- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
bende günde 1 tane türk kahvesi içmek çok yaralı diye biliyorum:18:türk kahvesinin komple yağ olduğunu duymuştum. Acaba öylemi?:26:
onda totnun çıkmayacağı zamnda gelecek canım sen çok güzel gidiyorsunselam kısçeler nasılsınız bugün cumaya son bişr gün
verebildikmi kilocuklardan
kalın çıbıklarım benimmmm
geçmişe bktım sıkıldım geldim
20 sayfa birikmiş
suzicimmm özlettin bizi bu kadar ara verme ara vermek yaramıyor sana artışa geçiyosun
tubacım iyiyim canım bugün benim keçiler bazen geliyor işte allahdan fazla kalmıyolar,
dilekcim ya herkes artıda yada aynı kilosunda eskilerden
yeni kısçeler verir onların başlangıç olduğndan çabuk gider
ayyy keşke 500cük verebilseydim bari
eşim 38 bir elbise almış süper bişey
oldu olmasınada dar kalçam totom çıktılar
dışarda giydiğimi düşünemiyorum herkes arkamdan gelir allah korusun:18::18::18:
sonra eşim dedi aman sakın giyeyim deme haa ozaman dedim niye aldın
yeni gelen kısçelr hoşgeldiniz sefa getirdiniz
herkese öpücükler yarın yandıkkkk
hosgeldın canımben geldimm
aslında artık gelmeye korkuyorum cunku ne zmn kk ya kaçamak yapsam acıl iş cıkıyo pat dıe kacıp gıdıyorum
şimdi de bı bıtkı cayı demledımmm, kızlara da bı selam vereyım dedım, elimden geldıgınce ugramaya calısıyorum artık
kızlaaarrr benn gelsdmmmm nabersinizzz
yarın size tartı günüüü nasıl heycan var mı heycann
çok sağolun kızlar,kıza fitil koyduydumya akşam canavar oldu hemen sanki kandırılmışım gibi hissettim kendimii,pcyi kapattımya bidaha giremedim diye içinden gülmüştür kız kesin
neyse çok şükür hiçbişeyi kalmadı gerçi yinede dün zor uyuttum ama fitilden sonra tam 2saat zıpladılar evde ter içinde kaldılariyi olduya zıplasın napiyim çok korkuttu kusması ,kesin midesini üşüttü demek
karnını yağlamak iyimiş umaycım sağol,bidaha olursa aklımda olsun seninkinede geçmiş olsun..
suzii seni alıntı yaptıydım nereye uçtu anlamadım hoşgeldin kız,kaçamakların dibine vurulmuşhemde cumaya yakın neyse artıda çıkıcak olan ben değilim ama bakarsın belki sende ekside çıkarsın 300-500gr hadi inşallah
ya bide suzim sana hayranım valla,okadar her gün alıntılayıp cevap veriyosun usanmadan,ama öyle bi mecburiyetimiz yok,yani hemen hemen hiç es geçmiyosun kimseyi çok hoş ama kendini cevap veremediğin için suçlu hissetme,bazen geçmişe bile bakamadan lak diye giriyoruz canın istemesse sende öyle yap.kıyamıyorum sana napiyiim
hoşgeldin canım
ya bide çocuğunayağına sandalye düşmüş kimdi unuttum:44: canım seninkinede geçmiş olsun umarım geçmiştir:26:
aslıcığım seni burada görmek ne güzel beni tanıdınmı dur tanıtayım 5.takımdan alew nasılsın........
ben detox için hazırımdün ıslattım nohutumu bugün bütün malzemeleri haşladım hazırım yani,ilk günüm hayırlı olsun kaçamaksız atlatırım bu sefer inş..
e ozaman şöyle kıyıda köşede bi yer verin bende aranıza dahil olmuş bulunmaktayım inşallah.......Yok canım takımlarla burası farklı.
Bizde sürekli kilo verme zorunlulugu yok.
Bazen alıyoruz bazen artıda oluyoruz.
.
estağfurullah çizelge değil adından tanıdım canım benim......çizelgemdenmi tanıdın kız beninasıl olayım hem 5. takımdayım hem burdayım hala bıraktığın gibiyim 5 aydır püüü bana sen naptın nasılsın senlede karşılaşmak çok güzel? kilon nasıl kilon ondn haber ver
saol canım sende çok güzel gidiyorsun dikkat edince oluyorbende günde 1 tane türk kahvesi içmek çok yaralı diye biliyorum:18:
onda totnun çıkmayacağı zamnda gelecek canım sen çok güzel gidiyorsun
bebişim ya bu detoks bizim kısçelere yaramadı aç kaldıklarıyla kalıyolarben detox için hazırımdün ıslattım nohutumu bugün bütün malzemeleri haşladım hazırım yani,ilk günüm hayırlı olsun kaçamaksız atlatırım bu sefer inş..
Grace parfümü var benim favorim o
Ne kaa çok olmuş buralarda olalı.
Bieşy de yememişsin niye böyle oldu bilemedim.:26:
slm.kizlar
bana 120 den fazla tartan tarti markasi lazim hangisi ???
gecmise bakmadim kizlar acelem var ...aksama insallah ..
kizlar cook tsk ederim cevaplar icin alinti yapamadim
dilekcim 10 dk.da 1 mesaj olayina takildim cevap yazamiyorum ama sölyerim isterse yapar sagol canim
iYiKi VARSINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZ
kızlar bı pantolonumu aradım bazanın altındna gecen aksam bakalım olacak mı dıyee en son unıversıtedeyken ıcıne gırebılıyodummm :26: buldum gıydım bıraz sıksa da tam geldı
sonra baktım bazanın altında yazlık kıyafetler fılan, gıyıpte daha once resmım olanları tekrardan gıydım öncesi-sonrası yapayım diye ekledım şimdi, hem de tozlu raflardan popo göbek bı tarafa kaymış fotolarımı da çıkarmış oldumekledim şimdi hepsını albumeee, ben yaptıysam sız de yaparsınız cunku bakıyorum da yenı gelen arkadaslar cok hırslı ve ısteklıler, azımlıler hepsı ben de ne o kadar azım ne de o kadar hırs vardı o yuzden dıyorum ben yapabıldıysem sizın yapamamanız ıcın hıc bı neden yokkk
selam kısçeler nasılsınız bugün cumaya son bişr gün
verebildikmi kilocuklardan
kalın çıbıklarım benimmmm
geçmişe bktım sıkıldım geldim
20 sayfa birikmiş
suzicimmm özlettin bizi bu kadar ara verme ara vermek yaramıyor sana artışa geçiyosun
tubacım iyiyim canım bugün benim keçiler bazen geliyor işte allahdan fazla kalmıyolar,
dilekcim ya herkes artıda yada aynı kilosunda eskilerden
yeni kısçeler verir onların başlangıç olduğndan çabuk gider
ayyy keşke 500cük verebilseydim bari
eşim 38 bir elbise almış süper bişey
oldu olmasınada dar kalçam totom çıktılar
dışarda giydiğimi düşünemiyorum herkes arkamdan gelir allah korusun:18::18::18:
sonra eşim dedi aman sakın giyeyim deme haa ozaman dedim niye aldın
yeni gelen kısçelr hoşgeldiniz sefa getirdiniz
herkese öpücükler yarın yandıkkkk
kızlaaarrr benn gelsdmmmm nabersinizzz
yarın size tartı günüüü nasıl heycan var mı heycann
burda takılırsan verirsin canım burası çok hareketli bi topik genl olarak arkadaşlar sağlıklı besleniyorlar bende burda sağlıklı beslenmeyi öğrendim meğer ben önceden aç kalıyormuşum dedimestağfurullah çizelge değil adından tanıdım canım benim......
kilom bi ara 64 e kadar düştü ha bu arada ben 5. takımdan ayrıldıktan sonra nick değişikliği yaptım sonra 4. takıma girdim güzelde kilo verdim sonra oradan da ayrılmak zorunda kaldım şimdi yine 70 oldum bu safer kararlıyım vericem inşallah.....
özlemişim seni yaa karşılaşmak ne güzel ......
evet yaza çıtır olalımsaol canım sende çok güzel gidiyorsun dikkat edince oluyor
önümüzde yaz artık ince çıbık olalım demi
Ger-düüüşşşşşşşşşşşşşşşş
Hemen bakıyorummm.
üstüme alınarak hoşbuldum diyorum........Sayfa açık kalmış
başında değildim pcnin ve atılmışımmm
yeni gelenler olmuş hoşgelmişlerrr
kız değişim süper evet nasıl oturuyormuş elbise üstüne patlıcakmışbazanın altına tıkıştırdığım kıyafetlerden denedım bı kac tane, sonra da dedım gıyıp denıyeyım bakayım nası duruyolar, kızlara oncesı sonrası yaparım dedımöncesi içinn foto bulmak zor oldu ama faceden arkadasların etıketledıgı fotolardan fılan buldum cıkardımmm göbişin anyaya poponun konyaya gittiği fotolarımı
o mor elbıseyı hangı akla hızmet gıymısım hala anlayamadımmmm
ben 3 aylık evliyken 19 yaşındaydımBen daha 3 aylık evliyim cnm.Yaşımda 22 gerçi 2 aya 23 oluyorum:) Daha çocuk için çok erken.
Ama senin gibi bende düşünmüyor değilim.Olsa kesin 100 kiloya çıkarım diye.
O nedenle ideal kiloma ulaşayım geleceğim içinde iyi olacak diye düşünüyorum.
Activia çilekli bence olabilir.Ama her zaman tüketmemeye çalış.Ondaki şeker oranı yüksek diye biliyorum.
Onun yerine light yoğurt içine badem,kuru kayısı vs ekleyip yiyebilirsin daha tok tutar.Ama buğün hazırlıksızsın anladığım kadarıyla.
22 yaşında 1.67 boyunda sigortacı veeee 71 kilo
ayy yaa valla çalışıpta çocuğu olanların işi daha zor vallaa hem işe git hem çocuğu hazırla bak uğraş falan allah kolaylık versin vallaıns canım saglıkla gelıp gıdersınız
günaydın kızlar
ancak gelebıldım gene yerımde deılımdıger arkadas hasta olunc aben yedek eleman hopp onun yerıne naparsın ekmek parası
bı de sersem gıbıyım oglan 5 de kalktı oturud yatıramaıdk kocısde bu sefer bakmadı bana kaldı 6:30 gıbı uyudu tekrar 7 bucukta uyurken gıydırıdm ustunu fılan tabı acılamadı benımd egözlerım yanıyo
gunaydin kizlar bugun erkenciyim benim kuzu erken uyandi benimde isime geldi bugun detoksu yapicam suan haslaniyolar sabah tartildim bakalim 2gunde nekadar gitcek diye suan 61.3um tam iki kilo almisim simdi cizelgemide duzeltiyorum
ben nohut veya fasulyeyi kşamdan unutursam ıslatmayı düdüklüye alıyorum..5 dak kaynatıp 3-4 saat bekletiyorum..çok güzel oluyo sonrada düdüklüde 20 dk pişiriyorum yemek hazırdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?