Günaydın evde olmanın avantajları.
Benim nohutlar haşlanmadı malesef.
Yarın bende yapacağım ama bir günlük.
Hafta sonu eşim olunca yapma şansım yok.2 saatte bir zor olur uygulamak.
Ama haftaya iki gün mutlaka bende yapacağım senin sonuçlarını bekliyorum.
YENİ GELENLER hoşgeldiniz kızlar...azminiz çok olsun..
Günaydın evde olmanın avantajları.
Benim nohutlar haşlanmadı malesef.
Yarın bende yapacağım ama bir günlük.
Hafta sonu eşim olunca yapma şansım yok.2 saatte bir zor olur uygulamak.
Ama haftaya iki gün mutlaka bende yapacağım senin sonuçlarını bekliyorum.
Sende hoş geldin zerra sizin çizelgeleri gördükçe azmimim artıyor.
Motivasyon zaten şahane.Darısı bizim eksileri görmemize inşallah.
bıraktım canım yaa bırakmam mıı
buraya qelmiosam anla ki yemek yemekle meşqulüm
ama bu sabah çok kararlı ve istikrarlı bir şekilde başladım..
artık geri dönüşü yok..
68.3 çıktım bu sabah.. evimde bütün diyet için gerekli menülerim hazır
eşimde diyete başladı inşallah birlikte yaza kadar incecik olucaz
ıns canım saglıkla gelıp gıdersınız
günaydın kızlar
ancak gelebıldım gene yerımde deılımdıger arkadas hasta olunc aben yedek eleman hopp onun yerıne naparsın ekmek parası
bı de sersem gıbıyım oglan 5 de kalktı oturud yatıramaıdk kocısde bu sefer bakmadı bana kaldı 6:30 gıbı uyudu tekrar 7 bucukta uyurken gıydırıdm ustunu fılan tabı acılamadı benımd egözlerım yanıyo
22 yaşında 1.67 boyunda sigortacı veeee 71 kilo
sorma tatlım yaa bi düzenimi tutturamadım
evde cips çikolata varken ben nasıl diyet yapabilirim yaa
dün oturup ne kadar abur cubur varsa yiyip bitirdim
artık evde beni tahrik edecek bişey kalmadı
artık buradayım inşallah Önce rabbimin izniyle sonrada sizin desteğinizle
zayıflayacağımmmmmmm
evet canim ya evde olunca istedigini yapiyosun benim sorunda hep 2ogun yemek ama simdi 2 ana 2ara ogun yapiyorum artik
ben nohut veya fasulyeyi kşamdan unutursam ıslatmayı düdüklüye alıyorum..5 dak kaynatıp 3-4 saat bekletiyorum..çok güzel oluyo sonrada düdüklüde 20 dk pişiriyorum yemek hazırdır...
haklısın canım malum yaza fit girmek lazım ay yeni bir başlangıç lazım çok heveslendim ben bu sefer inşallah hevesim yarım kalmazda kurtulurum bu fazlalıklardan. 40 bedenim şuan 38 giymek istiyorum.
canım ben 5,5-6da yürüyorum 31 küsür dkda 3 km oluyor kaloriyi tam bilmiyorum ama o civarda, hızdan farkediyor yavaş yürüdüğümde yarım saatte 3 km olmadıysa hemen koşuya geçiyorum biran önce bitsin diye ama az yapıyoruz 20dkdan sonra vücut yakmaya başlıyormuş ben eskisi gibide terlemez oldum yarım saat yürüyorum tshirtim ıslanmıyor bile
Minecim az önce yürüyüş yaptım..tekrar iyice baktımda,,,benim bant 38 dk da,5 hızında yürüdüm,toplam 3 km.101 kalori etti...seninkiyle arada bayağı fark var sanırım...:44::44:
rica ederim canımcanim bütün bilgilerin icin cok sagol
iyi canım çok şükür, çok sağolcok gecmis olsun canim simdi iyidir isallah :26:
geçenlerde bir diyetisyen yiyebilirsiniz dedi onun için yedim o konuda içim rahatta akşam fena olduMantı, Çiko dışında güzel şeker.
Sende farkındasındır herhalde.
diyet bisküvi acıktırıyor aralarda 1-2 tane yiyebilirsnkızlar bende şu sabah itibariyle 73.5 kilo olup sizlerle zayıflamak istiyorum banada yardım edin nolur sabah evde kahvaltı yapadım iş yerinde 2 bardak şekersiz çay ve diyet bisküvi yedim 2 paket içinde 4 tane var 1 paket yetmedi ya (300 kalori)
100 gr eksilince kendi adına sevineceksin ama buraya gelince milletin 1-2 kilo verdiğini duyunca üzüleceksin neden ben bukadar az verdim diyeceksin bende öyle oluyor yaniAhh cnm yapacakdım bugün ama triendy21 dediği gibi nohut pişmek bilmedi.
Evde yeşil mercimekde yokmuş zati ben var sanıyordum.Bende öncesinde bulguru koymuştum.
O haşlanmıştı bende aldım iş yerine getirdim.Öğlen çorba yapıp ayranlı içeceğim.
Benim kendimi düzene sokmam şart.Kilo verdirmese bile en azından sabrımı ölçeceğim kararlı olduğumu kendime ispatlıyacağım.
Bakalım hayırlısı.Buğün daha 4. günümdeyim ufak tefek kaçamaklarım oldu.İlk haftanın etkisiyle,ama haftaya daha sıkı devam edeceğim.Tartıda 100 gr eksildiğini görsem bile benim için önemli:)Yarın tartılma günü sabırsızlıkla bekliyorum.
ilk zamanlar iyi gidiyor bende çayda şekeri bıraktım porsiyonları azalttım 5 kilo verdim artık gitmiyorgünaydın, bugünkü menüm:
sabah: nestle cornflakes az sütle
ara: 6-7 adet çiğ badem
öğlen: 1 kase çorba+1 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma
akşam: 1 adet kabak dolması+3 yk yoğurt
NOT: hiç kaçamak yapmadım..bu sabah dayanamadım tartıldım ve 77 çıktım
bu şekilde devam edersem sanırım 4 ayda hedefime ulaşırım.
1 haftadır tatlı namına ağzıma en ufak bişey atmadım..çayı bile şekersiz içiyorum artık
ve tadı hiç garip gelmiyo:)))sanki yıllardır şekersiz içiyorum..
dediğim igi ben ufak bi parça tatsam gerisi gelir o yüzde ya hep, ya hiç:)))
evet bende katılıyorum ona birden azaltmamak lazımMünün bana güzel göründü.
Ama yinede arkadaşlar banada sölüyor,biraz tavuk,salata eklesen protein alsan çok daha güzel olabilir.
Bir arkadaş bana bu kadar az yersen ilerde ideal kilona ulaşmaya yakın ne yiceksin demişdi.
Hani bu kadar hızlı gidince duraklama dönemi yaşayabilirsin aman dikkat.Kaç litre su içtin bu arada?
evet canım burda motivasyon süper...
bende kilolarımın 4 ü hariç kalanı topikte verdim...
mayıs ayından beri burdayım.-3 ay yazın ara verdim-
burda olmazsam hedefimede ulaşamam biliyorum..
inşallah canım..burda herkes birbirinden faydalanıyor..teşekkürler canım hep birlikte azimle ....birlikten kuvvet doğacak inşallah.
inşallah canım hepimiz mutlu olacağımız kilolara geliriz..sorma tatlım yaa bi düzenimi tutturamadım
evde cips çikolata varken ben nasıl diyet yapabilirim yaa
dün oturup ne kadar abur cubur varsa yiyip bitirdim
artık evde beni tahrik edecek bişey kalmadı
artık buradayım inşallah Önce rabbimin izniyle sonrada sizin desteğinizle
zayıflayacağımmmmmmm
bende eşimle türk kahvesini severim akşamları..
Aynı ben.Dün eşime diyorum ki evdeki çikolataları yer misin?
Neyse iki tane çikolata yedi.Kocaman paket cipsi kaldı.
Hayatım bunuda ye göz görmeyince gönül katlanır diyorum nasıl gülüyor.
Ama artık bir şey kalmadı.Sadece akşamları kocişimle bir kahhve keyfimiz var.
Onuda içeyim mi içmiyeyim mi bilemedim.
100 gr eksilince kendi adına sevineceksin ama buraya gelince milletin 1-2 kilo verdiğini duyunca üzüleceksin neden ben bukadar az verdim diyeceksin bende öyle oluyor yani
evet bende katılıyorum ona birden azaltmamak lazım
inşallah canım hepimiz mutlu olacağımız kilolara geliriz..
bende eşimle türk kahvesini severim akşamları..
normalde şekeri kullanmıyorum ama kahveyi şekersiz içemiyorum maalesef..
bende 1 tane tatlandırıcı tıyorum..
eşim zaten her akşam evde olmuyo..haftada 3-4 kez anca içiyorum..
ama oturmalarda şekerli geliyo reddemiyorum ozaman..
ay ne etcez bu kocaları onlarla da olmi onlarsızda. şimdi aradı benimki aktarmalı gidiyordu ankara da kalmış. uçak geç kalkmış adana uçağı beklememiş oniGünaydınnnnnnn. Umarım herkes cızsız bir gün geçirir. Akşam iyi oynamışsınız epey kalori gitmiştir. Ben hürreme kilitlenmiştim.
Yaaa gerçekten bildiğiniz gibi değil çok inceydi. Normalde bende yiyemezdim ama noluyor bana böyle anlamadım.
Olabilir cnm. 2-3 güne regl olurum belkide ondandır diyorum. Oyy biran önce geçse bu durum yoksam halim harap..
oyy işin zormuş cnm. Sende bak keyfine onsuz neleri yapmaktan hoşlanıyorsan onları yap. Benimkide annesiyle aram iyi değil diye akrabalara demiş "bu durum beni evden uzaklatırıyor" diye. Eskiden olsa zırt pırt arardım. Oda kendini maden sanıyordu. Amma şimdi ohh mis gibi kumanda bende cnm ne isterse onu yapıyorum keyf çatıyorum. Bizimkinin uyanıklığı ters tepti. Şimdik öyle gidecem felan demiyor ben diyorum ama azcık dışarı gitsende bende kafa dinlesem.Çok sinir oluyor çokk..
canım bitki çayları o kadar çok ki al dene sırayla birini seversin mutlaka. ben işyerinde demleme ıhlamur yapıyorlar ondan 2 bardak içiyom mesela. yeşil çayı sevmedi nadiren oda zorla içiyom. bugün dolapta altınçilek çayı buldum kimbilir ne zaman almışım tadına baktım hoş meyveli mayoş içerim artık bir iki gün. kayısılı form da form çayları içerisinde en düzgün tadı olan açıkcası. memleketten ıhlamur kekik adaçayı falan getirmiştim arada onları karışım yapıp demliyom içiyom. çeşit çok. mutlaka birilerini seversinHoşbulduk canım haklısın aksamdan hazırlamak daha rahat olur. hedefim 60 ya zaten kilolarımın cogu bacak ve basen bölgemde sporda yapamıyorum oturarak çalışıyorum
PuCCaaa canımsöyle bi sorunum var cok fazla bitki cayları ile aram yokmiçemiyorum hemen midem bulanıyor bu elma cayınıda faydası var die düsünüyordum zorla burnumu kapatıp iciyodum . neyse su icmekle sorunum yok günde 2 litre icebiliyorum onun yerinede su içerim ben.
aa benim çizelgem qörünmüooo nie ki acep :26:
Yeni gelenler kilo çizelgelerinizi yapsanızaa...
Kim kaç kilo da görelimmm.
Burdan bakabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Ben Temmuzdan beri bu topikteyim.
Geldiğimde 79-80 kilodaydım.
70 e kadar indim.
70den inemeyeceğimi düşünüp 1.5 ay önce diyetisyene gittim.
Yaza kadar 57 olmam gerek çünkü.
Yarın tartılma günümüz listede yer almak için kilolarınızı bildirmeniz gerekiyor.
Yarın sabah wc e çıktıktan sonra cıbıl halimizle tartılıp buraya gelip bildirim yapıyoruz.
Tekrar toptan hoşgeldiniz kızlar.
benimkide fissler..çok memnunum..hemen hemen hergün kullnıyorum..herşeyden tasarruf..Sizin çizelgelere bakdıkça insan başaracağına daha bir inanıyor.
Ben akşam kaçırmasam zaten rahat veririm.İşde herşey daha düzenli oluyor.
Ama yinede evde olmanın keyfi başka.
Ben mutfak konusunda henüz 3 aylık tecrübeliyim cnm.Düdüklüm var evet karacanın ama ben henüz kullanmasını bilmiyorum:)
Öğreneceğim bu hafta inşallah.
Bu sefer başarıcaz ben inanıyorum cnm.Bende üstten 38 alttan 42 bedenim.
Çok zorlarsam 40 da olurPantalon almak tam işkence oluyor bu yaz öyle olmuyacak inşallah.
sabredersen olr canım..Umarım benim çizelgemde zamanla bu kadar iç açıcı olur.
İyiki üye olmuşum.Birlikde başaracağız inşallah.
Peki ben ne yapmalıyım sence.
Sadece bir kupa nescafe 3'ü bir arada.
3 aydır her akşam içeriz bir tane.Ben iş yerinde içiyorum türk kahvesi,kahve artık içmiyorum.
Eşimide kırmak istemiyorum eşlik etmek istiyorum.Bakalım nasıl bir çözüm bulcam.
benimkide fissler..çok memnunum..hemen hemen hergün kullnıyorum..herşeyden tasarruf..
zamanla öğrenirsin..
ben 13 seneyi devirdim...
sabredersen olr canım..
hımmmm üçü bi arada ..hem içinde krema hem şeker var cıss yani bide her akşam...
bence sade nescafe al yarı süt yarı su kullan ..şekersiz içiliyo ben geçende o şekilde içtim..
böylece eşinide yalnız bırakmamış olursun..
eeeee hatunu burakıp giderse kalır öyle havaalanlarında..ay ne etcez bu kocaları onlarla da olmi onlarsızda. şimdi aradı benimki aktarmalı gidiyordu ankara da kalmış. uçak geç kalkmış adana uçağı beklememiş onisaat 14 e kadar sonraki uçağı bekleyecek ama ben ona didiiiiiiiim kış vakti getme acık havalar ısınsın diye. alma kadının ahını kalırsın böleeeeeee hava alanlarındaaaa
canım bitki çayları o kadar çok ki al dene sırayla birini seversin mutlaka. ben işyerinde demleme ıhlamur yapıyorlar ondan 2 bardak içiyom mesela. yeşil çayı sevmedi nadiren oda zorla içiyom. bugün dolapta altınçilek çayı buldum kimbilir ne zaman almışım tadına baktım hoş meyveli mayoş içerim artık bir iki gün. kayısılı form da form çayları içerisinde en düzgün tadı olan açıkcası. memleketten ıhlamur kekik adaçayı falan getirmiştim arada onları karışım yapıp demliyom içiyom. çeşit çok. mutlaka birilerini seversin
hoşgeldiiiiiiin mısır kraliçesi. ne ediiiiiiiiiin face de kapattım göremiyom seni nası gidiyo satışlar
yaaa ben gece denedim ama en son kısmı yapamadım. okudum da ama olmadı. şimdide ufaklık ayakta yapamilirmiyim acep son kısım nasıl oluyo canım ya... bu arada ben eski tartı ile tartılıp başladım 75 ile 4. günüm ama dijital ile fark ediyo. dijitalin pilleri bitmiş. değiştirip devam etsem de sonuçlar farklı olacak nasıl etsem acep
Maşallah.Darısı benim başıma:) Çalışınca zor oluyor,düdüklünün pratikliğini zamandan kazancını herkesden duyuyorum ama daha fırsatım olmadı.Dün denicekdim aslında kocişle,çamaşırları yıkadım yıkananları astım,,çarşaf değiştirdim,yemek hazırladım derken zaman kalmadı.
Evet ben bu akşam sade alayım yarı süt yarı su içeyim:)Teşekkürler cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?