70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben nohut veya fasulyeyi kşamdan unutursam ıslatmayı düdüklüye alıyorum..5 dak kaynatıp 3-4 saat bekletiyorum..çok güzel oluyo sonrada düdüklüde 20 dk pişiriyorum yemek hazırdır...

evet canim ya evde olunca istedigini yapiyosun benim sorunda hep 2ogun yemek ama simdi 2 ana 2ara ogun yapiyorum artik

Sende hoş geldin zerra sizin çizelgeleri gördükçe azmimim artıyor.
Motivasyon zaten şahane.Darısı bizim eksileri görmemize inşallah.

evet canım burda motivasyon süper...
bende kilolarımın 4 ü hariç kalanı topikte verdim...
mayıs ayından beri burdayım.-3 ay yazın ara verdim-
burda olmazsam hedefimede ulaşamam biliyorum..

Neyse artık gitmezsin herhalde:
Hep beraber kilo vermye devam.

Günaydın Arzu abla

22 yaşında 1.67 boyunda sigortacı veeee 71 kilo

Hoşgeldin

Aynı ben.Dün eşime diyorum ki evdeki çikolataları yer misin?
Neyse iki tane çikolata yedi.Kocaman paket cipsi kaldı.
Hayatım bunuda ye göz görmeyince gönül katlanır diyorum nasıl gülüyor.
Ama artık bir şey kalmadı.Sadece akşamları kocişimle bir kahhve keyfimiz var.
Onuda içeyim mi içmiyeyim mi bilemedim.

evet canim ya evde olunca istedigini yapiyosun benim sorunda hep 2ogun yemek ama simdi 2 ana 2ara ogun yapiyorum artik

Sizin çizelgelere bakdıkça insan başaracağına daha bir inanıyor.
Ben akşam kaçırmasam zaten rahat veririm.İşde herşey daha düzenli oluyor.
Ama yinede evde olmanın keyfi başka.

ben nohut veya fasulyeyi kşamdan unutursam ıslatmayı düdüklüye alıyorum..5 dak kaynatıp 3-4 saat bekletiyorum..çok güzel oluyo sonrada düdüklüde 20 dk pişiriyorum yemek hazırdır...

Ben mutfak konusunda henüz 3 aylık tecrübeliyim cnm.Düdüklüm var evet karacanın ama ben henüz kullanmasını bilmiyorum:)
Öğreneceğim bu hafta inşallah.

haklısın canım malum yaza fit girmek lazım ay yeni bir başlangıç lazım çok heveslendim ben bu sefer inşallah hevesim yarım kalmazda kurtulurum bu fazlalıklardan. 40 bedenim şuan 38 giymek istiyorum.

Bu sefer başarıcaz ben inanıyorum cnm.Bende üstten 38 alttan 42 bedenim.
Çok zorlarsam 40 da olur Pantalon almak tam işkence oluyor bu yaz öyle olmuyacak inşallah.

Minecim az önce yürüyüş yaptım..tekrar iyice baktımda,,,benim bant 38 dk da,5 hızında yürüdüm,toplam 3 km.101 kalori etti...seninkiyle arada bayağı fark var sanırım...:44::44:
canım ben 5,5-6da yürüyorum 31 küsür dkda 3 km oluyor kaloriyi tam bilmiyorum ama o civarda, hızdan farkediyor yavaş yürüdüğümde yarım saatte 3 km olmadıysa hemen koşuya geçiyorum biran önce bitsin diye ama az yapıyoruz 20dkdan sonra vücut yakmaya başlıyormuş ben eskisi gibide terlemez oldum yarım saat yürüyorum tshirtim ıslanmıyor bile

canim bütün bilgilerin icin cok sagol
rica ederim canım
cok gecmis olsun canim simdi iyidir isallah :26:
iyi canım çok şükür, çok sağol

Mantı, Çiko dışında güzel şeker.
Sende farkındasındır herhalde.
geçenlerde bir diyetisyen yiyebilirsiniz dedi onun için yedim o konuda içim rahatta akşam fena oldu

diyet bisküvi acıktırıyor aralarda 1-2 tane yiyebilirsn
100 gr eksilince kendi adına sevineceksin ama buraya gelince milletin 1-2 kilo verdiğini duyunca üzüleceksin neden ben bukadar az verdim diyeceksin bende öyle oluyor yani
ilk zamanlar iyi gidiyor bende çayda şekeri bıraktım porsiyonları azalttım 5 kilo verdim artık gitmiyor
evet bende katılıyorum ona birden azaltmamak lazım

evet canım burda motivasyon süper...
bende kilolarımın 4 ü hariç kalanı topikte verdim...
mayıs ayından beri burdayım.-3 ay yazın ara verdim-
burda olmazsam hedefimede ulaşamam biliyorum..

Umarım benim çizelgemde zamanla bu kadar iç açıcı olur.
İyiki üye olmuşum.Birlikde başaracağız inşallah.

teşekkürler canım hep birlikte azimle ....birlikten kuvvet doğacak inşallah.
inşallah canım..burda herkes birbirinden faydalanıyor..
inşallah canım hepimiz mutlu olacağımız kilolara geliriz..
bende eşimle türk kahvesini severim akşamları..
normalde şekeri kullanmıyorum ama kahveyi şekersiz içemiyorum maalesef..
bende 1 tane tatlandırıcı tıyorum..
eşim zaten her akşam evde olmuyo..haftada 3-4 kez anca içiyorum..
ama oturmalarda şekerli geliyo reddemiyorum ozaman..

Son düzenleme:

Vay bee.Ben henüz yaşamadım ama bende öyle hissedip daha bir hırslanırım.
O yüzden burdayım zaten:) İnatçıyımdır.Umarım sizlerle birlikte başaracağım.

Peki ben ne yapmalıyım sence.
Sadece bir kupa nescafe 3'ü bir arada.
3 aydır her akşam içeriz bir tane.Ben iş yerinde içiyorum türk kahvesi,kahve artık içmiyorum.
Eşimide kırmak istemiyorum eşlik etmek istiyorum.Bakalım nasıl bir çözüm bulcam.

ay ne etcez bu kocaları onlarla da olmi onlarsızda. şimdi aradı benimki aktarmalı gidiyordu ankara da kalmış. uçak geç kalkmış adana uçağı beklememiş oni saat 14 e kadar sonraki uçağı bekleyecek ama ben ona didiiiiiiiim kış vakti getme acık havalar ısınsın diye. alma kadının ahını kalırsın böleeeeeee hava alanlarındaaaa

canım bitki çayları o kadar çok ki al dene sırayla birini seversin mutlaka. ben işyerinde demleme ıhlamur yapıyorlar ondan 2 bardak içiyom mesela. yeşil çayı sevmedi nadiren oda zorla içiyom. bugün dolapta altınçilek çayı buldum kimbilir ne zaman almışım tadına baktım hoş meyveli mayoş içerim artık bir iki gün. kayısılı form da form çayları içerisinde en düzgün tadı olan açıkcası. memleketten ıhlamur kekik adaçayı falan getirmiştim arada onları karışım yapıp demliyom içiyom. çeşit çok. mutlaka birilerini seversin
aa benim çizelgem qörünmüooo nie ki acep :26:

hoşgeldiiiiiiin mısır kraliçesi. ne ediiiiiiiiiin face de kapattım göremiyom seni nası gidiyo satışlar

yaaa ben gece denedim ama en son kısmı yapamadım. okudum da ama olmadı. şimdide ufaklık ayakta yapamilirmiyim acep son kısım nasıl oluyo canım ya... bu arada ben eski tartı ile tartılıp başladım 75 ile 4. günüm ama dijital ile fark ediyo. dijitalin pilleri bitmiş. değiştirip devam etsem de sonuçlar farklı olacak nasıl etsem acep

benimkide fissler..çok memnunum..hemen hemen hergün kullnıyorum..herşeyden tasarruf..
zamanla öğrenirsin..
ben 13 seneyi devirdim...
Umarım benim çizelgemde zamanla bu kadar iç açıcı olur.
İyiki üye olmuşum.Birlikde başaracağız inşallah.
sabredersen olr canım..

hımmmm üçü bi arada ..hem içinde krema hem şeker var cıss yani bide her akşam...
bence sade nescafe al yarı süt yarı su kullan ..şekersiz içiliyo ben geçende o şekilde içtim..
böylece eşinide yalnız bırakmamış olursun..

Maşallah.Darısı benim başıma:) Çalışınca zor oluyor,düdüklünün pratikliğini zamandan kazancını herkesden duyuyorum ama daha fırsatım olmadı.Dün denicekdim aslında kocişle,çamaşırları yıkadım yıkananları astım,,çarşaf değiştirdim,yemek hazırladım derken zaman kalmadı.

Evet ben bu akşam sade alayım yarı süt yarı su içeyim:)Teşekkürler cnm.

eeeee hatunu burakıp giderse kalır öyle havaalanlarında..

son kısmı derken....tam olarak niresi acep..

günaydın arkadaşlar ben yine geç kalktm
hızlı hızlı geçtim geçmişi sanırım yeni gelenler var hoş geldiniz hepinize
suzi de gelmiş sonunda hoş gelmiş

hemen kahvaltımı yazıp kaçayım bu sefer olmuş mu bi bakıverin
1 haşlanmış yumurta
2-3 parça peynir
5 yeşil zeytin
2 dilim uno denge light
1.5 kaşık kadar pekmez
bi de büyük bi bardağa sallamayeşil çay ve 5i bir arada çay koydum çeyrek de limon attım. onu içiyorum

nasıl??

hadi kızlar ben çıkıyorum..kv nin günü var ..beni bekler aramış unutmadın dimi diye..
bende elmalı kurabiye yapmıştım onu götürcem ..birazdan kociş gelir öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…