70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet heryerde farklı hkayeler allah beterinden saklasın diyorum bu halimize şükür çocuklarının ve senin eşinin sağlığı yerinde ailelerimizin sağlık problemi yok daha ne olsunki diyorum,,ama bazen strese bi giriyo insan boğuluyo,ama çabuk geçiyo allahım herkezin gönlüne göre versin herşeyi ne diyim çok sağol
ben gittiiiimm

tabloya göre 68le kilolu grubundaymışım 63 olursam sağlıklı olacam 2 kilo verebilsem aaaaaaaaaaah Eki Görüntüle 347578
bende şuan kiloluymuşum 68 olursam sağlıklı olacakmışım

hoşgeldin canım

ben geldiiimmm gerçi burdaydım da geçmiş okuodum
nbrr kıslarrrr yine lak lak yapıonuzz heaaa

bende baktımmm sağlıklı çıktıı
senni herhalde sağlıklı çıkzar eridin sen eridin

hoşgeldin
eve abur cubur almasını engelle canm göz görmeyince gönül katlanıyor ama görünce dayanamıyor

yeni başlayan biri olarak fena değil menün

bi iskender mağduıru daha dün bende yedim canım
bende sana inanmıyorum orti yaa naptık biz böyle şimdi bizi topikten atmasınlar bunlar anlaşıpmı yiyorlar diye sen çok mu az besleniyorsunda acıkıyorsun? reglin yakınmı ? benm yakın allah kazasız belasız atlatmak nasip eder inşallah kendine aç kalmayacağın bi liste yap bence

evet kollarıda çalıştırıyor sırtıda ama benm sorunum toto afiyet olsun canım dediğim gibi ağır bi liste yapma bence haftada yarım kilo gitsin ama sağlıklı gtisin

evet ta ta taaam bugünkü menüm

7.30: 2 kuru kayısı çok azcık(yarım dilim) ıspanak börek yağsız

8.00:1 kase nesfit

11.00:1 muz (yerli küçük) şükür muz bitti bende kurtuldum

13.00: 1 tabk kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt, yarım dilim çav ekmeği

15.00:5 adet siyah kuru üzüm

17.00:1 küçük elma

19.00:1 tabak kabak ymeği, 2kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği

21.00:tarçınlı süt

herkese iyi akşamlar. yemeğimi yedim ve günü kapattım inşallah.

sabah:
kk peynir
iki zeytin
bir çay k. pekmez
bir salatalık
bir d. ç. ekmeği
biraz tahin

ara:
elma

öğle:
bir kase çorba
bir kase yoğurt
salata
fırında karnıbahar

ara:
bir kase kayısı hoşafı

akşam:
bir kepçe çorba
salata
haşlanmış brokoli (yoğurtlu)

iki fincan bitki çayı
3lt. su

iki saat sonra elma yerim.

Haksızlıga girer ama bu
Zati kilo almışın hala liste diyo bana
Altta olması iyidir bi daha bizi bildirimsiz bırakmazsın
dogru canim sen beni liste altina yaz feci kilo almisim hem reglide biter haftaya daha iyi bildirim olur benim icin insaallah
canım hangı ile gelıyorusn kalıcak mısın baya ay bu gurbette olanlara cok üzülüyom ben gelıyom yazıncada sızın yerınıze sevınıyom akrabalarınızı görceniz diye ne kadar duygusalım yaa

allah razi olsun canim ailem daricada oturuyo sorma canim ya cok zor bazen cok kafayi yiyorum ben ama iste mecburen idare ediyorum mart sonu gibi gelip bir ay kalcam nasipse yazinda esimin izni +kizimizdan dolayi devlet tarafindan 2ay izni var onlarida turkiyede gecircez insaallah esim simdi gitmemi istemiyo zaten yazin 2aydan fazla gitceksin diyo ama ben koydum kafama insaallah gelicem

kizlar biraz once pcnin basindan kalktim bidahada giremedim ne oldu sayfaya birsuru ugrastiktan sonra tekrar girebildim herkese iyi aksamlar gelebilirsem yine gelirim gorusmek uzere

Allah kolaylıklar nasip etsin.

bildiğin gibi değil cnm bakçok inceydiler gerçekten. Nerdeyse hamur yok gibiydi.

hiçç sorma cnm yaa naptık biz böyle. Reglim yakın evet cnm sanırım ondan. Yalnız bugün bakkaldaki hobby'e nasıl baktığımı anlatamam sana. Nerdeyse gözlerimle soydum yedim. İnşallah bakkalcı görmemiştir. Kimbilir ne sanar. Neyse almadım kendimi tebrik ediyorum. Oyy şu günleri bari + olmadan atlatsam.

Çok güzel bir menü cnm tebrik ederim.. Kabak yemeğine kıyma koyuyormusun?

ay bak hosuma gitti dur bide ben mucuklayam seni hadi git artik aksama yine gel

kolay gelsin canimcim

geldim de kötü geldim ya kek filan yedim ben çok canım çekti bi de hoşbeş yedim üst komşu da müzik dinliyor direk bunalım modundayım isyeeaaannnnnnnnn

canım bmh senin günde hiç bir şey yapmasan da harcayacağın kalori miktarı yani vücut kendisi harcıyor o.. 1200 kalori altında alırsan da beslenme yetersizliği olurmuş.. ama cidden 1200 de çok az yaa

ya evet ya ikide bir çıkıyo sayfa yenile pöff
tekrar kull adı şifre pöff

şimdi geçti bazen gelyolar ama allahdan kısa süreli uzun kalmıyolar

canım çok ara verme ne güzel kilocuklarınıda vermikan tekrar alma
takıl bize hayatını yaşa yavriiiiiiiiiiiii
ayrıca allah kalbinize göre versin şekercim
mucuk mucuk mucuk babyyy

bende yarin su detoksu yapsammi diyorum belki cumaya biraz gider bide tabi regliyim
bebişim sen hamiş değilmiydin yahu benmi yanlış hatırlıyorum

süperrrrr şekerim fevkaledenin fevkinde afiyetçik olsun kilo olmasın

sende sağol canım,,evet bidaha kilo almamalıyım,,ben devamlı kilo kontrolü yapıyorum canım zaten almam imkansız,fazla olduğm an dengeleyebiliyorum ve bu huyumuda çok seviyorum

çiko canavarın dan kızlara; kızlar kızlarr
sabah
1bardak ballı limonlu süt
9.30
yarım simit
4 zeytin
4-5parça peynir
1 yum haşl
1 tk çilek reçeli

13.30
1 bardak ayran
yarım çorba
yarım sebze 4 kş
salata
yoğurt 3 kş

16.30 5 badem, 5 kuru üzüm, 2 çıbık oğluşumdan tırtıkladım bide çikosundan bir ısırık aldım

19.00
nesfit

ben de menüm yazayım

11.30 civarı kalktım
kalkınca sirkeli su içtim
kahvaltı:
1 karışık tahıllı ekmek salçalı
4 yeşil zeytin
1 bardak bitki çayı

ara:
1 ceviz
1 bardak ıhlamur

ara::26:
ince bir dilim hazır kek
bi tanecik çilekli hoşbeş (ama çok güzel kokuyordu:26::26:)

akşam:
1 kepçe çorba
4-5 kaşık barbunya
2 kaşık pilav:26:

gece geç yatıyorum biliyorsunuz o yüzden acıkırsam belki minik bi kase yoğurt yiyebilirim. içine müsli katarım belki cumaya kadar paketimi bitireyim de 2 hafta burda olmucam bayatlamasın..

bi de akşamları kahve içiyorum ben üçü bir aradalardan... uykum gelir yoksa çalışırken:26::26:

şimdiye kadar 1 litreden fazla su içtim sanırım yatana kadar 1 litre daha içmeye çalışırım.. bi de bitki çayı..

hepinize ii akşamlar arkadaşlaarr

ayy ne sütü yahu sabahki 1 bardak ballı limonlu su olaaktı süt yazmışım düzelteyim

yalnız sizde anlamadığım bişey var ,,ben siteyi devamlı açık bırakıp gidiyorum geldiğimde devam ediuyorum hiç atılmadım,sizde nasıl ve neden oluyo acabaa:26:
benim kontrol panelim sık kullanılanlarda internet sayfasını açıp sekmeye basıp direk kontrol panelim açılıyo,abone olduğum tüm konular karşımda yeni mj yazılmış olanlar tam önüme çıkıyo ve ben giriyorum direk bu topiğebazıları taa anasayfadan buralara kadar giriyomuş herseferinde anlamadım benmi şanslıyım

Son düzenleme:
canım menülerin hiç sağlıklı değil
hem çabuk acıkırsın hemde bu şekil kilo verişinde az olur
sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat et
kahvaltında güzel beslen diğerlerini çek
akşamlarıda pilav yememeye çalış

yok canım ben de kontrol panelinden giriyorum kolay oluyor da kapanma olayı sanırım bilgisayarla alakalı. benim kendi bilgisayarımda bi süre siteye bakmazsam hemen kapanıyor ama arkadaşımın bilgisayarından giriyorum o zaman sık kullanılanlarda olmamasına rağmen önceden girdiğim için hiç şifre filan istemiyor.. bilgisayarla mı alakalı ya da bilgisayardaki bi programla mı alakalı bilmiyorm herkeste olmuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…