vaaaooouuv herkez burda kızlar ben sizinle nasıl arkadaş olabilirim bilmiyorum.benim arkadaş listem bombooş çok üzüldüm.benimde arkadaşlarım olsuun banane banane.
ayparcam suan kapalıyım ama ayrılınca acılıcam o acık olan fotograflarımda evde cekılmıs ondan acık tesekkurler tatlım sagol
alkisalkisalkis evet bızımkıle bıle dıyor acık daha guzelsın dıye sabırsızlandım valla bı rarah rahat gezmeyı özledım evı ayırayım ilk işim okumakta yarım bırakmıstım ilk işim okuluma devam etmek sınavlara falan gırecem dısardan kım bılır belkı ünüversıteyede gıderım cok istıyorum okumayı hep genclıgımde lıse kız olmayı cok istedım ama okuyamadım ilk okudan bıraktım aptalmısım sımdıde kafama vuruyorum kızlar okumadıgıma bakmayın cok bılgılıyımdır belkı bır ünüversıte okumus kadar işte bunu dıplomayada dökmek lazım işallah oda olucak şöle küllerimden dogacagım
kızlar kocamın da resmını koydum bakabılırsınız bende cok sey kaybedıyorum
slm kızlar yaaaaaaaa özlemedınızmı benı 1 haftadır yokum aranızda tabı ne varlıgım bellı ne yoklugum bende bı bırakabılsem sızı sevmesem bende degıstırecem su grubu ama kıyamıyorum ısteeeeee.ayparcam ıp atlayadursun ben bısıkletten ınmıyorum hıhhhh görcez bakalım hangısı daha etkılı.(bu arada ayparcam arkadaslar duymasın almanyada ıp nerde var yanı nereye bakabılırım ama pissssssst geheımnıs ok)kızlar bugün ıse bıle sabahın altısında bısıkletle gıttım.kıloma bakıyorum fark yok ama kalca ve baldırlarımdakı sarkmalar fena toparlandı.bısıklet süpper bısı
bu arada kıslar else guruptan mı çıktı hiç görünmüyo nurayda yok
evet canım grptan cıkmıs ama aralarda ugruyordu cok dedık gıtme dıye ama gitti neyse ben kactım kızlar iyi aksamlar
6.grup cuma yarışlarında else ben bazen girip bakıyorum yazılarına terk etme bizi dedik ama dinlemedi senağlama bu arada sen işi bırakmıştın yeni bir işemi başladın ?
bu arada kıslar else guruptan mı çıktı hiç görünmüyo nurayda yok
magrenta tahlil yaptıracaktın ne oldu sonuçları aldınmı merak ettim ben ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum bu sıralarda grip olmuşum o yüzden diyetede dikkat edemiyorum bu hafta kilo alırsam şaşmıycam herkese iyi akşamlar grşrz öptüm
yok tatlım o mesele coktan kapandı sevıyorum dıye yada içimde kıpırdamaları oluyor dıye kendımı feda edemem zaten hep bunu için kaybettım ama inanıyorum asıl bundan sonra kazanıcam sagol canım benım düsündügün için iyiki varsınız öptümgel bıdaha dene sonkez sen sevıyosun onu:asigim:
aman sankı sende bılmıyosun bazen gözden kacabılıyor daha öncede böle seylere sende sahıt oldun onun için senın yerın burası arada haberlerını ilet bize öptüm tatlım sagolburdayım kızlar arada gelip seam veriyom hal hatır soruyom
ama geçen gün geldim baktım kimse kaale almıyo beni :çok üzgünüm:
bende dedim boşuna mı yazıyom :a015:
sevilcancım hayırdır güzelim ayrılık falan yazmışsın:uhm:
günaydın cimcime senı grubumuzun nesesı günaydınnn a.s. cabuk gel ama kaydirigubbakcemileGÜNAYDIN KIZLAR.... akşam giremedim bir türlü işlerim çıktı... sabahta zor kalktım... boğazlarım ağrıyor... heryerim dökülüyor... hastayımm Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
akşam yazdıklarınızı okuyacağım şimdi... sonra görüşürüz yine... :1hug::1hug::1hug:
günaydın tatlım işallah iyidir sonuçların masallah aksamları spor yaparsan gece uyurken bıle yag yakımı olurmus Şenizyaptırdım canım sonuçları fakslattım bir ara doktora göstericem pek sorun yokmuş gibi geldi bana netten araştırdım ama bi doktora göstermek lazım :))) dikkat et kendine havalar tam hastalık havası :) geçmiş olsun
günaydın kızlar iyi sabahlar herkese
dün eve gittim yemek yedim sonrada 45 dk yürüdüm inşallah böyle devam eder hergün biraz yürüsem zamanla alışırım inşallah :)))):1rolleyes::roflol:hihoyyytkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5
günaydın cimcime senı grubumuzun nesesı günaydınnn cabuk gel ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?