ben zaten yapamam da boyle seylerı arastırmayı sevıyorumbenım zaten mıdem problemlı :26: bı de ben gun boyu o corbayı 2 saatte bır ıcıcek bı duzene sahıp deılım, bi kase içerim onla da kosustururken bı yerde bayılıp kalırım herhalde
kılo konusunda senın kafaya takıcak hıcbı seyın yok, nıye dertlenıosunn, yerınde saymam o kıloyu koruman bıle bence buyuk basarı, unutma sen o vucutla ıkı cocuk annesısınnn
diğer evdekı dert telaseye gelınce Allah dermansız dert vermesın dıyorum canımm, inş hepsı bı gun yoluna gırıcekkınan her evın dört duvarının ıcınde farklı hayatlar, farklı dertler yaşanıyoo, üzme canını bugunumuze şükür
bende şuan kiloluymuşum 68 olursam sağlıklı olacakmışımtabloya göre 68le kilolu grubundaymışım 63 olursam sağlıklı olacam 2 kilo verebilsem aaaaaaaaaaah Eki Görüntüle 347578
hoşgeldin canımKilo çizelgeleriniz şahane görünüyor hanımlar.
Benim diyetimde henüz 3. günüm.
Tek başına olcak iş değil onu anladım.
Ayda 8 kilo diyetini yapıyorum ama ordada çok sık yazan yok malesef.
Bende gruplara bir bakınayım dedim.
Kilom malesef 74Hedef 57,58 olmak inşallah.
senni herhalde sağlıklı çıkzar eridin sen eridinben geldiiimmm gerçi burdaydım da geçmiş okuodum
nbrr kıslarrrr yine lak lak yapıonuzz heaaa
bende baktımmm sağlıklı çıktıı
hoşgeldinarkadaşlar merhaba ;
benimde her 100 kadından 80 ı gibi kilolarımla başım dertte ömrümün yarısı diyet yapmakla geçti alıp verdim sürekli.daha önce 80 kg.grubundaydım.86 kg den 75 kg ye kadar düştüm.ama yeterli değil tabi boy 165 olunca:)) kk dan çıktım yazmamaya basladım tüm motivasyon gitti.5 günden beri lahana diyeti yapıyorum ama iğrenç bir şey .bu böyle olmayacak dedim ve sizlere yazmaya karar verdim. desteğinizi bekliyorum arkadaşlar birde çizelgeyi yapamadım yardımcı olur musunuz.herkese kilosuz günler diliyorum.
eve abur cubur almasını engelle canm göz görmeyince gönül katlanıyor ama görünce dayanamıyorHoş geldim o zaman değil mi:)
Ben sizinle bir sıkıntımı paylaşayım o zaman.
İş yerinde inanılmaz istikrarlı olan ben eşimle akşam bir arada olunca dayanamıyorum yiyorum.
Dün mesela dışarda yemek yedik.Yarım lahmacun,salata,yedim ayran içtim.
Hadi oda yetmedi pasta almış bir dilimde ondan yedim,çok ısrar etti kıramadım.
Evde abur cubur bulundurmamak lazım:SBen yemiyorsam eşimde yemesin diye düşünüyorum
Çok şey istiyorum ama olmuyor.
yeni başlayan biri olarak fena değil menün13.02.2012 yediklerim
Sabah 09:00 09:30
Kebekli sandviç ekmeğine dere otu,maydanoz,zeytin
Bir bardak çay (Tek şeker)
(Diyete başlıyacağımı düşünmüyordum tabi o nedenle çay içtim)
Öğlen (12:30 13:30)
Bir kase tarhaba çorbası
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
4 kaşık yoğurt
İlkindi 15:30 16:00
Bir portakal,bir fincan beyaz leblebi
Akşam
Çıtır tavuk salata
Gün boyu 2,5 Litre Su
bi iskender mağduıru daha dün bende yedim canımkizlar nasilsiniz bende dun feci bozdum diyeti kendimce tekrar karar verdim cuma sabahi itibariyle dilegin listesini yapmaya basliycam insaallah dun esim sevgililer gunu diye yemege goturdu evden italyan restorantina diye ciktik saat yedide kapatmislar nedense bizde turk restorantina gittik ve iskender yedim malesef esim cok anlatti turkiyede bile yememissin boyle felan dedi kanima girdi benim hic sucum yok yoksa
bende sana inanmıyorum orti yaa naptık biz böyle şimdi bizi topikten atmasınlar bunlar anlaşıpmı yiyorlar diyeevet tam bende bundan dolayı bu hafta iyice cozuttum.
inanmıyorum orti. Bende sabahtan beri senin yüzünden girmiyorum siteye. Dün akşam yediklerimi ortiye nasıl söyliycem diyordum.İskenderden sonra söyleyebilirim artık. 3 ü kalın ,7 si ince dilim pizza ve 1 diyet kola, yarımda normal kola.:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: ama acelemiz yok dimi yavaş yavaş veririz kiloları dimi.. acaba bu hafta kaç kilo artıda olucam. ya ben bu hafta sürekli açım niye bilmiyorum ama sanki midemde kurt var habire bişeyler çekiyor cnm.
evet kollarıda çalıştırıyor sırtıda ama benm sorunum totoGüle güle kullan cnm. Umarım güzel kilolar verdirir sana. Kulları da çalıştıryor anladığım dimi sırtta kilo veriri ne güzel. Benim sırtım kiloludur.
Ortim yaa ben çok acıktım bayılıcam sankim açlıktan noluyor böyle bilmiyorum önceki haftalarda zorla yerdim ama şimdi resmen açlık krizlerine giriyorum. Az önce 2 çatal peynir yedim. Yoksam bayılacaktım.
dogru canim sen beni liste altina yaz feci kilo almisim hem reglide biter haftaya daha iyi bildirim olur benim icin insaallahHaksızlıga girer ama bu
Zati kilo almışın hala liste diyo bana
Altta olması iyidir bi daha bizi bildirimsiz bırakmazsın
canım hangı ile gelıyorusn kalıcak mısın baya ay bu gurbette olanlara cok üzülüyom ben gelıyom yazıncada sızın yerınıze sevınıyom akrabalarınızı görceniz diye ne kadar duygusalım yaa
Allah kolaylıklar nasip etsin.ah dilekcim derdim herkeze göre pöff sendekide dertmiyaa diyilcek şeyler ama hayatın içinde boğuluyorum parasızlık borçlar çocukların ihtiyaçları ,bunlarla boğuşuyoruz eşimde bıktı ama krediler mahfetiyo insanı,tüm borçları kapatma için kredi çekelim demiştikte babama yalvara yalvara çektirmiştim
söz vermiştik 7.ayda ödiycez tekrar kredi çekip diye,ama 2011in 7.ayında ,şuna bak üstünden kaç ay geçti biz aynı yerde sayıyoruz tekrar borçlar var kartlara,maaş desen 940tl 2çocuk 2de bizim boğzımız ihtiyaçlarımız nolucak bilmiyoruz açıkçası şükür genede yetiyo,ama babamın yüzüne her baktığımda bişey dicek diye aklım gidiyo,hep anneme laf çarpıyomuş hani ödiceklerdiya diye aslı varmı bilmem tabi,öyle işte canımyaa,:26:
eşimde tarlaların parsaına umudu bağladı nisanda verceklermiş artık kesin,eşime noluyosa onu bekliyo nolcaksa olsun annen alsındavercekse versin hakkınızı vermicekse ona göre yolumuzu çizelim diyoonapcam bilmem,benim için hava hoş eşim alıyo yiyoruz aç değiliz eksiğimiz yok çocukların ihtiyaçları karşılanıyo,daha ne,ama eşim okadar sıkıntıdaki anlıyorum onun mutsuzluğu beni strese sokuyo ondan uff gözlerim doldu yine yaa,nezaman refaha ercez biiz
kizlar biraz once pcnin basindan kalktim bidahada giremedim ne oldu sayfaya birsuru ugrastiktan sonra tekrar girebildim herkese iyi aksamlar gelebilirsem yine gelirim gorusmek uzere
Uufuuuuu baya dertlenmişsin şekerim sen.
Neye canın sıkkın anlatmak istersen okuruz biz.
Bide kendini toparladıgında gel buraya burdan ayrılınca insan saldım çayıra mevlam kayra oluyor
Aminn canımmmm herkesin başınaa
Amaanneeyyyyy
Naptın kısçe seennn.
Elimden geldiği kadar şekerim
Maalesefff
bende şuan kiloluymuşum 68 olursam sağlıklı olacakmışım
hoşgeldin canım
senni herhalde sağlıklı çıkzar eridin sen eridin
hoşgeldin
eve abur cubur almasını engelle canm göz görmeyince gönül katlanıyor ama görünce dayanamıyor
yeni başlayan biri olarak fena değil menün
bi iskender mağduıru daha dün bende yedim canım
bende sana inanmıyorum orti yaa naptık biz böyle şimdi bizi topikten atmasınlar bunlar anlaşıpmı yiyorlar diyesen çok mu az besleniyorsunda acıkıyorsun? reglin yakınmı ? benm yakın allah kazasız belasız atlatmak nasip eder inşallah kendine aç kalmayacağın bi liste yap bence
evet kollarıda çalıştırıyor sırtıda ama benm sorunum totoafiyet olsun canım dediğim gibi ağır bi liste yapma bence haftada yarım kilo gitsin ama sağlıklı gtisin
evet ta ta taaam bugünkü menüm
7.30: 2 kuru kayısı çok azcık(yarım dilim) ıspanak börek yağsız
8.00:1 kase nesfit
11.00:1 muz (yerli küçük) şükür muz bitti bende kurtuldum
13.00: 1 tabk kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt, yarım dilim çav ekmeği
15.00:5 adet siyah kuru üzüm
17.00:1 küçük elma
19.00:1 tabak kabak ymeği, 2kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
21.00:tarçınlı süt
ay bak hosuma gitti dur bide ben mucuklayam senihadi git artik aksama yine gel
kolay gelsin canimcim
kızlar günlük kalori alımına baktım bu çıktı Günlük Kalori Alımı
Bazal metabolizma Hızı (BMH) değeriniz: 854,90 ( bu ne oliii bilmiyorum)
Hedefinize göre günlük almanız gereken kalori: 1200 (az değilmi bu yawww)
Belirlediğiniz Hedef: Haftada 1 kilo vermek
Dikkat! Kilonuz normal ve sağlıklı değerler aralığında. Buna rağmen kilo vermeyi düşünüyorsanız sağlıklı değerler aralığında kalmak suretiyle denemenizi tavsiye ederiz.
Günlük 1200 kalorinin altında kalori alımı malnutrisyona sebep olur ve kesinlikle sağlıklı değildir. Kalori alımının büyük oranda kesilmesi metabolizmanızı aşırı ölçüde yavaşlatabilir.
:
ya evet ya ikide bir çıkıyo sayfa yenile pöffay su dakka bası düşmekten gına geldi yaaa 5 dk bakamasam gırıs yapmak zorund akalıyorum onceden boyel bısey yoktu:26:
kızlar diyetimi sabote ettileeeeerrr:84::84:
yenı baslayan arakdas ılk maas pastası alıp getrımıs koca bı dılım verdıler yedım hem de:18:bıde güzel deildi üstü hep kremsantıydı attım onlarıyemedım ama olsun genede bı sürü kalorı aldım yaa
şimdi geçti bazen gelyolar ama allahdan kısa süreli uzun kalmıyolarGel burayaaaa bizdee muhabbettee çokkk kilo vermedeeee.
Cuma günleri kilo bildirim günlerimiz.
C.teside liste yapıyorum
Eytt çiko canavarıma nolmuşş benimmmmmmmmm???
Selaamm
Hoşgeldin şeker.
Gel beraber zayıflayalım..:119:
Ben mayısın ortasından beri vermeye çalışıyorum.
Çok sıkı yapmadım ama
2 hafta verdiysem 2 hfta istediğimi yedim o derece
Sabah kahvaltısında peynir, haşlanmış yumurta, kırmızı biber tüketebilrisin.
Aralarda çay içmek ara yerine geçmez.
Kuru bişiler veya meyve yicen canım.
Öğlenle akşamın yeri değişse tadından yenmicek bi menü olcakmış
Akşam yediğimiz yemeklerin sindirimi zor oluyor.
Benim tercihim öğlen tavık veya et akşam 4-5 yk sebze + salata+ yoğurt + 1 dil ekmek.
Sebzelerin sindirimi daha kolay oluyor.
Güzel yoksa
Salep ve sabahki ara dışında güzel canım.
Var canım mona link atmış
İskenderler yenmişş ohh ohhh neyse dön aramıza artık özledik seni.
İlk hafta 2.200
İkinci hafta 0 ( öğünlerimi azaltmıştım)
Üçüncü hafta 1.500 vermiştim.
Ay yok ya sevdicek askerde die şey ettim olmamış evlilik yapmışım
Sildim valla
canım çok ara verme ne güzel kilocuklarınıda vermikan tekrar almaiyi akşamüstleri kızlaar,benim eski motivasyonum falan kalmadı yaa ,hep yiyorum azcık dikkat ediyorum sonraa hoop stresten ye anam ye,,dün akşama kadar çok güzel götürdüm akşamda çorba salata yedim gittim sokağa yürüyüş yaptım kafa dağıttım(bezi yalnış almışım kafa işte 4+yerine 4 almışım onu değiştirme bahanesiyle çıktım mecbur yani )ohbe bahaneyle yürüyüşte yaptım ne güzel derken aklıma yemekler geliyo hani ben çorbayla geçirince akşamı bişey yememişim hissi oluyo yemek yiyesim geliyo fena,ondan işte,dedimyemiycen tuğba boşver ne güzel günü atlatıyosun
ama eve geldim geçen aldığım cısslar gitti mideme,çocuklara cips açtım onlardanda tırtıkladımçikolata yedim hemde kaçtane sanki canavar var midemde ye anam ye bişey olmaz diyo
ama şaşırdığım ve sinir olduğum bi konu var geçen cumadan beri hergün tartıdayım 1grdamı oynamaz yaa:44:60.8 bugünde aynısını görünce yuh dedim bari artıya geç okadar yiyosun,ya 3gündürde çok su içiyorum ama hiçmi faydası olmazyaa,oyüzden yarın detoxu yapıcamtram anlamıyla yediğim abur cubur atıkları gitsin yapışmadan
daha bu sabahta yiyodumda eti cangaa varya daha dün almıştım tadı nasıl diye eşimede aldıydım,dün kendimkiniyemiştim bugünde eşime verdim sabah,yarısını bölüp kendimede aldım diğer gofretide açtım yerken bi bağırdı zaten hep bağırıyo son zamanlarda bana,hem kilo veremiyorum diyon hemde homili gırtlak yiyip duruyon dedi:26:haklı ama elimden bişey gelmiyo bünye istiyo neden neden
ben hiç 55 olamıycam galiba yaaa,ay çok uzun yazmışım ya kusura bakmayın doldum bikaç gündür
bebişim sen hamiş değilmiydin yahu benmi yanlış hatırlıyorumbende yarin su detoksu yapsammi diyorum belki cumaya biraz gider bide tabi regliyim
süperrrrr şekerim fevkaledenin fevkinde afiyetçik olsun kilo olmasınevet ta ta taaam bugünkü menüm
7.30: 2 kuru kayısı çok azcık(yarım dilim) ıspanak börek yağsız
8.00:1 kase nesfit
11.00:1 muz (yerli küçük) şükür muz bitti bende kurtuldum
13.00: 1 tabk kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt, yarım dilim çav ekmeği
15.00:5 adet siyah kuru üzüm
17.00:1 küçük elma
19.00:1 tabak kabak ymeği, 2kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
21.00:tarçınlı süt
ya evet ya ikide bir çıkıyo sayfa yenile pöff
tekrar kull adı şifre pöff
şimdi geçti bazen gelyolar ama allahdan kısa süreli uzun kalmıyolar
canım çok ara verme ne güzel kilocuklarınıda vermikan tekrar alma
takıl bize hayatını yaşa yavriiiiiiiiiiiii
ayrıca allah kalbinize göre versin şekercim
mucuk mucuk mucuk babyyy
bebişim sen hamiş değilmiydin yahu benmi yanlış hatırlıyorum
süperrrrr şekerim fevkaledenin fevkinde afiyetçik olsun kilo olmasın
ayy ne sütü yahu sabahki 1 bardak ballı limonlu su olaaktı süt yazmışım düzelteyimçiko canavarın dan kızlara; kızlar kızlarr
sabah
1bardak ballı limonlu süt
9.30
yarım simit
4 zeytin
4-5parça peynir
1 yum haşl
1 tk çilek reçeli
13.30
1 bardak ayran
yarım çorba
yarım sebze 4 kş
salata
yoğurt 3 kş
16.30 5 badem, 5 kuru üzüm, 2 çıbık oğluşumdan tırtıkladım bide çikosundan bir ısırık aldım
19.00
nesfit
canım menülerin hiç sağlıklı değil
ben de menüm yazayım
11.30 civarı kalktım
kalkınca sirkeli su içtim
kahvaltı:
1 karışık tahıllı ekmek salçalı
4 yeşil zeytin
1 bardak bitki çayı
ara:
1 ceviz
1 bardak ıhlamur
ara::26:
ince bir dilim hazır kek
bi tanecik çilekli hoşbeş (ama çok güzel kokuyordu:26::26:)
akşam:
1 kepçe çorba
4-5 kaşık barbunya
2 kaşık pilav:26:
gece geç yatıyorum biliyorsunuz o yüzden acıkırsam belki minik bi kase yoğurt yiyebilirim. içine müsli katarım belki cumaya kadar paketimi bitireyim de 2 hafta burda olmucam bayatlamasın..
bi de akşamları kahve içiyorum benüçü bir aradalardan... uykum gelir yoksa çalışırken:26::26:
şimdiye kadar 1 litreden fazla su içtim sanırım yatana kadar 1 litre daha içmeye çalışırım.. bi de bitki çayı..
hepinize ii akşamlar arkadaşlaarr
yalnız sizde anlamadığım bişey var ,,ben siteyi devamlı açık bırakıp gidiyorum geldiğimde devam ediuyorum hiç atılmadım,sizde nasıl ve neden oluyo acabaa:26:
benim kontrol panelim sık kullanılanlarda internet sayfasını açıp sekmeye basıp direk kontrol panelim açılıyo,abone olduğum tüm konular karşımda yeni mj yazılmış olanlar tam önüme çıkıyo ve ben giriyorum direk bu topiğebazıları taa anasayfadan buralara kadar giriyomuş herseferinde anlamadım benmi şanslıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?