Dr da o kadar veriyo çünkü abartmışın accık
aaa öylemi yani çok az yediğin zaman mı duraklama dönemine giriliyo?:18: yani demek istediğim çok kilo veren bütün insanlarda duraklama dönemi zaten olmaz mı? bu duraklama dönemini engellemenin yolu ne biliyomusun? çook korkuuyoru bu duraklama döneminden motivasyonum düşer diye :18:
Fırsat bulup bişi yiyemedim ki yogunluktan canım bide simdi 1 tane portakal yedim.
günaydın arkadaşlar ben yine geç kalktm
hızlı hızlı geçtim geçmişi sanırım yeni gelenler var hoş geldiniz hepinize
suzi de gelmiş sonunda hoş gelmiş
hemen kahvaltımı yazıp kaçayım bu sefer olmuş mu bi bakıverin
1 haşlanmış yumurta
2-3 parça peynir
5 yeşil zeytin
2 dilim uno denge light
1.5 kaşık kadar pekmez
bi de büyük bi bardağa sallamayeşil çay ve 5i bir arada çay koydum çeyrek de limon attım. onu içiyorum
nasıl??
ah canımyaa aralarda kuruyemişe vurmuşsun,bide 15tane badeemBu arada ben menümü paylaşayım kızlar
Sabah 09:00 09:30
Bir tutam maydanoz dere otu bol limon
3 adet zeytin
Bir salatalık
İki dilim çavdar ekmeği
Bir bardak çay(Tek şeker)
Ara 11:30
Bir avuç beyaz leblebi
Bir bardak form karışık bitkisel çay (şekersiz)
Öğlen 12:30 13:30
Bir kase yoğurtlu bulgur çorba
Bir porsiyon barbunya
Ara 16:00 16.30
Bir fincan ılık süt (Şekersiz)
15 adet badem içi
Şu ana kadar 2 litre Su
08:00
1 fincan Türk kahvesi
09:00
2 dilim çavdar ekmeği,
Domates,
Tel peynir,
Çilekli form çayı
11:00
1 kuru incir
12:30
Salata,
3 yk yoğurt,
6 yk bezelyeli tavık (fırın poşette yapılmış sade)
16:00
1 fincan Türk kahvesi,
2 kuru incir.
Akşamı da hafif atlatıcam inş.
8.30
2 Kupa şekersiz çay
2 paket diyet bisküvi
10.00
1 kupa elma çayı
6 tane badem
12.00
müdür geldiği için yarım yenilmiş bir tavuk ızgara salata
Toplam:1.5 litre su
Haftaya hazırlıklı olup daha düzenli beslenirsin inşallah cnm.
kızlarcım bugünkü menüm
8.30 az yağda 1 yumurta omlet,2-3 çatal peynir, domates, 1.5 dili çavdar ekmeği
11.00 4 tane siyah kuru üzüm
13.30-14.30 1 tabak tavıklı mantarlı sote,yarım kase yogurt(müşteri geldi yarısını 13.300 da yarısını 14.30da yedim)
17.00: 1 küçük kırmızı elma
19.00:haşlama karnıbahar üstüne sarımsaklı yoğurt, yarım dilim çavdar ekmeği
süper olmuş
ah canımyaa aralarda kuruyemişe vurmuşsun,bide 15tane badeemhiç meyve yemiyomusun,uzmanlar bile diyoki bide kişinin günlük ihtiyacı olan 7-8 porsiyon meyve veriyoruz,ee bazıları hiçyemiyokızıyorum ama haaaaaaa yoksa menün çok güzel
canım vakitten yiyemiyorum diyosunda bence bahane ediyosun gibi geliyo bana,çünkü istiyosan gerçekten zayıflamak herşeye yetişmelisin en önemliside kahvaltı bide yanii
wuuuhuuuuvvvvharika olmuş canım afiyet olsun
ah canımyaa aralarda kuruyemişe vurmuşsun,bide 15tane badeemhiç meyve yemiyomusun,uzmanlar bile diyoki bide kişinin günlük ihtiyacı olan 7-8 porsiyon meyve veriyoruz,ee bazıları hiçyemiyokızıyorum ama haaaaaaa yoksa menün çok güzel
inşallah canım . ya ben biraz sabırsızım acaba haftaya kadar 1 kilo verebilirmiyim yada 1.5?gerçi benim metabolizmam yavaş ama.
O zaman iyiki almış çaycı ablamız elimden:)
Üzülmüşdüm ama şimdi sevindim.
Ayy canım korkma bu kadar.Duraklama dönemi olduğunda da şok uygulayabilirsin.
Bünyeden bünyeye fark eder herkesde öyle olcak diye bir şey yok ki şekerim.
ayy içimi rahatlattın cnm sağol şok diyet ha hımm :44: ben bunu bi araştırim bakem :44::44::44:
kızlarcım bugünkü menüm
13.30-14.30 1 tabak tavıklı mantarlı sote,yarım kase yogurt(müşteri geldi yarısını 13.300 da yarısını 14.30da yedim)
malum zaman aybaşının ilk günü, pirinç lapası detoksuna başladım vee akşam spor var inş.
zumba düşünüyorum ama lesli de olabilir
sabah 2 kaşık lapa
öğlen yarım çay bardağı lapa - üç kaşık yoğurt
3-4 fincan yeşil çay,
1 türk kahvesi
bol bol su :))
akşama da lapa var tabi :) rahatım ama fazla ağrımda olmadı
resimde kimi ay o işyeri canım benim değil. ben çayı hep büyük istediğimden onlara koyuyorlar çaya doymayam dagüle güle kullan canım bende orıflame uyeydım bı zamanlar kendıme alıyodum ama hep para tuzagı ya bıtmıyokı o malzemeelr bedne fazla yaamıyıorum gözlerım alerjık bıraz o yuzden hep attım eskılerı bu sene 1-2 parca bısey aldım yetıyo bana
ben bıde cayını begendımfıncanın fılan süper
canım kzına gecmıs olsun ıns onemlı bsıey yoktur ev kazası ıste:26:
sinbo iyidir canımkizlar lütfen yardimci olun benim bilgim yok
simbo iyibir markami peki ???kullanan varmi ??
hoşgeldiiiiin bizde zorunlu heç birşey yok özgür gırgır şamata şahane bir topiğiz bizilgin için sağol bildirim meselesi sorun değil de kilo bildirimi zorunluluğu bana uymuyor maalesef sırf bu yüzden takımımdan ayrılmak zorunda kaldım her zaman nete giremiyorum bugün girersem yarın ne olur bilemem ama paylaşım olarak kendime güvenim sonsuz.......
ay benim detoksta hayal kırıklığı ya. sabah 2 top yumurta biraz peynirle kahvaltı yaptım tüm gün ayran süt içtim sadece ama gr oynamadı
bu hafta biraz daha dikkat edersen düşersin tekrar 66ya..
ben de ilk 1 ay çok iyi verdim kilo ama artık banamısın demiyor
detoks da yaptım bi işe yaramadı ne yapcam bilmem:44:
canım bu kadının dvd sini devamlı yaparsan kesin faydası oluyor ama hergün spor beni sıkıyo bir süre sonra ...pufff bugün kalksam da yapsam ne gözel olacak ama canım hiç istemiyoooooVermiş olduğun bilgi için teşekkürler canım.
Haftaya bende verip başlıyayım.Benim en büyük sıkıntım popo ve üst bacak zati
En azından az çok etkisi olur.İnsan tek başına yapamıyor.
08:00
1 fincan Türk kahvesi
09:00
2 dilim çavdar ekmeği,
Domates,
Tel peynir,
Çilekli form çayı
11:00
1 kuru incir
12:30
Salata,
3 yk yoğurt,
6 yk bezelyeli tavık (fırın poşette yapılmış sade)
16:00
1 fincan Türk kahvesi,
2 kuru incir.
Akşamı da hafif atlatıcam inş.
kızlarcım bugünkü menüm
sağol canım....ecrin,zerra kolay gelsin...
Bende arada işlere arada buraya bakıyorum.
abababa menün bence gayet başarılı afiyet olsun.
arada öyle duraklamalar oluyor...bende 60 barajına takıldım..59 ları görmem 1 ayı bulcak sanıyorum..kızlar merhabalar... bana bir akıl verin ben nerde hata yapıyorum menülerimi paylaşıyorum önceki yediklerimin yarısından bile az yiyorum porsiyon azaltmanın faydası yokmu bu işte önceden yarım ekmek yerdim bir oturuşta şimdi günde 2 dilim yiyorum bazen kaçsada genelde böyle, araları yapıyorum kahvaltımı yapıyorum kaçamaklarım oluyor tamam ama kilo veremeyecek kadar olmadığını düşünüyorum 2 ay olacak 5 kilo verdim çok az bence 2 haftadır sadece 500 gr gitti yarın neolacak çok merak ediyorum çok canım sıkılıyor detoks bile işe yaramadı ne yapayım bilmiyorum yine kendimi şişko hissetmeye başladım
ben bu menüyle açlıktan ölürüm...Bu günkü menüm
sabah: 09:30
1 bardak su
1 fincan yeşil ve form çayı
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı tost
1 bardak su
ara: 12:30
1 bardak su
3 adet gün kurusu
3 adet fındık
öğle: 15:30
1 Haşlanmış yumurta
1 fincan yeşil çay
ara: 17:00
1 fincan form ve yeşil çay
akşam: 19:00
1 kase spichal K
YORUMLARINZI BEKLİYORUMM
canım bence başla diyetisyene bazen kendi başımıza yapamıyoruz..destek gerekebiliyor..selam kızlar..
nasılsınız?
dilek artık bende diyetsiyene gitsem diyorum böylede olmadı yaa beceremedim kilo vermeyi..74ün altına geçen senede inemedim busnede..hatta geri 75 üzeri oldumama bu kez diyetisyene uzun süre devam etmem lazım genelde 2aydan fazla devam etmedim..ilk gittiğimde sporsuz hemen 2haftada 2kilo verdim ben zor veriyom bilirsin yani erken kalkıp kahvaltıe rken olunca menülerim şaşmamıştı bide menüye uydum ondannı galibaa....
buara sınava çalışıyom evdeyim nasılsa gün yok oturma yok bari sınav 11 marta kadar diyetisyenin menüye uyarım sonrada devam,ne dersin:26:
şimdi adetin 3.günüdeyim elim yüzüm ödem hep..bitince gideyim değilmii
bende şişim ama sebep belli...çorba - yoğurt bol bol ıhlamur boğazım agrıdıgı ıcın
zaten karnım kocaman şiş ama gazım var gibi değil anlamadım
bi ileri bi geri artık höh dedim yemekten soğuyorum bazen inadına yemek ıstemıyorum cocuk
napıcam ben bu kılolarıAllah ım bi gitse şu kılolar sabır falan kalmadı yani
inşallh canım..Allah kavuştursun hayırlısıyla...Sevdiceeimm gitti bu arada.
Kaldı 83 günümüz...
Gelenee kaa 57 olurum inşaallahhhhh................................
hamile kal istiyorsunuz zaten..oğluna arkadaş olur ..fazla yaş aralığı olmasın..evet canım bende sıkıldım bu ıstena slında 1 sene oldu ılk ayalrda verdım sonra takıdlım kaldım dıkkat de edemıyorum fazla hırslanamıyorum bı türlü kafamda planlar yapıyorum napsam kı dıye bı hareketlenmek ıcın yada hamıel kalıp ara verıyım bu sıe en ıyısı
hosgeldın canım uzun zamandır yoktun almamak ta bısey ama sen azda osla vermıssın tebrıkerl
bende de hafif bi bulantı oldu ama soğuk içtim ondan oldu sanırsam...kizlar detoksun ikinci kasesini yedim usudum sanki aclik yokta sanki basim biraz agriyo gibi sizdede oldumu
hosgeldın canım
bende heyecan yok hata belkı bıldırım bıle yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?