belki cumaya biraz gider bide tabi regliyim
bende hiç faydası olmadı gram oynamadı tartı

bende niye faydası olmadı yaaaa 100gra bile razıyım ama

sağol canımda ne biliyim canımı sıktı artık devamlı her hafta 60 rakamını görmek tartıdaacaba diyorum ilerde bugünlerimi anıp gülermiyimki diye düşünüyorum,mesela her hafta yine aynı şekilde nasıl beslenirsem besleneyim hep tartıda 55.1 veya 2görürmüyümkii ay ne hoş bi hayal buu inş.gerçekleşir
bu arada sen tam olarak uydunmu detoxa canım
yanlış hatırlamıyosam gündüz kaçamak yaptım demiştim

Son düzenleme:

aslında dılek dogru soyluyo bende yazcaktım artıda görünmektense lıste altı ısmın gözükmesi daha ıyı ama her hafta bıldırım yapamayabılırız yanı bısey olur gıremeyebılırız elde olmayan nedenlerden ötürü daha once yapıyoduk izinli sayıyoduk o hafta bıdlırım yapamıycaksak aynı gecıyoduk kıloyu o skeılde olabılrıbence haksızlık olacagını düşünmüyorum ama tabı siz bilirsiniz benım fıkrım

canım benım allah yardımcınız olsun zor gercekten az maasla 2 cocuk ıns RAbbım hayrılı kapılar acsın sıze de rahatlayın bıraz

ben yemeğe kaçıyorumkızlar gelcem inşallah çocuklardan fırsat bulursam,şuanda pcdeyim deminden beri ev yine savaş alanına dönmüüüş ooooff
evmi toplıcam yemekmi yicem
neyse evbeklesin yemeğin saati geçkalmasın

ya ben sporuda biraktim jillian yapiyodumyacok ise yariycak gibi gorunuyodu ama 18gun devam edebildim sonrada tasinma butun duzenimi bozdu onumde bir ay var acil vermem lazim trye gelcem insaallah mart sonu gibi zayif gelmek istiyorum

canım hangı ile gelıyorusn kalıcak mısın baya ay bu gurbette olanlara cok üzülüyom ben gelıyom yazıncada sızın yerınıze sevınıyom akrabalarınızı görceniz diye ne kadar duygusalım yaa

Kesin olmayan birşey için umut bağlamasa keşke eşin.
Sizin o tarla olayı muaallaktaydı bildiğim kadarıyla.
O para gelmicek gibi 2. bi plan yapsanız daha iyi olur bence.
Sonuçta para gelse rahatlıycaksınız ama para gelmeme gibi bi olasılıkta var.
Bunu gözardı edemezsiniz ki.
Kaldı ki ailenin orası Allah korusun bişey çıkar pay vermek istemiyoruz der.
Vazgeçer insanlık hali.
Dediğim gibi bence hiç gelmeyecekmiş gibi 2. bi plan yapmak en mantıklısı.

Son düzenleme:
amin canım amiin,,eşimde diyoda işten atsalarda daha iyi maaşlı bi işe geçsem diye ama işinide iyi yapıyo niye çıkartsınlarki,kendide çıkamaz tazminatım ölücek yoksa diyoo,neyse hayırlı kapılar açsın gerçektendee çok sağol
yaa kızlar bu detoxu nedir hiç anlamadım çok merak etim:106::106::106:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

burdan bakabilirsin canım

bende okudum onları,ama herkezde değil canımyaa,mesela bana bişey olmadımide sorunu falan vardıysa onlarda ondan olmuş olabişlir ne biliyi,m bünye kaldırmamıştır tek besini gün boyu

ben zaten yapamam da boyle seylerı arastırmayı sevıyorum benım zaten mıdem problemlı :26: bı de ben gun boyu o corbayı 2 saatte bır ıcıcek bı duzene sahıp deılım, bi kase içerim onla da kosustururken bı yerde bayılıp kalırım herhalde

kılo konusunda senın kafaya takıcak hıcbı seyın yok, nıye dertlenıosunn, yerınde saymam o kıloyu koruman bıle bence buyuk basarı, unutma sen o vucutla ıkı cocuk annesısınnn

diğer evdekı dert telaseye gelınce Allah dermansız dert vermesın dıyorum canımm, inş hepsı bı gun yoluna gırıcekk ınan her evın dört duvarının ıcınde farklı hayatlar, farklı dertler yaşanıyoo, üzme canını bugunumuze şükür

bende cıkıyorum kızlar oglusu kresten ben alıyorum bu hafta gidiyimde kavusayım kuzuma 5 dk var ıyı aksamlar hepnıze

yok canımya geçen yazdan beri çok dönüldü yok almıcaz dediler ama mecburdular tarla ve ev sahiplaeri az para istesinler diye ayak çektiler ama köylüler yenilmedi istedikleri parayı vermeyi kabul etti fabrika,oyüzden imzalar atıldı tapuları tamamladılar annemler herşey hazır ve kesin nisanda toplu ödeme yapılcakmış,çünkü geçen yazdan beri fabrikanın üretimi durdu çalışmıyo çok zaar ediyolar oyüzden mecbur kaldılar bi bakıma artıkannemden hiç şüphemiz yok,her konusu açıldığında nekadarverirlerse bana 2ye bölüncek,yarısı abisinin çocuklarına verilcek,yarısınıda hepinize pay etcem ben napiyim siz zordayken parayı diyo,kapatırsınız borçlarınızı diyo,çok olursa ev bile alırsınız nolcak diyoanneme kıyamıyorum o böyle diyince bideama işte eşimde gıcık gıcık şeyler diyo anneme annemde arada kızıyo haliyle,hadi artık alın parayıda vercekseniz verin en çok tuğbaya ver pay ötekileri boşver falan diyo şakayla karışık ama annemde şakayla karışık cevap veriyo tabi içini bilemeyiz,oyüzden haklısın bende o paraya umud bağlama vermicek gibi düşün nolur belkide almıcaklargene tarlayı falan diyorum ama nisan geçmeden bişey yapcağı yook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…