ben dün yaptım hiç faydası olmadı bende, sen yeni başladığın için olur belki cumaları tartılıp puccaaaya bildirim yapıyoruz
Selam
Evde kahvaltı yapamıyorsan işyeri müsaitse normal kahvaltı yani 2 dilim çavdar ekmeği, domates, peynir, yumurta vs şeklinde kahvaltı yapmanı öneririm.
Yapamıyorsan uno denge sandvc ekmeğine marul, domates, peynir vs koyup yiyebilirsin.
Bisküvi seni tok tutmaz.
Aksine daha çok acıktırır.
Burda takılırsan beslenme şeklimizi ögrenirsin
günaydın, bugünkü menüm:
sabah: nestle cornflakes az sütle
ara: 6-7 adet çiğ badem
öğlen: 1 kase çorba+1 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma
akşam: 1 adet kabak dolması+3 yk yoğurt
NOT: hiç kaçamak yapmadım..bu sabah dayanamadım tartıldım ve 77 çıktım
bu şekilde devam edersem sanırım 4 ayda hedefime ulaşırım.
1 haftadır tatlı namına ağzıma en ufak bişey atmadım..çayı bile şekersiz içiyorum artık
ve tadı hiç garip gelmiyo:)))sanki yıllardır şekersiz içiyorum..
dediğim igi ben ufak bi parça tatsam gerisi gelir o yüzde ya hep, ya hiç:)))
Teşekkür ederim canım ilgin için ya sabah inan ki sandviç yapmaya vaktim olmuyor apar topar cıkmaktan evden ama karar verdim gerekirse 15 dk daha erken kalkacagım bişiler hazırlayacagım. zaten bisküvi yedigim icin midem bulandı suanöğlene tavuk ızgara salata bide ayran düşünüyorum nasıl?aksam icinde dünden sehriye corbam var evde ne yapsam ki yanın aacaba hem esim sevse hemde hafif bisiler olsa
Münün bana güzel göründü.
Ama yinede arkadaşlar banada sölüyor,biraz tavuk,salata eklesen protein alsan çok daha güzel olabilir.
Bir arkadaş bana bu kadar az yersen ilerde ideal kilona ulaşmaya yakın ne yiceksin demişdi.
Hani bu kadar hızlı gidince duraklama dönemi yaşayabilirsin aman dikkat.Kaç litre su içtin bu arada?
şekersiz elma çayının zayıflamaya faydası olur mu kızlar
Çorba,salata,yoğurt
Yada çorba,zeytinyağlı yemek,yoğurt olabilir canım.
Hem zeytinyağlının yanına,duruma göre pilav,bulgur pilavıi,makarna yapabilirsin.
Böylece eşinde memnun kalır.
Ben eşimi ikna ettim evliliğin ilk zamanlarında kendimi ispatlamak adına sanırım birde eşi mutlu olsun diye kaç çeşit yemek yapıyordum.Sonra tatlılar,pastalar vs.Şimdi eşimde kilo aldı bende.Ama eşimde boy var hiç belli olmuyor:)
Bizde karar verdik akşam çorba salata şeklinde yiyeceğiz.Bende öğlenleri bir gün sebze yiyorsam bir gün tavuk yiyeceğim.Kahvaltıma yumurta ekliyeceğim.Böyle güzel olacakdır diye düşünüyorum.Benimde daha buğün 4. günüm öğreniyoruz.Kilolarımızda aynı sayılır.
sağol canım,
bademde protein var aslında, günde 20 adet badem çok yararlıymış ama ben 10 adet anca yiyorum.
2,5 lt su+bitki çayı içiyorum ,fakat spor yapmam laızm,çalışıyorum, yürüyüş için biraz havaların
düzelmesini bekliyorum..Tarabya tarafında oturuyoruz ama sahile çok yakın değiliz.
dolmuşla gitmem lazım sahile, haliyle zor olacak benim için,kızım 6.sınıfta onada derslerde
yardımcı olmalıyım..20 gün çnce tavuktan eşimle birlikte zehirlendik maalesef.bu yüzden tavuk şuan
için yiyemiyorum, midem bulanıyo.dolma kıymalı allahtan,protein ordan alıcam biraz.
tavsiyelerin için sağol, salatayı öğlen menüsüne eklicem..teşekkürler aynil
iyi geceler ortişkoooooo......geç kalkarsan kocişinde uçağını kaçırır ve böylecede gidemez..nasıl komplo ama
iyi geceler canım görüşmek üzere..
hoş geldin suziiiiiiiiiimslm kizlar özledim sizi
dün negüzel gelmisdim internetin baglantisi calismadi yine burda acayip firtina var ondan gidip gidip geliyor sanirsam
bugün persembe kizlar yarin cuma ben arti cikcam sanirsam
pazar günü kardesimin dogum günüydün ya hesapladim 3.617 kalori yemissim oha
sevgililer günündede esim bana revani getirmis senin icin aldim dedi beni sabote etti
ama dün kacamak yapmadim bugünde güzel mi menü planladim ispanak yumrta ile öglen icin
ara ara isyerinde okudum sizi ama firar yapacak firsat vermedileryalniz kalamadim odada full personal dolu habire gözetim altinda
öyle iste kizlar 2 gün gelemedim icim gitti siz iyisinizdir isallah
ben bi gecmise cet hiziyla dalayimyarim saatimi ona ayirdim
ha dün beni sordunuz okudum tam dalacakdim iyiyim ben gelemedim merak etmeyin beni diye sekretär geldi giremedim esime arabada dedim bak beni merak eden kizlar var giremedim dedim o da bana telefondan niye girmedin dedi telefondan interneti kulanmadigim icin unutmussum hic aklima gelmedi :111:
hoşgeldin canım bende sabah ve öğleni devamlı yanımda taşıyorum akşam yatmadan hazırlıyorum sabah hop poşete . en iyisi bu. bende önceden poça, s,mit, diet bisküvilerle kahvaltı yapardım hem sağlıksız hem aç kalıyorsun zayıfkattığıda olmuyo.kızlar bende şu sabah itibariyle 73.5 kilo olup sizlerle zayıflamak istiyorum banada yardım edin nolur sabah evde kahvaltı yapadım iş yerinde 2 bardak şekersiz çay ve diyet bisküvi yedim 2 paket içinde 4 tane var 1 paket yetmedi ya (300 kalori)
ben evleneli 11 ay oldu eşim 5 kilo aldı boyuda cok uzun değil boylarımız aynı zaten 169cm benim hep kilomu kontrol altına almam lazım.akşamada bezelye yapayım havuclu ne güzel iyi olur.
İşe yarıyabilecek olan bazı kürler var cnm.
Ama bence özellikle yeni başladığımız için bizim kürlerden önce yeme alışkanlığımızı değiştirmemiz düzene oturtmamız şart.
Sonrasında kürlere başvurulabilir.Mesela diyet bisküvi tok tutmakdan çok acıktırıyor diye biliyorum.
Benim en büyük hatam düzensiz beslenmek oldu.Ara yapmıyordum sabah aklıma ne eserse onu yiyordum.
Bu çoğunlukla bir bütün simit kahve oluyordu.Durum ortada.Burda motivasyon çok yüksek ben başaracağımıza inanıyorum kesinlikle.
günaydın, bugünkü menüm:
sabah: nestle cornflakes az sütle
ara: 6-7 adet çiğ badem
öğlen: 1 kase çorba+1 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma
akşam: 1 adet kabak dolması+3 yk yoğurt
NOT: hiç kaçamak yapmadım..bu sabah dayanamadım tartıldım ve 77 çıktım
bu şekilde devam edersem sanırım 4 ayda hedefime ulaşırım.
1 haftadır tatlı namına ağzıma en ufak bişey atmadım..çayı bile şekersiz içiyorum artık
ve tadı hiç garip gelmiyo:)))sanki yıllardır şekersiz içiyorum..
dediğim igi ben ufak bi parça tatsam gerisi gelir o yüzde ya hep, ya hiç:)))
Teşekkür ederim canım ilgin için ya sabah inan ki sandviç yapmaya vaktim olmuyor apar topar cıkmaktan evden ama karar verdim gerekirse 15 dk daha erken kalkacagım bişiler hazırlayacagım. zaten bisküvi yedigim icin midem bulandı suanöğlene tavuk ızgara salata bide ayran düşünüyorum nasıl?aksam icinde dünden sehriye corbam var evde ne yapsam ki yanın aacaba hem esim sevse hemde hafif bisiler olsa
şekersiz elma çayının zayıflamaya faydası olur mu kızlar
aa benim çizelgem qörünmüooo nie ki acep :26:
Rica ederim ne demek.Ben bildiklerimi paylaşıyorum bilmediklerimi şimdi sayende öğrendim.
Bende sabahla öğlen arama badem ekliyeyim:)Bence süper gidiyorsun.Bende hep şey vardı bozdum mu o zaman yiyeyim.
Ama buraya üye olmadan önce çok okudum.Kaçamak olsada olmamış gibi devam edeceksin.Suyu çok güzel tüketmişsin.Bitki çayı olarak ne içiyorsun acaba? Spor bendede yok malesef şimdilik oturarak çalışıyorum.Bende havalar düzelsin öğlen arasında yürüyeceğim.İşim kabataşda sahile çok yakınım o yüzden şanslıyım.Kızınıda allah bağışlasın kolaylıklar versin derslerinde.
ay inşallah . daha cocukta yok bizde canım bied hamilelik eklense buna aman Allahım 100 kilo olurum ben senin var mı bebek?benim problemim pasta börek tarzı yada çikolata falan gibi seylere zaafım olması dayanamıyorum cok fazla. bide ara öğün olarak activia olur mu cilekli?
canım bademi çiğ olandan al..tuzsuz oluyor,hemde lezzetli..bitki çayı bim'de liptonun 5'i bir yerde çayı var, onu içiyorum..5 bitki karışımı..sen kaç kilosun? çizelgen çıkmamış sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?