70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşillik seviyosan ekleyebiirsin ama yinede güzel bence...

kizlar gorusuruz burda isler mektupla hallediliyo esim mektuplari ayarladi bende postahaneye goturucem gorusmek uzere

ben simdiye kadar denemediklerimi deneyeyim bari dediğin gibi kayısılı diğerlerine göre daha iyi.

yeşillik seviyosan ekleyebiirsin ama yinede güzel bence...

seviyorum da yoktu şimdilik evde olanlardan sağlıklı birşeyler yemeğe çalıştım artık.. ekmeğin bir dilimi fazla geldi de zorladım yedim.. kahvaltımı da yaptım artık ben çıkayım

hepinize ii günler kızlar

ecrin,zerra kolay gelsin...
Bende arada işlere arada buraya bakıyorum.
abababa menün bence gayet başarılı afiyet olsun.

canım ben evde yarım yağlı sütle türk kahvesi yapıyorum büyük fincana 1 tane şeker atıyorum ama sekersızde ıcılır süper bı tadı oluyor nescafe gıbı şişirmiyor beni tavsıye ederım

canım ben evde yarım yağlı sütle türk kahvesi yapıyorum büyük fincana 1 tane şeker atıyorum ama sekersızde ıcılır süper bı tadı oluyor nescafe gıbı şişirmiyor beni tavsıye ederım

Kociş kahve içerken ben türk kahvesi içeyim hemi:) Bak oda mantıklı.
Böylece neskafeden uzaklaşmış olurum.Hemde kocişin gönlü olur.

umay terlemek istiyorsan jullinı bir dene valla ter içinde bırakıyo 20dk da

aslında çokta terlemek istemiyorum terleyecem diye ödüm kopar ama koşu bandında terlememek ilginç geldi önceden su içinde kalırdım jullianıda almayı düşündüm ama leslie gibi kalırsa öyle diye almadım koşu bandı daha eğlenceli gelmeye başladı bir yandan sizi takip ediyorum bir yandanda yürüyorum

kızlar merhabalar... bana bir akıl verin ben nerde hata yapıyorum menülerimi paylaşıyorum önceki yediklerimin yarısından bile az yiyorum porsiyon azaltmanın faydası yokmu bu işte önceden yarım ekmek yerdim bir oturuşta şimdi günde 2 dilim yiyorum bazen kaçsada genelde böyle, araları yapıyorum kahvaltımı yapıyorum kaçamaklarım oluyor tamam ama kilo veremeyecek kadar olmadığını düşünüyorum 2 ay olacak 5 kilo verdim çok az bence 2 haftadır sadece 500 gr gitti yarın neolacak çok merak ediyorum çok canım sıkılıyor detoks bile işe yaramadı ne yapayım bilmiyorum yine kendimi şişko hissetmeye başladım

jullian nedir bilgi alabilir miyim kızlar?
Benimde spor yapmaya ihtiyacım var.Evde net olmadığı için DVD şeklinde olursa süper olur.
Egzersiz tek başına zor ama izleyip yaptığında zevkli olabiliyor.

Ben 5 kilo versem havalara uçarım.Kendini şişko hissetme canım.
Geç olsun ama sağlıkla,kalıcı olsun.

Su tüketimin nasıl?Şeker ve tuzu fazla kaçırıyor olabilir misin.
Tuz özellikle vucutta su tutuyor diye biliyorum.
spor yapabiliyor musun?Akşam yemeklerini kaçda yiyorsun?
Akşam yemeğiyle gece yatma arasında kaç saat var?
Bunlar etken olabilir.Bunların hepsi normalse doktora başvurmalısın bence.

Son düzenleme:
jullian nedir bilgi alabilir miyim kızlar?
Benimde spor yapmaya ihtiyacım var.Evde net olmadığı için DVD şeklinde olursa süper olur.
Egzersiz tek başına zor ama izleyip yaptığında zevkli olabiliyor.

evde yapabileceğin bişey buda, leslie var onu netten indirebilirsin link olan varsa gönderir jullianında var linki ama ben indiremedim geneldede cdsini almışlar faydası oluyor ama ben kızımdan yapamıyorum ayağımda dolanıyor

Neyse artık gitmezsin herhalde:
Hep beraber kilo vermye devam.
inşallah canımm bu sefer hırsla başladım amacıma ulaşmadan bırakmam inşallah :)

heheh aynen aynen

inşallahh
hoşgeldiiiiiiin mısır kraliçesi. ne ediiiiiiiiiin face de kapattım göremiyom seni nası gidiyo satışlar

hoşbuldum canımmmmm napimm qördüğün qibii iştee
satışı bıraktımm ama bikaç sadık müşterime satış yapıyorum bu arada artık oriflame de satıyorum..
kızlar avon ve oriflame siparişlerinizi bana verebilirsiniz karqo ile kapıda ödemeli şekilde yolluyorum haberniz olsun

Herkesin bünyesi ayrı.
Senin boyunda vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Boyuna göre daha az vericek kilon kaldığında daha az gitmeye başlar.
Benim attığım şok listeyi bünyeyi şaşırtmak için haftada 2 gün üstüste olmamak kaydıyla yapabilirsin.
Kaçamaklar ufakta olsa bünye affetmiyor maalesef.
Ben 8 ayda 13.5 kilo vermişim.
Sende eski resimlerine bak bence keyfin yerine gelir.

Güzel olmuş

Bu günkü menüm

sabah: 09:30

1 bardak su
1 fincan yeşil ve form çayı
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı tost
1 bardak su

ara: 12:30

1 bardak su
3 adet gün kurusu
3 adet fındık

öğle: 15:30

1 Haşlanmış yumurta
1 fincan yeşil çay

ara: 17:00

1 fincan form ve yeşil çay

akşam: 19:00

1 kase spichal K

YORUMLARINZI BEKLİYORUMM

Son düzenleme:

Oy oy ne şekerdin şimdi:) Dolansın olsun:)
Ben bir araştırayım.Alanlar nerden aldılar acaba?
Spor yapabilirsem kendimi daha mutlu hissedeceğim.

boyum 165 canım fazla uzunda değilim ideal kiloma daha 8-10 kilo var nasıl verilcek umudum kalmamaya başladı çok kendimi kasmak istemiyorum hayat boyu yemeyerekte olmaz ben kaçamaklarla kilo alan biri olmadım ama etrafımda var 2 gün dondurma, tatlı yedikten sonra kilo alanlar ben yılda 2 kilo aldım hep birden yükselmedim hiç, hamilelik hariç kendimi tamamen kısıtlamadan günlük aldığım kaloriyi düşürerek vermeye çalıştım birde bundaki amacım kilo vermem durduğunda yapacak bişeylerimin olmasıydı onun içinde 2 haftadır daha dikkatliyim buna rağmen gram gidince canım sıkılıyor şok diyet işinide düşünüyorum ama dün kahvaltıyı zayıf yapınca çok acıktım ondada sadece cicibebe var yaa ondan çekiniyorum biraz

Bence menüne yeşillik eklemelisin canım,salata olabilir,zeytinyağlı sebze yemeği olabilir.
Yoğurt,tavuk da tüketmelisin.
Hazır çorbanın kalorisini ben çok yüksek diye biliyorum çok önerilmiyor.
Bir arkadaşımdan duymuş bende içmeyi bırakmışdım ama sözlerini şimdi tam hatırlamıyorum ama beni vazgeçirmeye yetmişti.

Oy oy ne şekerdin şimdi:) Dolansın olsun:)
Ben bir araştırayım.Alanlar nerden aldılar acaba?
Spor yapabilirsem kendimi daha mutlu hissedeceğim.

senin yok herhalde, darısı başına canım bilmiyorumki nerden aldılar ben bakmadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…