hoşgeldin canım bende sabah ve öğleni devamlı yanımda taşıyorum akşam yatmadan hazırlıyorum sabah hop poşete . en iyisi bu. bende önceden poça, s,mit, diet bisküvilerle kahvaltı yapardım hem sağlıksız hem aç kalıyorsun zayıfkattığıda olmuyo.
Sanmıyorum.
Yeşilçay bergamotlu
Günaydın hoş geldin.
İyiyim sen nasılsın?
Oooo kimler gelmiş..
80 gündür güncellemediğin için canım.
Tkrar yaparsan sorun olmaz.
Ben daha 3 aylık evliyim cnm.Yaşımda 22 gerçi 2 aya 23 oluyorum:) Daha çocuk için çok erken.
Ama senin gibi bende düşünmüyor değilim.Olsa kesin 100 kiloya çıkarım diye.
O nedenle ideal kiloma ulaşayım geleceğim içinde iyi olacak diye düşünüyorum.
Activia çilekli bence olabilir.Ama her zaman tüketmemeye çalış.Ondaki şeker oranı yüksek diye biliyorum.
Onun yerine light yoğurt içine badem,kuru kayısı vs ekleyip yiyebilirsin daha tok tutar.Ama buğün hazırlıksızsın anladığım kadarıyla.
hoşbuldum saol cnm
bende iyiyim saol
nasısln cnmm...
he tamam birazdan güncellerim aldığım kilocuklarımı eklerim çizelgeme
Hoşbulduk canım haklısın aksamdan hazırlamak daha rahat olur. hedefim 60 ya zaten kilolarımın cogu bacak ve basen bölgemde sporda yapamıyorum oturarak çalışıyorum
PuCCaaa canımsöyle bi sorunum var cok fazla bitki cayları ile aram yokmiçemiyorum hemen midem bulanıyor bu elma cayınıda faydası var die düsünüyordum zorla burnumu kapatıp iciyodum . neyse su icmekle sorunum yok günde 2 litre icebiliyorum onun yerinede su içerim ben.
İyiyim canım seni sormalı diyeti bıraktın mı naptın?
Bende eskiden bi bitki çayı alırdım evde tarihi geçene kadar beklerdi.
Yazdan beri kaç kutu bitirdiğimi ben bile bilmiyorum.
Çilekli ve kayısılı form çaylarının tadı güzel içilebilir.
Ben kupada ılıkken 2 dikişte içiyorum.
Faaydasını çok gördüm o yzden önerdim.
Yeni gelenler kilo çizelgelerinizi yapsanızaa...
Kim kaç kilo da görelimmm.
Burdan bakabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Ben Temmuzdan beri bu topikteyim.
Geldiğimde 79-80 kilodaydım.
70 e kadar indim.
70den inemeyeceğimi düşünüp 1.5 ay önce diyetisyene gittim.
Yaza kadar 57 olmam gerek çünkü.
Yarın tartılma günümüz listede yer almak için kilolarınızı bildirmeniz gerekiyor.
Yarın sabah wc e çıktıktan sonra cıbıl halimizle tartılıp buraya gelip bildirim yapıyoruz.
Tekrar toptan hoşgeldiniz kızlar.
Yeni gelenler kilo çizelgelerinizi yapsanızaa...
Kim kaç kilo da görelimmm.
Burdan bakabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Ben Temmuzdan beri bu topikteyim.
Geldiğimde 79-80 kilodaydım.
70 e kadar indim.
70den inemeyeceğimi düşünüp 1.5 ay önce diyetisyene gittim.
Yaza kadar 57 olmam gerek çünkü.
Yarın tartılma günümüz listede yer almak için kilolarınızı bildirmeniz gerekiyor.
Yarın sabah wc e çıktıktan sonra cıbıl halimizle tartılıp buraya gelip bildirim yapıyoruz.
Tekrar toptan hoşgeldiniz kızlar.
aa Allah mesut etsin canım sen bendede yeni gelinmişsin :)evet hafta basından beri ufak ufak dikkat etmeye calısyorum ama hazırlıksızım genel olrak bundan sonra almayım bari. bu arada bende 26 yasındayım 1 ay sonra 27 olcam ay yaslandım mı neee:)
dogru canim sen beni liste altina yaz feci kilo almisim hem reglide biter haftaya daha iyi bildirim olur benim icin insaallah
allah razi olsun canim ailem daricada oturuyo sorma canim ya cok zor bazen cok kafayi yiyorum ben ama iste mecburen idare ediyorum mart sonu gibi gelip bir ay kalcam nasipse yazinda esimin izni +kizimizdan dolayi devlet tarafindan 2ay izni var onlarida turkiyede gecircez insaallah esim simdi gitmemi istemiyo zaten yazin 2aydan fazla gitceksin diyo ama ben koydum kafama insaallah gelicem
ıns canım saglıkla gelıp gıdersınız
günaydın kızlar
ancak gelebıldım gene yerımde deılımdıger arkadas hasta olunc aben yedek eleman hopp onun yerıne naparsın ekmek parası
bı de sersem gıbıyım oglan 5 de kalktı oturud yatıramaıdk kocısde bu sefer bakmadı bana kaldı 6:30 gıbı uyudu tekrar 7 bucukta uyurken gıydırıdm ustunu fılan tabı acılamadı benımd egözlerım yanıyo
İyiyim canım seni sormalı diyeti bıraktın mı naptın?
canıııııım üzme kendii ya senin boy kaçtı bence senin kilo tamam artık incecik oldu zaten bırakmalısın belki de diyeti :26:
kııııııııııııııııız ne ettttttttttttttin 10 dilim pizza mı. ay tutun beni bayılacam nası yedin o kadar pizzayı. ben diette değilken bile 3-4 dilimi zor yiyom
slm canııııııım oku oku anca geldim geçmişten. bu hafta evet çok sıkım ama tartı hala aynı anlamadım ben bu işi. yaın sabah yumurtalı falan iyibir kahvaltı yapcam akşama kadar ayran süt içecem sadece dukan usulü detoks ben buldum ben..
umarım cuma sabahı artık bir eksi göreyim ya
cnm bence diyetteyken çokk sıkıyosun ya o sıkılığı biraz boşladın mı miden daha doğrusu vücudun bundan hoşlanıyo ve daha çok istemene neden oluyo
bunun için önerim birden diyete dönmeye çalışma çook zorlanırsın
yavaş yavaş eski diyetine dön derim
mesela canın çikolata çektiyse yine çikolata ye ama 2 tane yerine bitane ye veya bi tane yerine yarım ye
bu şekilde miden de bu geçişi kabul eder diyete geçtiğini anlamaz
ben öyle düşünüyorum yani mantıken açıklama bulmaya çalışınca böyle bişi geldi aklıma bilmem doğrumu :26:
ay eşin deme şimdi sayacam......çok sinirliyim ona zati
yarın gezmeye gidiyo mersine 10 gün yok. bu akşamda çıktı gitti arkadaşları ile buluşmaya . biz ev bekçisiyiz.
ben nirden buldum bu umursamaz adamı yaaaaaa. acık da karına ilgi göster dimi
gunaydin kizlar bugun erkenciyim benim kuzu erken uyandi benimde isime geldi bugun detoksu yapicam suan haslaniyolar sabah tartildim bakalim 2gunde nekadar gitcek diye suan 61.3um tam iki kilo almisim simdi cizelgemide duzeltiyorum
bıraktım canım yaa bırakmam mıı
buraya qelmiosam anla ki yemek yemekle meşqulüm
ama bu sabah çok kararlı ve istikrarlı bir şekilde başladım..
artık geri dönüşü yok..
68.3 çıktım bu sabah.. evimde bütün diyet için gerekli menülerim hazır
eşimde diyete başladı inşallah birlikte yaza kadar incecik olucaz
Teşekkür ederim cnm.Evet daha çok yeni gelinim:)
Düğünümüz kışa denk gelince hareketsizlik benim hamaratlığım,tatil derken gelsin kilocuklar durumu oldu.
Ama yaz yaklaşırken kendime bir dur dedim ve işde burdayım.Yok canım ne yaşlanması :)
kız bi görünüp bi kayboluyon artık gitme .hoş geldin..
burdan uzaklaşmak demek kilo demek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?