70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

türk kahvesinin komple yağ olduğunu duymuştum. Acaba öylemi?:26:
bende günde 1 tane türk kahvesi içmek çok yaralı diye biliyorum:18:

onda totnun çıkmayacağı zamnda gelecek canım sen çok güzel gidiyorsun

ben detox için hazırım dün ıslattım nohutumubugün bütün malzemeleri haşladım hazırım yani,ilk günüm hayırlı olsun kaçamaksız atlatırım bu sefer inş..

hosgeldın canım
kızlaaarrr benn gelsdmmmm nabersinizzz

yarın size tartı günüüü nasıl heycan var mı heycann

bende heyecan yok hata belkı bıldırım bıle yapmam

gecmis olsun canim balkaymagimin kizina dusmustu iyiymis canim

aslıcığım seni burada görmek ne güzel beni tanıdınmı dur tanıtayım 5.takımdan alew nasılsın........

çizelgemdenmi tanıdın kız beni nasıl olayım hem 5. takımdayım hem burdayım hala bıraktığın gibiyim 5 aydır püüü bana sen naptın nasılsın senlede karşılaşmak çok güzel? kilon nasıl kilon ondn haber ver

kızlar bı pantolonumu aradım bazanın altındna gecen aksam bakalım olacak mı dıyee en son unıversıtedeyken ıcıne gırebılıyodummm :26: buldum gıydım bıraz sıksa da tam geldı

sonra baktım bazanın altında yazlık kıyafetler fılan, gıyıpte daha once resmım olanları tekrardan gıydım öncesi-sonrası yapayım diye ekledım şimdi, hem de tozlu raflardan popo göbek bı tarafa kaymış fotolarımı da çıkarmış oldum ekledim şimdi hepsını albumeee, ben yaptıysam sız de yaparsınız cunku bakıyorum da yenı gelen arkadaslar cok hırslı ve ısteklıler, azımlıler hepsı ben de ne o kadar azım ne de o kadar hırs vardı o yuzden dıyorum ben yapabıldıysem sizın yapamamanız ıcın hıc bı neden yokkk

yani 5 aydır aralıklarla diyetteyim yemiyor yemiyor sonra saldırıyordum her ay 2 kg gitseydi hedefime çok az kalmıştı ama bu sefer istikrarlıyım sağlıklı besleniyorum
not: çizlgemi örnek almayın

estağfurullah çizelge değil adından tanıdım canım benim......
kilom bi ara 64 e kadar düştü ha bu arada ben 5. takımdan ayrıldıktan sonra nick değişikliği yaptım sonra 4. takıma girdim güzelde kilo verdim sonra oradan da ayrılmak zorunda kaldım şimdi yine 70 oldum bu safer kararlıyım vericem inşallah.....
özlemişim seni yaa karşılaşmak ne güzel ......

bende günde 1 tane türk kahvesi içmek çok yaralı diye biliyorum:18:

onda totnun çıkmayacağı zamnda gelecek canım sen çok güzel gidiyorsun
saol canım sende çok güzel gidiyorsun dikkat edince oluyor
önümüzde yaz artık ince çıbık olalım demi

ben detox için hazırım dün ıslattım nohutumubugün bütün malzemeleri haşladım hazırım yani,ilk günüm hayırlı olsun kaçamaksız atlatırım bu sefer inş..
bebişim ya bu detoks bizim kısçelere yaramadı aç kaldıklarıyla kalıyolar
bence o çok şişmanlar için geçerli
yağdan gider
80 üzeri olanlarda çok gider
çünkü çok atıkları olur diye düşünüyorum

Grace parfümü var benim favorim o

Ne kaa çok olmuş buralarda olalı.

Bieşy de yememişsin niye böyle oldu bilemedim.:26:

:26: :26: :26:

bi süre diyet yapmıycam ve tartılmıycam ama hafif beslenicem ve spora ağırlık vericem kzılar
bakalım noluyo ama buradayım biyere gitmiyorum yannış anlaşılmasın :)

slm.kizlar
bana 120 den fazla tartan tarti markasi lazim hangisi ???
gecmise bakmadim kizlar acelem var ...aksama insallah ..

kizlar cook tsk ederim cevaplar icin alinti yapamadim

dilekcim 10 dk.da 1 mesaj olayina takildim cevap yazamiyorum ama sölyerim isterse yapar sagol canim

iYiKi VARSINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZ

canım benımkıde simbo memnunum ben yağp su kemık ayrı ayrı şapio hatta

tavsiye ederim 120 üstü kilo için de uygun :)

Ger-düüüşşşşşşşşşşşşşşşş
Hemen bakıyorummm.

Bu hftada var bişey bilmiyorum.
Yeni gelenler için yorum yapamıcam canım.
Cidden zayıflamak isteyenler burada kalıyor ve birşeyler için çabalıyorlar.
Çabalamayana da zorla birşey yapamam.

kızlaaarrr benn gelsdmmmm nabersinizzz

yarın size tartı günüüü nasıl heycan var mı heycann

Selamm şeker.
Ben bugün tartıldım hevesimi aldım.

burda takılırsan verirsin canım burası çok hareketli bi topik genl olarak arkadaşlar sağlıklı besleniyorlar bende burda sağlıklı beslenmeyi öğrendim meğer ben önceden aç kalıyormuşum dedim hadi bakalım hep beraber vereceğiz bu kiloları

saol canım sende çok güzel gidiyorsun dikkat edince oluyor
önümüzde yaz artık ince çıbık olalım demi
evet yaza çıtır olalım şimdiye kadar istikrarsızdım ama dediğim gibi hep aç gezmişim bundan sonra daha iyi olacak

Sayfa açık kalmış
başında değildim pcnin ve atılmışımmm
yeni gelenler olmuş hoşgelmişlerrr

Ger-düüüşşşşşşşşşşşşşşşş
Hemen bakıyorummm.

bazanın altına tıkıştırdığım kıyafetlerden denedım bı kac tane, sonra da dedım gıyıp denıyeyım bakayım nası duruyolar, kızlara oncesı sonrası yaparım dedım öncesi içinn foto bulmak zor oldu ama faceden arkadasların etıketledıgı fotolardan fılan buldum cıkardımmm göbişin anyaya poponun konyaya gittiği fotolarımı

o mor elbıseyı hangı akla hızmet gıymısım hala anlayamadımmmm

kız değişim süper evet nasıl oturuyormuş elbise üstüne patlıcakmış ama şimdi bol bile ohh sefan olsun

ben 3 aylık evliyken 19 yaşındaydımve hamile kalamıyorum diye her ay ağlıyodum üzüntüden çok acele olsun istiyodum bebeklere oldum bittim hastaydım,ama rabbim 10aylık evliyken nasip etti geç bile oldu diyorum ben çünkü 10 ay boyunca her ay hamile olmadığımı öğrenince hayal kırıklığı yaşardım,neyse sen 23 yaşındasın ve erken daha dediğin için aklıma geldi yaşadıklarım,bende 23 yaşındayım şuan ve 2 yavruşum var,2 ve 3 yaşlarındaaneyse işte beraber büyüyooz:119::124:ahanda evde üçümüz böyleyiz:118:
22 yaşında 1.67 boyunda sigortacı veeee 71 kilo
hoşgeldin zayıflamaya ozamaaan
ayy yaa valla çalışıpta çocuğu olanların işi daha zor vallaa hem işe git hem çocuğu hazırla bak uğraş falan allah kolaylık versin valla
gunaydin kizlar bugun erkenciyim benim kuzu erken uyandi benimde isime geldi bugun detoksu yapicam suan haslaniyolar sabah tartildim bakalim 2gunde nekadar gitcek diye suan 61.3um tam iki kilo almisim simdi cizelgemide duzeltiyorum
inşallah istediğin gibi sonuç alırsın
ben nohut veya fasulyeyi kşamdan unutursam ıslatmayı düdüklüye alıyorum..5 dak kaynatıp 3-4 saat bekletiyorum..çok güzel oluyo sonrada düdüklüde 20 dk pişiriyorum yemek hazırdır...

bende nohut fasülye bulgur pilavımı bile düdüklüde yaparım hep,,ama ıslatmadan imkan yok pişiremedim piştide kırtkırt olmuştu,ya bide ben saatlerce beklemiyorum tabi hayatımda ilk defa ıslatmadan deniyim dedim yıllar önce,35 dk kaynattım düdüklüde kapattım baktım hiç pişmemiş,sonra yine kapatıp 1saat geçgin kaynattım banamısın dememiş..kırt kırt yemiştikama dediğin gibi olursa olabilir sonuçta yinede 4 saat suda ıslatılmış gibi bekliyo normaldirzaten 4-5 saatlik suda ıslatma yetiyo nohutun şişmesi için,mesela sabah kalkıp ıslatsanız nohutu suda öğlene mis gibi pişmeye hazır oluyoo
bilmem anlatabildimmi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…