evdeyim ya sınava kadar alışrıım düzenime hem diyorum..sonrasıda tam gaz inş..Stres en büyük etken zaten diyette.
Bence bi diyetisyene git hem senin içinde gaz vermiş olur.
Kendine güzel bi alışveriş yparsın.
Her gün sırasıyla pişirirsin yemeklerini.
Karnın tam tok olursa elin abur cubura da kaymaz hem.
Bide ben albüm eklemiştim gördün mü ki
Seninde görmeni isterim kaç aydır beraberiz buralarda.
bende eskisi gibi hrgün yapmıyorum ama gün aşırı yapmaya çalışıyorumben dvd sini aldım öyle duruyor ..sporu hepten bıraktım..çok tembelim ...
çok...
canım bende daha görüldüğü üzere 5 bile veremedim. bu hafta o kadar sıkmama rağmen gram gitmedi bugün detoks yapıyom ama sabaha gene pek umutlu değilimkızlar merhabalar... bana bir akıl verin ben nerde hata yapıyorum menülerimi paylaşıyorum önceki yediklerimin yarısından bile az yiyorum porsiyon azaltmanın faydası yokmu bu işte önceden yarım ekmek yerdim bir oturuşta şimdi günde 2 dilim yiyorum bazen kaçsada genelde böyle, araları yapıyorum kahvaltımı yapıyorum kaçamaklarım oluyor tamam ama kilo veremeyecek kadar olmadığını düşünüyorum 2 ay olacak 5 kilo verdim çok az bence 2 haftadır sadece 500 gr gitti yarın neolacak çok merak ediyorum çok canım sıkılıyor detoks bile işe yaramadı ne yapayım bilmiyorum yine kendimi şişko hissetmeye başladım
canım bir çalışrırıcı kadın dvd si var 20 dk lık 3 bölüm ilk 10n gün 1. yapıyorsun sonra 2 ve 3 ü. çok yorucu ama çalıştırdığı kesin ben düzenli yaparken hayatımda ilk kez basen ve toto ölçüm 2-3 cm indi . ama hergün yapmak gerek. hala yapsamda esksi gibi düzenli yapamıyorum. leslii yürüyüş ve daha kolay ama ben jullianı tavsiye ederim. netten aldım ben idefix ten 14 tl yjullian nedir bilgi alabilir miyim kızlar?
Benimde spor yapmaya ihtiyacım var.Evde net olmadığı için DVD şeklinde olursa süper olur.
Egzersiz tek başına zor ama izleyip yaptığında zevkli olabiliyor.
canım oriflame kullanıyom ben daha çok. onda da kendi üyeliğim var ucuza alıyom yani :) avonun kataloglara bakıyom ama şu sıralar heç beğendiğim birşey çıkmadı beğenirsem yazacam sana mesaj :)inşallah canımm bu sefer hırsla başladım amacıma ulaşmadan bırakmam inşallah :)
heheh aynen aynen
inşallahh
hoşbuldum canımmmmmnapimm qördüğün qibii iştee
satışı bıraktımm ama bikaç sadık müşterime satış yapıyorum bu arada artık oriflame de satıyorum..
kızlar avon ve oriflame siparişlerinizi bana verebilirsiniz karqo ile kapıda ödemeli şekilde yolluyorum haberniz olsun
afiyet olsun güzel canımherkese iyi akşamlar. yemeğimi yedim ve günü kapattım inşallah.
sabah:
kk peynir
iki zeytin
bir çay k. pekmez
bir salatalık
bir d. ç. ekmeği
biraz tahin
ara:
elma
öğle:
bir kase çorba
bir kase yoğurt
salata
fırında karnıbahar
ara:
bir kase kayısı hoşafı
akşam:
bir kepçe çorba
salata
haşlanmış brokoli (yoğurtlu)
iki fincan bitki çayı
3lt. su
iki saat sonra elma yerim.
benmde reglim yakınbildiğin gibi değil cnm bakçok inceydiler gerçekten. Nerdeyse hamur yok gibiydi.
hiçç sorma cnm yaa naptık biz böyle. Reglim yakın evet cnm sanırım ondan. Yalnız bugün bakkaldaki hobby'e nasıl baktığımı anlatamam sana. Nerdeyse gözlerimle soydum yedim. İnşallah bakkalcı görmemiştir. Kimbilir ne sanar. Neyse almadım kendimi tebrik ediyorum. Oyy şu günleri bari + olmadan atlatsam.
Çok güzel bir menü cnm tebrik ederim.. Kabak yemeğine kıyma koyuyormusun?
tşkler cnmsüperrrrr şekerim fevkaledenin fevkinde afiyetçik olsun kilo olmasın
çiko canavarı seni seni güzel canımçiko canavarın dan kızlara; kızlar kızlarr
sabah
1bardak ballı limonlu süt
9.30
yarım simit
4 zeytin
4-5parça peynir
1 yum haşl
1 tk çilek reçeli
13.30
1 bardak ayran
yarım çorba
yarım sebze 4 kş
salata
yoğurt 3 kş
16.30 5 badem, 5 kuru üzüm, 2 çıbık oğluşumdan tırtıkladım bide çikosundan bir ısırık aldım
19.00
nesfit
süperrselam kızlarr
menümmm
sabah
1 yumurtayla melemen
2 parça peynir
2 yeşil zeytin
1 domates
2 dilim tb ekmeği
ara
1 bardak greyfurt suyu
2 gün kurusu
öğlen
4 tane mercimek köftesi
1 tabak salata
ara
5 fındık
1 ceviz
akşam
1 tabak pırasa yemeği
yarım kase yoğurt
2.5 litre su.. 1 kupa kiraz saplı çay, 2 kupa yeşil çay
seninde menün güzel canmbeni bugünkü menüm şöyle ufak, mini minnacık bi kaçamak yaptım ama kısa kestiğim için gururluyum
Sabah
yağsız kepekli tost
şekersiz limonlu çay
Ara
3 tane fındık
Öğlen
1 kase ayran aşı
1 tavuk göğsü
salata
Ara
yarım kase sütlaç :26tatlı krizim vardı ancak böyle engelleyebildim)
2 bardak form çayı
Akşam
1 kase yağsız çorba
5-6 kaşık ıspanak yemeği
salata
1 saat sonra falan meyve yemeyi düşünüyorum
Eklentiler
2 litre su
sabah akşam sirkeli su
40 dk koşuönceden ancak 30 dk koşabiliyodum sonunda 40 çıkarabildim
kilosuz günler diloyorum kızlaar inşaalah
afiyet olsun canım bu hafta güzel gitcek senden08:30
2 dilim uno premium çavdar ekmeği,
1 kırmızı biber 1 yımırtalayla yapılmış yumurtalı biber,
Peynir,
Çilekli form çay
11:00
1 tane kuru incir
12:30
3 tane kanat,
Yoğurt
16:00
1 paket limonlu etiform,
1 fincan Türk kahvesi
19:10
1 kase mercimek çorbası,
Salata,
1 yk pırasa,
1 yk mantar,
3 yk yoğurt
geçmiş olsun canm inş kötü bişe çıkmamıştır ben daha geçmişteyimmkizlar kizimin ayagina sandalye düstü 2 3 saat kadar önce gidelim hastaneye dedim yok dedi simdi bi baktim baya sismis biz hastaneye gidiyoruz ...
canım oriflame kullanıyom ben daha çok. onda da kendi üyeliğim var ucuza alıyom yani :) avonun kataloglara bakıyom ama şu sıralar heç beğendiğim birşey çıkmadı beğenirsem yazacam sana mesaj :)
kızlaaaaaaaaar yeni makyaj malzemelerim hemen fotosunu çektim yayınlayamsize.
canım oriflame nin ürünleri çok kaliteli . avon cusun ama açık söyleyem avonla karşılaştırılamaz bile. ben hep ori kullanıyom.kremleri makyaj malz harika. ama takı ve çantada çok kötü. o konuda da avon iyi :) ori in özellikle rujları harikaaa renk seçenekleri yüzünden her ay alıyom nerdeyse ya. biri beni durdursunnnnnnnnnöyle mii bende daha dün üye oldum
satışım olcak mı bilmiorum ama deniyim dedim kayıt ücreti 1 tl miş
satış yapamasam bile bikaç bişey alır sonra bırakırım
çünkü çevremde herkes avon çok alıyor..
ben artık sıkıldım farklılık istiorum avonun tüm ürünlerini biliorum
bilmediğim şeyleri satmak incelemek daha zevkli olcak die düşünüorum bakalımm
canım oriflame nin ürünleri çok kaliteli . avon cusun ama açık söyleyem avonla karşılaştırılamaz bile. ben hep ori kullanıyom.kremleri makyaj malz harika. ama takı ve çantada çok kötü. o konuda da avon iyi :) ori in özellikle rujları harikaaa renk seçenekleri yüzünden her ay alıyom nerdeyse ya. biri beni durdursunnnnnnnnn
hımmm zaten en çok rujlarıyla parfümlerini merak ediyorum
ufak ufak alırım bişeyler
evdeyim ya sınava kadar alışrıım düzenime hem diyorum..sonrasıda tam gaz inş..
ya onu yaşadım canım düzenli tok olunca elimde kaymıyo canımda istemiyorzaten eksildikçe iiyice uzaklaşırım ben evede çok almayız sadece misafirler kaldıda ondan..
bi bakmıştım ama bidaha bakayım tabi canım aylar aha yıl olucak nisanın başında geldim buraya 1yaş yaşlandım bile haah haa
çorba - yoğurt bol bol ıhlamur boğazım agrıdıgı ıcın
zaten karnım kocaman şiş ama gazım var gibi değil anlamadım
bi ileri bi geri artık höh dedim yemekten soğuyorum bazen inadına yemek ıstemıyorum cocuk
napıcam ben bu kılolarıAllah ım bi gitse şu kılolar sabır falan kalmadı yani
tünadın deyim bari canmGünaydın şekerler
Cuma'ya son 1 gün
Bilmem anlatabildim mi.
Sizden sonra dün yemek yaparken 1 ufak kinder in çikosunu bide süt dilimi yedim.
Bizde bıdık var babam ona almış.
Ama eşek kaa kızı yuttu onları.
Yemiycektim aslında ama çok güzel baktı dayanamadım.
Neyse bugün tartıldım wcsiz 66.5 çıktı.
Şaşırdım valla normalde bu kaaa çiko yiyip aynı kalmışlığım hiç yoktur.
Yarın tartı da hangi rakamı görcem bakalım.
Hepimize güzel bir gün olsun.
sagolun kizlarzedelenmis sadece sükür sandalye baya bi agir ve kötü düstü ama sükür
günaydin canim
hoşgeldin canmkızlar bende şu sabah itibariyle 73.5 kilo olup sizlerle zayıflamak istiyorum banada yardım edin nolur sabah evde kahvaltı yapadım iş yerinde 2 bardak şekersiz çay ve diyet bisküvi yedim 2 paket içinde 4 tane var 1 paket yetmedi ya (300 kalori)
benmde alt kısımın sorun canımBen mutfak konusunda henüz 3 aylık tecrübeliyim cnm.Düdüklüm var evet karacanın ama ben henüz kullanmasını bilmiyorum:)
Öğreneceğim bu hafta inşallah.
Bu sefer başarıcaz ben inanıyorum cnm.Bende üstten 38 alttan 42 bedenim.
Çok zorlarsam 40 da olurPantalon almak tam işkence oluyor bu yaz öyle olmuyacak inşallah.
günaydın arkadaşlar ben yine geç kalktm
hızlı hızlı geçtim geçmişi sanırım yeni gelenler var hoş geldiniz hepinize
suzi de gelmiş sonunda hoş gelmiş
hemen kahvaltımı yazıp kaçayım bu sefer olmuş mu bi bakıverin
1 haşlanmış yumurta
2-3 parça peynir
5 yeşil zeytin
2 dilim uno denge light
1.5 kaşık kadar pekmez
bi de büyük bi bardağa sallamayeşil çay ve 5i bir arada çay koydum çeyrek de limon attım. onu içiyorum
nasıl??
slm.kizlar
bana 120 den fazla tartan tarti markasi lazim hangisi ???
gecmise bakmadim kizlar acelem var ...aksama insallah ..
90 kilo ve üzerindekiler birlikte zayıflıyor topiğine sor bence canım ordakiler bilir:26:
güle güle kullan canım bende orıflame uyeydım bı zamanlar kendıme alıyodum ama hep para tuzagı ya bıtmıyokı o malzemeelr bedne fazla yaamıyıorum gözlerım alerjık bıraz o yuzden hep attım eskılerı bu sene 1-2 parca bısey aldım yetıyo banabende eskisi gibi hrgün yapmıyorum ama gün aşırı yapmaya çalışıyorum
canım bende daha görüldüğü üzere 5 bile veremedim. bu hafta o kadar sıkmama rağmen gram gitmedi bugün detoks yapıyom ama sabaha gene pek umutlu değilim
canım bir çalışrırıcı kadın dvd si var 20 dk lık 3 bölüm ilk 10n gün 1. yapıyorsun sonra 2 ve 3 ü. çok yorucu ama çalıştırdığı kesin ben düzenli yaparken hayatımda ilk kez basen ve toto ölçüm 2-3 cm indi . ama hergün yapmak gerek. hala yapsamda esksi gibi düzenli yapamıyorum. leslii yürüyüş ve daha kolay ama ben jullianı tavsiye ederim. netten aldım ben idefix ten 14 tl y
canım oriflame kullanıyom ben daha çok. onda da kendi üyeliğim var ucuza alıyom yani :) avonun kataloglara bakıyom ama şu sıralar heç beğendiğim birşey çıkmadı beğenirsem yazacam sana mesaj :)
kızlaaaaaaaaar yeni makyaj malzemelerim hemen fotosunu çektim yayınlayamsize.
slm.kizlar
bana 120 den fazla tartan tarti markasi lazim hangisi ???
gecmise bakmadim kizlar acelem var ...aksama insallah ..
tünadın deyim bari canmçiko yemişsinn süt dilimide regl olacam bu bana yapılırmı
merhaba kızlar sabah tartıldım + 200 üm ya bu hafta kaçamaklarım vardıda ama dengelediğimi sanıyordum
buraya ilk geldiğim hafta 2 kg verdim(regl sonrasıydı)
2. hafta.. 600 gram
3. hafta +300
ee yine reglim yaklaşıyor yine regl sonraası 2 kg gitse keşke
neyse ben öğlen yimemi yiyem gelem
merhabalar bayanlar. bu ne hız böyle maşallah sayfalar atlanmış.
güle güle kullan canım bende orıflame uyeydım bı zamanlar kendıme alıyodum ama hep para tuzagı ya bıtmıyokı o malzemeelr bedne fazla yaamıyıorum gözlerım alerjık bıraz o yuzden hep attım eskılerı bu sene 1-2 parca bısey aldım yetıyo bana
ben bıde cayını begendımfıncanın fılan süper
canım kzına gecmıs olsun ıns onemlı bsıey yoktur ev kazası ıste:26:
balkaymak bak ınternetten yazınca cıkıyo ben yazdım sımdı mesela arzumun var AR553 FİTSENSE
sınbo 4421
4418 bunlar hep 150 kg ye kadar tartıyomusdaha da vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?