evet canım bende sıkıldım bu ıstena slında 1 sene oldu ılk ayalrda verdım sonra takıdlım kaldım dıkkat de edemıyorum fazla hırslanamıyorum bı türlü kafamda planlar yapıyorum napsam kı dıye bı hareketlenmek ıcın yada hamıel kalıp ara verıyım bu sıe en ıyısı
bu hafta biraz daha dikkat edersen düşersin tekrar 66ya..
ben de ilk 1 ay çok iyi verdim kilo ama artık banamısın demiyor
detoks da yaptım bi işe yaramadı ne yapcam bilmem:44:
merhaba kızlar..
ne kadar kilo vermek istesemde boğazımı durduramadımbugun tartıldım ve 400 gr vermişim çok sevindim biberiyeli çay ve su işe yarıyor gerçekten
evet canım bende sıkıldım bu ıstena slında 1 sene oldu ılk ayalrda verdım sonra takıdlım kaldım dıkkat de edemıyorum fazla hırslanamıyorum bı türlü kafamda planlar yapıyorum napsam kı dıye bı hareketlenmek ıcın yada hamıel kalıp ara verıyım bu sıe en ıyısı
hosgeldın canım uzun zamandır yoktun almamak ta bısey ama sen azda osla vermıssın tebrıkerl
kizlar cook tsk ederim cevaplar icin alinti yapamadim
dilekcim 10 dk.da 1 mesaj olayina takildim cevap yazamiyorum ama sölyerim isterse yapar sagol canim
iYiKi VARSINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZ
allah kavuştursun
olacaksın inş
aynı kalmakta süper valla
ben artıdayımm kesin çok şişlik hissediyorummm
e sen işe gidiyon ben evde oturuyorum sürekli :)) spor filan da yaptığım yokiyice hımbıl oldum
ilgin için sağol bildirim meselesi sorun değil de kilo bildirimi zorunluluğu bana uymuyor maalesef sırf bu yüzden takımımdan ayrılmak zorunda kaldım her zaman nete giremiyorum bugün girersem yarın ne olur bilemem ama paylaşım olarak kendime güvenim sonsuz.......
merhaba kızlar..
ne kadar kilo vermek istesemde boğazımı durduramadımbugun tartıldım ve 400 gr vermişim çok sevindim biberiyeli çay ve su işe yarıyor gerçekten
Sevdiceeimm gitti bu arada.
Kaldı 83 günümüz...
Gelenee kaa 57 olurum inşaallahhhhh................................
bi atak yapmak lazım ama nasıl:26:
sen çözümü bulmuşsun ara vermek iyiymiş
sen de düşün istersen
İşe geliyom da gene oturuyorum tüm gün
Mesafem yok denecek kadar az.
Servise bin - in olayı.
okullar açılcak hazırlık yapıyorum anca canım internete pek giremiyorum.. evet bende çok şaşırdım çünkü alırım diye umuyordum :) çok teşekkür ederimhosgeldın canım uzun zamandır yoktun almamak ta bısey ama sen azda osla vermıssın tebrıkerl
Süpersin:13:
Eski formuna dönersin ins..
maşallah sanaa... meraklanma sevdiceğin gelene kadar hedef kilona çoktan ulaşmış olursun..
hmm o zaman spor yapmalıyız
ben ikinci döem başlıcam inşallah
çıkayım artık derse devam yarın sınav var pfff
sabah da bildirimimi yapar giderim artık sınava.. zayıflayayım da bari moral olsun
excelime değilde mailime yazıyorum her cuma sonucu aslında pek iç açıcı değil 69.9 a kadar düştüm geri aldım bi 6 lardan aşağı düşemedim istikrarsız gittim şimdi burayada atayım gör canımExceline tarih atarak kilonu yaz bence sonrasında vay bee diyon.52:
Selam şeker
valla iyiy değilm benmde reglim geliyorrSelam hatun kişilerrrrr
cumaya 1 kala ne alemdesiniz bakalımmmm:86:
benim hiç umudum yok yarın için, reglim ha geldi ha gelcek
hoşgelmişsenbende bu guruba dahil olmak istiyorum aranızda yer varsa ama bişey sorucam her cuma tartılıp bildirim yapma zorunluluğu varmı ..
yardımcı olursanız sevinirim.......
Kociş kahve içerken ben türk kahvesi içeyim hemi:) Bak oda mantıklı.
Böylece neskafeden uzaklaşmış olurum.Hemde kocişin gönlü olur.
kızlar merhabalar... bana bir akıl verin ben nerde hata yapıyorum menülerimi paylaşıyorum önceki yediklerimin yarısından bile az yiyorum porsiyon azaltmanın faydası yokmu bu işte önceden yarım ekmek yerdim bir oturuşta şimdi günde 2 dilim yiyorum bazen kaçsada genelde böyle, araları yapıyorum kahvaltımı yapıyorum kaçamaklarım oluyor tamam ama kilo veremeyecek kadar olmadığını düşünüyorum 2 ay olacak 5 kilo verdim çok az bence 2 haftadır sadece 500 gr gitti yarın neolacak çok merak ediyorum çok canım sıkılıyor detoks bile işe yaramadı ne yapayım bilmiyorum yine kendimi şişko hissetmeye başladım
kızlar bende şu sabah itibariyle 73.5 kilo olup sizlerle zayıflamak istiyorum banada yardım edin nolur sabah evde kahvaltı yapadım iş yerinde 2 bardak şekersiz çay ve diyet bisküvi yedim 2 paket içinde 4 tane var 1 paket yetmedi ya (300 kalori)
aslıcığım seni burada görmek ne güzel beni tanıdınmı dur tanıtayım 5.takımdan alew nasılsın........07.09.2011 ÇARŞAMBA
KİLO:76.4 ile diyete başlandı
14.09.2011 ÇARŞAMBA
KİLO:75
23.09.2011 CUMA
KİLO:72.6
30.09.2011 CUMA
KİLO:71.9
07.10.2011 CUMA
KİLO:71.8
14.10.2011 CUMA
KİLO:69.9
21.10.2011 CUMA
KİLO:70.8
1 ay gibi aradan sonra
18.11.2011 CUMA
KİLO:71
25.11.2011 CUMA
02.12.2011 CUMA
KİLO:70.7
09.12.2011 CUMA
16.12.2011 CUMA
23.12.2011 CUMA
kilo: 71.3
30.12.2011 CUMA
KİLO:69.5
buraya kadarı saçma sapan diyetlerle verdiğim kilolardı elma diyeti 5 günde bilmemne diyeti sağlıksızdı
ameliyat oldum ara veerdim serum şişirdi zaten bu kiloylada gruba katıldım
20.01.2012 CUMA
KİLO:74
24.01.2012 CUMA
KİLO:72
03.02.2012 CUMA
KİLO:71.4
10.02.2012 CUMA
KİLO:71.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?