70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbulduk canım haklısın aksamdan hazırlamak daha rahat olur. hedefim 60 ya zaten kilolarımın cogu bacak ve basen bölgemde sporda yapamıyorum oturarak çalışıyorum
PuCCaaa canımsöyle bi sorunum var cok fazla bitki cayları ile aram yokmiçemiyorum hemen midem bulanıyor bu elma cayınıda faydası var die düsünüyordum zorla burnumu kapatıp iciyodum . neyse su icmekle sorunum yok günde 2 litre icebiliyorum onun yerinede su içerim ben.

Yeni gelenler kilo çizelgelerinizi yapsanızaa...
Kim kaç kilo da görelimmm.
Burdan bakabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Ben Temmuzdan beri bu topikteyim.
Geldiğimde 79-80 kilodaydım.
70 e kadar indim.
70den inemeyeceğimi düşünüp 1.5 ay önce diyetisyene gittim.
Yaza kadar 57 olmam gerek çünkü.

Yarın tartılma günümüz listede yer almak için kilolarınızı bildirmeniz gerekiyor.
Yarın sabah wc e çıktıktan sonra cıbıl halimizle tartılıp buraya gelip bildirim yapıyoruz.
Tekrar toptan hoşgeldiniz kızlar.

aa Allah mesut etsin canım sen bendede yeni gelinmişsin :)evet hafta basından beri ufak ufak dikkat etmeye calısyorum ama hazırlıksızım genel olrak bundan sonra almayım bari. bu arada bende 26 yasındayım 1 ay sonra 27 olcam ay yaslandım mı neee:)

hoşbuldum saol cnm
bende iyiyim saol

nasısln cnmm...
he tamam birazdan güncellerim aldığım kilocuklarımı eklerim çizelgeme

İyiyim canım seni sormalı diyeti bıraktın mı naptın?

Bende eskiden bi bitki çayı alırdım evde tarihi geçene kadar beklerdi.
Yazdan beri kaç kutu bitirdiğimi ben bile bilmiyorum.
Çilekli ve kayısılı form çaylarının tadı güzel içilebilir.
Ben kupada ılıkken 2 dikişte içiyorum.
Faaydasını çok gördüm o yzden önerdim.

biraz daha zorlayım o zaman kendimi faydası oluyosa canım

Ben yapamıyorum malesef iş yerinde engelli.
Yardımcı olur musunuz?
Darısı tartıda eksileri görmede bizim başımıza inşallah.
Yarın tartılım bildirim yapacağım.Evde tartım var düzenli gideceğim inşallah.

benimde burda engelli yapamıyorum ama yarın bildirim yapacagım kilom icin

Teşekkür ederim cnm.Evet daha çok yeni gelinim:)
Düğünümüz kışa denk gelince hareketsizlik benim hamaratlığım,tatil derken gelsin kilocuklar durumu oldu.
Ama yaz yaklaşırken kendime bir dur dedim ve işde burdayım.Yok canım ne yaşlanması :)

ıns canım saglıkla gelıp gıdersınız

günaydın kızlar
ancak gelebıldım gene yerımde deılım dıger arkadas hasta olunc aben yedek eleman hopp onun yerıne naparsın ekmek parası
bı de sersem gıbıyım oglan 5 de kalktı oturud yatıramaıdk kocısde bu sefer bakmadı bana kaldı 6:30 gıbı uyudu tekrar 7 bucukta uyurken gıydırıdm ustunu fılan tabı acılamadı benımd egözlerım yanıyo

gunaydin kizlar bugun erkenciyim benim kuzu erken uyandi benimde isime geldi bugun detoksu yapicam suan haslaniyolar sabah tartildim bakalim 2gunde nekadar gitcek diye suan 61.3um tam iki kilo almisim simdi cizelgemide duzeltiyorum

amin canim benim kuzuda bugun erkenci kizim uyu uyuyayim diyorum yok biraz sonra uykuya duser

İyiyim canım seni sormalı diyeti bıraktın mı naptın?

bıraktım canım yaa bırakmam mıı
buraya qelmiosam anla ki yemek yemekle meşqulüm
ama bu sabah çok kararlı ve istikrarlı bir şekilde başladım..
artık geri dönüşü yok..
68.3 çıktım bu sabah.. evimde bütün diyet için gerekli menülerim hazır
eşimde diyete başladı inşallah birlikte yaza kadar incecik olucaz

Günaydınnnnnnn. Umarım herkes cızsız bir gün geçirir. Akşam iyi oynamışsınız epey kalori gitmiştir. Ben hürreme kilitlenmiştim.

Yaaa gerçekten bildiğiniz gibi değil çok inceydi. Normalde bende yiyemezdim ama noluyor bana böyle anlamadım.

Olabilir cnm. 2-3 güne regl olurum belkide ondandır diyorum. Oyy biran önce geçse bu durum yoksam halim harap..

oyy işin zormuş cnm. Sende bak keyfine onsuz neleri yapmaktan hoşlanıyorsan onları yap. Benimkide annesiyle aram iyi değil diye akrabalara demiş "bu durum beni evden uzaklatırıyor" diye. Eskiden olsa zırt pırt arardım. Oda kendini maden sanıyordu. Amma şimdi ohh mis gibi kumanda bende cnm ne isterse onu yapıyorum keyf çatıyorum. Bizimkinin uyanıklığı ters tepti. Şimdik öyle gidecem felan demiyor ben diyorum ama azcık dışarı gitsende bende kafa dinlesem.Çok sinir oluyor çokk..

gunaydin kizlar bugun erkenciyim benim kuzu erken uyandi benimde isime geldi bugun detoksu yapicam suan haslaniyolar sabah tartildim bakalim 2gunde nekadar gitcek diye suan 61.3um tam iki kilo almisim simdi cizelgemide duzeltiyorum

Günaydın evde olmanın avantajları.
Benim nohutlar haşlanmadı malesef.
Yarın bende yapacağım ama bir günlük.
Hafta sonu eşim olunca yapma şansım yok.2 saatte bir zor olur uygulamak.
Ama haftaya iki gün mutlaka bende yapacağım senin sonuçlarını bekliyorum.

günaydın herkese
elimi kolumu kıpırdatmak gelmiyo içimden niyeyse...

SUZİ hoş geldin canım ne kdr seviliyosun bak...

NESGUİK canım iiyimisin

ECRİN tekrar geçmiş olsun..hayırlısı olsun..
BALGAYMAK kızına geçmiş olsun..

arzu bugün bende geç yattım oğluş erken uyandı ..hiç hlim yok..
uykusuzluğa dayanamıyorum yaaa..

YENİ GELENLER hoşgeldiniz kızlar...azminiz çok olsun..

kız bi görünüp bi kayboluyon artık gitme .hoş geldin..
burdan uzaklaşmak demek kilo demek...

haklısın canım malum yaza fit girmek lazım ay yeni bir başlangıç lazım çok heveslendim ben bu sefer inşallah hevesim yarım kalmazda kurtulurum bu fazlalıklardan. 40 bedenim şuan 38 giymek istiyorum.

kız bi görünüp bi kayboluyon artık gitme .hoş geldin..
burdan uzaklaşmak demek kilo demek...

sorma tatlım yaa bi düzenimi tutturamadım
evde cips çikolata varken ben nasıl diyet yapabilirim yaa
dün oturup ne kadar abur cubur varsa yiyip bitirdim
artık evde beni tahrik edecek bişey kalmadı
artık buradayım inşallah Önce rabbimin izniyle sonrada sizin desteğinizle
zayıflayacağımmmmmmm

Sende hoş geldin zerra sizin çizelgeleri gördükçe azmimim artıyor.
Motivasyon zaten şahane.Darısı bizim eksileri görmemize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…