70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evdeyim ya sınava kadar alışrıım düzenime hem diyorum..sonrasıda tam gaz inş..
ya onu yaşadım canım düzenli tok olunca elimde kaymıyo canımda istemiyorzaten eksildikçe iiyice uzaklaşırım ben evede çok almayız sadece misafirler kaldıda ondan..
bi bakmıştım ama bidaha bakayım tabi canım aylar aha yıl olucak nisanın başında geldim buraya 1yaş yaşlandım bile haah haa

ben dvd sini aldım öyle duruyor ..sporu hepten bıraktım..çok tembelim ...
çok...
bende eskisi gibi hrgün yapmıyorum ama gün aşırı yapmaya çalışıyorum

canım bende daha görüldüğü üzere 5 bile veremedim. bu hafta o kadar sıkmama rağmen gram gitmedi bugün detoks yapıyom ama sabaha gene pek umutlu değilim
jullian nedir bilgi alabilir miyim kızlar?
Benimde spor yapmaya ihtiyacım var.Evde net olmadığı için DVD şeklinde olursa süper olur.
Egzersiz tek başına zor ama izleyip yaptığında zevkli olabiliyor.
canım bir çalışrırıcı kadın dvd si var 20 dk lık 3 bölüm ilk 10n gün 1. yapıyorsun sonra 2 ve 3 ü. çok yorucu ama çalıştırdığı kesin ben düzenli yaparken hayatımda ilk kez basen ve toto ölçüm 2-3 cm indi . ama hergün yapmak gerek. hala yapsamda esksi gibi düzenli yapamıyorum. leslii yürüyüş ve daha kolay ama ben jullianı tavsiye ederim. netten aldım ben idefix ten 14 tl y
canım oriflame kullanıyom ben daha çok. onda da kendi üyeliğim var ucuza alıyom yani :) avonun kataloglara bakıyom ama şu sıralar heç beğendiğim birşey çıkmadı beğenirsem yazacam sana mesaj :)

kızlaaaaaaaaar yeni makyaj malzemelerim hemen fotosunu çektim yayınlayamsize.

Eklentiler

• $Fotoğraf0148.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $Fotoğraf0149.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 46
afiyet olsun güzel canım

benmde reglim yakın bugün tartıldım kilo aynı takıma ilk girdiğim hafta 2 kg verdim ondan 1 ay geçti hala aynıyım regl haftamda 2 kg vermiştim inş yine veririm... uzak duralım çikolardan
kabak yemeğine kıyma koymuyorum canım
domates soğan salça ve çok az kepekli pirinç koyuyorum(türk kahvesi fincanının yarısı kadr)

süperrrrr şekerim fevkaledenin fevkinde afiyetçik olsun kilo olmasın
tşkler cnm
çiko canavarı seni seni güzel canım

süperr

seninde menün güzel canm

afiyet olsun canım bu hafta güzel gitcek senden

kizlar kizimin ayagina sandalye düstü 2 3 saat kadar önce gidelim hastaneye dedim yok dedi simdi bi baktim baya sismis biz hastaneye gidiyoruz ...
geçmiş olsun canm inş kötü bişe çıkmamıştır ben daha geçmişteyimm

öyle mii bende daha dün üye oldum
satışım olcak mı bilmiorum ama deniyim dedim kayıt ücreti 1 tl miş
satış yapamasam bile bikaç bişey alır sonra bırakırım
çünkü çevremde herkes avon çok alıyor..
ben artık sıkıldım farklılık istiorum avonun tüm ürünlerini biliorum
bilmediğim şeyleri satmak incelemek daha zevkli olcak die düşünüorum bakalımm

canım oriflame nin ürünleri çok kaliteli . avon cusun ama açık söyleyem avonla karşılaştırılamaz bile. ben hep ori kullanıyom.kremleri makyaj malz harika. ama takı ve çantada çok kötü. o konuda da avon iyi :) ori in özellikle rujları harikaaa renk seçenekleri yüzünden her ay alıyom nerdeyse ya. biri beni durdursunnnnnnnnn

hımmm zaten en çok rujlarıyla parfümlerini merak ediyorum
ufak ufak alırım bişeyler

hımmm zaten en çok rujlarıyla parfümlerini merak ediyorum
ufak ufak alırım bişeyler

Grace parfümü var benim favorim o

Ne kaa çok olmuş buralarda olalı.

Bieşy de yememişsin niye böyle oldu bilemedim.:26:

slm.kizlar
bana 120 den fazla tartan tarti markasi lazim hangisi ???
gecmise bakmadim kizlar acelem var ...aksama insallah ..

Son düzenleme:
tünadın deyim bari canm çiko yemişsinn süt dilimide regl olacam bu bana yapılırmı

sagolun kizlar zedelenmis sadece sükür sandalye baya bi agir ve kötü düstü ama sükür

günaydin canim

hoşgeldin canm
benmde alt kısımın sorun canım bende 1.5 yıllık evliyim 27 yaşındayım yemek yapmasını evlendikten sonra öğrendim

güzel canm bence

merhaba kızlar sabah tartıldım + 200 üm ya bu hafta kaçamaklarım vardıda ama dengelediğimi sanıyordum
buraya ilk geldiğim hafta 2 kg verdim(regl sonrasıydı)
2. hafta.. 600 gram
3. hafta +300
ee yine reglim yaklaşıyor yine regl sonraası 2 kg gitse keşke
neyse ben öğlen yimemi yiyem gelem

güle güle kullan canım bende orıflame uyeydım bı zamanlar kendıme alıyodum ama hep para tuzagı ya bıtmıyokı o malzemeelr bedne fazla yaamıyıorum gözlerım alerjık bıraz o yuzden hep attım eskılerı bu sene 1-2 parca bısey aldım yetıyo bana
ben bıde cayını begendım fıncanın fılan süper
slm.kizlar
bana 120 den fazla tartan tarti markasi lazim hangisi ???
gecmise bakmadim kizlar acelem var ...aksama insallah ..

canım kzına gecmıs olsun ıns onemlı bsıey yoktur ev kazası ıste:26:

balkaymak bak ınternetten yazınca cıkıyo ben yazdım sımdı mesela arzumun var AR553 FİTSENSE
sınbo 4421
4418 bunlar hep 150 kg ye kadar tartıyomusdaha da vardır

tünadın deyim bari canm çiko yemişsinn süt dilimide regl olacam bu bana yapılırmı

Babam bıdığa almış büyük bıdık küçük bıdığa kalmadan yedi

Exceline tarih atarak kilonu yaz bence sonrasında vay bee diyon.52:

merhabalar bayanlar. bu ne hız böyle maşallah sayfalar atlanmış.

Selam şeker

kizlar gittim postahaneye bide markete ugradim ve adimsayarida takmistim 2bucuk km yurumusum 3350 adim ve 94 kalori yakmisim

Selam hatun kişilerrrrr
cumaya 1 kala ne alemdesiniz bakalımmmm:86:
benim hiç umudum yok yarın için, reglim ha geldi ha gelcek

balkaymak bak ınternetten yazınca cıkıyo ben yazdım sımdı mesela arzumun var AR553 FİTSENSE
sınbo 4421
4418 bunlar hep 150 kg ye kadar tartıyomusdaha da vardır

sagol canim kizimin sadece agrisi var sükür kirik yok

tartilara hemen bakayim cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…