70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende teklif gönderdim ananas....

kızlar ben artık çıkıyorum... dün yağmur vardı yürüyüş yapamadım şemsiyemde yoktu.. bugün yürebileceğim hava çok güzel... akşama görüşürüz... hepiniz öpüldünüz.... bbyyyy :1hug:a.s.:1hug:

canım ben ölçüpte koymuyorum açıkcası göz kararı koyuyorum tencereye,sonrada sürahiye dolduruyorum,içiyorum:içelim::içelim:

hmmmm...anladım canım ,yarın malzemeleri alıp bende yapıcam ozaman,içine bal katsam olurmu? ben şekersiz hiç birsey içemiyorum da:1no2:

kızlar şimididen herkese iyi akşamlar masamı toparlayım 6 da çıkıyorum hemen acayip acıktım bilmem neden :)))) göya gider gitmez yürücektim nerdeee önce yemek sonra biraz beklerim bugün en az 45 dk yürümem lazımmm :)

ayy sagol canim
bende heveslendim aldim kenarda duruyor, hatta yürüme bandimda var elektirikli olmadigi icin yorucu oluyor bende biraktim üseniyorum,
olmuyor spor yapmadan erimiyor yaglar,
2 haftada 10 kg masallahhhh
ha bu arada sen yenisin galiba aramiza hosgeldin
umarim hep beraber zayiflar bi altdaki 6 li topikde toplaniriz a.s.a.s.

yoruldum valla az enerjıyle ne zormus spor yapmak kan ter içinde kaldım bırazdan gıdıp bi duş alacagım söylemeden gecemıcem bızım grbun masallahı var baksana hepsı bırbırınden güzel kızlar ben kacarım bızımkılerde gelır giremem netea onlar gelmeden dusumu alıp cıkayım hepınızı öpüyorum kızlar bugunum cok güzel gectı bosluga düsmedım sızların sayesınde hepınız öpüldünüz :asigim: Şeniz

yok canım ya bırakmak istedim ama işte olmadı evde oturmayı göze alamadım napim krizde var insanlar iş bulamıyo ben şikayet ediyorum anlayacağın kaldım burda

yok canım ya bırakmak istedim ama işte olmadı evde oturmayı göze alamadım napim krizde var insanlar iş bulamıyo ben şikayet ediyorum anlayacağın kaldım burda

anladım hayırlısı olsun belki ummadığın bir anda güzel bir fırsat çıkar karşına o zaman bakarsın bende 6 yıldır iş değiştirmek istiyorum ama çakıldım kaldım buraya bu gidişlede emekli olurum herhalde kaydirigubbakcemile3

evet demek ayparcam bundan hep ben ip atlamaya gidiyorum diyordu vayyy hain dolma vayy bizede taysiyede etmedi bi gelsin bak biliyom ne yapmcam klava:klava:klava:

:dance::dance: hic gülücegim yoktu ben biliyomda atliyom dimi :sm_cool:
Ben size niye tavsiye etmedim hele bi sor CADIARZU
Sordunmu evet cevabini duyar gibiyim
Bak canimcim ben önce deniyeyim dedim zayiflarsam kizlarada tavsiye ederim demistim :teytey: (Yalandan kim ölmüs ) laelaelaelaelae

Arkadaşlar bende 74 kiloyum ve zayıflamak istiyorum dün diyete başladım
Bugün yediklerimi yazıyorum:))
Sabah
Peynir domates ve kepek ekmeği çilek reçeli(çok az)
Öğle
hiçbirşey yemedim:))
ikindi
2 tane pirzola yedim ızgara pişmiş.
Sizce nasıl(

Benim bugün yediklerim

Sabah 1 yogurt ve bi bardak kakou gibi bisey
öglen 1 tabak sebzecorbasi
arada bi avuc üzüm
aksam bir kase yogurtlu meyvesalatasi

Simdi evden cikiyorum ben biraz yürüyeyim görüsürüz kizlar öptüm....

bende çıkıyorum kızlar,bu akşamıda kaçamaksız ve bol spor yapıp geçiricem inşallah,öpüyorum hepinizi:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

slm kızlar yaaaaaaaa özlemedınızmı benı 1 haftadır yokum aranızda tabı ne varlıgım bellı ne yoklugum bende bı bırakabılsem sızı sevmesem bende degıstırecem su grubu ama kıyamıyorum ısteeeeee.ayparcam ıp atlayadursun ben bısıkletten ınmıyorum hıhhhh görcez bakalım hangısı daha etkılı.(bu arada ayparcam arkadaslar duymasın almanyada ıp nerde var yanı nereye bakabılırım ama pissssssst geheımnıs ok)kızlar bugün ıse bıle sabahın altısında bısıkletle gıttım.kıloma bakıyorum fark yok ama kalca ve baldırlarımdakı sarkmalar fena toparlandı.bısıklet süpper bısı

hoşgeldin öncelikle 3,4 köfte büyüklüğünde et yiyebilirsin.bende az önce pirzola yedim.mümkünse ara öğünlerini aksatma aç kalınca zayıflamak daha zor olur diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…