70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar..
ne kadar kilo vermek istesemde boğazımı durduramadım bugun tartıldım ve 400 gr vermişim çok sevindim biberiyeli çay ve su işe yarıyor gerçekten

bu hafta biraz daha dikkat edersen düşersin tekrar 66ya..
ben de ilk 1 ay çok iyi verdim kilo ama artık banamısın demiyor
detoks da yaptım bi işe yaramadı ne yapcam bilmem:44:
evet canım bende sıkıldım bu ıstena slında 1 sene oldu ılk ayalrda verdım sonra takıdlım kaldım dıkkat de edemıyorum fazla hırslanamıyorum bı türlü kafamda planlar yapıyorum napsam kı dıye bı hareketlenmek ıcın yada hamıel kalıp ara verıyım bu sıe en ıyısı
merhaba kızlar..
ne kadar kilo vermek istesemde boğazımı durduramadım bugun tartıldım ve 400 gr vermişim çok sevindim biberiyeli çay ve su işe yarıyor gerçekten

hosgeldın canım uzun zamandır yoktun almamak ta bısey ama sen azda osla vermıssın tebrıkerl

bi atak yapmak lazım ama nasıl:26:
sen çözümü bulmuşsun ara vermek iyiymiş

kizlar cook tsk ederim cevaplar icin alinti yapamadim
dilekcim 10 dk.da 1 mesaj olayina takildim cevap yazamiyorum ama sölyerim isterse yapar sagol canim
iYiKi VARSINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZ

Ne demek canım.
Burda az çok sende ögrendin beslenme şeklimizi.

allah kavuştursun
olacaksın inş

aynı kalmakta süper valla
ben artıdayımm kesin çok şişlik hissediyorummm

Aminnn canımcım.

e sen işe gidiyon ben evde oturuyorum sürekli :)) spor filan da yaptığım yok iyice hımbıl oldum

İşe geliyom da gene oturuyorum tüm gün
Mesafem yok denecek kadar az.
Servise bin - in olayı.

Yok canım takımlarla burası farklı.
Bizde sürekli kilo verme zorunlulugu yok.
Bazen alıyoruz bazen artıda oluyoruz.

merhaba kızlar..

Süpersin:13:
Eski formuna dönersin ins..

İşe geliyom da gene oturuyorum tüm gün
Mesafem yok denecek kadar az.
Servise bin - in olayı.

hmm o zaman spor yapmalıyız
ben ikinci döem başlıcam inşallah
çıkayım artık derse devam yarın sınav var pfff
sabah da bildirimimi yapar giderim artık sınava.. zayıflayayım da bari moral olsun

hosgeldın canım uzun zamandır yoktun almamak ta bısey ama sen azda osla vermıssın tebrıkerl
okullar açılcak hazırlık yapıyorum anca canım internete pek giremiyorum.. evet bende çok şaşırdım çünkü alırım diye umuyordum :) çok teşekkür ederim

Süpersin:13:
Eski formuna dönersin ins..

çok sağol inşallah canım bu yaz rahat rahat şortlar elbiseler giyebilcem inşallah

benimde spora başlamam lazım :26:
ama önce şu adet dönemimi atlatmam lazım çok sancılı qeçiriyorm ve buqün 3.qünüm
içerde koşu bandım duruyo ben kös kös oturuyorm
regl dönemim bittikten sonra her akşam yatmadan önce 30 dk. tempolu yürüyüş yapıcam ki sabaha kadar metebolizmam hızlı çalışsın :26:

ben geldimm

aslında artık gelmeye korkuyorum cunku ne zmn kk ya kaçamak yapsam acıl iş cıkıyo pat dıe kacıp gıdıyorum

şimdi de bı bıtkı cayı demledımmm, kızlara da bı selam vereyım dedım, elimden geldıgınce ugramaya calısıyorum artık

maşallah sanaa... meraklanma sevdiceğin gelene kadar hedef kilona çoktan ulaşmış olursun..

Bakalımmm hep beraber vericezzz kilocuklarımıızzııı:119:

hmm o zaman spor yapmalıyız
ben ikinci döem başlıcam inşallah
çıkayım artık derse devam yarın sınav var pfff
sabah da bildirimimi yapar giderim artık sınava.. zayıflayayım da bari moral olsun

Bekliyorum sabahki bildirimini..

Exceline tarih atarak kilonu yaz bence sonrasında vay bee diyon.52:

Selam şeker
excelime değilde mailime yazıyorum her cuma sonucu aslında pek iç açıcı değil 69.9 a kadar düştüm geri aldım bi 6 lardan aşağı düşemedim istikrarsız gittim şimdi burayada atayım gör canım
Selam hatun kişilerrrrr
cumaya 1 kala ne alemdesiniz bakalımmmm:86:
benim hiç umudum yok yarın için, reglim ha geldi ha gelcek
valla iyiy değilm benmde reglim geliyorr
bende bu guruba dahil olmak istiyorum aranızda yer varsa ama bişey sorucam her cuma tartılıp bildirim yapma zorunluluğu varmı ..
yardımcı olursanız sevinirim.......
hoşgelmişsen

kızlaaarrr benn gelsdmmmm nabersinizzz

yarın size tartı günüüü nasıl heycan var mı heycann

Kociş kahve içerken ben türk kahvesi içeyim hemi:) Bak oda mantıklı.
Böylece neskafeden uzaklaşmış olurum.Hemde kocişin gönlü olur.

türk kahvesinin komple yağ olduğunu duymuştum. Acaba öylemi?:26:

cnm tek hatan var. Arada kaçamak. Bak 1 hafta hiçbir kaçamak yapmadan git emin ol kilo verirsin. Bir arkadaşta diyetisyene gidiyordu o hafta hiç kilo veremeyince diyetisyen ekstradan ne yedin deyince nescafe içiyordum hergün 1 küçük fincan demiş. Diyetisyende işte ondna oluyor ekstadan hiçbişey yemeyeceksin ki veresin demiş. Yani hergünki çabamız ufacık bir atıştırmaylan maalesef sonuçsuz kalıyor.

selam kısçeler nasılsınız bugün cumaya son bişr gün
verebildikmi kilocuklardan
kalın çıbıklarım benimmmm
geçmişe bktım sıkıldım geldim
20 sayfa birikmiş
suzicimmm özlettin bizi bu kadar ara verme ara vermek yaramıyor sana artışa geçiyosun
tubacım iyiyim canım bugün benim keçiler bazen geliyor işte allahdan fazla kalmıyolar,
dilekcim ya herkes artıda yada aynı kilosunda eskilerden
yeni kısçeler verir onların başlangıç olduğndan çabuk gider
ayyy keşke 500cük verebilseydim bari
eşim 38 bir elbise almış süper bişey
oldu olmasınada dar kalçam totom çıktılar
dışarda giydiğimi düşünemiyorum herkes arkamdan gelir allah korusun:18::18::18:
sonra eşim dedi aman sakın giyeyim deme haa ozaman dedim niye aldın
yeni gelen kısçelr hoşgeldiniz sefa getirdiniz
herkese öpücükler yarın yandıkkkk

07.09.2011 ÇARŞAMBA
KİLO:76.4 ile diyete başlandı

14.09.2011 ÇARŞAMBA
KİLO:75

23.09.2011 CUMA
KİLO:72.6

30.09.2011 CUMA
KİLO:71.9

07.10.2011 CUMA
KİLO:71.8

14.10.2011 CUMA
KİLO:69.9

21.10.2011 CUMA
KİLO:70.8

1 ay gibi aradan sonra

18.11.2011 CUMA
KİLO:71

25.11.2011 CUMA

02.12.2011 CUMA
KİLO:70.7

09.12.2011 CUMA

16.12.2011 CUMA

23.12.2011 CUMA
kilo: 71.3

30.12.2011 CUMA
KİLO:69.5
buraya kadarı saçma sapan diyetlerle verdiğim kilolardı elma diyeti 5 günde bilmemne diyeti sağlıksızdı
ameliyat oldum ara veerdim serum şişirdi zaten bu kiloylada gruba katıldım

20.01.2012 CUMA
KİLO:74

24.01.2012 CUMA
KİLO:72

03.02.2012 CUMA
KİLO:71.4

10.02.2012 CUMA
KİLO:71.7

çok sağolun kızlar,kıza fitil koyduydumya akşam canavar oldu hemen sanki kandırılmışım gibi hissettim kendimii,pcyi kapattımya bidaha giremedim diye içinden gülmüştür kız kesin
neyse çok şükür hiçbişeyi kalmadı gerçi yinede dün zor uyuttum ama fitilden sonra tam 2saat zıpladılar evde ter içinde kaldılariyi olduya zıplasın napiyimçok korkuttu kusması ,kesin midesini üşüttü demek
karnını yağlamak iyimiş umaycım sağol,bidaha olursa aklımda olsun seninkinede geçmiş olsun..

• suzii seni alıntı yaptıydım nereye uçtu anlamadım hoşgeldin kız,kaçamakların dibine vurulmuşhemde cumaya yakınneyse artıda çıkıcak olan ben değilimama bakarsın belki sende ekside çıkarsın 300-500grhadi inşallah
    ya bide suzim sana hayranım valla,okadar her gün alıntılayıp cevap veriyosun usanmadan,ama öyle bi mecburiyetimiz yok,yani hemen hemen hiç es geçmiyosun kimseyi çok hoş ama kendini cevap veremediğin için suçlu hissetme,bazen geçmişe bile bakamadan lak diye giriyoruz canın istemesse sende öyle yap.kıyamıyorum sana napiyiim

hoşgeldin canım

• ya bide çocuğunayağına sandalye düşmüşkimdi unuttum:44: canım seninkinede geçmiş olsun umarım geçmiştir:26:

aslıcığım seni burada görmek ne güzel beni tanıdınmı dur tanıtayım 5.takımdan alew nasılsın........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…