günaydın arkadaşlar ben yine geç kalktm
hızlı hızlı geçtim geçmişi sanırım yeni gelenler var hoş geldiniz hepinize
suzi de gelmiş sonunda hoş gelmiş
hemen kahvaltımı yazıp kaçayım bu sefer olmuş mu bi bakıverin
1 haşlanmış yumurta
2-3 parça peynir
5 yeşil zeytin
2 dilim uno denge light
1.5 kaşık kadar pekmez
bi de büyük bi bardağa sallamayeşil çay ve 5i bir arada çay koydum çeyrek de limon attım. onu içiyorum
nasıl??
umay terlemek istiyorsan jullinı bir dene valla ter içinde bırakıyo 20dk da
ben simdiye kadar denemediklerimi deneyeyim bari dediğin gibi kayısılı diğerlerine göre daha iyi.canım bitki çayları o kadar çok ki al dene sırayla birini seversin mutlaka. ben işyerinde demleme ıhlamur yapıyorlar ondan 2 bardak içiyom mesela. yeşil çayı sevmedi nadiren oda zorla içiyom. bugün dolapta altınçilek çayı buldum kimbilir ne zaman almışım tadına baktım hoş meyveli mayoş içerim artık bir iki gün. kayısılı form da form çayları içerisinde en düzgün tadı olan açıkcası. memleketten ıhlamur kekik adaçayı falan getirmiştim arada onları karışım yapıp demliyom içiyom. çeşit çok. mutlaka birilerini seversin
yeşillik seviyosan ekleyebiirsin ama yinede güzel bence...
Peki ben ne yapmalıyım sence.
Sadece bir kupa nescafe 3'ü bir arada.
3 aydır her akşam içeriz bir tane.Ben iş yerinde içiyorum türk kahvesi,kahve artık içmiyorum.
Eşimide kırmak istemiyorum eşlik etmek istiyorum.Bakalım nasıl bir çözüm bulcam.
canım ben evde yarım yağlı sütle türk kahvesi yapıyorum büyük fincana 1 tane şeker atıyorum ama sekersızde ıcılır süper bı tadı oluyor nescafe gıbı şişirmiyor beni tavsıye ederım
umay terlemek istiyorsan jullinı bir dene valla ter içinde bırakıyo 20dk da
kızlar merhabalar... bana bir akıl verin ben nerde hata yapıyorum menülerimi paylaşıyorum önceki yediklerimin yarısından bile az yiyorum porsiyon azaltmanın faydası yokmu bu işte önceden yarım ekmek yerdim bir oturuşta şimdi günde 2 dilim yiyorum bazen kaçsada genelde böyle, araları yapıyorum kahvaltımı yapıyorum kaçamaklarım oluyor tamam ama kilo veremeyecek kadar olmadığını düşünüyorum 2 ay olacak 5 kilo verdim çok az bence 2 haftadır sadece 500 gr gitti yarın neolacak çok merak ediyorum çok canım sıkılıyor detoks bile işe yaramadı ne yapayım bilmiyorum yine kendimi şişko hissetmeye başladım
jullian nedir bilgi alabilir miyim kızlar?
Benimde spor yapmaya ihtiyacım var.Evde net olmadığı için DVD şeklinde olursa süper olur.
Egzersiz tek başına zor ama izleyip yaptığında zevkli olabiliyor.
inşallah canımm bu sefer hırsla başladım amacıma ulaşmadan bırakmam inşallah :)Neyse artık gitmezsin herhalde:
Hep beraber kilo vermye devam.
Aynı ben.Dün eşime diyorum ki evdeki çikolataları yer misin?
Neyse iki tane çikolata yedi.Kocaman paket cipsi kaldı.
Hayatım bunuda ye göz görmeyince gönül katlanır diyorum nasıl gülüyor.
Ama artık bir şey kalmadı.Sadece akşamları kocişimle bir kahhve keyfimiz var.
Onuda içeyim mi içmiyeyim mi bilemedim.
inşallahhinşallah canım..burda herkes birbirinden faydalanıyor..
inşallah canım hepimiz mutlu olacağımız kilolara geliriz..
bende eşimle türk kahvesini severim akşamları..
normalde şekeri kullanmıyorum ama kahveyi şekersiz içemiyorum maalesef..
bende 1 tane tatlandırıcı tıyorum..
eşim zaten her akşam evde olmuyo..haftada 3-4 kez anca içiyorum..
ama oturmalarda şekerli geliyo reddemiyorum ozaman..
hoşgeldiiiiiiin mısır kraliçesi. ne ediiiiiiiiiin face de kapattım göremiyom seni nası gidiyo satışlar
kızlar merhabalar... bana bir akıl verin ben nerde hata yapıyorum menülerimi paylaşıyorum önceki yediklerimin yarısından bile az yiyorum porsiyon azaltmanın faydası yokmu bu işte önceden yarım ekmek yerdim bir oturuşta şimdi günde 2 dilim yiyorum bazen kaçsada genelde böyle, araları yapıyorum kahvaltımı yapıyorum kaçamaklarım oluyor tamam ama kilo veremeyecek kadar olmadığını düşünüyorum 2 ay olacak 5 kilo verdim çok az bence 2 haftadır sadece 500 gr gitti yarın neolacak çok merak ediyorum çok canım sıkılıyor detoks bile işe yaramadı ne yapayım bilmiyorum yine kendimi şişko hissetmeye başladım
günaydın arkadaşlar ben yine geç kalktm
hızlı hızlı geçtim geçmişi sanırım yeni gelenler var hoş geldiniz hepinize
suzi de gelmiş sonunda hoş gelmiş
hemen kahvaltımı yazıp kaçayım bu sefer olmuş mu bi bakıverin
1 haşlanmış yumurta
2-3 parça peynir
5 yeşil zeytin
2 dilim uno denge light
1.5 kaşık kadar pekmez
bi de büyük bi bardağa sallamayeşil çay ve 5i bir arada çay koydum çeyrek de limon attım. onu içiyorum
nasıl??
evde yapabileceğin bişey buda, leslie var onu netten indirebilirsin link olan varsa gönderir jullianında var linki ama ben indiremedim geneldede cdsini almışlar faydası oluyor ama ben kızımdan yapamıyorum ayağımda dolanıyor
Herkesin bünyesi ayrı.
Senin boyunda vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Boyuna göre daha az vericek kilon kaldığında daha az gitmeye başlar.
Benim attığım şok listeyi bünyeyi şaşırtmak için haftada 2 gün üstüste olmamak kaydıyla yapabilirsin.
Kaçamaklar ufakta olsa bünye affetmiyor maalesef.
Ben 8 ayda 13.5 kilo vermişim.
Sende eski resimlerine bak bence keyfin yerine gelir.
Bu günkü menüm
sabah: 09:30
1 bardak su
1 fincan yeşil ve form çayı
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı tost
1 bardak su
ara: 12:30
1 bardak su
3 adet gün kurusu
3 adet fındık
öğle: 15:30
1 Haşlanmış yumurta
1 fincan yeşil çay
ara: 17:00
1 fincan form ve yeşil çay
akşam: 19:00
1 kase spichal K
YORUMLARINZI BEKLİYORUMM
Oy oy ne şekerdin şimdi:) Dolansın olsun:)
Ben bir araştırayım.Alanlar nerden aldılar acaba?
Spor yapabilirsem kendimi daha mutlu hissedeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?