70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vaaaooouuv herkez burda kızlar ben sizinle nasıl arkadaş olabilirim bilmiyorum.benim arkadaş listem bombooş çok üzüldüm.benimde arkadaşlarım olsuun banane banane.

bombos haaaaa ben sana ılk geldıgınde gönderdım arkadaslık teklıfını ve hıc kımse dıılken ben gönderdım sana arkadaslıgı ben necıyım sweet ananas almıra yazmıyomu sende hııııı.ayyyyyy hatunlar alınganlıgım üstümde DIKKATkötükedihüso

evet evet canım doru tahmın etmısım ben gırmeyelı sen esınden ayrılıyosun.cok üzüldüm hanı bebek ıstıyodunuz üffff.bu arada bende esım ve aılesı ıstedıgı hatta zorladıgı ıcın kapanmıstım ama olmadı esım almanyaya geldıgımızde müsade ettı.sımdı bısı demıyo hatta saclarıma sekıl vermeme bıle ugrasıyo.almanyaya gelelı cok degıstı.olmuyo cok zor hele almanyada ayparcam benı anlar tabı calısan ıcın zor ayparcam dımı.yanı demek ıstedıgım bu baskasının zorlamasınla olmuyo zaten sevabı kalmıyo

Canm son günlerde yapamiyorum bacaklarim agiriyor ama bisiklette süperdir eminim :))
Hava atma kiz hemen Çok üzgünüm çoook
iP i sormussun sporladen bulursun camasir ipi gibi plastik olsun, kumas olanlarla iyi atlanmiyor:lepi:

magrenta tahlil yaptıracaktın ne oldu sonuçları aldınmı merak ettim ben ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum bu sıralarda grip olmuşum o yüzden diyetede dikkat edemiyorum bu hafta kilo alırsam şaşmıycam herkese iyi akşamlar grşrz öptüm

ayparcam çok geçmiş olsun ogluşun nasıl oldu?
ya benimde herbir yerim hatta noktam agrıyo offf

bu arada kıslar else guruptan mı çıktı hiç görünmüyo nurayda yok

evet canım grptan cıkmıs ama aralarda ugruyordu cok dedık gıtme dıye ama gitti neyse ben kactım kızlar iyi aksamlar

6.grup cuma yarışlarında else ben bazen girip bakıyorum yazılarına terk etme bizi dedik ama dinlemedi senağlama bu arada sen işi bırakmıştın yeni bir işemi başladın ?

burdayım kızlar arada gelip seam veriyom hal hatır soruyom
ama geçen gün geldim baktım kimse kaale almıyo beni :çok üzgünüm:
bende dedim boşuna mı yazıyom :a015:
sevilcancım hayırdır güzelim ayrılık falan yazmışsın:uhm:

kızlar sımdı kocısımle yagmur falan dınlemeden bısıklet bındık geldık hemde tam 40 dakka hemde bu saatte.ya nıye artık pek kımse gırmıyor bıktımı herkes bu gruptan.önceden bu saatlerde cok güzel sohbet olurdu.sımdı ıse bıtek ben varım

GÜNAYDIN KIZLAR.... akşam giremedim bir türlü işlerim çıktı... sabahta zor kalktım... boğazlarım ağrıyor... heryerim dökülüyor... hastayımm Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

akşam yazdıklarınızı okuyacağım şimdi... sonra görüşürüz yine... :1hug::1hug::1hug:

yaptırdım canım sonuçları fakslattım bir ara doktora göstericem pek sorun yokmuş gibi geldi bana netten araştırdım ama bi doktora göstermek lazım :))) dikkat et kendine havalar tam hastalık havası :) geçmiş olsun

günaydın kızlar iyi sabahlar herkese
dün eve gittim yemek yedim sonrada 45 dk yürüdüm inşallah böyle devam eder hergün biraz yürüsem zamanla alışırım inşallah :)))):1rolleyes::roflol:hihoyyytkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar...kahvaltı yapmaya gidiyorum..ondan sonra görüşürüz !çok açım çoooook...umarım fazla kaçırmam!

günaydın kızlar,

ayy oku oku bitmedi,gün içinde aralarda giremeyince çok zor oluyormuş,valla bende birçok arkadaşımızın dediği gibi ancak geçmişi okumakla yetinebiliyorum,iş arasında anca bu kadar oluyor,ne olur kimse alınmasın... kırılmasın...,hatta bazen tam yanıt yazacağım ya telefon çalıyor yada biri geliyor sonra kalıyor.

sabah çeyrek simit ve 1 karper peynir yedim.
dünde 2 köfte ,2 kaşık haşlanmış kepekli makarna ve bol salata yiyip spora gitmiştim.Spor pek verimli olmadı sadece 250 kalori harcayabildim ama zaten dün çok az kalorili beslendiğim için sorun olacağını sanmıyorum.
sevilcan cım ben göremedim canım fotoğraflarını...ama ayrılık cümlelerin bana biraz öfkeli,hırslı geldi,bu demektirki aşk bitmemiş :) çünkü insan tamamen hayatından birini çıkarabildiği zaman sinir,hırs,öfke duyguları kalmıyor,karşındaki her ne kadar kötü şeyler yapmış olsa bile...
bence biraz zamana bırak insanız duygularımız öyle çabuk değişebiliyorki (bizzat kendimden biliyorum :) sakın yanlış anlama arkadaşım ben sadece deneyimimi seninle paylaşmak istedim tabiki en doğru karar senin vereceğin karardır. :1hug:

Nuray cım hayırdır sıkıntılarım var demişsin,umarım çok ciddi değildir.

gel bıdaha dene sonkez sen sevıyosun onu:asigim:
yok tatlım o mesele coktan kapandı sevıyorum dıye yada içimde kıpırdamaları oluyor dıye kendımı feda edemem zaten hep bunu için kaybettım ama inanıyorum asıl bundan sonra kazanıcam sagol canım benım düsündügün için iyiki varsınız öptüm
aman sankı sende bılmıyosun bazen gözden kacabılıyor daha öncede böle seylere sende sahıt oldun onun için senın yerın burası arada haberlerını ilet bize öptüm tatlım sagol
günaydın cimcime senı grubumuzun nesesı günaydınnn a.s. cabuk gel ama kaydirigubbakcemile
günaydın tatlım işallah iyidir sonuçların masallah aksamları spor yaparsan gece uyurken bıle yag yakımı olurmus Şeniz

günaydın kızlarrrr
bu hafta bütün olumsuzluklar üst üste geliorrr bugunde karnımda bir agrı sanırım regl olacam
yani bu cuma bana hayal ooldu artık haftaya bildirim yaparım neysee tek kilo verimde 1 hafta
sonra olsun yeni işim çok ii çok güsel ve seviyeli tek sıkıntı eskisi kadar hareketli degil daha çok
oturuyorum fatura dekont onlarda yormuyor beni arda kalkıp geziyorum hareket olsun die ama bakalım:))))
sabah kahvaltıda 1 domates yarım dilim peynir 1 dilim ekmek 1 zeytin ve şekersiz çay şimdide bir bardak maydanozlu limonlu su ve bir dilim börek yedim iş yerinde umarım çok olmadı ama ara ögünüm yok....

günaydın cimcime senı grubumuzun nesesı günaydınnn cabuk gel ama

tekrar günaydın sevilcan,latte,fairy_wings,magrenta...

teşekkkür ederim sevilcancım... bugün biraz kırım vücudum yazmak bile zor geliyor... arada katılacağım size... şimdi kahvaltımı ediyorum... ekmeğin kenarına peynir,domates, salatalık, maydanoz ve sivri biber ile akşam hazırladım şimdi 1 fincan çay ile yiyorum... bir ilaç alayım açılırım inşallah... :1hug::1hug::1hug:

günaydın lattecım yapıcak bıseyım yok aksam dısarda gecırdı işten gelınce onun dusunmesı lazım sonunmuz kotüye gıdıyor dıye ama demekkı istıyor oda ayrımayı bırgun kapıma gelıcek ve cok pısman olucak benım kadar düsüncelı bı insan belkıde yoktur kızlar ben terazı burcuyum ve en uç noktaya gelene kadar savasırım ama tek basına savsılmaz ve ben onun hem karısı hem arkadası hem sırdası hemde neyse ben cok fedakarlık yaptım ama artık kaldıramıyorum düsüncesiz ve cok özgürce davranıyor evlı bır erkege yakısmıyor ben oysa evıme baglı ve bekarlıgımda cok seyı gördügüm için evlılıgımın kıymetını bılıyordum ve cevremde ailesı komsularımız benı okadar met ederkı sız duydugunuzda dersınız sorunu yaratan kocan belkı ben hatalıyım ama dedımya artık cok geç sevgım nefrete burundu neyse kızlar benı düsünüyosunuz bılıyorum baska seyler konusalım sızde uzmeye hakkım yok ben iyiyim hemde cok rahatım hepınıze sonduz tesekkur edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…