heytt!!! işim bitti ben spora koşuyorum kızlar ...yarına görüşürüz:)
canım ben ölçüpte koymuyorum açıkcası göz kararı koyuyorum tencereye,sonrada sürahiye dolduruyorum,içiyorum:içelim::içelim:
oooooo step süper eritiyo bende geçen sene step yaptım hemde evde marangoza kestirdiğim bir step tahtasıyla aç müziği in çık hatta kendimi geliştirip değişik hareketlerde yapmaya başlamıştım .ama ben zayıflatıcı yağlardan da sürüyodum karnıma popoma streç sarup çıkıyodum step tahtasına.2 haftada 10 kilo verdim zayıflatıcı yağların ve yeşil çayında faydasını gördüm ama bazende yağları sürüp yürüyüşe çıkıyodum.hatta spor salonuna gitmiştim öyle herkez sende ne kokuyo böyle lavantamı bu diye soruyolardı aslında kekik ve biberiye yağı kokuyodum.ama step yaparak acayip popo ve basen eritmiştim.ya tahtam duruyo hala arada çıksam ya eveeet.işte doğum yaptım yine kilo aldım malum.şimdide verme çabaları.ooof ooof.
hmmmm...anladım canım ,yarın malzemeleri alıp bende yapıcam ozaman,içine bal katsam olurmu? ben şekersiz hiç birsey içemiyorum da:1no2:
bu arada kıslar else guruptan mı çıktı hiç görünmüyo nurayda yok
bu arada kıslar else guruptan mı çıktı hiç görünmüyo nurayda yok
yok canım ya bırakmak istedim ama işte olmadı evde oturmayı göze alamadım napim krizde var insanlar iş bulamıyo ben şikayet ediyorum anlayacağın kaldım burda
evet demek ayparcam bundan hep ben ip atlamaya gidiyorum diyordu vayyy hain dolma vayy bizede taysiyede etmedi bi gelsin bak biliyom ne yapmcamklava: klava: klava:
Arkadaşlar bende 74 kiloyum ve zayıflamak istiyorum dün diyete başladım
Bugün yediklerimi yazıyorum:))
Sabah
Peynir domates ve kepek ekmeği çilek reçeli(çok az)
Öğle
hiçbirşey yemedim:))
ikindi
2 tane pirzola yedim ızgara pişmiş.
Sizce nasıl(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?