70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben dün yaptım hiç faydası olmadı bende, sen yeni başladığın için olur belki cumaları tartılıp puccaaaya bildirim yapıyoruz

Ahh cnm yapacakdım bugün ama triendy21 dediği gibi nohut pişmek bilmedi.
Evde yeşil mercimekde yokmuş zati ben var sanıyordum.Bende öncesinde bulguru koymuştum.
O haşlanmıştı bende aldım iş yerine getirdim.Öğlen çorba yapıp ayranlı içeceğim.
Benim kendimi düzene sokmam şart.Kilo verdirmese bile en azından sabrımı ölçeceğim kararlı olduğumu kendime ispatlıyacağım.
Bakalım hayırlısı.Buğün daha 4. günümdeyim ufak tefek kaçamaklarım oldu.İlk haftanın etkisiyle,ama haftaya daha sıkı devam edeceğim.Tartıda 100 gr eksildiğini görsem bile benim için önemli:)Yarın tartılma günü sabırsızlıkla bekliyorum.

günaydın, bugünkü menüm:

sabah: nestle cornflakes az sütle
ara: 6-7 adet çiğ badem
öğlen: 1 kase çorba+1 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma
akşam: 1 adet kabak dolması+3 yk yoğurt

NOT: hiç kaçamak yapmadım..bu sabah dayanamadım tartıldım ve 77 çıktım
bu şekilde devam edersem sanırım 4 ayda hedefime ulaşırım.
1 haftadır tatlı namına ağzıma en ufak bişey atmadım..çayı bile şekersiz içiyorum artık
ve tadı hiç garip gelmiyo:)))sanki yıllardır şekersiz içiyorum..
dediğim igi ben ufak bi parça tatsam gerisi gelir o yüzde ya hep, ya hiç:)))

Teşekkür ederim canım ilgin için ya sabah inan ki sandviç yapmaya vaktim olmuyor apar topar cıkmaktan evden ama karar verdim gerekirse 15 dk daha erken kalkacagım bişiler hazırlayacagım. zaten bisküvi yedigim icin midem bulandı suan öğlene tavuk ızgara salata bide ayran düşünüyorum nasıl?aksam icinde dünden sehriye corbam var evde ne yapsam ki yanın aacaba hem esim sevse hemde hafif bisiler olsa

Münün bana güzel göründü.
Ama yinede arkadaşlar banada sölüyor,biraz tavuk,salata eklesen protein alsan çok daha güzel olabilir.
Bir arkadaş bana bu kadar az yersen ilerde ideal kilona ulaşmaya yakın ne yiceksin demişdi.
Hani bu kadar hızlı gidince duraklama dönemi yaşayabilirsin aman dikkat.Kaç litre su içtin bu arada?

Çorba,salata,yoğurt
Yada çorba,zeytinyağlı yemek,yoğurt olabilir canım.
Hem zeytinyağlının yanına,duruma göre pilav,bulgur pilavıi,makarna yapabilirsin.
Böylece eşinde memnun kalır.
Ben eşimi ikna ettim evliliğin ilk zamanlarında kendimi ispatlamak adına sanırım birde eşi mutlu olsun diye kaç çeşit yemek yapıyordum.Sonra tatlılar,pastalar vs.Şimdi eşimde kilo aldı bende.Ama eşimde boy var hiç belli olmuyor:)
Bizde karar verdik akşam çorba salata şeklinde yiyeceğiz.Bende öğlenleri bir gün sebze yiyorsam bir gün tavuk yiyeceğim.Kahvaltıma yumurta ekliyeceğim.Böyle güzel olacakdır diye düşünüyorum.Benimde daha buğün 4. günüm öğreniyoruz.Kilolarımızda aynı sayılır.

sağol canım,
bademde protein var aslında, günde 20 adet badem çok yararlıymış ama ben 10 adet anca yiyorum.
2,5 lt su+bitki çayı içiyorum ,fakat spor yapmam laızm,çalışıyorum, yürüyüş için biraz havaların
düzelmesini bekliyorum..Tarabya tarafında oturuyoruz ama sahile çok yakın değiliz.
dolmuşla gitmem lazım sahile, haliyle zor olacak benim için,kızım 6.sınıfta onada derslerde
yardımcı olmalıyım..20 gün çnce tavuktan eşimle birlikte zehirlendik maalesef.bu yüzden tavuk şuan
için yiyemiyorum, midem bulanıyo.dolma kıymalı allahtan,protein ordan alıcam biraz.
tavsiyelerin için sağol, salatayı öğlen menüsüne eklicem..teşekkürler aynil

şekersiz elma çayının zayıflamaya faydası olur mu kızlar

İşe yarıyabilecek olan bazı kürler var cnm.
Ama bence özellikle yeni başladığımız için bizim kürlerden önce yeme alışkanlığımızı değiştirmemiz düzene oturtmamız şart.
Sonrasında kürlere başvurulabilir.Mesela diyet bisküvi tok tutmakdan çok acıktırıyor diye biliyorum.
Benim en büyük hatam düzensiz beslenmek oldu.Ara yapmıyordum sabah aklıma ne eserse onu yiyordum.
Bu çoğunlukla bir bütün simit kahve oluyordu.Durum ortada.Burda motivasyon çok yüksek ben başaracağımıza inanıyorum kesinlikle.

ben evleneli 11 ay oldu eşim 5 kilo aldı boyuda cok uzun değil boylarımız aynı zaten 169cm benim hep kilomu kontrol altına almam lazım.akşamada bezelye yapayım havuclu ne güzel iyi olur.

Rica ederim ne demek.Ben bildiklerimi paylaşıyorum bilmediklerimi şimdi sayende öğrendim.
Bende sabahla öğlen arama badem ekliyeyim:)Bence süper gidiyorsun.Bende hep şey vardı bozdum mu o zaman yiyeyim.
Ama buraya üye olmadan önce çok okudum.Kaçamak olsada olmamış gibi devam edeceksin.Suyu çok güzel tüketmişsin.Bitki çayı olarak ne içiyorsun acaba? Spor bendede yok malesef şimdilik oturarak çalışıyorum.Bende havalar düzelsin öğlen arasında yürüyeceğim.İşim kabataşda sahile çok yakınım o yüzden şanslıyım.Kızınıda allah bağışlasın kolaylıklar versin derslerinde.

iyi geceler ortişkoooooo......geç kalkarsan kocişinde uçağını kaçırır ve böylecede gidemez..nasıl komplo ama

iyi geceler canım görüşmek üzere..

hoş geldin suziiiiiiiiiim
hoşgeldin canım bende sabah ve öğleni devamlı yanımda taşıyorum akşam yatmadan hazırlıyorum sabah hop poşete . en iyisi bu. bende önceden poça, s,mit, diet bisküvilerle kahvaltı yapardım hem sağlıksız hem aç kalıyorsun zayıfkattığıda olmuyo.

günaydın kızlaaaaaar sabah 6 da eşimi havaalanına bıraktım geldim yattım tabiii uyuyup kalmışım işe gç kaldım. amaaaan didim zai geç kaldım bari kahvaltı yapam nasılsa bir yere uğramam gerekiyordu. o işi mi de halleder öyle giderim mayıstan beri daha 1 kez geç kalmamışım birgüncükte geç gielim dimi ? gerçi bir gün kar tatili yapmıştımneyse ben hala evdeyim hemen kalkıp kaçıyom far ve kalem sipariş etmiştim onları alacam kargodan sonra işeeeee

ben evleneli 11 ay oldu eşim 5 kilo aldı boyuda cok uzun değil boylarımız aynı zaten 169cm benim hep kilomu kontrol altına almam lazım.akşamada bezelye yapayım havuclu ne güzel iyi olur.

O zaman menün çorba,havuçlu bezelye,yoğurt olabilir.
Eşinede yanına pilav yaptığın zaman akşam menün hazır:)Afiyet olsun.

ay inşallah . daha cocukta yok bizde canım bied hamilelik eklense buna aman Allahım 100 kilo olurum ben senin var mı bebek?benim problemim pasta börek tarzı yada çikolata falan gibi seylere zaafım olması dayanamıyorum cok fazla. bide ara öğün olarak activia olur mu cilekli?

Çok az bence yediklerin.
Kilo vermen tabi ki süper bişey ama öglen salata ve yoğurt tüketsen süper olur.
Aslında benim diyetisyenim öglene tavuk veya et salata+yoğurt
akşama da sebze + salata+yoğurt verdi.

Öğlen tavuk yemen süper
Akşam da hafif atlat bence çorba + salata + yoğurt çok güzel oluyor.
Sebze de yapabilirsin. 4-5 kaşık çorba yemezsen de 1 dilim ekmek.

şekersiz elma çayının zayıflamaya faydası olur mu kızlar

Sanmıyorum.
Yeşilçay bergamotlu
Doğuş un form çaylarını öneririm.

Oooo kimler gelmiş..

aa benim çizelgem qörünmüooo nie ki acep :26:

80 gündür güncellemediğin için canım.
Tkrar yaparsan sorun olmaz.

canım bademi çiğ olandan al..tuzsuz oluyor,hemde lezzetli..bitki çayı bim'de liptonun 5'i bir yerde çayı var, onu içiyorum..5 bitki karışımı..sen kaç kilosun? çizelgen çıkmamış sanırım..

Ben daha 3 aylık evliyim cnm.Yaşımda 22 gerçi 2 aya 23 oluyorum:) Daha çocuk için çok erken.
Ama senin gibi bende düşünmüyor değilim.Olsa kesin 100 kiloya çıkarım diye.
O nedenle ideal kiloma ulaşayım geleceğim içinde iyi olacak diye düşünüyorum.
Activia çilekli bence olabilir.Ama her zaman tüketmemeye çalış.Ondaki şeker oranı yüksek diye biliyorum.
Onun yerine light yoğurt içine badem,kuru kayısı vs ekleyip yiyebilirsin daha tok tutar.Ama buğün hazırlıksızsın anladığım kadarıyla.

canım bademi çiğ olandan al..tuzsuz oluyor,hemde lezzetli..bitki çayı bim'de liptonun 5'i bir yerde çayı var, onu içiyorum..5 bitki karışımı..sen kaç kilosun? çizelgen çıkmamış sanırım..

Ben henüz çizelge hazırlamadım cnm.Buğün diyetimin 4. günü.
Pazartesi tartılmıştım 74 kiloyla başladım.Yarın tekar tartılacağım bakalım ne olacak.
Sevgililer gününde eşimin süprizi sayesinde kaçamağım oldu ama ertesi gün aynen devam ettim.
Bende günde 2,5 litre su içiyorum.Onun dışında form bitkisel karşık bitki çayı içiyorum bir kupa.
Pek sevmem normalde alışmaya çalışıyorum.Bademin çiğ olanını nerden alabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…